805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 29, 2021 8:20:31 GMT 2
Hello, Отварям тема за подкасти, ще се радвам ако има и други фенки. Аз лично напоследък слушам главно тях, поне човек може да научи нещо интересно. Тия дни открих този канал и вече съм зарибена : www.youtube.com/channel/UCjHgdYcPAxbE1aj28xG0FKAПрепоръчвам подкаста с Цън Цон и Михаил Кунчев.
|
|
|
Post by magica on Apr 29, 2021 9:17:56 GMT 2
Включвам се веднага с подкастите, които слушам. Някои, междудругото, са препоръчани от съфорумки. Слушам: Бибонс, Говори интернет, Дроб и Чили, БошЛаф, Животът и другите неща, Радини вълнения (това е на Рада Бонева), също и някои на Капитал (има един например за Децата и парите с около 10 епизода) Ползвам spotify. Супер тема
|
|
|
Post by GGWP on Apr 29, 2021 10:27:32 GMT 2
Аз много харесвам Дизайнът на нещата, но той е по-тематичен като за дизайнери. Иначе преди време като се интересувах от self-help & -development слушах често The Life Coach School - въпреки че звучи като нещо, създадено от Юли Тонкин да кажем. Дамата се казва Brooke Castillo, има си някакъв курс, който провежда за хора, които искат да са лайф коучове, но пък темите, за които говори в подкаста са интересни - owning negative emotions, how to cope with grief, thought loops, guilt shame (това се присетих от другата тема, където някой пита как да отговори на въпроса "Защо не се сещаш да звъннеш") и т.н. Нищо ново под слънцето, но пък ми беше полезно навремето. От влогърите преди слушах и подкаста на Джена Марбълс, както и този на Кайлин Никълсън (вторият не ми допадна особено - преповтаряне на темите от видеата й е) Знам, че и Anna Bay има подкаст, но не съм го слушала, не знам какво да очаквам там.
|
|
|
Post by abinem on May 1, 2021 23:44:13 GMT 2
Здравейте , аз слушам подкасти на български , защото в момента се опитвам да уча език ( различен от английски ) и попаднах на подкаста на Ейвън. Имат епизод с Ивана ( влогърката ) , доста е приятен , но водещата е била на радио ии постоянно доминира и разтяга локуми. Любими са ми момчетата от 2 и 200 , само от заглавието или името на подкаста става ясно , че е стойностен. ☺️
|
|
|
Post by dynanamite on May 2, 2021 21:10:25 GMT 2
На мен ми е много трудно да си намеря подкаст, който да ми е интересен за слушане, да няма празни приказки, излишно хилене и като цяло да не ме дразнят водещите, затова слушам само на Parcast Network в spotify. (това звучи твърде префърцунено, но съм лесно раздразнителен индивид ) Най-любимият ми е Conspiracy theories, другите които харесвам са Supernatural, Unexplained mysteries и Dictators. Всичко е изпипано, проучено и добре поднесено със структура, със смисъл, качествена апаратура.
|
|
|
Post by GGWP on May 6, 2021 14:39:39 GMT 2
Пуснах един епизод на Розмари и Любо - този за видеото на Боби Ваклинов с Юли Тонкин. Останах с впечатлението, че си нямат идея какво да коментират. Нямаше някакъв сценарий, или поне Розмари не знаеше за него Тя няма ясна позиция, а и май интерес няма към подобни теми. Любо пък държеше да се изкара над нещата, но все пак да подкопае леко Боби. Озвучаването също не им беше на 100% както трябва. Не бих пуснала друг епизод, въпреки че имат потенциал да дискутират интересни теми. Ще видим как ще се развие каналът им.
|
|
|
Post by The Judge on May 6, 2021 23:10:28 GMT 2
Аз наскоро започнах да слушам такива неща. Бошлаф ми е преподавателка бивша, уникална жена. Умее много да ти задържа вниманието с наглед обикновени теми.
Вчера трябваше да правя картичка за РД на една приятвлка и 4 часа слушах за серийните убийци в Спотифай 😂. Картичката се получи чудна.
|
|
|
Post by noclue on May 7, 2021 12:03:47 GMT 2
Не слушам много подкасти, но момчетата от 2 и 200 ми се струват като да са едни от най-интелигентните и се получават интересни дискусии. От Комеди клуб са доста неприятни и лигави, уж те привличат с някакви интересни темички, но постоянно се прекъсват и надприказват и това е супер досадно за слушане. Напоследък всеки втори е с подкаст, гледам, че Самката и той си е направил свой.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Jul 4, 2022 8:13:36 GMT 2
Момичета, вчера ми изскочи този подкаст с Филип Буков, знам, че има фенки тук След като го изслушах си затвърдих мнението, че е голям пич, а и интервюиращия много добре поддържа разговора.
|
|
|
Post by niisy on Jul 4, 2022 11:57:09 GMT 2
Аз напоследък започнах да слушам Бахти Великия Подкаст на Любо Жечев и то говорим за последните му 4-5 епизода, където му е гост-коментатор Асен Генов и разискват актуалните политически теми от страната - според мен много обективно и сбито представят основните събития ии им се получава много добре събеседването.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2022 21:16:14 GMT 2
Много свежа тема, благодаря Йо! Следя Бахти великия подкаст, но смея да твърдя, че често коментаторите не са подготвени или правят видеото просто за хейта. Напоследък Любо прави видеата с гости, които повече ми допадат като концепция пред разговорите с Розмари за теми, за които нямат особена информация. Често Розмари дори не знаеше за какво става въпрос. 2и200 подкаст също е един от любимите ми, следя го от доста време. Пускала съм си няколко пъти и подкастът на Лили Гелева - Свободно падане. Той обаче в Spotify и често забравям за него, защото за другите получавам известие в youtube. Харесва ми и може би ще изслушам всички подкасти от нея скоро, но да видим ще има ли време. Deep dive podcast - попаднах на канала на Атанас преди няколко месеца, зимата. Момчето е интелигентно, не е ограничено и ми харесва начина му на мислене. Има интересни гости и е странно (но и похвално), че успя да заформи добри дискусии дори с участничките от Ергена. GlobalLightWorks - Това е един от любимите ми подкасти, но той не е свързан с актуални теми, а с по-житейски ориентирани теми. Подкастът е дело на психологът Ясен Николов.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 10, 2022 12:42:19 GMT 2
И на мен Бахти великия подкаст ми харесва повече в тази концепция - в четвъртък гост, в неделя обзор на събитията + гостуване на Асен Генов. Розмари я харесвах, но като че ли ѝ мина времето и няма с какво повече да допринесе. В Deep Dive Podcast ме изненадва, че са ми интересни дори гости, които в друг случай не бих харесала - например Еленко Ангелов. Атанас е много балансиращ, определено му се отдава. Жана е малко излишна като ководещ, но разбирам, че Наско има някакво възхищение към нея като известна личност и продължава да работи с нея. Напоследък почнах да слушам и Комеди клуб подкаст. Не са ми мега любимци, но имат и попадения. Още не мога да се ориентирам кой от водещите ми харесва и кой не, но със сигурност не съм фенка на всички Другите подкасти ги гледам спорадично според гостите. За Тото съм си писала мнението и преди, но и тук да кажа, че е страшно леке и е човекът, за когото най-много ме е яд, че съм се заблудила да го харесвам.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2022 9:19:02 GMT 2
И аз започнах да слушам 2 и 200 подкаст, харвсва ми, доста даже.
Комеди клуб ги пускам като искам нещо да ми бръмчи в ушите, но без да се задълбочавам много. Офф:Отвориха клуб и в Пловдив, решихме да го посетим, нещо различно ми се гледаше.Шоуто беше добре, но организацията им куца и то доста, което води до изнервяне на обстановката, а си отишъл да се забавляваш. Ще посетим отново някой ден и в друг часови пояс и ако пак е така, ще драсна подробни впечатления.
На Любчо подкаста с Асен Генов заслушвам чат-пат.Подкрепям, че не включва Роузи точно в тези теми, понякога е жестока мъка да я слушам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2022 8:31:09 GMT 2
Поддадох се на изкушрнието и гледам Игри на волята, съответно чат-пат си пускам "Надкаст" с Туджаров и Неделчо. Малко ме дразнят, но пък като бивши участници разнищват с подробности.Чак запален фен не съм на формата, но от предлганото, това си избрах.
На някой може да му е полезно. Мисля, че е удачно да споделя в тази тема. Посетихме и втори път Comedyclub-Пловдив, в друг часови пояс. Беше още по-трагична организацията.Отмениха едно шоу(познати си бяха направили резерве за него) , а за нашето закъсняха с час и половина.Във фб страницата им е посочено за кой час/ден кои комедианти ще бъдат, което не отговаря напълно, пускаха някакъв младок на мястото на титуляр, което се случва за втори път. Наскоро разбрах, че ще отварят кухнята, което е абсурдно, защото и сега имат един бавняр барман, няма сервитьорки и се редиш по сто часа за една бира, представям си с манджа какво ще е и как ще хвърчат плюнки, храна от някой засмял се. Скечовете се повтарят.
|
|