|
Post by Deleted on Dec 17, 2021 22:38:05 GMT 2
Това, което сте написали за поръчките от Лили ме отчайва. Със сигурност и при мен няма да има наличност. Аз слагах в кошницата като невидяла. Поръчах козметика за сигурно цяла година и беше 102лв. Много ме е яд на подобно отношение не само в Лили, а в много онлайн магазини. Толкова ли нямат адекватен таркер за наличност? Като е толкова сложно - да направят намаление само във физическите магазини, така няма да има проблеми.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2021 16:16:17 GMT 2
Идвам да похваля LC WAIKIKI, бях си поръчала един пуловер и доста се забави доставката и си помислих, че няма да ми го доставят, защото са го нямали в наличност, но след около 15 дена пристигна. И днес получих имейл, че заради забавянето покрай черният петък ми изпращат код, който е директно в профила ми за отстъпка 20%, които мога да използвам от 01.01.2022 г. Браво на тях, че се грижат за клиентите си, прави добро впечатлние.
|
|
|
Шопинг
Dec 27, 2021 17:16:38 GMT 2
via mobile
Post by okay on Dec 27, 2021 17:16:38 GMT 2
Аз да похваля АбауЧу за бързите отговори на мейл. Поръчах рокля, която в крайна сметка не взех, защото размислих. Получих мейл, че са я върнали и ще ми приведат парите обратно, а аз бях заявила наложен платеж. Писах им веднага да ги питам дали това е автоматично съобщение или наистина са ми дръпнали пари от сметката. Предполагах, че е автоматично, но аз да си питам. След 10 минути вече ми бяха отговорили мило и любезно. Преди 5 минути пуснах една поръчка от Зара с доставка до магазин. Досега винаги съм си поръчвала до вкъщи.
|
|
|
Шопинг
Dec 27, 2021 22:28:07 GMT 2
Post by Deleted on Dec 27, 2021 22:28:07 GMT 2
Аз да похваля АбауЧу за бързите отговори на мейл. Поръчах рокля, която в крайна сметка не взех, защото размислих. Получих мейл, че са я върнали и ще ми приведат парите обратно, а аз бях заявила наложен платеж. Писах им веднага да ги питам дали това е автоматично съобщение или наистина са ми дръпнали пари от сметката. Предполагах, че е автоматично, но аз да си питам. След 10 минути вече ми бяха отговорили мило и любезно. Преди 5 минути пуснах една поръчка от Зара с доставка до магазин. Досега винаги съм си поръчвала до вкъщи. Зара бавят доста доставките до магазин, един път съм поръчвала така и чаках около 10 дни. Имат хубави намаления в момента, но доставката 10 лв. ми свиди изключително много и затова не си поръчвам от тях.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2021 23:22:17 GMT 2
Наистина в Зара често има доста интересни дрехи, но според мен цените им са високи за качеството, което предлагат. В H&M има доста по-качествени дрехи на по-ниска цена. В сайта им редовно има артикули, които се оказва, че не са налични, когато ги отвориш...
|
|
|
Шопинг
Dec 27, 2021 23:38:34 GMT 2
via mobile
Post by okay on Dec 27, 2021 23:38:34 GMT 2
Аз да похваля АбауЧу за бързите отговори на мейл. Поръчах рокля, която в крайна сметка не взех, защото размислих. Получих мейл, че са я върнали и ще ми приведат парите обратно, а аз бях заявила наложен платеж. Писах им веднага да ги питам дали това е автоматично съобщение или наистина са ми дръпнали пари от сметката. Предполагах, че е автоматично, но аз да си питам. След 10 минути вече ми бяха отговорили мило и любезно. Преди 5 минути пуснах една поръчка от Зара с доставка до магазин. Досега винаги съм си поръчвала до вкъщи. Зара бавят доста доставките до магазин, един път съм поръчвала така и чаках около 10 дни. Имат хубави намаления в момента, но доставката 10 лв. ми свиди изключително много и затова не си поръчвам от тях. Аз не съм плащала доставка до магазин. Видях, че това е най-евтиният вариант и затова на него се спрях. Пък и работят до по-късно от Еконт. Пишеше, че ще бъде доставено между 5и и 12и януари. Аз пазарувам от там само на намаления и като имам гифт карта. Много са надули цените, а качеството е по-зле от преди. Само дънките им винаги са с добро качество. Вече трета година си нося няколко чифта, макар че са поизбелели.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2021 23:45:43 GMT 2
Зара бавят доста доставките до магазин, един път съм поръчвала така и чаках около 10 дни. Имат хубави намаления в момента, но доставката 10 лв. ми свиди изключително много и затова не си поръчвам от тях. Аз не съм плащала доставка до магазин. Видях, че това е най-евтиният вариант и затова на него се спрях. Пък и работят до по-късно от Еконт. Пишеше, че ще бъде доставено между 5и и 12и януари. Аз пазарувам от там само на намаления и като имам гифт карта. Много са надули цените, а качеството е по-зле от преди. Само дънките им винаги са с добро качество. Вече трета година си нося няколко чифта, макар че са поизбелели. Да, до магазин нямат доставка, но на мен най-близкият е във Варна и трябва да занимавам приятелки да ми ги вземат и пратят и става дълга и широка. Иначе поръчката, ако е под 100 лв. доставката е 10 лв., ако е над 100 е безплатна. За качеството на дрехите и аз съм със смесени чувства, имах едни любими дънки, които носих около 2 години, но имам и такива които съм обувала 1-2 пъти, защото материята е ужасно дървена и от размер до размер понякога нямат изобщо нищо общо. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Dec 28, 2021 10:37:47 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Dec 28, 2021 10:37:47 GMT 2
Aз от Zara си визмам често неща, имат хубави модели и ми хaред вс, че често пускст нови
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Dec 29, 2021 15:28:49 GMT 2
Коледно чудо - пратката ми от Н&М пристигна след има няма 12 дни чакане…Вече тръпки ме побиват като видя “безплатна доставка”, комплимент за Коледа… Важното е, че клина с ластици на стъпалата се оказа супер удобен! Препоръчвам с две ръце и два крака! ☺️ www2.hm.com/bg_bg/productpage.1038065002.htmlДаже обмислям да поръчам и в лилаво. По другата тема - да,да, да - еърфрайера е покупка, която си заслужава парите! Дори да е по-бюджетен вариант, като моят, от Делимано. Заедно с прахосмукачката-робот и пилинга за дрехи, ми е в топ 3 на уреди, за които след първата употреба си казах “Боже, защо не съм знаела за това чудо по-рано!” Писали сте, тиквички, картофи, месо всякакво, печени ябълки, мъфини. Стават страхотни! И наистина мазнината, която се ползва е минимална, или никаква и резултата е все така добър. Записвам си рецептата на КристалНоар за пържени картофки, аз главно ги приготвям по рецептата за Уеджис или соте. Sent from my iPad using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2021 13:30:12 GMT 2
Идвам да похваля Косметик Експрес за бб крема на Миша, поръчах си от промоцията два за един и пристигнаха с доста мостри, останах доста изненадана. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 0:48:59 GMT 2
Влязох в сайта cosmetic-express, признавам, че доста добре ме инфлуенснахте и пуснах поръчка на кремоветe на Missha. До сега обаче не съм смесвала BB/CC кремове. Дайте малко съвети в тази насока, че съм абсолютен лаик. Криси, ще споделиш ли мнение за тестерите на Kundal, като ги пробваш? Видях на стори в профила на Деситолкс, че много ги хвали. Има ги в Лили и бих си взела ако са хубави.
Преди няколко часа пуснах поръчка на 2 дънкови поли на Mango от about you. Имаше голямо намаление и двете общо ми излязоха под 35лв. Има и безплатна доставка. Там връщането е лесно, затова не ме е яд ако харесам нещо да го поръчам, защото винаги мога лесно да го върна.
Миналата седмица имах и поръчка от Fashion days, дойде много бързо и останах доволна. Поръчах си дънков гащеризон и дънкова рокля пак на Mango. Забелязах, че е много по-изгодно да се поръчва от fashion days или about you, защото едни и същи артикули на сайта на Mango са по-скъпи, а дори и да са на една цена, доставката е 10лева...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 10:45:36 GMT 2
Ади, аз си сипвам малко на ръката в областта между палеца и показалеца от 23 и след това по-малко от 25. Разбърквам го леко с пръст и нанасям на лицето. Получава се супер цвят. А от самия фдт съм много доволна. Преди ползвах на Лореал матиращ и като се гледам по снимките как е седял, се хващам за главата. Пробвала съм и други фдт и бб кремове, но Миша ми пасва най-добре.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Dec 31, 2021 11:59:11 GMT 2
via mobile
Post by ОригиналенНикнейм on Dec 31, 2021 11:59:11 GMT 2
Момичета, я кажете някой има ли прословутите апрески на Moon Boot и как са? Струва ли си? Не, че навън не е пролет, нали… ама аз си ги искам хаха
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 13:46:14 GMT 2
******, само не забравяй поддържащите процедури. Страхотно е как само за 400 лв си гладък месеци наред. Най-добрата ми покупка за 2021 г.
Сред другите топ попадения нареждам: 1. Душ за уста и ел. четка за зъби 2. Ултразвукова шпатула за лице 3. Уред за гладене с пара
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 15:27:29 GMT 2
Привет! Аз идвам да похваля фотоепилатора на Филипс. След само две процедури на крака вече имам гладка кожа поне цяла седмица. Много съм впечатлена. Това чудо ми спестява много мъки. Откога си мечтая за гладка кожа 😊 Хехеее, и аз да се включа към доволните от фотоепилаторите. Имам най-новия Lumea (9000 Series) с всички приставки, след третата процедура нямам много останали косъмчета по краката, а тези, които все още растат, го правят изключително бавно. Все още не съм почнала бикини зоната, но ако и там имам такива резултати, ще съм много доволна. Мисля да не се огранича само с четирите начални процедури, а да си направя 6, приложението дава такава опция. Краката ги правя отделно от останалите зони, защото си отнемат време, но все пак - не повече от 30-40 минути за двата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 15:44:24 GMT 2
Влязох в сайта cosmetic-express, признавам, че доста добре ме инфлуенснахте и пуснах поръчка на кремоветe на Missha. До сега обаче не съм смесвала BB/CC кремове. Дайте малко съвети в тази насока, че съм абсолютен лаик. Криси, ще споделиш ли мнение за тестерите на Kundal, като ги пробваш? Видях на стори в профила на Деситолкс, че много ги хвали. Има ги в Лили и бих си взела ако са хубави. Преди няколко часа пуснах поръчка на 2 дънкови поли на Mango от about you. Имаше голямо намаление и двете общо ми излязоха под 35лв. Има и безплатна доставка. Там връщането е лесно, затова не ме е яд ако харесам нещо да го поръчам, защото винаги мога лесно да го върна. Миналата седмица имах и поръчка от Fashion days, дойде много бързо и останах доволна. Поръчах си дънков гащеризон и дънкова рокля пак на Mango. Забелязах, че е много по-изгодно да се поръчва от fashion days или about you, защото едни и същи артикули на сайта на Mango са по-скъпи, а дори и да са на една цена, доставката е 10лева... Ще споделя, Ади като ги пробвам. Аз много исках да пробваш прословутият балсам за премахване на грим, даже като си поръчва ББ кремовете мислех да си поръчам и него, но се отказах в последният момент и като видях мострата бях супер щастлива. Не знаех, че вече го има в ДМ, ако ми хареса определено ще си взема от там. Сега погледнах, че такава мостра на балсама в Кокос е 4 лв., а на мен хората ми ги изпратиха без пари за обща пратка от 16,50 лв. Все повече се уверявам, че всичко, което Галя рекламира е със супер голяма надценка.
|
|
|
Шопинг
Jan 1, 2022 18:50:58 GMT 2
Post by diamond on Jan 1, 2022 18:50:58 GMT 2
Момичета, някоя от вас поръчвала ли си свещ с подарък от инстаграм страницата Aroma candle with gift? Видях я от видеото на Фейт и ми стана доста любопитно - свещ с подарък бижу.
|
|
|
Post by okay on Jan 1, 2022 19:38:47 GMT 2
Днес с изненада осъзнах, че някои молове не работят, а пък в отворените точно магазините, които ми трябват, бяха затворени. И понеже ми трябват подаръци и имах вече идеи какво да купя, се спрях на Нотино. Пише, че поръчката ми ще пристигне на 4 януари. Дори и да е малко по-късно, не е болка за умиране, де. В Нотино са най-добри цените на Tangle teezer. Днес влязох в Дъглас и се ужасих - 37 лв за нещо, което от сайта ще язема за 22. Както и да е. Предпочитам да не купя веднага подаръците, но да излязат изгодно, пред това да им въртя оборот на Дъглас. Поръчката ми от Зара вчера е пристигнала в магазина, при положение че бяха задали ориентировъчен период от 5 до 10 януари. Иска ми се все пак утре да отида и до някой мол, за да видя прословутите намаления. Само ако можеше моловете да си използват социалните мрежи за нещо полезно, като например да си публикуват реалното работно време по празниците, а не само да постват снимките на Валери и Ивана с нулева стойност.
|
|
|
Post by diamond on Jan 1, 2022 22:47:36 GMT 2
... Иска ми се все пак утре да отида и до някой мол, за да видя прословутите намаления. Само ако можеше моловете да си използват социалните мрежи за нещо полезно, като например да си публикуват реалното работно време по празниците, а не само да постват снимките на Валери и Ивана с нулева стойност. Онзи ден ходих до Сердика със същата цел. Като цяло останах разочарована. От сайта им се осведомих кои магазини имат намаление; то какъв друг начин иначе, за какво им са социални мрежи? (сарказъм, ако не се усеща). Трудно се ориентираш и с колко процента е намалението. В Сефора наистина има хубави намаления, но на неща, които към момента не ми трябват и не ме вълнуват (предимно въхру козметика от собствената им марка, но имаше и намалени продукти на Too faced, както и още 1-2 за декоративна козметика). В Deichmann вторият чифт е на 50% от цената, ако не се лъжа. В LC Waikiki не успях да се оринтирам кое е намалено. Там винаги всичко е толкова претрупано, че отнама часове ровене, за да откриеш нещо хубаво. В HM са единични намалените неща и то не ми допаднаха нито като материи, нито като кройки. От Reserved съм доволна - пак не са много нещата, но пък са една идея по-хубави и на прилични цени.
|
|
|
Post by kalea on Jan 2, 2022 21:58:52 GMT 2
Ох, напоследък и аз не съм доволна от HM. Кройките бяха абсурдни. Аз съм около 167 см висока, раменете ми са атлетични и всичко ми стои като торба. Искам да кажа, че не съм с най-грацилната фигура. Но бельото им го ползвам за спорт и съм доволна. Оползотворявам талончетата по 10%. Решила съм да си потърся хубави дънки, един-два чифта поне. Смело поръчвам от интернет всичко, но с дънките съм сигурна, че ще се проваля. Трябва да се разходя до някой мол. Има една вталяваща оцветка на крачолите, по която страшно много си падам. 😁
|
|
|
Шопинг
Jan 2, 2022 22:12:39 GMT 2
via mobile
Post by okay on Jan 2, 2022 22:12:39 GMT 2
Пристигнаха ми панталоните от Зара. Много съм доволна как ми седят и се радвам, че си поръчах M, а не S. Вече знам, че талиите са супер малки, и вече си преправях един панталон от там. Вчера си поръчах сандали от сайта на Меркари. Взех два размера, за да мога да преценя кои ми стават. Дано връщането е лесно, защото четох в сайта, но пак друго е на практика. Някой има ли опит с връщане от там?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jan 3, 2022 0:36:44 GMT 2
100helit , два пъти съм поръчвала от Orange и явно при тях това е редовна практика, защото и за двете доста чаках за обработване и изпращане. Даже първия път им писах да попитам дали няма проблем, тъй като наистина мина доста повече време в сравнение с обичайните онлайн покупки. Работех в книжарница Ориндж преди 3 години. От тогава досега нищо не се е променило. Нито отношението към персонала, нито това с поръчките. В 99% от случаите когато се направи онлайн поръчка те взимат стоката от другите обекти в страната, събират я в главния обект в София и тогава я изпращат отново. За мен това са излишни разходи за куриерски услуги + излизшно използване на найлонови торбички всеки път. За отношението към персонала дори не знам дали да коментирам.... ниска заплата, не можеш да седнеш, не можеш да се облегнеш никъде, стоиш прав като робот цял ден и вървиш след клиентите да им досаждаш постоянно дали търсят нещо конкретно. Мен това лично много ме отблъсква, предпочитам да вляза, да разгледам и ако имам нужда тогава да се допитам до някого. Шанс за израстване във фирмата няма, а тези, които са най-горе на пирамидата се интересуват само от това да си приберат парите, здравето на служителите, това дали всичко е наред в обекта и всякакви подобни е без значение за тях. Служителите, които назначават са мили и готини като хора, но според мен заслужават много повече. Още се чудя на един бивш колега как още работи там след като ги задължават да се ваксинират (нямам нищо против ваксините, но според мен е редно човек да има избор и сам да вземе това решение). Заради цялото това отношение и още други неща изобщо не влизам в техни магазини или в сайта им. Има много по-добри промоции на други места. Като се сетя те преди дори нямаха намаление за черния петък, но явно се принудиха заради пандемията.
|
|
|
Шопинг
Jan 3, 2022 14:44:42 GMT 2
Post by diamond on Jan 3, 2022 14:44:42 GMT 2
Момичета, някоя може ли да ми обясни как става поръчването от Алиекспрес? Може и на лично съобщение. Виждам, че много от вас пазаруват от там и са доволни и се амбицирах и аз да пробвам Въпросът е, че нямам представа как се процедира.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 4, 2022 11:59:04 GMT 2
Момичета, някоя може ли да ми обясни как става поръчването от Алиекспрес? Може и на лично съобщение. Виждам, че много от вас пазаруват от там и са доволни и се амбицирах и аз да пробвам Въпросът е, че нямам представа как се процедира. Да, аз мога. Поръчвам чат пат. Вярно чакаш си, но цените си заслужават. Много е просто - когато посочваш адрес за доставка се иска Пощенски код на твоята квартална поща (https://www.bgpost.bg/). Всяка си има такъв и там ще бъде доставена твоята пратка. Като в самия сайт на Али Експрес се обновява локацията на пратките и пращат имейли, за да си наясно като бъде доставена. Понякога ако е малка пратка, може дори да ти я доставят до адрес (пощенска кутия) затова си напиши твоя личен адрес и мобилен телефон. Него пощите отскоро го ползват и пращат смс, за да те уведомят, че имаш пратка. Много е удобно така. В пощата отиваш с лична карта. В общи линии е това.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 4, 2022 12:07:01 GMT 2
Един съвет и от мен - аз за пазаруване в Али си използвам виртуалната карта, в която прехвърлям пари само за онлайн поръчки. Досега не съм имала проблеми, но така се чувствам по-сигурна.
|
|
|
Шопинг
Jan 4, 2022 13:11:15 GMT 2
Post by Deleted on Jan 4, 2022 13:11:15 GMT 2
Момичета, някоя от вас да е поръчвала тези дни от fashiondays? Направих поръчка на едни боти на 29-ти, а още ги няма при все, че за това време обикновено щяха да са дошли.
cosmetic-express се свързаха с мен по мейл вчера, за да ме питат за адреса на офиса на Спиди, а го бях попълнила. Все пак очаквам пратката тези дни и ще споделя мнение. Много ви благодаря за съветите за смесване на бб кремовете.
Зай, много ти благодаря за съветите за шпатулата за лице. Вчера я използвах и почистих лицето си много добре.
|
|
|
Шопинг
Jan 4, 2022 13:27:22 GMT 2
Post by Kalisa on Jan 4, 2022 13:27:22 GMT 2
Може ли и на мен да кажете коя е тази шпатула за лице, както и Парната ютия, моля? Обичам да съм изгладена )
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 13:41:12 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Jan 4, 2022 15:19:46 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 4, 2022 15:19:46 GMT 2
Благодаря и аз на Криси, че ме инфлуенсна за Козметик експрес. 😁 Бяха ми излезли на стори в ИГ, но не им обърнах внимание. Та като сподели за мострите поръчах. 😁 Защото в Лили често намалят Миша на 8.99 и като включиш и доставката излиза същото. Но пък при тях единия крем е с новата формула. В момента ползвам 23, ок ми е, особено като добавя пудра и бронзант, но сега реших да поръчам 25, дано да ми пасне. Вчера ми пратиха мейл да потвърдя поръчката и днес ми писаха, че е изпратена. На шампоаните Кундал и аз хвърлих око след като Деситолкс ги похвали. Писах си с нея за тях, защото съм с чувствителен скалп и знам, че и тя има същия проблем, та ще ги пробвам.
|
|
|
Шопинг
Jan 4, 2022 18:01:16 GMT 2
Post by offthegrid on Jan 4, 2022 18:01:16 GMT 2
Момичета, я кажете някой има ли прословутите апрески на Moon Boot и как са? Струва ли си? Не, че навън не е пролет, нали… ама аз си ги искам хаха Аз си взех, не космонавтския модел, защото с моя 40 номер и слаби крачета, щях да съм нещо средно между Йети и пълна карикатура,а едни късички с пухкаво от вътре. По-топла и непропускаща обувка не съм имала, спасиха ме миналата година на ските на -25 градуса, даже краката ми бяха единственото топло място.
|
|