|
Post by MaryPoppins on Sept 23, 2021 14:57:46 GMT 2
Здравейте, много обичам конспирации, страшни истории, загадки, мистерии. Ще е интересно да споделите дали ви се е случвало нещо без обяснение, вярвате ли в магии, хващате ли в уроки. Прави ли сте опита за премахване на магия с яйца? Аз например винаги урочасвам, когато съм сред хора и ми "гасят клечки", случвало се е да не мога да стана от леглото и след това да ми минава. Не знам дали е втълпяване или има нещо. Имала съм и необясними леко странни/страшни случи, ще се влюча след работно време да разкажа, че 9-18 съм на стола, хаахах.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 23, 2021 15:33:23 GMT 2
Ууу страхотна тема. Може и да звучи смешно, но аз в магии вярвам или по-скоро в урочасването. Доста истории съм слушала за това как са правени магии едно време и към днешна дата са се върнали злини на мои роднини. При мен има едни такива странни неща, които се случват когато си помисля за нещо. Примерно си представям дадена случка или събитие и след кратък период от време то се случва. Когато съм разкавала за такива случки на мои приятелки, те свързват всичко със закона на привличането и ме снабдиха с куп книги как да го "контролирам". Та ще ми е интересно да видя какво се случва при вас, в какво вярвате и в какво не, разни теории и др.
|
|
|
Post by eve44 on Sept 23, 2021 16:31:45 GMT 2
Много са ми интересни подобни теми, но и доста плашещи. Аз съм отгледана основно от баба и дядо и съм слушала невероятни истории. Бях още ученичка в началните класове, когато ми разказваха разни случили се страхотии и лични трагедии, но аз с детското си любопитство попивах всичко и ги помня и до днес. Ще споделя две от тях, които много ме бяха впечатлили тогава. От сегашна гледна точка имат обяснение, но за онова време са били нещо супер странно. Дядо е бил най- големият от четири деца и в семейството се появило още едно момченце. За ужас на всички, когато станало на 4-5 месеца, започнало да лази бързо из двора. Хората от селото го обявили за дяволско изчадие и го убили с камъни. Бях шокирана от историята, но е било обичайно да постъпват така. Другият случай е подобен, мъж и жена с малко детенце се връщали с каруца от сватба и чули покрай пътя да реве бебе. Намерили захвърлено пеленаче, увито в одеало. Жената решила да го нахрани, тъй като още кърмела и нейното дете и в момента, в който го сложила на гърдата, бебето така се впило, че я разкървавило. Занесли го в селото и когато го разповили, видели че от торса надолу е със змийска опашка. Съдбата му е ясна. Аз си мисля, че тези деца са били с някакви аномалии, имаше даже някакъв клип с едно момиченце с такава опашка. Има и една много странна история, която няма обяснение, но ще я разкажа по- нататък.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 24, 2021 12:47:23 GMT 2
Преди често имaх сънна парализа, което мога да кажа, че си е страшно. Случвало се е да слушам как ми говори жена в ухото, да усещам как някой ме гали по косата и в същото време, не мога да мръдна, нито да издам звук. Много често съм се замисляла за Матрицата, дали не е отражение на действителнстта.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 24, 2021 13:17:02 GMT 2
Страхотна темичка, обожавам да чета такива неща. Ще ви разкажа за моя мъж и неговият неспокоен сън. Това се случва доста често, може би всяка седмица. Лягаме си вечер и той доста по - бързо от мен заспива. Усещам, че е вече дъблоко заспал, защото дишането му става едно такова монотонно. Не след дълго започва да мърда, все едно иска да се освободи от нещо. Също се опитва да вика, но сякаш със затворена уста - тоест се чуват само гърлените звуци. Винаги се плаша да не му стане нещо и се опитвам да го събудя лекичко. Лесно се буди и няма проблем, когато заспи отново. На следващата сутрин съм го питала, какво е сънувал и помни ли нещо. Той винаги отговаря, че все едно някой се опитва да го удуши, седнал върху гърдите му. Не сме търсили някаква помощ, защото той казва, че от малък му се случва това и вече бил свикнал. Аз обаче, всеки път се плаша и го будя. Но като се замисля, не знам дали не трябва да го оставям да спи, за да не се стресне при самото будене.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 24, 2021 13:40:41 GMT 2
Това е сънна парализа, чела съм, че се получава при тревожност, употреба на алкохол, травматично събитие... Аз не мисля, че имам нещо общо с трите неща, но никога не знаеш подсъзнанието ти каква лоша шега мога да ти изиграе.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 19:28:30 GMT 2
Много готина тема, дано се развие! Определено вярвам в енергиите, някои конспирации също ми звучат доста реални. Нямам някоя запомняща се случка, която да разкажа, с удоволствие обаче чета вашите.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 27, 2021 19:55:18 GMT 2
Аз имам силна връзка с онзи свят. Ако сънувам, че някой умира примерно, то той умира наистина в близко време. Предчувствам опасности за близки до сърцето ми хора. Сънувам с детайли, когато приятелка забременява /детайл като пол,цвят коса,очи и т.н/ Ако предупредя някой днес да внимава, то е имало защо. Идват ми някакви мисли примерно и те стават реалност, без да съм имала и ни най-малка идея за това, което ще се случи. Примерно чувам ' ще стане Х с еди кой си днес ' и после чувам, че е станало. От дете започнаха тези неща и с годините се засилват. Аз не го приемам на 100% като нещо хубаво, макар да ми е помагало в много ситуации. Частта със смъртта е доста тежка за преживяване и ме натоварва емоционално и се налага да се откъсна от реалността за известно време, за да подновя енергията си. И въпреки всичко, аз като чувствам силно ми е добре. Ако не съм така сензитивна нещо не е наред и страдам повече. Истории ще се сетя сигурно, но с времето свикнах и не ме впечатляват така, както преди.
В петък след работа пазарувах в магазина и нещо ме привлече към един щанд и купих нещо, с идеята да направя за душата на близките хора. След няколко дена почина чичо, а аз действително използвах продукта за него. Звучи нелепо, но това е малка част от нещата, които преживявам.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2021 9:46:16 GMT 2
Tual Какво смятата за теорията за рептилите? Аз съм 50 на 50. Кралицата е като застинала във времето, Путин също...
|
|
|
Post by ☀ on Sept 28, 2021 13:15:17 GMT 2
На ме ми е трудно да повярвам в теорията за рептилите, но не е изключено разбира се. Просто много ми е абстрактно. Интересно ми е как някои дати и събития се повтарят през годините. Как на една и съща дата, с едни и същи имена са родени велики хора примерно, как някой умира, но на негово място се ражда друг с подобни качества. Не вярвам в случайни съвпадения и ми е интересно как се случва, а и защо. Ето такива например : www.obekti.bg/chovek/eto-nyakoi-ot-nay-strannite-svpadeniya-v-istoriyataСъщо са ми интересни хора, които си приличат почти като близнаци, а нямат нищо общо помежду си /генетичен материал/. Нали казват, че всеки има по един двойник по света, но дали ще го срещне е въпрос на късмет. Не вярвам в магии, но вярвам в енергийно влияние и лоши очи както му казват. Около мен има и енергийни вампири, които се опитвам да избегна. Попивам страшно бързо от енергията около мен и в някои моменти ми е трудно да се дистанцирам или изкъпя /действа наистина/. Старая се около мен винаги да има цветя, да ми е подредено в любими цветове и да имам 'вратичка' , за да избягам, ако някой ми наруши позитивната нагласа. Не искам да храня вампирите, ама явно и без тях не може...
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Oct 2, 2021 23:15:51 GMT 2
Ах, интересна тема! Аз съм пробвала метода с яйце в буркан с вода и до днес нямам разумно обяснение как по ягодите, белтъка все едно се беше забулил като паяжина около жълтъка…🙈 Повода беше поредицата от инциденти около ремонта на апартамента, преди повече от 6-7 години. Имаше момент, в който всичко вървеше наопаки. Чупеха се неща, например входната врата - първия път усукаха касата, втория път падна от бусчето точно пред входа…гърмяха крушки, инсталации, майстори се порязваха, падаха от скелета, единия получи инфаркт…Някакъв малък ад беше. Много ярко помня как един ден вече ми дойде в повече всичко и седнах на средата на празния хол, и заплаках като малко дете. Бях убедена, че са ни урочасали или нещо по-лошо. Затова и направих ритуала с яйцето. Да обере негативната енергия. Палих и тамян в ъглите на стаята. Може и да съм си внушила, че всичко това е помогнало, знам ли. В такива моменти, човек е готов на всякакви нетипични методи за овладяване на ситуацията. 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2021 8:02:48 GMT 2
Малка вметка, не знам дали е за тази тема, но-когато сънувам, че ми се клати зъб или ми го вадят/пада, нещо лошо се случва с някой близък, или си отива от този свят. Последно преди по-малко от месец сънувах и наскоро диагностицираха баба ми с онкологично заболяване.
От 3-4 месеца често като погледна часовника-12:12,14:14,21:21 и т. н.
|
|
|
Post by eve44 on Oct 17, 2021 16:17:53 GMT 2
Два пъти досега ми се е случвало нарочно да съсипвам телевизори, без дори да ги докосвам. Първия път, още дете на около 10 г, бях с братовчедите ми на селото им и гледахме интересно детско по телевизията. Възрастните ни изгониха, защото започваше футболен мач на друга програма. Тогава ядосана се втренчих в телевизора и буквално след секунди той започна да пуши и изгоря. Втория път пътувахме една групичка с автобус на организирана екскурзия в чужбина. Пътувахме обратно за Бг и се опитвах да дремна, бях много изморена от обикаляне и разни емоции покрай един човек, а бяха пуснали диск с филм на телевизора, усилен на макс. По същия начин се загледах втренчено, но имах едно съмнение, че няма да се получи, че предишния път е било съвпадение и т.н. Картината започна да примигва и спря, сложиха друг диск, но и той не тръгна и накрая телевизорчето угасна. Ръчкаха го нещо да го оправят, но така и не проработи. От два опита и двата да са успешни не мисля, че е случайно. Повече не съм се опитвала. Въпреки тези случаи, аз не съм поддръжник на теорията за силата на мисълта и разни утвърждения да си повтаряш или пишеш някакви положителни неща. Според мен е нужна и някаква особена концентрирана енергия, която човек има в себе си, която се проявява само в някои моменти, придружена с много силна емоция.
|
|