|
Post by Pushy66 on Sept 13, 2021 20:40:10 GMT 2
Виждайки жените във Фермата, категорично мисля, че такъв слаб и безличен каст не са имали досега. Разочарована съм.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 21:06:29 GMT 2
Видях ѝ визитката на тая мома, тя ли е "инлуенсърката"? Няма да изкара дълго там според мен, ще ѝ залипсва на бързо инстаграма и скъпарските места.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 14, 2021 7:39:09 GMT 2
Ралица се справи много добре на арената, не очаквах. Даде силна заявка, скоро няма да я предизвикат на дуел. Другите мадами - не ме впечатлиха особено, но то е и много рано. Има време да се изложат подобаващо.😀 Добре, че дойдоха, та стана някак по-весело, по-шумно. Не разбрах Десито Кардашиян за какво се сръчка с момчето(не му помня името)? Двамата “стари познати” от Чикаго пък изобщо не знаели, че ще се срещнат във фермата. Да бе, повярвах им. Цоньо явно ще е таткото на Фермата, ама не виждам кандидатки за титлата майка на Фермата. Промото за довечера: fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-parvi-premezhdija-s-zhivotnite.htmlSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 14, 2021 7:58:06 GMT 2
Деси е изключително неприятна, самовлюбена личност. Не я виждам дълго във Фермата. Лора е симпатична. Живка е е яка и борбена, но има нещо неприятно в нея. Мартина, аз също не очаквах да се справи толкова добре. Много правилно цепеше, което е доказателство, че се изискват умения, не толкова "бутане" във фитнеса. Иван и Андрей в Преди обед споменаха, че ще има и любовни драми, което се очакваше. Но няма да е триъгълник, а било странна фигура, нещо такова. Коцето ми е фаворит, много забавен, но не го виждам на дуелите. Като цяло, първите ми впечатление, са за силен сезон, с много интриги, създадени от жените. Пламен, Виктор и Любомир са най-симпатични. Тази Анастасия ми е нахална и простовата, но май ще е забавна. Малко ме напрегна наплива от живеещите в чужбина
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 10:25:52 GMT 2
Фермата:Анастасия и на мен ми е неприятна, гледа да се бута навсякъде и да се прави на забавна, но не мисля, че й се получава. По-скоро ми е простовата кифла с претенции. Теди ми се видя най-лъчезарна и симпатична. Грънчарката също ми спечели симпатиите. Някак двете млади момичета не ми допаднаха изобщо и мисля, че скоро ще изпушат в тази среда. Подобни гръмки думи чухме и от Жанет Осипова миналия сезон, че е силна, борбена, ще се доказва, ще се бори, а накрая сдаде багажа много бързо. По-скоро съм разочарована от подбора на кадри този сезон. Игри на волята:Неделчо с всяко следващо изречение само се закопава. За сметка на това Туджаров, който е новият ми фаворит, ми става все по-симпатичен. Счетоводителя Валентин също, а от дамите гимнастичката Елизабет. Мисля, че схващането на Мани действително беше тактика, защото това беше единствения шанс да спечелят и да се даде възможност на по-силните да участват по няколко пъти, защото тя много щеше да ги забави. Довечера май ще се даде гласност на съмненията на Туджаров. В момента симпатизирам на сините и се надявам да не отидат на съвет тази седмица, но видимо са много изтормозени. А Братоев на препятствието с въжения мост ми се струваше, че ходи по дъното
|
|
|
Post by primadonnagirl on Sept 14, 2021 11:27:26 GMT 2
Братоев наистина си ходеше по дъното, те затова му казаха, че това е предимството да си два метра висок Но като цяло засега не е блеснал с кой знае какви качества, освен да си пафка наргилето и да ръси акъл. Много грозно впечатление ми направи Александър с изказването си, когато съотборничката му помогна на Семира. Нещо от сорта на "разбирам съчувствие, съчувствие, но ние трябва да си ходим в резиденцията" Никаква емпатия от този човек.. А за Мани и аз съм убедена, че симулираше, тя още като чу каква ще е играта и ѝ стана лошо Не е добра актриса, мисли се за много хитра, а всъщност е толкова прозрачна, че чак е смешно. Въпросът е дали тази нейна "стратегия" да не участва е решение на самата нея или е обсъдено с отбора предварително, защото ако е така много ще се изложат. Още не съм изгледала снощния епизод на Фермата. Видях, че Иван е гостувал в подкаста на Тото, качили са само малка част, а тези дни ще качат целия. Вероятно ще разкаже интересни истории покрай форматите, в тази част разказва за Валя и Моро, паднах от смях
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 14, 2021 12:35:21 GMT 2
Мани е скандално зле 😂 Нямам търпение да се махне и в Бойците да останат най-силните. Обаче съм сигурна, че симулацията на Мани си беше чисто нейна идея, тъй като Морунов и останалите мъже бяха бесни с началото на развитието на сцената, а пък и скоростната реакция на Неделчо също показа, че не знаят в действителност какво се случва. Но в последствие се показа колко добра актриса е Манката. Качи се на токчетата и пърхаше с миглищата пред мъжете.
Много ме изненада Соня. Не очаквах, че ще се представи така добре на играта.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 13:52:11 GMT 2
Не вярвам, че останалите са участвали в играта на Мани. Бяха видимо бесни в началото, че казваше, че не може, че й е лошо и т.н. По-скоро е решила да не участва, за да им даде някакъв вид шанс на тях като по-силни да се справят, а ако загубят да не могат да я обвинят, че тя ги е забавила. Довечера ще се коментира, че Туджаров и останалите имат съмнения относно това, дали червените играят честно. Очаквах повече от Братоев, но ми е прекалено пасивен. С ММ много се смяхме миналата седмица, как пафка от наргилето и философства. Реално май се интересува само от това, как да се намести добре, защото е висок и до там. Може пък да се покаже напред в играта като нещо по-различно.
|
|
|
Post by noclue on Sept 14, 2021 20:06:36 GMT 2
Игри на волята:Доста съм разочарована от Неделчо и от изказванията му последния епизод. Беше ми фаворит, а предполагам и на много други зрители, защото беше нестандартен, изглеждаше умен, хитър и с възможност да обръща игрите, без да разчита на физическа сила. Изказванията му обаче, че дори да си тръгнат двете за него е все тая, само щели да са по-силни. Ами доста слабо беше това. Относно прехласването по Соня - не я виждам изобщо като силна жена, каквато все се опитват да я изкарат. Мис Ели и едно от момичетата от сините бяха единствените жени, които минаха по халките. Докато Соня просто стоеше и си чакаше петте минути. Мис Ели тъкмо изпита облекчение, че си тръгва и се оказа, че отива при Симеон на Острова на отшелника... Станислава, която си удари главата ще продължи ли участието си? Ралица Паскалева каза, че тя е в болница и е под лекарско наблюдение, но не разбрах, дали ще се завърне след това? . Ами баш си е прав Неделчо. На едната не й се играе, другата е е**** селската пръчка, дето и тя не знае какво прави там, а и снощната битка доказа, че без плявата са по-силни червените. Реално не беше никак честно, защото силите не бяха равнопоставени. Има още две девойки, които трябва спешно да си тръгнат - Милена и Семира от сините. Много, много слаб женски каст този сезон.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 10:19:18 GMT 2
Игри на волята: Милена беше единственото момиче от сините, което успя да мине по халките, а не да чака 5 минути. Честно казано след като са ОТБОР би било по-добре да обмислят обща стратегия, а не да се чудят, кого да махнат и едва ли не само да чакат съвета, за да се отърват. Ако тази седмица отново номинираните са двама от всяко племе, дори и Мани да не си купи имунитет, със сигурност мъжете ще номинират Дечо, а не Соня. А Мани е доста права, че не е там, за да създава приятелства и това, че ако се откаже от имунитет, ще се издигне в очите на Стоян, е смехотворно. Ченгето много скоро ще изпуши, не ми е никак симпатичен.
Фермата: Деси и поведението й спрямо Ивайло е просто отвратително. Доста ми е неприятно още преди Фермата, но сега мнението ми се затвърди. Добре й каза нещата в очите, дано се замисли.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 15, 2021 13:17:00 GMT 2
Имаше един ефект в Инстаграм, с ужасни устни и скули, черпили са идея от лицето на Мани.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 15, 2021 22:45:58 GMT 2
Привет и тук Аз съм риалити маниак и гледам общо взето всичко хаха Участниците във Фермата някак си още не мога да ги възприема. Не ме кефят май. Тази година ми се струва слаб подборът и с много "случайни" лица.
Игри на волята не съм го следяла досега. Чат пат гледам, но не много съсредоточено
На мен фаворит си ми остава Маскираният певец, защото ми е много интересно да се чудя кои са и да залагам с ММ за определни хора кои са хаха
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 16, 2021 12:25:51 GMT 2
Номинирам Живка за най-неприятен персонаж сред жените, разбира се след Деси Кардашиян.😀 Какво прозрение, каква стратегия… А не бе, дошъл е да дои крави и да да плеви градината… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 16, 2021 12:41:19 GMT 2
Игри на волята:Доста съм разочарована от Неделчо и от изказванията му последния епизод. Беше ми фаворит, а предполагам и на много други зрители, защото беше нестандартен, изглеждаше умен, хитър и с възможност да обръща игрите, без да разчита на физическа сила. Изказванията му обаче, че дори да си тръгнат двете за него е все тая, само щели да са по-силни. Ами доста слабо беше това. Относно прехласването по Соня - не я виждам изобщо като силна жена, каквато все се опитват да я изкарат. Мис Ели и едно от момичетата от сините бяха единствените жени, които минаха по халките. Докато Соня просто стоеше и си чакаше петте минути. Мис Ели тъкмо изпита облекчение, че си тръгва и се оказа, че отива при Симеон на Острова на отшелника... Станислава, която си удари главата ще продължи ли участието си? Ралица Паскалева каза, че тя е в болница и е под лекарско наблюдение, но не разбрах, дали ще се завърне след това? . Ами баш си е прав Неделчо. На едната не й се играе, другата е е**** селската пръчка, дето и тя не знае какво прави там, а и снощната битка доказа, че без плявата са по-силни червените. Реално не беше никак честно, защото силите не бяха равнопоставени. Има още две девойки, които трябва спешно да си тръгнат - Милена и Семира от сините. Много, много слаб женски каст този сезон. Игри на волята:Не разбирам аз как избират хора, които нямат никаква физическа подготовка. Все пак това не е първи сезон на формата и за всички е ясно, че игрите са предимно физически. В епизода вчера Мани се описа, все едно е пред умирана, извадили и били органи, липса на витамини и минерали и пр. За Милена нямам никакво мнение, доста ми е постна и изключително безволеви човек.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 16, 2021 14:26:41 GMT 2
Игри на волята: Радвам се, че вчера сините спечелиха! Но това, че Мани не е добре здравословно и е одобрена за участие, ми се видя доста странно... Видимо е, че жената има много слаба физическа подготовка, но беше права, че Добата първия сезон също не можеше да плува, а спечели. Просто Добата беше добряк, а и имаше воля, каквито Мани няма. Нямам търпение да видя, как ще се развие довечера съвета. Неделчо прави преврат по-бързо отколкото Пепе забременява хахаха.
Фермата: Думите на Живка бяха пълна простотия. В началото спомена, че уж е избрала слаби играчи (Кирил и Красимира), които да паднат от Ралица и Георги. И след това са цитираните думи. Общо взето й куца яко логиката на Живка, а и на мен ми стана доста несимпатична от изказванията и поведението й.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 16, 2021 14:46:21 GMT 2
Да, аз също не разбрах, защо от самото начало се държи с такова пренебрежение към него?! Още, когато се изправиха на битката с въпросите, тя пред камерата се изкара почти гений, а него едва ли не простак. А те се познаваха от няма и 24 часа. Дава голям зор и много задачи, може би ще се справи като фермер, но може би ще натрупа негативизъм от страна на другите фермери. От визитката още не ми беше симпатична, а с всеки следващ епизод, мнението ми се затвърждава.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 16, 2021 23:05:41 GMT 2
Мале, мале! Тази жена Живка е повече от кошмарна. Според нея ратаите са последната дупка на кавала, след кравата са по важност. Луд панаир, какво били и съответно не били направили Ралица и Георги. Как не ги било срам да пият кафе. Великият пълководец Живка трябваше просто да си цъкне копчето на будилника, за да станат и тя не го направи. А Ралица и Георги определено не се скатаваха сутринта!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 19, 2021 9:58:35 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2021 13:12:41 GMT 2
Да поизтупам темата от прахта.
Игри на волята: Вчера много се зарадвах, че Приключенците са в резиденцията, заслужаваха го! Логиката на Вальо и Туджаров ми се струва, че е много куца. Номинирали са Виктория и Милена уж, за да докажат на триото, че са с тях?! Накрая изгубиха човек, защото сметките им са криви.
Виктория според мен ще загуби от Симеон, който се държи наистина супер странно с всички, които отиват на острова. Нямам търпение там да отиде мъж и то от по-силните, за да видим, дали ще го плаши със змии и други животни. Подозирам, че от продукцията е замислено Симеон да се справя с всички участници, които отпадат и се изправят в битка с него, за да може да е на финал като човека, който е живял 3 месеца сам на изоставен остров, докато те са били в племена.
Неделчо види ли, че някой има пари след битка, веднага променя поведението. Вчера ми се стори, че видимо тона и държанието му към Стоян се промениха, когато видя, че има 100 жълтици за победата си. Това племе май е там само за сеира.
Фермата: Нямам търпение да видя, кои ще са ратаите тази седмица. Подозирам, че Ралица ще избере Анастасия или Живка. Двете за мен са най-неприятните персонажи в сезона. Все още не са се показали всички, но те двете са ми силно дразнещи с поведението си. Анастасия изглежда като пълна идиотка, която няма мяра за нищо. Живка смята, че може всичко, а реално не видях да е много полезна като фермер. Само се надцаква с Георги и до там.
|
|
|
Post by dreamer on Sept 21, 2021 23:42:47 GMT 2
Игри на волята: Много се зарадвах на вчерашната победа на Приключенците, заслужиха си я. Силно се съмняват да ги държат две седмици абсолютно гладни, но все пак се измъчиха на студа, нека се порадват на по-добри условия. Бойците само като ги пуснат и ми става лошо. Толкова са напрягащи. Мани-мани въобще не искам да я коментирам - арогантна и проста, но пък добре ѝ се получи омайването на Неделчо и Мартин. Неделчо уж е интелигентен човек, защо ходи по акъла на Мани-мани така и не мога да разбера, както и все още се чудя защо толкова се настрои срещу Соня. Радвам се, че Морунов взе индивидуалната награда от капитанската битка. Шампионите са всичко друго, но не и шампиони и далеч не визирам броят спечелени битки или на кое място са финиширали. Уж са събрали все спортисти, ама много малко имат мисленето на спортист - да излезеш и дадеш всичко от себе си, но и да можеш да приемеш, че има някой по-добър от теб. За спортментска игра въобще няма да говоря (Братоев, здрасти!). Очаквах жените да приемат по-тежко преместването на реката, но Братоев и Александър не им дадоха възможност да се изявят. След капитанската битка тази вечер съвсем се чудя Братоев с какво допринася в племето - нито е кой знае колко силен физически, изключително тромав е, за балансиране и пъзели да не говорим. Фермата: Предпочитах Кирил да стане фермер, не мисля, че Ралица ще се справи добре, струва ми се разсеяна и твърде мекушава. Изборът ѝ за ратаи ми беше малко странен, но като цяло се издразних по-скоро на това, че няма смелостта да стане и да каже каквото мисли - всички била харесвала, всичи ѝ били симпатични, голямо увъртане, голямо чудо докато смотолеви нещо си там, че тези участници били работили по-малко от другите. Същото поведение забелязах и към края на епизода, когато Мариян я попита в прав текст дали е щяла да изпрати него за ратай, ако му бяха окей ръцете. Говорейки за Мариян, абсолютно ми е все тая дали ще си тръгне или не. Има още един участник, за който дори и не съм разбрала - от вчера гледам една жена, имам чувството, че за първи път я виждам. Май е тази. Георги ми е Мани-мани на фермата, дори и само да стои пак ме напряга. Ивайло ми направи добро впечатление в епизода от днес. Очаквах да реагира доста по-остро на номерата на Деси, а той геройски си сложи мешката и продължи да готви. Деси е пълен потрес. Противна ми е, голямо самочувствие ама на какво отгоре никой не знае. Големи претенции, правим се на интересни ама после не можем да понесем последствията от собствените си действия. Пфф. Предполагам и се надявам Ралица да избере нея за първи дуелист. Така и не разбрах как ще им дават храната. Мога да се съглася донякъде, че възстановяването на манастира е твърде важна задача, за да бъде стимулирана от наличието на храна, ама за мен така губят интересен момент в играта, кефех се на пазарите, а и все още са много участници, работата върви, ама като останат по-малко едва ли ще е така. Гледайки и двата формата, искам да констатирам две неща: 1) Казва ли ти, че е голям стратег, лъже те! 2) Тези хора къде живеят, не ги ли гледат тези формати преди да влязат, не си ли четат договорите?! Едните мрънкат защо били на реката, другите мрънкат защо са ратаи. Едните се възмущават как можело да трябва да си палят огън сами, другите се възмущават как така ще си месят хляб сами.
|
|
|
|
Post by Foxy on Sept 23, 2021 11:04:22 GMT 2
Криси, не знам дали следиш Дули и Мати, но правят поредица за Маскираният певец. Коментират епизодите и дават техните предложения кой е зад маските. Имат доста добри попадения, според мен. Например, за Заека казаха Яна Маринова - не се сетих за нея, а сега като се замисля, гласът е нейния.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 23, 2021 11:05:38 GMT 2
Криси, не знам дали следиш Дули и Мати, но правят поредица за Маскираният певец. Коментират епизодите и дават техните предложения кой е зад маските. Имат доста добри попадения, според мен. Например, за Заека казаха Яна Маринова - не се сетих за нея, а сега като се замисля, гласът е нейния. видях подобни клипчета, но не съм ги пускала, ще погледна. Четох, че заека бил Мария Игнатова. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Sept 23, 2021 11:09:39 GMT 2
Аз мислех, че е Луна Ама май звучи налудничаво
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 23, 2021 17:12:39 GMT 2
Аз бях голям фен на Игри на воля сезон 1. Сезон 2 тотално го развалиха с ония малоумни сестри,но с ММ много се смяхме на племето на рибарите и особено на Николай и Александър. Големи комици. Сезон 3 е рязко прекопиран от Сървайвър и е потресаващ. Тая Мани да вземе да се мане.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 11:59:45 GMT 2
Фермата: Десислава Павлова сериозно е сбъркала формата. Тя няма никаква физическа подготовка, а поведението й е отвратително. С тези изказвания за Чикаго стигам до извода, че тя не е голям фен на българите като нация и поведение. В такъв случай, защо е избрала да влезе във формат, който е най-българския в ефира?! Жалките й опити да накара мъжете да направят нещо, което тя иска, бяха изключително противни за мен. Изненадана съм от Виктор, че й се върза. Дано Теди да я победи. А някой знае ли, защо я наричат Кардашиян?
Игри на волята: Неделчо никак не е глупав и всички интриги и коалиции, които прави, са точно, за да остане възможно най-дълго в играта. Системата на Вальо и Туджаров за номиниране беше също толкова неадекватна, колкото на Живка с Георги. Дано не си изпати Туджаров и да напусне предаването. Паулина е най-дразнещият играч в племето им, все държи нейния глас да се чува, никак не ми е симпатична, дано си тръгне, макар да е може би най-силната от жените в племето им. Братоев е скръб. Адмирации за успехите му начело на националния по волейбол, но в тази игра да не кажа, че дори е в тежест на отбора. За всичко се оправдава, че ръста му пречи - игрите не са за неговото стъпало и височина, леглата не стават за него, спалните чували не стават за него. Ами стой си вкъщи. Чакам, какво ще се случи, когато Мани вече няма имунитет е на пангара. Поведението й е отвратително, само мрънка, а не прави абсолютно нищо.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 24, 2021 12:30:22 GMT 2
Фермата Деси тази вечер ще си тръгне или поне се надявам да си тръгне от Фермата. Като цяло такива "американки" да се бъхтят в Америка и да не се бутат във всяка телевизия. Нереализирана, крайно незадоволена жена. Теодора е голяма ревла, но съм за нея и се надявам да разкара Деси. Но Деси има право за едно.. колкото ѝ да е благородна каузата им, всички се надяват на едни 100хил.
Игри на волята Мани не я бива в нищо, нито в игрите за сила, нито в мисловната дейност. Много добра представителка на днешните напомпани "дами". Съгласна съм за Братоев, че постоянно търси оправдания, защото не го бива. Смятам, че победителят ще е от жълтите или отшелника.
|
|
|
Post by dreamer on Sept 24, 2021 21:41:48 GMT 2
Игри на волята: Играта, която играха Мартин и Паулина, беше твърде много на късмет за елиминационна битка според мен, реално тестваха кой е по-голям късметлия, а не кой е по-можещ. Беше ми все тая кой ще "отпадне" - единият е абсолютно безличен, а другият изключително дразнещ. Въпреки това ме хвана яд, тъй като Мартин определено се представи по-добре от Паулина. Ако мога да възприема, че от липса на късмет вадеше все розови куки от басейна, не мога да си обясня как така накрая, когато им оставаше да издърпат по една тапа от рибата, в полето на Паулина имаше само една халка, а в това на Мартин 4-5-6 при положение, че тя извади точно една фалшива халка, а той минимум 5-6. Аз ли нещо не съм видяла като хората или продукцията не гледа какво пуска на зрителя?! Надявам се Мартин да бие Симеон, ама едва ли. Тъй като от Симеон ми лъха на едно пренебрежение и подценяване на жените ми е интересно дали ще си промени поведението като при него се появи мъж, а не жена. Другата седмица е интересно какво ще стане с Бойците - Мани-мани ще е без имунитет, Мартин си тръгна. Рязко "опълченците" станаха малцинство и Неделчо сигурно ще се бори да е капитан, за да е с два гласа. Съдейки по промото си мисля, че Братоев ще си тръгне заради травма. Няма да е загуба нито за племето, нито за формата. Да видим и кой е нарушил правилата и каква простотия е направил. Сега си пускам Фермата и стискам палци на Теди.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 23:36:18 GMT 2
Чакам да излезе епизода на Фермата в btvplus, затова за сега ще си дам моите 5 стотинки за Игри на волята.
Ще има ном участник в играта и е логично да е от Бойците, защото те са най-малко и техен играч се контузи, и напусна формата. Подозирам, че Братоев ще си тръгне, заради травма, но както казахте - няма да е загуба. Дори няма да се изненадам, да е осъзнал, че си скапва имиджа в предаването и затова да иска, да си ходи. Не мисля, че някой ще победи изобщо Симеон. Според мен цялата идея на неговия прейстой е на 100% взаимстван от сезона на Сървайвър, в който спечели Ники Мартинов. Ще го бутат до края и на финала ще кажат на финалистите "Има още един участник, който живя 3 месеца съвсем сам на Острова на отшелника и никой не знаеше за негово съществуване, успя да победи всички, които отпаднаха от играта и се изправиха срещу него. Ще участва с вас на финала"... Играта, която дадоха на Паулина и Мартин беше абсолютна пародия. Не смятам, че е адекватно от продукцията да дадат игра, която е на късмет за елиминация. Да бяха дали играта вчера със стоенето на кръста, отколкото това. Надявах се, че Мартин ще се спаси, но уви, ще гледаме русата кифла и тази седмица. Най-любопитно ми е, кой е станал за резил и е наказан да бъде участник в елиминационната битка. Подозирам, че е Мани, защото Стоян в промото каза "само си мълчи, недей да казваш нищо".
|
|
|
Post by Minnie on Sept 25, 2021 6:29:31 GMT 2
Фермата: Десислава Павлова сериозно е сбъркала формата. Тя няма никаква физическа подготовка, а поведението й е отвратително. С тези изказвания за Чикаго стигам до извода, че тя не е голям фен на българите като нация и поведение. В такъв случай, защо е избрала да влезе във формат, който е най-българския в ефира?! Жалките й опити да накара мъжете да направят нещо, което тя иска, бяха изключително противни за мен. Изненадана съм от Виктор, че й се върза. Дано Теди да я победи. А някой знае ли, защо я наричат Кардашиян?
Деси я наричат Кардашиян, защото преди беше репортер в На кафе при Гала и имаше поредица, в която разказваше за пластичните операции, които си е правила, за да заприлича на Ким Кардашиян. Имаше скули, нос, дрехи, грим, прическа като нейните си правеше. Аз лично прилика не виждам, освен че бузите си ги докара като на хамстер, но щом се харесва 🤷🏻♀️ Аз гледам Фермата, Маскиярания певец и Гласът на България. Игрите не са ми интересни тази година. Точно двете кукувици близначки от миналия сезон ме отказаха от този формат. А и като видях част от сегашните участнички - майко мила. Кога ще мине модата на киборгите? Има две, които са еднакви - изкуствени устни, цици, коси, мигли, само дето едната е руса, а другата чернокоса. Мъжът ми ме светна, че участва и Неделчо Богданов - авторът на Българ, което следяхме навремето.
|
|