|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 13:28:07 GMT 2
Nj-ката е толкова скучна, даже и с драми не става по-интересна. Но всъщност на мен много ми олекна с рекламите за бързи кредити за майки. Мисъл, вкус, стил за нещата-НУЛА.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 9, 2021 13:47:54 GMT 2
Стига бе, сериозно ли Попова използва купичка за пепелник и фъстъци? Леле..
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 9, 2021 13:54:54 GMT 2
Няма достатъчно припадащи мишоци за пепелниците на Попова.
|
|
|
Post by okay on Oct 9, 2021 14:00:19 GMT 2
Преди малко разгледах блога на Елица Бехар, но само частта с пътуванията. Всъщност исках да прочета дали наистина е написала статия за организиране на сватбата си, но не стигнах до там. Не пише зле, но определено не ѝ липсва самочувствие, или поне така изглежда от описанията под снимките ѝ в ИГ. Няма лошо, изглежда чудесно и има интересен стил на обличане. Та думата ми е, че не открих статията за сватбата. Предполагам не я написала, но пак ще потърся - може и аз д асъм пропуснала. Блогове много рядко чета, защото повечето пишат неграмотно и безинтересно. И при Елица забелязах някои грешки, но няма да издребнявам. На фон на повечето е симпатична.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 14:19:19 GMT 2
Елица Бехар е симпатична, има красив фийд (мъжа й е фотограф, май любител, но той прави снимките), не съм чела влога й, но заговори ли, всичко отива на кино. Много бавно говори, няма особено богат речник и е най-добре просто да си мълчи и да качва красиви снимки.
|
|
|
Post by nicole on Oct 9, 2021 14:25:07 GMT 2
Ох и аз съм забелязала говоренето ѝ - едно такова провлачено, бавно и много меланхолично.. а и сякаш говори със стиснати зъби, не си отватя толкова устата😅
|
|
|
Post by sunny94 on Oct 9, 2021 14:35:05 GMT 2
Зорница с клип за бюджетни продукти до 5 лева. Успя да ме инфлуенсне за някои неща.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 14:50:24 GMT 2
Скоро очаквайте на процедурки за лице и стягане на тяло Надка, няма как да пропусне такова хубаво спонсорство и то след раждане. А тая снимка е толкова обработена, че едва ги познах.. http://instagram.com/p/CUzQfwNrPRo
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 14:52:17 GMT 2
Елица Бехар има дълъг пост за организацията по сватбата,както и снимки от нея в една група за булки във фб, онзи ден май го мернах, излезе ми във фийда.
Влизам в Иг и чета поста на Мариета за - как да спят къдрокоси дами и да запазят къдриците си:прическа ананас, боне и копринена калъфка. Айде, прическа, калъфка-ок, ама това боне. Напомни ми за един сериал - "Ало, ало" ", та там старата тъща на главния герой спеше с бяло боне. Мм също го е гледал, та си представям да нахлупя едно боне и да легна така, ще се сцепи от смях сигурно.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 14:56:47 GMT 2
На мен също видеото на Зорница много ми хареса. Тя е пример точно за полезен влогър, а не някаква бръмчалка да ми обяснява, кой трябва да ми отвори минералната вода в ресторанта! Инфлуенсна ме за шампоана, тъй като в момента се боря с косопад, а хининовата вода на тази марка ми е от голяма полза и ще взема шампоана. Тоника за лице си взех отново по нейна препоръка и е много добър, а беше около 6 лева. Този път ми харесаха къдриците й, не знам дали се е накъдрила или е естествената й коса, но е много хубава.
|
|
528 posts
Member is Online
|
Post by Ахинора on Oct 9, 2021 15:37:08 GMT 2
Скоро очаквайте на процедурки за лице и стягане на тяло Надка, няма как да пропусне такова хубаво спонсорство и то след раждане. А тая снимка е толкова обработена, че едва ги познах.. http://instagr.am/p/CUzQfwNrPRo Тъкмо щях да питам кои са тези На Надежда са ѝ изтрили бенките, напълнили устните са я гримирали до неузнаваемост, само Балан разпознах и то на трето вглеждане.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 9, 2021 15:53:17 GMT 2
И въпреки всичко ми се вижда крайно НЕсериозно Пепон да е в тая къща с бебе на има няма 1 годинка. Това е абсурдно. Но дали е там с Матиас или без него е еднакво неадекватно да се зарежеш децата или да ги мъкнеш с теб по такива глупости. От всички тя е най-голямо дъно. 😡😶😑
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 15:59:12 GMT 2
Скоро очаквайте на процедурки за лице и стягане на тяло Надка, няма как да пропусне такова хубаво спонсорство и то след раждане. А тая снимка е толкова обработена, че едва ги познах.. http://instagr.am/p/CUzQfwNrPRo Тъкмо щях да питам кои са тези На Надежда са ѝ изтрили бенките, напълнили устните са я гримирали до неузнаваемост, само Балан разпознах и то на трето вглеждане. Сериозно ли са те? Не ги познах изобщо.Доста фотошоп е играл тук + грим естествено.Но, са коренно различни от във видеата и в снимките в техните профили.
|
|
|
Post by plam on Oct 9, 2021 16:01:37 GMT 2
Скоро очаквайте на процедурки за лице и стягане на тяло Надка, няма как да пропусне такова хубаво спонсорство и то след раждане. А тая снимка е толкова обработена, че едва ги познах.. http://instagr.am/p/CUzQfwNrPRo Отначало като видях снимката си викам а Баланчо и Михаела Маринова,а то било Надка 😂
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 9, 2021 16:25:44 GMT 2
Много ме дразнят като започнат да питат дали искаме отваряне на пр пратки, все едно няма да ги покажат така или иначе. Ивана я отследвах от тубата, скоро май и от ИГ ще го направя. На въпроса и' отговорих с "не"! Аман вече от безполезни пратки и съдържание.
Честито бебче на Пепеляшка, да е живо и здраво!
|
|
|
Post by cloudedmind on Oct 9, 2021 17:02:45 GMT 2
И аз познах Балан и по него Надя, това е антиреклама. Не разбирам защо предвид факта, че вече се превръщат в посмешище в инфлуенсърските среди (както за участниците, така и за зрителите), толкова фирми продължават да рекламират и работят с тях. Знаейки, че рекламират абсолютно всичко, никога не биха ме инфлуенснали за покупката на каквото и да било.
|
|
|
Post by okay on Oct 9, 2021 17:37:43 GMT 2
Гледах два клипа на Десислава Стоянова - за новите покупки и някакъв влог. И аз споделям нейното мнение за капсулния гардероб - скуууука. И аз имам малко дрехи, дори не бих казала, че са невероятно качество или скъпи, но си ги нося години наред, но в никакъв случай не ми е капсулен гардеробът. И на мен ми доставя удоволствие да си разнообразява стила и да откривам нови съчетания. Нейният стил тип клошар никак не ми харесва, но важното е, че тя се мисли за стилна. Да тръгнеш с кроксове, анцуг, бомбър и чанта на Пинко е...айде, да не обиждам. Може би има попадения, но аз почти не съм виждала такива във видеата ѝ, които и без това не следя изкъсо. Съгласна съм и с това колко падна качеството на Зара за сметка на повишените цени. Нищо не мога да си харесам почти, а ако харесам е или ужасна изработка, или не си заслужава парите. Разбирам, че Деси си работи, но тези ходения по моловете през ден, са ми непонятни. Че даже и се жалва как имало задръствания на паркинга - еть ужасно! И добре, че колата ѝ била автоматик, че да не треперела "на баира". Много ми е странно как хора имащи възможност да карат веднага след като вземат книжка, не могат да научат за 6 месеца (както е в нейния случай) нещо, наречено полусъединител. Да, на курсовете нямаш чак толкова време, но след като си вземеш изпита и в случая родителите ѝ веднага ѝ дават кола - научи туй нещо, щом си решил да си активен шофьор.
|
|
|
Post by kalea on Oct 9, 2021 17:53:46 GMT 2
Боже, ако не бях познала Балан, щях да се чууудя коя я тая. Дермаакт да не са се преквалифицирали във фотошоп студио??
|
|
|
Post by candygirl on Oct 9, 2021 18:09:22 GMT 2
Aктивен шофьор съм от десет години, карам с ръчни скорости к единственото ,което мразя е задръстване на “баира” в мола, изтръпвам като ми се залепи някой отзад.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 18:34:13 GMT 2
Полусъединителят грам не помага при стръмни наклони, да не говорим и че е адски вреден за колата. Аз затова се радвам, че още инструкторът ми ме научи да тръгвам на ръчна, помага адски много, независимо дали се движиш нагоре или надолу по баир. А при паркирането из наклонените улички, пресечки на "Руски", си е направо незаменимо умение.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 9, 2021 18:37:10 GMT 2
Надя и Балан са ужасни тук... Как може чак такава антиреклама, маркетинговата стратегия на DermaAct е трагична. Видеото на Зорница беше МНОГО полезно! Харесвам я от доста време и не ме е разочаровала със съдържанието си, определено ми хареса как представи всичко! Така се прави... Гана, Мана да вземат примери
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 20:16:59 GMT 2
Гледах травъл влога от Равадиново на Tanya Ilieva (Tanya & Nicki преди), с приятелката ѝ са страхотни и доста добре им се получава. Показват, обясняват. Жалко, че рядко качват.
|
|
|
Post by kalea on Oct 9, 2021 20:23:59 GMT 2
Аз съм изостанала с материала. В каква къща били Пепе-Дания-Филякови с децата?
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 9, 2021 20:28:51 GMT 2
Ивана и тези карти пълна простотия.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 9, 2021 20:33:19 GMT 2
Аз съм изостанала с материала. В каква къща били Пепе-Дания-Филякови с децата? Павел и Ицака (влогъри) организират онлайн-уеб предаване "Къщата на инфлуенсърите", но казаха, че ще се снима идната пролет. Та, странно е изчезването на Пепон и Капитонова, някои предполагат, че се снима още сега, но не знам..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 20:40:49 GMT 2
Въпреки че Зорница е най-скучният сухар, за който се сещам на първо четене, си остава пионер в бг ютуб за мен.
Деница не слушала чалга, силен метъл и рок. Не знам кой би определил жанр музика като силен, сиг само някой с десет думи запас, братче. Супер посредствена. Не показва отношение към нищо освен дрехи и лакове за нокти. Да, избрала си е това да показва, но това е, защото явно просто няма какво друго. Личи си, че няма никакви други задълбочени интереси. Ако не беше така, щеше да стои много по-адекватно, макар и да показва само дрехи и т.н. Просто поредната, която не знае къде се намира.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 9, 2021 20:46:24 GMT 2
Аз съм изостанала с материала. В каква къща били Пепе-Дания-Филякови с децата? Това са само предположения, но безпочвени според мен. Пепе изчезна от онлЯйн пространството, което досега не й се е случвало. Ни деца, ни мъже са я спирали да се усмихва насила и да ни рекламира всичко де що й плащат. Сега не е активна от седмица някъде. Та нещо друго се случва с нея според мен.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 21:17:38 GMT 2
Зорница каква операция си е правила на клепачите преди 2 години, за която споменава в последното видео?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 21:29:36 GMT 2
След последното видео на Зорница с носталгия се сетих, колко много я харесах, когато открих канала й преди няколко години(тогава и влог канала съществуваше). Гледах няколко от старите й видеа на тема грижа за кожата. Личи си, че се грижи наистина за кожата си и изглежда супер. В същото време наборката й Галя се маже с всичко, което хване и е на висока цена, а кожата й изглежда кошмарно.
|
|
|
Post by ani on Oct 9, 2021 22:28:15 GMT 2
Тя си е доста простичка и с беден речник.Освен pr пратките, ноктите и какво са си купили, няма нищо интересно за показване. Въпреки че Зорница е най-скучният сухар, за който се сещам на първо четене, си остава пионер в бг ютуб за мен. Деница не слушала чалга, силен метъл и рок. Не знам кой би определил жанр музика като силен, сиг само някой с десет думи запас, братче. Супер посредствена. Не показва отношение към нищо освен дрехи и лакове за нокти. Да, избрала си е това да показва, но това е, защото явно просто няма какво друго. Личи си, че няма никакви други задълбочени интереси. Ако не беше така, щеше да стои много по-адекватно, макар и да показва само дрехи и т.н. Просто поредната, която не знае къде се намира.
|
|