|
Post by MaryPoppins on Nov 29, 2021 18:13:27 GMT 2
Йоанна и школичката ѝ не са спирали да работят дори през най-тежкият локдаун. Все пак, как ще нарушават на принцесата, финансите.
|
|
|
Post by scalestone on Nov 29, 2021 18:42:46 GMT 2
Аз не бих сложила такъв етикет като Савина, но понеже съм слаба, такъв ми е гена, определено ми е писнало от коментари тип "ти изобщо храниш ли се?!", "хапни нещо, бе момиче, ще се счупиш", "хапвай, хапвай ти имаш нужда". В отделните ситуации не би ми направило впечатление, но това е всеки втори човек. Отделно, хората явно изобщо не могат да различат слаб човек с добър ген и слаб човек с някаква болест. Мисля, че всеки трябва да си гледа в собствената чиния и собственото огледало, защото не знам дали е насилие, по-скоро не, но е крайно е неуместно. Ооо това все едно аз съм го писала! Някои възрастни явно не са чували за ген, метаболизъм... Наскоро ми се каза, че ми имало нещо, защото не може да ям толкова, а да не качвам. Само да кажа, че си ям напълно нормално, не съм се тъпчила никога. А зацепи ли ме мигрената се е случвало по 2-3 дни да не ставам от леглото и почти нищо да не ям и все тая, че цял месец съм яла. Свалям по-бързо и от скоростта на светлината. Само ме е яд, че за 31 години един не чух да каже, че ще ми даде от неговите кг. Всичките само акъл дават. Егати стиснатите хорица.... Да не е офф. Гледах видеото на Ванеса за акнето й. Не беше най-лошо.
|
|
|
Post by jeri on Nov 29, 2021 19:02:56 GMT 2
Полина се опитва да оригиналничи в постове- за Коледа искала сън. Добре рязбрахме, че си майка на две деца и бизнесдама и ти е много натоварено ежедневието. Много се вживява. Вместо да ходи по салоните на прецедурки /по Капитонова/ да се беше наспала. Голямо мрънкане, а има 10 човека, които й помагат. Онзи ден с Радостната не разбрах какво са намислили.
|
|
|
Post by vivian27 on Nov 29, 2021 19:07:48 GMT 2
Украинка на 18 ще ми дава съвети и опит с мъжете? 😂 Не, мерси 😄 че тя колко и какви мъже ще да е имала тая девойка😄 Нещо от рода на руската школа на Капитонова ли ще е- мой муж осигурява апартамента и колата, аз си джиткам с кученцето насам натам самичка 😄
Давиз, бебето на Моника е непланирано. (Ако за нея става въпрос)Така де, то на 16 кой нормален би планирал бебе. Има така наречена онлайн книга, където разказва за живота си. След като са споделили на родителите, тези на Явор са се държали много зле с нея и са я притискали да направи аборт, съответно е имала обтегнати отношения и с Явор. Баща му не е разрешил той да припознае детето и то се води с нейните имена. Само майката на Явор вижда детето. Стана ми мъчно за нея. Не стига, че бременна на тая възраст, ами са и оказвали и психически тормоз, ще кажеш че това бебе не го е направил синът им, а тя сама. Изглежда много мила и позитивна. Има си го това детското, което е нормално, но не виждам злоба в нея.
На Гергана специално са и звъннали по телефона, мда 😃 В днешно време хората правят видео разговори, никой не звъни ей така по телефона😂 Все ще искат хората да видят как изглежда и как се държи на бизнес разговор..
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Nov 29, 2021 19:41:51 GMT 2
Украинка на 18 ще ми дава съвети и опит с мъжете? 😂 Не, мерси 😄 че тя колко и какви мъже ще да е имала тая девойка😄 Нещо от рода на руската школа на Капитонова ли ще е- мой муж осигурява апартамента и колата, аз си джиткам с кученцето насам натам самичка 😄 Давиз, бебето на Моника е непланирано. (Ако за нея става въпрос)Така де, то на 16 кой нормален би планирал бебе. Има така наречена онлайн книга, където разказва за живота си. След като са споделили на родителите, тези на Явор са се държали много зле с нея и са я притискали да направи аборт, съответно е имала обтегнати отношения и с Явор. Баща му не е разрешил той да припознае детето и то се води с нейните имена. Само майката на Явор вижда детето. Стана ми мъчно за нея. Не стига, че бременна на тая възраст, ами са и оказвали и психически тормоз, ще кажеш че това бебе не го е направил синът им, а тя сама. Изглежда много мила и позитивна. Има си го това детското, което е нормално, но не виждам злоба в нея. На Гергана специално са и звъннали по телефона, мда 😃 В днешно време хората правят видео разговори, никой не звъни ей така по телефона😂 Все ще искат хората да видят как изглежда и как се държи на бизнес разговор.. И после има искания да се криминализират абортите, а като опре ножът до кокала поемането на отговорност го няма
|
|
|
Post by vivian27 on Nov 29, 2021 19:46:18 GMT 2
Мон, реално каква отговорност да поеме едно 17 годишно момче.. не подкрепям цялата ситуация, но в крайна сметка станалото станало.. не можем да го съдим това момиче цял живот.. родителите и я подкрепят и помагат, това е най-важното. Представям си само какво и е било на душата и ми ставя жал за нея.
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Nov 29, 2021 19:48:28 GMT 2
Изнерви ме поведението на бащата на Явор, а иначе щом тя си гледа детето с помощта на родителите й няма какво да я осъждам.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Nov 29, 2021 19:59:21 GMT 2
При всичката информация, в 21 век, 17 годишни да стават родители е безумно. В пещера ли са живяли? Наистина не разбирам. Хубаво, не споделяш това с родител, ама по ягодите тоя телефон в джоба за какво ти е? Дали знаят, че там пише и други неща освен Инстаграм и фейсбук? Та аз съм на 24г, не съм много по-голяма, но се изумявам колко затъпяват децата. Те елементарни неща не знаят и не вдяват, ама секса пръв, ще им избяга. Родителите на Явор са се държали меко казано ужасно, аз на мястото на Моника сериозно щях да ги огранича, обаче след като сина им признае детето, защото то не е направено само от майка си. Да им и живо и здраво, ама тяхното е пълен цирк.
|
|
|
Post by komkama on Nov 29, 2021 20:02:58 GMT 2
Оф, видях новата снимка на Марина войкова във фейс и се изумих. Надула е джука като всички други и е с вежди тип пътни ленти..жена родена красива и чаровна, пък се опропастява сама, рядко наистина някой да няма нужда от никакви намеси. Жалко…май и силикон е сложила, не съм сигурна. Учили сме заедно в софийски още преди да е мис и беше много красиво момиче, сега прилича на клана на Джулиана гани и тя виня инфлуенсъри и филтри за тези ужасни намеси на природно благословени визуално момичета Josephine, ще се окажем колежки с теб и аз учих с Марина в Софийски. Беше много умно момиче и винаги се представяше супер на изпитите. Надула е джуката, но пак изглежда добре. Тя има наистина моделско лице, което търпи различни грим визии, доста по-интересна от една Александра, например, която е набедена за успешен модел, а сега с този нос, съвсем вече не е интересна. Познавам и мъжа на Марина, който е един от най-странните хора, които съм срещала някога. И не знам как изобщо са се намерили 😃 Мисля, че са се разделили, понеже отдавна нямат снимки и тя си е върнала моминската фамилия във фб. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Nov 29, 2021 20:07:31 GMT 2
Гана ако си търси хаштага доакто си е в профила, нормално да излиза отгоре. Баш на тоя хаштаг тоя крокозъбъл ще се появи-аман от тъпотии. Не научиха кое какво е и кой тул как работи. На ЙоанНа тия кретении с кучетата я представят единствено като безмозъчен инфантил. Толкова е неадекватно, че чак е нелепо. Крайно неномално е да си обличаш кучето в рокли, да му слагаш мебели и да го возиш в количка. Карлуково няма ли да се смаосезира?! Понеже я тая държава "всеки сам си преценЯ" и имаме "инфлуенсъри" като нея "дет познава хора" и руската държанка, "дет не вярва във витуса", сме на тоя хал вече 2 години. Жалкото и важното не е дали ѝ е истински или не сертификатът, а че толкова хора са убедени, че такива като нея влизат нелегално. Не е важно как си, а как би бил реално. На мен 10 човека ми предложиха фейк, аз си направих истински, защото не мисля, че цакам държавата, а себе си. Ама толкова си можем.
|
|
|
Post by veereto on Nov 29, 2021 20:18:11 GMT 2
При всичката информация, в 21 век, 17 годишни да стават родители е безумно. В пещера ли са живяли? Наистина не разбирам. Хубаво, не споделяш това с родител, ама по ягодите тоя телефон в джоба за какво ти е? Дали знаят, че там пише и други неща освен Инстаграм и фейсбук? Та аз съм на 24г, не съм много по-голяма, но се изумявам колко затъпяват децата. Те елементарни неща не знаят и не вдяват, ама секса пръв, ще им избяга. Родителите на Явор са се държали меко казано ужасно, аз на мястото на Моника сериозно щях да ги огранича, обаче след като сина им признае детето, защото то не е направено само от майка си. Да им и живо и здраво, ама тяхното е пълен цирк. А може би се е случило, защото няма контрацепция, която да дава 100% гаранция. Не е нужно да са тъпи, в пещера живели или от малцинствените групи. Хубаво е, че нейните родители и помагат дано и тя да го оценява.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2021 20:22:17 GMT 2
Или може Явор да е отказал да ползва.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2021 20:28:03 GMT 2
за пръв път виждам/чувам, някой да нарича "бюджетна", марка като макс мара, която продава чантите си за по 2800-2900лв .
|
|
|
Post by ggvt on Nov 29, 2021 20:30:53 GMT 2
Честно казано напоследък съм толкова преуморена от много случващи се неща около мен и всички инфлуенсърки до една ми досаждат откровено. Единствените, които гледам, са Моника, защото ми идва много чаровна и мила, не ми пречи това, че има дете на 17г. в крайна сметка планирано или не детето изглежда много обичано, а тя получава подкрепа от нейните родители, което е най-важното. Искрено се ядосах като слушах историята й за родителите на Явор и ми стана тъжно за нея- бременна, на 17г., училище, живота ти се обръща тотално и някой се държи по този начин с теб, не съм сигурна как бих постъпила аз, ако бях на нейно място. Другата, която гледам, е Милица- непретенциозна, говори приятно, за фон я пускам често. И накрая мама Сиси- може да е леко глупава, да има неща при нея, на които се възмущавам, но пък тя също няма кой знае какви претенции. Най-важното и при трите е, че няма реклами.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2021 20:43:33 GMT 2
Абсолютно си права, но тя е малка и вероятно го мисли за голямата си любов и затова е склонила. Предполагам просто.
|
|
|
Post by jane16 on Nov 29, 2021 20:58:43 GMT 2
Еее, някой е питал Евелин кога ще си направи корекция на ушите. Ами, тъпо е. Наистина има много неадекватни хора и със сигурност им пишат нон-стоп тъпотии на инфлуцките. Те пък, не се научиха да разграничават критика или различно мнение от простотията и безхаберния хейт.
|
|
|
Post by abc on Nov 29, 2021 21:10:39 GMT 2
Тоя сополанко Явор деца може да прави, но да го припознае после-не, така ли? Но и нейните родители да й бяха казали за спешното хапче, в случай че стане гаф. Честно казано бих се чувствала като провал, ако детето ми стане родител на такава възраст.
|
|
|
Post by kalimera on Nov 29, 2021 21:14:34 GMT 2
Прави се на интересна Гането. Смях в залата Max Mara била бюджетна марка. Откога бе, джанъм?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 29, 2021 21:20:41 GMT 2
Ако родителите на този Явор наистина са му казали да не припознава детето, значи са му направили мечешка услуга и са го "научили", че действията му нямат последици.
|
|
|
Post by abc on Nov 29, 2021 21:24:21 GMT 2
Евелин се олива вече с черния мат, купила брокатени коледни декорации, но не харесвала брокат и го боядисала в черно. Червените украси и тях намазала в черно🙄 Гледах и видеото за зелениите в коридора, за снимки добре ще изглежда, а колко ли прахоляк ще събира...Интересно ми стана и как изглежда къщата им, че входната врата се намира в дъното на стълбище, отваряш и трябва да се катериш. Много неудобно.
|
|
|
Post by ellsie on Nov 29, 2021 21:28:17 GMT 2
Може ли да споделите профила на тази Моника? Както винаги живея мноооого назад във времето и не знам за кого говорите, а и не успявам да го намеря.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Nov 29, 2021 21:40:40 GMT 2
Че бюджетни са, моля ви се. Гана със шейната и мушамата и купешките кроасани, тагната за спирала Лореал, само парцали за над 10 к пазари 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by vivian27 on Nov 29, 2021 21:45:16 GMT 2
Ютуб на Моника youtube.com/channel/UCJbKrSTR0aIHyl4FRIwj37AНе мога да виня някой създал живот и грижещ се за него, пък макар да е на 17. Малко съм докачлива на тема бебета напоследък, ще ме извините. И колко бюджетни чанти на Макс Мара има наша Ганка, че не помня нито една 😂 Майкъл Корс на намаление са по 200£, и като модели, и като качество не са нищо особено.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 29, 2021 22:31:19 GMT 2
Момичета, тази година ще имаме ли класации за инфлуенсърите? Ако някоя няма свободно време мога да организирам нещата. Макар че знам кои ще са начело на определени класации, според мен би било интересно. 😁 С удоволствие ще ти предоставим тази възможност, защото аз не успях да се справя миналата година поради непредвидени обстоятелства. Изобщо не го мисли, семейството и здравето са по-важни от разни анкети Ще направя нова тема, в която да съберем предложение за различни категории и кого да включим и след това ще споделя анкетата тук. едит: bginfluencersreveal.freeforums.net/thread/54/2021 ето я темата, който има желание може да се включи.
|
|
|
Post by kpop19 on Nov 29, 2021 23:03:43 GMT 2
Валери сподели в Инстаграм .... 'Коя зодия сте? Аз съм Дева В случай, че ви е интересно - Луната ми е във Везни ♎️, а асцендентът ми е Риби. '
Пепе е Асцендент Близнаци , Луна в Стрелец....
Галя е Везни с Луна във Везни или Дева 🙄
Наум Шопов е Близнаци с Луна в Риби Теа е Скорпион с Луна в Лъв Алекс е Водолей с Луна в Лъв Дани е Дева с Луна в ?
Ивана е Асцендент Скорпион, Слънце в Близнаци, Луна във Везни
Гергана е Стрелец с Луна във Везни
Емил е Близнаци с Луна в Козирог
Слави Панайотов Дева с Луна в Скорпион
|
|
|
Post by okay on Nov 29, 2021 23:17:40 GMT 2
Изгледах видеото на Мони с аудиокнигата. Аз я харесвам и подкрепям, но не мисля, че трябваше да споделя тези неща. Тя е доста зряла за възрастта си, но Явката категорично не е. Тепърва ще си търсят работа, тепърва ще се срещат с нови хора и ще създават контакти - историята им е на един клик разстояние. Сега не се замислят как това може да повлияе на живота им, но тези кирливи ризи нямат място в интернет. Относно родителите на Явката - той след една година става пълнолетен и може да си прави, каквото си иска. Не знам защо са го притиска ли за нещо, което вече се е случило. Нито е правил сам това бебе, нито е прекалено малък, за да разбира нещата. Трябва да си поеме отговорността - както той, така и родителите му. Не чувствам съжаление към Мони, а се радвам, че е взела това решение да задържи бебето. И ми пълни душата, че нейните родители я подкрепят и се грижат за нея и бебето. Отношението, което са имали родителите на Явката към нея и Анди, винаги ще го помни и от тук насетне каквото и да правят, няма да могат да заличат тези ужасни спомени. Само тя си знае какво ѝ е било. Все още са деца, има много хляб да изядат, но честно казано, не ги виждам заедно още дълго. Детето винаги ще ги свързва, но ме е яд, че това малко човече още преди раждането си е било травмирано с такъв стрес. Дано не му с е отрази по негативен начин в бъдеще.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Nov 30, 2021 0:55:32 GMT 2
Мис Гани Руския пазар правилно се е изразила, да не повярваш написала - “РОВЯ”. Да, Ганче, ровиш ги в Алито, Базар, ОЛХ и Дупница!
|
|
|
Post by emmilie on Nov 30, 2021 7:07:21 GMT 2
За поредната заливаща ни реклама на Win bet, гледам Джулиана подкрепя Тото и Сами? Сами? Те нямаха ли по едно време някакви конфликти за чайовете им с Найденов? Или и двете страни си ‘спечелиха’ нужното? Този ‘хай лайф в България е пълен цирк!
|
|
|
Post by smurfina on Nov 30, 2021 9:22:36 GMT 2
Тоя сополанко Явор деца може да прави, но да го припознае после-не, така ли? Но и нейните родители да й бяха казали за спешното хапче, в случай че стане гаф. Честно казано бих се чувствала като провал, ако детето ми стане родител на такава възраст. Чак пък... Има доста по-лоши неща, които могат да се случат на едно дете от това на 17 да има бебе. Малко се преувеличава, Моника е на 17 и има подкрепата и помощта на родителите си, което е ключово. Съвсем не е изключен варианта да се изучи и после да си намери добра работа. Да си успешен и да можеш да съвместяваш между работа/гледане на дете или учене/гледане на дете е възможно и на 17, и на 47, друг е въпроса дали имаш желанието.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 30, 2021 10:03:08 GMT 2
Глупитонова не е участвала в „Ергенът". Била е в някакво предаване за следващия топ моп инфлуенсър на България. Ужас. Кой ги знае какви мухли ще са събрали от кол и въже.
Не знам дали сте споменали, но мама Сиси си е сменила канала на: Ниа и Гоги. Харесва ми, защото Гоги ще бъде част от него колкото и Ниа. Добра душа е Сиса.
|
|