|
Post by Deleted on Sept 16, 2021 19:20:28 GMT 2
Здравейте, момичета. Реших да отворя тази тема, за да обсъждаме процедурите, от които сме доволни и тези, от които не сме, както и специалисти и съвети към другите съфорумки
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 17, 2021 10:52:35 GMT 2
Ами хайде тогава да споделим, коя какви корекции има. Аз за момента по лицето имам само един 3-годишен микроблейдинг, който доста избледня. Сега на 24 имам записан час за микропигментация. Понеже вече съм на 30 започвам да се замислям за някой леки процедури като премахване на двойна брадичка ( лека ) с цел да се оправи контура на лицето и нещо за което никой не ме подкрепя - искам да се подложа на операция за намаляване на бюста. Бях по-пълна в следствие, на което бюста ми се увеличи доста и увисна,нацепи и ми предоставя ужасен дискомфорт. Все още не съм раждала, което е една от причините да не пристъпя към засилено търсене. Ако някоя от вас има подобен опит може да сподели. Не знам дали се включва в естетична и пластична процедура, но октомври почвам цикъл за лазерна епилация на интим и подмишници за първи път
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 17, 2021 18:24:21 GMT 2
Привет и в тази тема След близо 3-годишно проучване най-сетне се спрях на специалист, на който да доверя веждите си, та скоро имам час за микропигментация на вежди, направо нямам търпение да се будя с вежди, които са подчертани Дори не знам защо са ми такъв комплекс пустите вежди, имам си косъмчета, не е като да съм ги скубала прекомерно и да не растат, просто са руси, рехави, къси и асиметрични, не се чувствам добре без да ги подчертая, трепетно очаквам да са перманенто оформени. Много ми харесват и акварелните устни (т.е. перманентен омбре грим на устните), обмислям и тази процедура - аз устни си имам, но са бледи, обичам да ги подчертавам с молив в естетсвен нюанс и си мисля, че тази процедура би ми допаднала, но още не съм се решила на 100%. Смятам сега като ходя за веждите да поразпитам и за устните, въпреки че съм виждала резултати от тази дама и изглеждат много добре. Идната седмица съм на козметик и мисля да поразпитам и за антицелулитните масажи, че ме запалихте, а знам, че моята ги предлага. Правила съм си фотоепилация с фотоепилатора на Remington и съм доволна от резултата. Засега други процедури не планирам, но с интерес чета мненията ви
|
|
|
Post by Deleted on Sept 17, 2021 21:05:00 GMT 2
Ако не се лъжа, candy беше споделила добър отзив също за Аби. Аз съм доволна от фотоепилатора Филипс 1997.
До сега съм си правила септоринопластика - в Турция, след травма. Не съм доволна и обмислям ревизия от около година. Оказа се, че септопластика не ми е правена, макар и да е записано в епикризата. Имам и недоизпилена гърбичка. Чета по-сериозно по темата от началото на 2019 г. и не бих препоръчала в никакъв случай за хора с леки несъвършенства.
Обмислях импланти в гърдите, но след като четох за BII, реших, че е по-важно един ден детето ми да консумира чиста кърма, защото не вярвам да няма взаимодействие между силикона и млечните жлези. Бях гледала изваден силикон, в който плуваха някакви неща. Новият беше кристално чист. Има и малък риск от лимфома, може да се отключат автоимунни заболявания, да опада косата, зъбите... И за какво - за едните деколтета.
Много искам да си сложа ботокс в челото, но съм чела, че токсинът се движи в тялото и това ме притеснява. Искам и малко филър в устните, въпреки че си имам обем. За сега не съм намерила лекар в БГ, който да може да прави естествени устни.
За микропигментация/микроблейдинг бихте ли препоръчали специалист? С много бяла кожа съм, тънки и руси косми на веждите и миглите съм. Искам само удебеляване и леко сгъстяване, но да се запази цветът на веждите ми. До момента с малки изключения не съм видяла естествено изглеждащи вежди, макар и жените да са били супер доволни.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 17, 2021 21:30:06 GMT 2
Ами, аз не мога да препоръчам май. Това беше преди 3 години. Изглеждаше супер нежно и естествено, но към днешна дата пигмента не е ок. Стана червеникаво розовеещ и леко се съединиха "косъмчетата". Малко се притеснявам за микропигментацията, защото се слага доста повече пигмент. На 24.09 ще ги правя и ще покажа какво се е случило. Аз също не искам да правя корекция на бюста преди да родя, а ужасно много искам. Тежи ми, грозно ми е, но има време. Attachments:
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 17, 2021 21:30:55 GMT 2
Ако не се лъжа, candy беше споделила добър отзив също за Аби. Аз съм доволна от фотоепилатора Филипс 1997. До сега съм си правила септоринопластика - в Турция, след травма. Не съм доволна и обмислям ревизия от около година. Оказа се, че септопластика не ми е правена, макар и да е записано в епикризата. Имам и недоизпилена гърбичка. Чета по-сериозно по темата от началото на 2019 г. и не бих препоръчала в никакъв случай за хора с леки несъвършенства. Обмислях импланти в гърдите, но след като четох за BII, реших, че е по-важно един ден детето ми да консумира чиста кърма, защото не вярвам да няма взаимодействие между силикона и млечните жлези. Бях гледала изваден силикон, в който плуваха някакви неща. Новият беше кристално чист. Има и малък риск от лимфома, може да се отключат автоимунни заболявания, да опада косата, зъбите... И за какво - за едните деколтета. Много искам да си сложа ботокс в челото, но съм чела, че токсинът се движи в тялото и това ме притеснява. Искам и малко филър в устните, въпреки че си имам обем. За сега не съм намерила лекар в БГ, който да може да прави естествени устни. За микропигментация/микроблейдинг бихте ли препоръчали специалист? С много бяла кожа съм, тънки и руси косми на веждите и миглите съм. Искам само удебеляване и леко сгъстяване, но да се запази цветът на веждите ми. До момента с малки изключения не съм видяла естествено изглеждащи вежди, макар и жените да са били супер доволни. Зай, най-естествено изглеждащите правени устни, които съм виждала, са дело на @mariyamar от Дермаакт - моя позната с тънки като линийки устни си сложи филъри при нея, ако не знаеш че са правени, няма да заподозреш. Успя да ги докара до нормална плътност, нищо прекалено или биещо на очи, като ѝ запази ѝ контура. Фризьорът ми си слага филъри в Belissimo, бях много изненадана да разбера, че устните му не са по рождение с тази плътност, което според мен е белег за добре свършена работа, ако искаш ще го питам при кого ходи и ще ти пиша Относно веждите, микроблейдинг ли искаш, или микропигментация? www.harmonymedspa.ca/wp-content/uploads/2020/02/microblading-microshading-and-ombre-technique.jpg Аз първоначално се бях навила за микроблейдинг, но не е подходящ за много мазна кожа, каквато е моята, защото фините разрези са повърхностни и това много намалява трайността на пигмента, може да издържи и месец, та затова се спрях на микропигментация. По мое мнение избраната техника трябва да пасва и на ежедневната визия - за дами, които не се гримират, или се гримират леко, по-добра опция е микроблейдинга, защото стои много по-естествено от микропигментацията. Аз например се гримирам почти всеки ден и мисля, че микропигментацията ще ми пасне, защото и аз, и хората около мен са свикнали да ме виждат с гримирани вежди, та не мисля, че разликата ще бъде видима. Доколкото знам най-често дамите предпочитат микрошейдинг, т.е. комбинация от двете - микроблейдинг с лек пудра ефект в долната част на веждите. Когато почнах да проучвам специалистите в перманентния грим преди 3 г. нямаше толкова много, сега са се нароили всякакви знайни и незнайни, включително блокирах една нахалница наскоро, видяла че следвам в ИГ доста страници и започна да ме спами на лични в оферти да спечеля нейн гивауей, как ли пък не Най-добре да избереш специалист от phi brows школата, като най-доказалите се откъм умения според моето проучване са: - Мария Андонова (Варна) - Ева Серева (София) - Ивета Косадинова (София) Най-кофти направените вежди, които съм виждала, са творение на небезизвестната Цвети Бита, направо се беше изгаврила с лицето на моя приятелка, направи ѝ точно олд скуул вежди като чертани с маркер. Недобри изпълнения наживо съм виждала и на Жанина Борисова, която също е доста популярна. Аз съм си записала час при мария Андонова, ще ходя до Варна от София за тези вежди, но за толкова време следене изкъсо и четене на отзиви за нея няма лоши изпълнения, само веднъж срещнах оплакване. Наблюдавах и другите 2 дами, но все нещо ми липсва в тяхната работа, затова реших, че ще се доверя на Мария. Николета Лозанова също ходи при нея, казвам го от гледна точка на това, че щом тя, която има възможност да си запише час при всеки специалист, се вдигна до Варна за нея, значи има защо.
|
|
|
Post by candygirl on Sept 18, 2021 10:04:57 GMT 2
Най-добрата за микроблейдинг е тази ,при която Капитонава си ги направи. Аз съм доволна от Аби, в частнот от Деси.
Преди две седмици си слихож ботокс в пачи крак и не знам защо го отлагах въобще ,мноого се харесвам. Иначе правих и няколко мезотерапии на ококлоочен контур и два пъти скинбустер на лице.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 18, 2021 11:31:27 GMT 2
Капитоновата точно при Ивета Костадинова си ги прави, нейните ми харесват, но в профила на Ивета има и кофти изпълнения, визирам едни триъгълни оранжеви вежди, качени на всичкото отгоре в highlights.
|
|
|
Post by candygirl on Sept 18, 2021 11:40:31 GMT 2
Еднa приятелка прaви при тази и сa страхотни.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 18, 2021 13:24:57 GMT 2
Мацки, някой правил ли е Хидрафейшъл? Набелязала съм място, но те понеже са н1колко варианта, се чудя. По описание трябва чудби неща да постига, но ми е интересно дали сте пробвали. Или ако искате споделете какви почистващи/подмладяващи терапии сте правили. Една позната прави някаков киброкси нещо си, насищане с въглерод, беше доволна.
|
|
|
Post by candygirl on Sept 18, 2021 13:46:56 GMT 2
Зa почистване съм доволнa от милродермaбрaзио.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 18, 2021 19:35:10 GMT 2
Днес си направих микродермабразио в Дерма Акт. Определено виждам кожата си една идея по-чиста, но може би очаквах повече и не знам дали бих повторила тази процедура.
|
|
|
Post by GGWP on Sept 18, 2021 21:35:38 GMT 2
А имате ли препоръки за микродермаабразио освен в ДермаАкт? Чувала съм добри отзиви за там, но знам ли дали са споносорирани или наистина си заслужава процедурата в това така инфлуенсърско място..
|
|
|
Post by candygirl on Sept 19, 2021 7:30:13 GMT 2
Нa повечето местa би трябвaло дa е ок, aз съм безкрайно, безкрайно доволнa от Дермa aкт .
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 19, 2021 13:06:21 GMT 2
Мацки, някой правил ли е Хидрафейшъл? Набелязала съм място, но те понеже са н1колко варианта, се чудя. По описание трябва чудби неща да постига, но ми е интересно дали сте пробвали. Или ако искате споделете какви почистващи/подмладяващи терапии сте правили. Една позната прави някаков киброкси нещо си, насищане с въглерод, беше доволна. Аз съм си правила Hydrafacial, чак чудеса не видях след него Но кожата ми беше супер чиста, свежа, мека, представи си го като ефект на някакъв рестарт на кожата, не се сещам как да го обясня по-добре като усещане. Подмладяващи терапии не съм си правила, моята козметичка ме омайва с карбокси терапия, чудя се да пробвам ли, някой с отзиви? На 27 съм, със супер мазна кожа, без никакви бръчки и фини линии, та не знам дали е рано? Вкъщи си се грижа фанатично за кожата, засега при козметик правя редовно почистване и Hydrafacial, но други процедури не съм.
|
|
|
Post by okay on Sept 20, 2021 10:23:30 GMT 2
А имате ли препоръки за микродермаабразио освен в ДермаАкт? Чувала съм добри отзиви за там, но знам ли дали са споносорирани или наистина си заслужава процедурата в това така инфлуенсърско място.. Аз си правих абразио в Мърфи миналата година в комбинация с класическо почистване на лице. Не забелязах кой знае какъв ефект. Доколкото знам след няколко процедури може да има видима разлика. Беше приятно, но нищо повече. Бях се навила за лазерна епилация на горна устна, но като прочетох какви могат да са страничните ефекти, се уплаши и размисли. И аз съм чувала добри отизи за Аби, но засега съм си с фотоепилатора на Филипс и виждам чудесни резултати. Излиза ми къде къде по-евтино и мога да си го правя в удобно за мен време. Ще излъжа, ако кажа, че не си изгорих ръцете онзи ден от зор, ама никой не ми е виновен, че съм като пале пред майка си. Но и нямаше как да е иначе, след като видях вече плешиви петна само след една процедура и 3 седмици не можах да намеря време да повторя, защото и аз имах задачки, нищо че не съм инфлуцка.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 20, 2021 11:35:18 GMT 2
Здравейте и от мен. За сега имам само 2 пъти поставян филър в устните преди 2 години. Ходих при Баятева, при която и Галя Симеонова, беше казала, че ходи в началото. Някой има ли отзиви за нея? Аз не останах с особено добри впечатления, прекалено бързо се разгради.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 22, 2021 20:34:59 GMT 2
Здравейте и от мен. Аз съм голям фен на естетичните процедури, когато са умерени. Аз слагам филър в устните само, но искам да направя микродермабразио и лазерна епилация
|
|
|
Post by scalestone on Sept 23, 2021 15:12:06 GMT 2
Здравейте, змии!
Нямам никакви външни намеси, но понеже и за процедури пишете, да споделя.
На лицето два пъти съм си правила микронийдлинг. Пак ще правя като превенция срещу вдлъбнатини от акне и ковид пъпкиЩА. За Варна говоря като салонът е Dream Deluxe до базар Левски и пицария Селена. Също ходя и на конец за лицето.
По тЕлото нищо не съм правила, имам силиконова вендуза (май така се казваше) и съм решила сериозно да си правя масажи с нея, че въпреки има няма 50 ми кг. си имам целулит, макар и не забележим с просто око и от далече.
Вежди бог дал, даже почти идеални!
За ръце и крака имам нагревател за домашна кола маска, родих се откакто го имам. Ходя от 3 години някъде на лазер на цял интим и подмишници. Не съжалявам за нито една дадена стотинка! Но аз съм с тъмна кожа и косми, та при мен ефектът е супер. Съжалявам само тЪз дето ми направи последната процедура. ТолкоЗ проЗта женица нема! Предполагам, че са на % в Инканто, тЪз скорострелно си отряза клона да ме прави втори път. Пиша така, защото си позволи пред някакво момиче, които обучаваше, да ме коментира още с влизането, че съм била черна! И понеже от цяла една година не бях ходила, явно малко по-дебели ми бяха станали косми и каза: То на тЪз черна кожа тоз черен косъм.... Бях в потрес и не, защото не съм тъмна, но да ме коментира по този начин..... А, върхът беше като си сложи ръката до крака ми да сравни колко съм черна! За 3 години момичетата, които са ми правили процедурите са се държали супер добре. Тъз за първи път я видях, но както казах не бях ходила точно една година.
Понеже коментирате и филъри в устните, Аделина каза, че е правила масажите на Гала за устни и че е имало видим ефект. Аз ги почнах, но за много малко. Сега пак ги почвам и този път ще съм постоянна, защото и при мен имаше много минимален ефект първия път. За двойната брадичка не помня кой писа, но тя показва и масажи за цялото лице, та може който се интересува да погледна. Ади каза, че е доволна и вижда разлика от тях.
|
|
|
Post by sweet96 on Oct 4, 2021 13:02:21 GMT 2
Здравейте, момичета, аз имам голям опит с процедурите и съм си правила почти всичко, което се предлага на пазара. Като хидрафейшъл, интрасютикал, диамантено микродермоабразио, два пъти микроблейдинг, Lash lift, лазерна епилация, Venus Legacy, химически пилинг, мезотерапия, микронидълинг. С филъри и ботокс за сега нямам опит.
За Venus Legacy правих си12 процедури корем и дупе, във dermal lase Center около 700 лв. Бяха на вятъра като цяло, за коремът 0 ефект, на дупе и бедра имаше подобрение на целулита, но беше временно, като спрях процедурите и той се върна. Не бих дала пак толкова пари.
Лазерената епилация при мен беше супер ефективна и бях много доволна, но за момента се отказах от нея поради здравословни причини (не свързани с лазера конкретно, а с кожата)
От процедурите за лице най-често си правя класическо почистване, за моята кожа това е най-ефективната процедира.
За веждите съм ходила в Мърфи и съм много доволна от резултата. За Lash lift пак там ходя.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 4, 2021 14:49:40 GMT 2
Момичета, здравейте В събота си сложих ботокс канех се от много време, защото макар и на 35, бръчките ми си личаха доста. Дерматоложката ми каза, че мускулите ми били доста активни, което си го знаех и виждах, и дори не съм за бейби ботокс. Но съм такава шматка. По принцип не пия, не ми харесва много, но се прибрах в нас вечерта и отворих едно Самърсби, при условие, че изрично ме предупреди да не пия алкохол... Не знам как така изключих. Надявам се да не му е повлияло много. Че четох страшни неща... Вече започна да си личи ефекта. Челото ми е доста по-гладичко. Само дано не клепне някое око, заради алкохола Бяха минали 6 часа, но знам ли... След 2 седмици ще си правя и микронийдлинг, защото челото ми е на дупки от хормонално кистозно акне. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Честито, Зай Не мисля, че би повлияло количеството алкохол от Самърсбито, пожелавам ти всичко да е наред и да се похвалиш с напълно гладко чело. Аз също съм се насочила към ботокс за гневната бръчка, но малко се притеснявам и все не се навивам. За да не е спам, аз си направих микропигментация на веждите на 27.09 и към днешна дата веждите са заздравяли и обелили напълно. С нея покрихме стар микроблейдинг, без да променяме много формата и дебелината. Според мен се получи добре и при първа възможност ще помоля мъжът ми да направи хубава снимка на веждите и да споделя тук.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 19:53:26 GMT 2
Идвам да споделя положителен отзив за решението да сложа ботокс. Трябваше отдавна да го направя. Определено ми харесва как изглежда челото ми в момента. Гневната бръчка е приспана, само да видим до кога. Слава Богу нищо не стана от Самърсбито 😂 Преди 10-тина дни си направих и микронийдлинг. Очаквах лицето ми да е доста зачервено, дори си взех 2 дни хоум офис. Само 1 ден имаше лека червенина, като тя беше като след по-агресивен продукт. Лицето ми светна буквално. Кожата стана по-мекичка. Тенът се изравни. За съжаление при белезите няма как да търся промяна с 1 процедура, но съм решила да направя няколко. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by candygirl on Oct 25, 2021 19:58:39 GMT 2
Зaче, при кого постави ботокса?аз септември сложих в пачи крак, но мисля и за чело вече
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 21:53:51 GMT 2
При Наталия Боянова. И в трите зони ми сложи, но гневната ми беше най-проблемна. Изглеждах зла 😂
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 23:36:46 GMT 2
Здравейте момичета, не знам дали точно тук е удачно да напиша този пост, но прочетох, че сте ме споменали с масажите на Гала и реших да се включа. Не съм си правила никакви естетични процедури, но доста от тези, които сте коментирали, опитвам да си правя вкъщи. Да, определено вече мога да кажа, че от масажите за устните има много добри резултати. Реших да си задам сериозно да ги правя в продължение на 2 седмици. Устните ми станаха много плътни и леко изпъкнаха. Почти не използвам грим, но мисля, че с подходящи молив и червило, които да ги подчертаят ефекта ще е супер. Усмихвам се много и бях забелязала, че назолабиалните гънки и фините линии около очите са се поизменили. Започнах да правя всяко вечер бързия масаж на Гала за лице и след 2 месеца мога да кажа, че елиминирах тези "недостатъци". Микронийдлинг си правя от месеци в домашни условия с дермаролер. Купувам си ролерите на марката Zoe Ayla, 0.5мм и сменям на 2-3 използвания, като всеки път дезинфекцирам със спирт преди и след употреба. Доволна съм от резултатите, защото елиминира доста неприятни белези по лицето ми от пъпки, както и 1 дупка, която се беше образувала от пъпка. След като мина с ролера лицето си, обикновено си слагам шийт маска или ампула за лице. А също имах кошмарен есенен косопад, което не ми се беше случвало никога до сега. Какви ли не шампоани, ампули, серуми и масла не използвах. Четох, че дермаролера може да се използва за третиране на скалпа и това ме избави от косопада. Правя си и дермапланинг. Имам мъх по лицето, който в моя случай не може да се премахне с кола маска или епилатор за лице - кожата ми става изключително червена, образуват се пъпки след това, а болката е непоносима. В началото бях много притеснена, дали няма вариант космите на лицето ми да станат дебели и черни, но това не се случи до ден днешен, а го правя повече от година. Забелязвам и по-бързото легенерирена на кожата, защото с премахването на космите, се премахва и част от мъртвата кожа. Имам голямо желание да си направя процедури за лице и в салон, но откакто удари пандемията избягвам да ходя и гледам да правя всичко, което мога вкъщи, дори и подстригването.
|
|
|
Post by candygirl on Oct 25, 2021 23:38:30 GMT 2
Зайче, мерси ,aз си ходв в дерма акт , не знам защо реших, че и ти си била там .
|
|
|
Post by The Judge on Oct 28, 2021 17:50:09 GMT 2
Чудих се, чудих се и накрая рвших тука да е - да споделите впечатления за маникюристки? Нещо голяма борба се води, та ще се рсдвам да споделите мнения и препоръки. ❤️
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 28, 2021 22:28:21 GMT 2
Чудих се, чудих се и накрая рвших тука да е - да споделите впечатления за маникюристки? Нещо голяма борба се води, та ще се рсдвам да споделите мнения и препоръки. ❤️ Аз не мога да не препоръчам Nailyday studio, близо е до Парадайс. Страшни професионалистки са, собственичката е украинка и работят там още няколко украинки, има и 1 българка. Аз ходя при Настя, но гарантирам, че всички са обучени перфектно и се справят еднакво отлично. Много се стараят, супер чисто и майсторски работят, ноктите винаги ми издържат адски много време и си изглеждат супер, а и ми решиха вечния проблем с кожичките. Можеш да ги погледнеш, имат профил в Инстаграм. Като единствен минус бих определила цената, но аз лично съм съгласна да плащам малко повече, за да остана наистина супер доволна.☺️ Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by abinem on Oct 29, 2021 3:37:51 GMT 2
Чудих се, чудих се и накрая рвших тука да е - да споделите впечатления за маникюристки? Нещо голяма борба се води, та ще се рсдвам да споделите мнения и препоръки. ❤️ СПАМ: Е ти пък, какъв е този въпрос !? Разбира се ,че Деница-Дг неилс, най-добрата маникюристка, ще те направи за 40 мин. Хахахаха шегичка 😅💅💅🤦🏻♀️
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 9:18:39 GMT 2
Препоръчвам Диди от Коко Нейл, работи в салона им в Лозенец. Ноктите ми при нея винаги са оставали здрави след гел лак.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|