|
Post by Deleted on Mar 8, 2022 23:28:52 GMT 2
Покрай Гала и аз бях видяла faceyoga, бях гледала 1-2 видеа, обаче да ви призная изобщо не го направих повече. Този 5 минутен масаж съм го научила вече и мога да го правя, докато например слушам за фон предаване или сериал. Но с faceyoga гледам вторачено и това ще ми отнеме поне 20-30 минути. Преди няколко дни попаднах на този канал и започнах да гледам видеата в него: www.youtube.com/channel/UC4u0qaMIAgOL8L37RwLcDQAКупих на майка ми опаковка кенезио тейп за лице. От няколко дни си прави, но ще изчакам време, за да споделя, дали има резултат. Вчера гледах лайфа на Гала за представянето на маската й. Докато беше в хола, явно под добра светлина изглеждаше сууупер. Но когато Стефан започна да я снима и бяха в банята, се вида, че кожата й не е чак толкова wow и видимо има бръчки. Снимките й за galasecrets 100% са с фотошоп, затова съм склонна да вярвам, че се подлага на процедури, за да изглежда топ или разчита на добър ъгъл.
|
|
|
Post by candygirl on Mar 8, 2022 23:34:17 GMT 2
AЗ си решавам проблема кардинално -ботокс . Не може никой дa ме убеди , че вече появили се бръчки се повлияват от кремове или фейс йогa. Със сигурност помагат, но мен ме дрсзнят жестоко.
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 9, 2022 9:31:02 GMT 2
Момичета, кого хвалехте за ръчен антицелулитен масаж? Ако може някакви координати Аз съм доволна от лазерната епилация, ходя в Nirvana - една приятелка ми похвали дамите там и се повлиях от нея. Като отидох първия път служителката веднага, с един поглед разбра, че съм правила фотоепилация, което ми направи добро впечатление, има набито око и си разбира от работата. При мен няма никакви раздразнения, парене или зачервявания, но аз и при фотото нямах, само веднъж се бях поизгорила по невнимание. Аз посещавам студиото до Парадайс, чисто, спретнато, светло, комуникацията е отлична, единствено ме е яд, че платих пакет процедури интим с мишници и забравих да сложа кода на Вани Христова за 10% отстъпка, хем я следя, защото ми е симпатична и я познавам Надявам се при следващо плащане да се сетя Обмислям да направя и едни крака там, но след края на лятото. Мога да дам координати на козметик за почистване на мазна кожа, тъкмо онзи ден ходих, кожата ми свети, не бях ходила от есента, но определено за толкова мазна кожа като моята на 2 месеца е оптимален срок за посещение. Имам належаща нужда от подстрижка, косата ми е скандално дълга вече, стига до хълбока, тъкмо си записах час и фризьорът ми се обади, че имат проблем в салона с мивката, а не искам да ходя при друг, та ще си ходя като самодива още известно време Харесала съм си и един нов цвят, но тъкмо пуснах моя естествен, та май ще си наложа въздържание.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 9, 2022 10:32:56 GMT 2
Ади, откъде купи кинезиотейпа? Аз на почти 32 години бих казала, че единствено назолабиалната зона ми е отпусната и то не като бръчки. Ама на мен все нещо ми е смешно. Ще почна да правя 5-минутния масаж за цяло лице пък дано се повлияе. Даже през уикендите мисля и по-обстоен масаж по зони. Ще видя и тези на Гала и на Тони ( instagram.com/faceyogatoni?utm_medium=copy_link ) има и канал в ютуб. Ива Атанасова (най-добър модел в света за 2011 г.) пък е много доволна от instagram.com/facefit.expert?utm_medium=copy_link . Следя ги и двете. С Тони даже си писах, пратих й снимки и ми каза, че лицето ми било чудесно (гледайтиии, завиждайтиии), но според мен от камерата на Самсунг има някакъв филтър, та не знам. За тъмни кръгове, обаче каза да пробвам лимфодренажен масаж и да й пиша след месец два дали има ефект. А за почистването на лице почнах пак с метода на двойното почистване. Засега бива, макар че от цикъла пак пъпчасах, но вече е по-добре положението.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2022 12:29:12 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Mar 9, 2022 12:38:39 GMT 2
За упражнения за лице гледам karina_na_more в инстаграм. Жената току що е избягала от Украйна с детето си и май се е запътила към България. Пуснала е книгата си с упражнения за каквато и да е сума от 1$, по твоя преценка, аз си я купих, за да я подкрепя. Има и маратон с упражнения със страхотни отзиви, и той сега е на 90%отстъпка, вероятно и него ще взема. Нея също съм я последвала. Да, споделяше, че е избягала. За книгата ще видя сега. Благодаря, момичета!
|
|
|
Post by lol4e on Mar 14, 2022 20:28:20 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли наблюдения от гуа ша масажорите? Ютюб ми пробутва разни видеа и се чудя дали да се поддам.
|
|
|
Post by kahlan on Mar 16, 2022 21:48:00 GMT 2
Здравейте, момичета! От няколко седмици обмислям филър в устните. Искам нещо, което да стои естествено. Когато се усмихна и цялата ми горна устна изчезва... Някоя от вас наскоро да си е правила и да има впечатления от Дермаакт или Belissimo? Също така искам и да си избеля зъбите. Когато бях малка, носех шини с години. Все още имам леки забележки по подредбата на зъбите, но ми се иска да ги избеля. Цял живот имам проблеми с венците (на тях се дължи и лекото изкривяване след махането на шините) и не знам дали избелването има отражение върху тях.Преди 2 години си направих няколко процедури с лазер по самите венци и след това лечение с ток. И съм много доволна. Докато бях бременна, нямах никакви проблеми, а очаквах, че ще ми се възпалят и най-малкото - ще кървят. Вие избелвали ли сте си зъбите, къде и доволни ли сте?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2022 22:58:24 GMT 2
Момичета, препоръчайте ми добър козметик за оформяне на вежди в София. От доста време искам да пробвам и боядисване на вежди с къна, а за микроблейдинг още не съм се навила на 100%😅
|
|
|
Post by babyshark on Mar 20, 2022 18:56:03 GMT 2
Здравейте, мацки От няколко месеца започнах да ходя на лазерна епилация на подмишници, интим к крака. Вече имам по 2-3 направени процедури и ефекта още след първата беше уау,но аз съм светла с ужасно черен и бръснат косъм 😁 Имам обаче една чуденка, мислим да бебеправим скоро, та искам да попитам дали някой има наблюдение ако процедурите се прекъснат, т.е. не са направени препоръчителните 6-8-10 процедури дали ефекта се задържа?
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Mar 22, 2022 13:39:39 GMT 2
Здравейте, мацки От няколко месеца започнах да ходя на лазерна епилация на подмишници, интим к крака. Вече имам по 2-3 направени процедури и ефекта още след първата беше уау,но аз съм светла с ужасно черен и бръснат косъм 😁 Имам обаче една чуденка, мислим да бебеправим скоро, та искам да попитам дали някой има наблюдение ако процедурите се прекъснат, т.е. не са направени препоръчителните 6-8-10 процедури дали ефекта се задържа? При забавяне в препоръчителното време между процедурите или изцяло прекъсване ефекта бързо отминава. Реално ако не се изпълни пълният курс, просто сте си дали парите на вятъра.
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 22, 2022 16:33:56 GMT 2
Колко процедури считате за пълен курс?
|
|
|
Post by Qyiana on Mar 22, 2022 19:25:59 GMT 2
Момичета, правили ли сте си избелване на зъбите при зъболекар в София? С шина или направо в кабинета? Имахте ли странични ефекти и въобще доволни ли сте?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Mar 22, 2022 20:16:54 GMT 2
Колко процедури считате за пълен курс? Доколкото съм запозната, това зависи и от самия косъм и как се повлиява от процедурите. При някои са достатъчни около 6, но може и да се наложат още 2-3 процедури. Това се преценява от козметика, който извършва епилацията.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Mar 23, 2022 11:33:24 GMT 2
Колко процедури считате за пълен курс? Доколкото съм запозната, това зависи и от самия косъм и как се повлиява от процедурите. При някои са достатъчни около 6, но може и да се наложат още 2-3 процедури. Това се преценява от козметика, който извършва епилацията. От 6 до 8 процедури се считат за пълен курс, като броят зависи от мястото и вида косъм. При необходимост е възможно да се направя 2 поддържащи процедури , ако зоната е била по окосмена.
|
|
|
Post by niisy on Mar 24, 2022 10:48:46 GMT 2
Момичета, правили ли сте си избелване на зъбите при зъболекар в София? С шина или направо в кабинета? Имахте ли странични ефекти и въобще доволни ли сте? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Аз съм си правила домашно избелване с шина, която съответно ти прави зъболекар и едни гелчета на Opalescence. Като цяло ефекта е доста добър - при този начин на избелване хубавото е, че ти сам можеш да си прецениш колко точно искаш да си ги избелиш и като видиш, че достига желаната степен просто спираш да го правиш и примерно след 5-6 месеца може пак да повториш курса. Единственото като страничен ефект е, че зъбите стават доста чувствителни, ноо за един ден се оправят - зъболекарят ми си правеше същата процедура, така че надали ако е толкова опасно за зъбите би си го причинил и той.
|
|
|
Post by Qyiana on Mar 25, 2022 0:42:48 GMT 2
Момичета, правили ли сте си избелване на зъбите при зъболекар в София? С шина или направо в кабинета? Имахте ли странични ефекти и въобще доволни ли сте? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Аз съм си правила домашно избелване с шина, която съответно ти прави зъболекар и едни гелчета на Opalescence. Като цяло ефекта е доста добър - при този начин на избелване хубавото е, че ти сам можеш да си прецениш колко точно искаш да си ги избелиш и като видиш, че достига желаната степен просто спираш да го правиш и примерно след 5-6 месеца може пак да повториш курса. Единственото като страничен ефект е, че зъбите стават доста чувствителни, ноо за един ден се оправят - зъболекарят ми си правеше същата процедура, така че надали ако е толкова опасно за зъбите би си го причинил и той. Благодаря за информацията ☺️ Аз си имам принципно сравнително чувствителни зъби и не знам на шини или на лентички да се доверя, и въобще да си правя ли избелване . Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by supernova on Mar 26, 2022 22:32:50 GMT 2
Момичета, правили ли сте си избелване на зъбите при зъболекар в София? С шина или направо в кабинета? Имахте ли странични ефекти и въобще доволни ли сте? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Моята зъболекарка ми направи шини и си ги избелвам вкъщи с гелчета - определено при мен резултатът е много добър, защото много често ми правят комплименти за зъбите. По принцип нейната препоръка е да използвам гела една седмица и след това да правя пауза, слагам шината преди лягане и спя с нея цяла нощ.. Не съм имала до сега никакви странични реакции от избелването, но при друг проблем имах адска чувствителност и мога да препоръчам един гел на Елгидиум Sensileave се казва - моментално потушава болката. Мога да снимам гелчетата, които използвам, ако някой има интерес, освен това ми прави впечатление, че са доста икономични и ако не се лъжа цената е около 15-20лв, но ги купувам от стоматолога си.
|
|
|
Post by Qyiana on Mar 26, 2022 22:38:53 GMT 2
Момичета, правили ли сте си избелване на зъбите при зъболекар в София? С шина или направо в кабинета? Имахте ли странични ефекти и въобще доволни ли сте? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Моята зъболекарка ми направи шини и си ги избелвам вкъщи с гелчета - определено при мен резултатът е много добър, защото много често ми правят комплименти за зъбите. По принцип нейната препоръка е да използвам гела една седмица и след това да правя пауза, слагам шината преди лягане и спя с нея цяла нощ.. Не съм имала до сега никакви странични реакции от избелването, но при друг проблем имах адска чувствителност и мога да препоръчам един гел на Елгидиум Sensileave се казва - моментално потушава болката. Мога да снимам гелчетата, които използвам, ако някой има интерес, освен това ми прави впечатление, че са доста икономични и ако не се лъжа цената е около 15-20лв, но ги купувам от стоматолога си. Благодаря за отговора ☺️ Би ли снимала гелчетата? Досега по това, което виждам, май повече си струва избелване с шини, а не с лентички тип Crest. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by supernova on Mar 26, 2022 22:42:55 GMT 2
Здравейте, момичета! От няколко седмици обмислям филър в устните. Искам нещо, което да стои естествено. Когато се усмихна и цялата ми горна устна изчезва... Някоя от вас наскоро да си е правила и да има впечатления от Дермаакт или Belissimo? И в двете клиники има добри специалисти, при когото и да се насочите не мисля, че ще сгрешите. Това, което за мен е важно на първо място е самият филър какъв е.. Отначало много ме беше страх, защото по улиците срещам голям процент дами с кофти устни, та се наложи да почета доста. Аз правя устните си в Белисимо, с нехиалуронов филър, за максимално естествен ефект и съм супер доволна от резултата. Марката на филър мисля, че беше Radiesse - във всички известни клиники работят с него, цената му е една идея по-висока.
|
|
|
Post by The Judge on Mar 31, 2022 19:07:47 GMT 2
Някой може ли да ми препоръча педикюристка? Мразя да ме пипат и досега такава услуга не съм ползвала, оправям се сама, обаче юни съм на сватба и.. Така
|
|
|
Post by chereshka on Apr 4, 2022 9:51:34 GMT 2
Здравейте, момичета! Днес за пръв път съм на естетична процедура- ще си слагам филър в устните. Много съм притеснена и развълнувана, моля за малко подкрепа.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 4, 2022 18:13:30 GMT 2
Черешка, как мина? Къде ходи и какво количество сложи?
Аз съм слагала два пъти филър в устните, но на мен ли хич не ми държи, няма и помен от него 🤦🏻♀️ Първият път сложих 0,8 при д-р Манолов, вторият път слагах в Англия. Доста се бях подула първите дни, но пък формата беше чудесна.. след няколко седмици обаче нямаше и помен от устни🙈
|
|
|
Post by chereshka on Apr 4, 2022 19:28:33 GMT 2
Черешка, как мина? Къде ходи и какво количество сложи? Аз съм слагала два пъти филър в устните, но на мен ли хич не ми държи, няма и помен от него 🤦🏻♀️ Първият път сложих 0,8 при д-р Манолов, вторият път слагах в Англия. Доста се бях подула първите дни, но пък формата беше чудесна.. след няколко седмици обаче нямаше и помен от устни🙈 Супер доволна съм! Не болеше, доктора и асистентката ме предразположиха добре. Ходих в Пловдив, клиника Армада при д-р Далмъш. Количеството е 1мл, Restylane Kysse. Казаха ми, ако се харесам, след максимум 30 дни да повторим, за да има на какво да "стъпи" филъра при второто поставяне.
|
|
|
Post by abinem on Apr 6, 2022 15:43:43 GMT 2
Черешка, как мина? Къде ходи и какво количество сложи? Аз съм слагала два пъти филър в устните, но на мен ли хич не ми държи, няма и помен от него 🤦🏻♀️ Първият път сложих 0,8 при д-р Манолов, вторият път слагах в Англия. Доста се бях подула първите дни, но пък формата беше чудесна.. след няколко седмици обаче нямаше и помен от устни🙈 Супер доволна съм! Не болеше, доктора и асистентката ме предразположиха добре. Ходих в Пловдив, клиника Армада при д-р Далмъш. Количеството е 1мл, Restylane Kysse. Казаха ми, ако се харесам, след максимум 30 дни да повторим, за да има на какво да "стъпи" филъра при второто поставяне. Със сигурност са ти го казвали, но пии много вода ! Хиалуроновата киселина се съдържа в тялото поприцип, отделно е в недостиг и затова тялото я "консумира " много бързо и не остава помен от филъра. Аз си сложих и 2ри път след 30те дни и добре, че го направих, за да видя готиният ефект. Но разбира се 2..3 месеца и спадна. Доста скъпа ( за мен ) продецура е филъра ако искаш да го поддържаш.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 11:43:32 GMT 2
Вчера бях на процедура Hydra facial след доста обмисляне дали няма да си съсипя лицето, тъй като кожата ми е хипер чувствителна. Процедурата си е долу горе като класическото почистване на лице, само че вместо да ви стискат ръчно, процедурата се прави с вакум. Като цяло съм доволна, лицето ми е супер изчистено от към черни точки, като искам да добавя, че казах на момичето, че може и да ми стисне местата, къде може да са останали някакви черни точки и естествено това беше по носа и бузите. След процедурата бях доста зачервена, но 24 часа по-късно кожата ми изобщо не е така зачервена, единствено там където ме стиска имам малко по-силно зачервяване, но като цяло кожата ми е супер гладка. Определено бих си я направила отново!
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 12, 2022 20:39:45 GMT 2
Здравейте, момичета! От няколко седмици обмислям филър в устните. Искам нещо, което да стои естествено. Когато се усмихна и цялата ми горна устна изчезва... Някоя от вас наскоро да си е правила и да има впечатления от Дермаакт или Belissimo? Също така искам и да си избеля зъбите. Когато бях малка, носех шини с години. Все още имам леки забележки по подредбата на зъбите, но ми се иска да ги избеля. Цял живот имам проблеми с венците (на тях се дължи и лекото изкривяване след махането на шините) и не знам дали избелването има отражение върху тях.Преди 2 години си направих няколко процедури с лазер по самите венци и след това лечение с ток. И съм много доволна. Докато бях бременна, нямах никакви проблеми, а очаквах, че ще ми се възпалят и най-малкото - ще кървят. Вие избелвали ли сте си зъбите, къде и доволни ли сте? И аз обмислям, не знам откъде ми хрумна. Устните са ми добре,даже са ск хубави. Е, не са супер обемни, но са хубави. Но нещо ми щукна и сега се чудя. И за избелване на зъбите също се чудя. Но сум с чувствителни зъби, не е много препоръчително. За филъра, аз обмислям само контур и най много 1 мл. Не знам, още се чудя. Птинципно съм върл противник, но какво ми стана не знам. Луда работа, женска. Та ще поумувам още малко.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jun 12, 2022 21:00:50 GMT 2
Филърите мигрират.
Вчера си правих мезотерапия. Не знаех, че толкова боли, а хем ми сложиха обезболяващ крем.
Трябва да се направят няколко процедури, но не зная дали бих давала по 400 лв и да търпя тази болка.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2022 12:36:40 GMT 2
Аз съм си избелвала зъбите в зъболекарски кабинет. Каква беше системата трябва да питам мм, спомням си, че ми сложи и някакъв гел на венците,само, че леко проби и после ме понаболяваше в една точка над резеца. Доволна останах, но пък яко пия кафе, пушех,винцок, не съм ги пазила супер мн. Преди това всичко се оправя-ако има кариеси, зъбен камък и тогава избелване.
Ох, за филъри и аз се чудя. Ту искам, ту не. Плюсове, минуси, не мога да се реша.
|
|
|
Post by smurfina on Jun 14, 2022 19:00:34 GMT 2
Момичета, колко ви взимат за кола маска в София? За крака/ръце/интим ме интересува специално
|
|