|
Post by zahir on Nov 15, 2021 23:51:58 GMT 2
И после как да подкрепяш безрезервно, това момиче горкото не се ли вижда как пише..Ама то сигурно щото е късно😊. Попринцип сме големи професионалисти, щот го работим това, нали. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Това момиче е много странно. Днес за пръв път чух за нея и погледнах профила и. Да речем, че това как изглежда на снимките и на сторитата, в които е без филтри няма нищо общо, не е важно. Но за каква се е взела?! Хората не оценявали "работата ѝ", както и че хората с влияние, явно визира себе си по някаква причина, така показвали креативността си. За каква креативност говорим?!?Снимка със зализана коса и шампоан в ръката. Уауууууу. Въздъх. Не бях виждала такава. И още разсъждения. Аз направл съм в ступор. Всяко средно-статистическо с нищо не впечатляващо мързеливо момиче се взима за човек с влияние, правещ всичко това изключително и само за нас. За да ни вдъхновява, помага, насочва, а ние.. Не оценявяме тоя тежък труд. Attachments:
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 16, 2021 0:24:10 GMT 2
Ивомила ми беше неутрална докато не се раздели с приятеля си (преди година някъде). От тогава е супер странна, а влоговете й в youtube са ми доста cringe. Аз като цяло никога не съм я харесвала, де. Хора, които участват в предаванията на Мегз няма с какво да ме заинтригуват. Достатъчно показателно ми е, че се съгласяват да участват в такова глупаво нещо.
|
|
|
Post by jeri on Nov 16, 2021 1:29:02 GMT 2
Тази Ивомила се е объркала, не виждам креативност в снимка с шампоан. За мен истинските хора, които имат креативност и полагат усилия не мрънкат защо не съм им харесала поста. Следя know.how.to cook, gabriela.tsulin и още профили за здравословно хранене, които наистина влагат старание за снимки. Това са хора, които го правят във всички аспекти на живота си. Carolinebingley ме беше питала за фитнес профили, но така и не отговорих -bettina.dimitrova, vladdiii, aniradi78 lifting.the.dream, michelles_w, lubov.ivanova.pt, doncheva.elena и други, има и много приятни планинарски профили напоследък- dianaaivanovva, cvety_mitova, t_vallentinova, silvia.k.stoyanova. Също и за йога следя доста профили, както и здраве,следя и една психоложка, в началото ми изглеждаше кифла, но съдържанието й ми харесва засега-viktoriyadyakovaa.
|
|
|
Post by kalea on Nov 16, 2021 1:32:25 GMT 2
Мини копър харесвам с мини сметана.
|
|
|
Post by yoo on Nov 16, 2021 3:48:31 GMT 2
Гучито като толкова обича да показва как отваря кутиите на "luxury" покупките си защо не снима как unbox-ва новата си чанта на "Fendi" 🤔 Защото на story-то, в което отваря Fendi кутия, би трябвало да са одеждите за "с*ксапилните" танци, както би казала тя 😂😂😂
|
|
|
|
Post by dilyanad on Nov 16, 2021 8:17:15 GMT 2
Тъпата Емпирина продължава с нейните политически лозунги. Възмущава се как някой можел да гласува за Възраждане. Ама е ок да се гласува за човек, който доказано 2 пъти е нарушил законите на страната САМО предизборно. И от такъв човек чакаме промяна, пази Боже. Да си гледа там книгите и вундеркиндчето и да не се прави на голяма моралистка, че я видяхме и нея колко струва в нагласените гивъуеи. Ах, колко точно си изразила мнението ми за тази! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by livia on Nov 16, 2021 10:06:23 GMT 2
Ох, не стига че са мързеливи и неграмотни, но и нагли до безобразие. Това да просиш лайкове/коментари е толкова жалко...
И да, разбира се, че за нас го правят, а не за пачките, които прибират. Заради нас си експлоатират децата и рекламират печени чушки, за да са ни полезни точно колкото брошурата на кауфланд.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 16, 2021 10:06:43 GMT 2
Какви усилия полага Теа, за да ѝ харесам снимката, примерно? Усилието да седне на кухненският си плот, за попреден път, с мазната коса, айде нЕма нужда.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 16, 2021 10:14:59 GMT 2
До сега Ивомила ми беше супер неутрална и още толкова безинтересна, но и тя се оказа тотален минус. Ивомила, хора, които доброволно отиват в Африка или другаде по света (например) да помагат, заслужават да бъдат безвъзмездно хвалени, защото те наистина правят разлика за света и хората в него, а не ти и подобните на теб търтеи, които сте по-досадни от мухи на 💩.
И по повод на последните ти излияния искам да те поздравя с песента на Силвия „Просякиня". 🎶
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 10:32:33 GMT 2
Като не искат да ти гледат детето и да го качват в фалшиви профили няма да го показваш и на всяко второ стори да ти е с него. То бива, бива да си малоумна и ограничена ама да правиш такива изказвания, при условие, че сама си си виновна е мега тъпо. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 10:38:13 GMT 2
Ооо, и Ваня ли има канал, божеее, от вас разбирам. Във фермата се представя като някакъв лидер, не запомних какъв, вътре я наричат “Повелителката на светлината”. Прегръща дърветата и им говори. Странно ми е, че в канала си говори за дрехи. Sent from my iPhone using Tapatalk Хахахах, ужас, ше взема да си сменя ника тогава 😂
|
|
|
Post by nomade on Nov 16, 2021 10:40:34 GMT 2
Като не искат да ти гледат детето и да го качват в фалшиви профили няма да го показваш и на всяко второ стори да ти е с него. То бива, бива да си малоумна и ограничена ама да правиш такива изказвания, при условие, че сама си си виновна е мега тъпо. Sent from my iPhone using Tapatalk 🤡🤡🤡 Господи, пълна шматка.
|
|
|
Post by lina on Nov 16, 2021 10:52:30 GMT 2
Някой следи ли goldiffic в Инстаграм? Имам чувството, че за всеки един отследвал се от профила ѝ има стори и някакво недоволство, прикрито с ирония. 😃
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 16, 2021 11:06:03 GMT 2
За Пепа, Надка и подобни децата им представляват money maker за лична употреба. Когато обаче някой друг се възползва от тях пищят като ощипани девойки. Те да са щастливи, че само им крадат снимките, че животът познава много по-ужасни примери от този. Тапанарки.
|
|
|
Post by welt on Nov 16, 2021 11:13:36 GMT 2
Много е грозно, че някой си прави фалшив профил на гърба на детето на Надежда и Баланчо, но те не се спряха да го показват това дете и постоянно да качват клипове, снимки и сторита. Аз смятам, че може по-доста по-деликатен начин детето да присъства в интернет профилите им и не говоря за снимки с емотикони по лицето, задраскани лица и други простотии. Просто те и други подобни абсолютно си изместиха фокуса на съдържанието към детето и после са шокирани от злоупотреби. Ивомила и Деа тотално са изплискали легена с тия разсъждения, не ги знам не ги ли е срам да пишат и споделят такива глупости. Харесвайте, та харесвайте. Ами, не ви харесваме, нито вас, нито тъпите боклуци, които рекламирате. Доста отдавна отследвах frichic, но днес ми излезе нейн пост и разцъках - там пък какво позициониране и превземки падат във връзка с бременността, направо не е истина. Адски ми е дразнещо и показно.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 16, 2021 11:21:59 GMT 2
Наде, как не те е срам да изкарваш пари, на гърба на детето ти? Смешница.
|
|
|
Post by alexa07 on Nov 16, 2021 11:22:48 GMT 2
Тъпата Емпирина продължава с нейните политически лозунги. Възмущава се как някой можел да гласува за Възраждане. Ама е ок да се гласува за човек, който доказано 2 пъти е нарушил законите на страната САМО предизборно. И от такъв човек чакаме промяна, пази Боже. Да си гледа там книгите и вундеркиндчето и да не се прави на голяма моралистка, че я видяхме и нея колко струва в нагласените гивъуеи. Ах, колко точно си изразила мнението ми за тази! Sent from my iPhone using Tapatalk И още има... Поредната неадекватна реклама - надълго и нашироко, както само тя си може, в днескашния пост обяснява за дълбоката връзка между баща и син и на снимките реклама на козметиката на ларош. Съответно никъде не е упоменато какво е партньорството и с бранда. И тя почна яко да монетизира Матей. Не знам за вас, но аз вече обявявам бойкот на всички спонсорирани постове, дори и на любими инфлуенсъри! Лайкове ли? Не я знам коя е тая Ивомила, че и толкова хиляди последователи има, но е абсолютна наглярка с тези си изказвания за солидарна подкрепа. За какво да ги подкрепяш? Да им вдигаш самочувствието/броя последователи, да ти се надуват и правят на голямата работа и накрая да ти кажат - "ами като не ти харесва какво правиш тук". Ай сиктир вече
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 16, 2021 11:28:45 GMT 2
Някой следи ли goldiffic в Инстаграм? Имам чувството, че за всеки един отследвал се от профила ѝ има стори и някакво недоволство, прикрито с ирония. 😃 Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Аз я следя, но е мега криндж на моменти. И постоянно си купува някакви гримове, дрехи и разни вещерски неща и се чудя къде ги складира. Аз също усещам някакво прикрито недоволство, все едно зорко следи кой я отследва и последва. Голяма работа. Постоянно споделя и едни и същи микро инфлуенсърки, на които адски много се кефи и като им погледна профилите се чудя на кое се кефи. Следвам точно 5 инфлуенсъра, скоро май ще станат 4. @luciferian , не си сменяй ника, една от любимите ми книги е
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 11:52:32 GMT 2
Календара на Лумене, както и много други продукти, които се продават в Аманоттааякозметика са по-скъпи от цената на официалния им сайт, това го бях проверила преди повече от година. Намалението им от 15% всеки месец още е валидно, но реално излиза по-неизгодно от намаления, които правят на продуктите, защото са в по-голям процент. От много време не пазарувам от там, има всичко в аптеки Ремедиум на по-ниска цена. Със сигурност обаче ще има наплив да си го купят. Гледам от време на време профилите на инфлуенсърите и не е имало случай, в който да отворя сторита на Галя и да не е качила снимки, които са от нейни последователи, накупили си козметика и чанти, които тя показва. Гледам Фермата и мога да кажа, че Ванчето хич я няма. От визитката й стана ясно, че е била наркозависима, а в момента твърди, че е много уравновесена, спокойна и си радва на живота. В същото време доста често говори без да мисли и ръси простотии. Също така ако беше толкова дзен, нямаше да е конфликтна и постоянно да обсъжа останалата част от хората. Не очаквах обаче, че и тя има канал в тубата Не мисля да си я причинявам.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 16, 2021 12:00:24 GMT 2
Ваня не е била наркозависима, а е взимала наркотици и в това има разлика.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 12:04:46 GMT 2
Това, което беше във визитката й като обяснение, лично от нея, не изглеждаше на взимам 1-2 пъти в годината, а точно като човек, който търси спасение в това. Може и да бъркам, но това си спомням аз като визитка от нея. Но не смятам да си губя времето и да гледам пак, за да видя точните й думи.
|
|
|
Post by sweet96 on Nov 16, 2021 12:05:08 GMT 2
Попаднах на инстаграм страница продаваща "маркови" неща с кутии и така нататък, излезе ми реклама. Българска е, създадена е вчера, защото всичко е качено преди 23 часа. И познайте - новата чанта на Гергана, едно към едно с нейната. instagram.com/fashionroom_bg
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 12:06:28 GMT 2
Тая рокля и пари да ми дават няма да я облека.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Nov 16, 2021 12:39:37 GMT 2
Между другото точно Пепе никога не съм я виждала да носи дрехите, които рекламира от разни сайтчета като АбаутЧу. Далеч съм от мисълта, че трябва всеки ден да си снима аутфита или да ми доказва,че носи, но не..просто се снима и това е. Попо очаквала коледния календар на Сефора да е голям резил и да падне смях и подигравки във видеото, ама не се получило. Заслужавал си календара
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 13:13:01 GMT 2
Някой следи ли goldiffic в Инстаграм? Имам чувството, че за всеки един отследвал се от профила ѝ има стори и някакво недоволство, прикрито с ирония. 😃 Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Преди общувах с нея, тя превъртя играта. Иска много да е популярна, драпа с все сили. Това пулене на стори и близки кадри ме ОТВРАЩАВАТ! Не знам за коя се е взела, но е тотално изплискала басейна.. и това Асмр, което прави “ЗАЩОТО Ѝ Е КЕФ И ЗАЩОТО НЯКОЙ Я Е ПОМОЛИЛ” и постоянно се обръща към несъществуващи хора, които я отследват. Мисли се да център на света, напомня ми ня Луна😂 Едит: много ѝ се искат ПР пратки, колкото и да не го признава, дружи с Деа, Раев бюти(все непоносими персони) и тя подражава. За вещерските неща, камъните и другите глупости, искам да ѝ отида на гости, за да видя какъв плюшкин е.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2021 13:16:11 GMT 2
И после как да подкрепяш безрезервно, това момиче горкото не се ли вижда как пише..Ама то сигурно щото е късно😊. Попринцип сме големи професионалисти, щот го работим това, нали. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Изключително неприятно ми е това момиче, много ми е надута, но се имаме за леле мале- от тук до Луната.Знам я още от малоумното предаване за кухи кифленски лейки на Мегз-"Инста нещо си"..
|
|
|
Post by imasurvivor on Nov 16, 2021 13:26:25 GMT 2
Oх, много си заслужава Попо този календар, направо... с фибички, ластичка, мини мицеларна вода и тук-там някой молив, много си заслужава. Един продукт ми хареса от календара и това беше, но коя съм аз да давам наклон на "кралицата" на коледните календари в България
|
|
|
Post by ☀ on Nov 16, 2021 13:40:17 GMT 2
|
|
|
Post by ivanovaasimona95 on Nov 16, 2021 14:20:14 GMT 2
Тя тази за някаква циганска сватба ли се готви? 😀🥸 Или пък взима модни съвети от Полина. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|