|
Post by Deleted on Dec 21, 2021 13:57:24 GMT 2
И на мен изобщо не ми харесва, как изглежда в момента Пепе. Смятам обаче, че 90% от това идва от прическата. Просто този цвят изобщо не е за нея и наистина й придава едни 10 годинки отгоре. Ако смени цвета на косата, подстриже се късо както беше, когато започна да снима видеа от Дания, със сигурност ще свежне много. Филип 3 и без това изглежда на 18-19, сега разликата им от 1 години изглежда като 10, което никак не е добре.
Също така изтормозения вид на лицето й тялото й играят голяма роля. Не виждам, колко по-ясен знак да й даде тялото й, че не е окей да ражда през 2 години и да кърми на всяка цена, защото ако не кърми светът ще приключи. Но това, че не се чувства щастлива е може би най-големият фактор. Често пуска по някое изречение, което навежда точно на тази мисъл. Отделно (не съм гледала видеото им, което коментирате) съм забелязала, че почти почти всяка двойка, която така настоятелно се опитва да демонстрира голяма любов, много често е дооооста далеч от голямата любов, щастието и разбирателството. В случая не живея с тях, но видимо изглеждат точно като едни хора, които са заедно, защото така им е удобно, но до там. Разпределили са си задачите, Пепе се прави на шефка, Чехли изпълнява, децата работят и всички са доволни.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 21, 2021 14:25:15 GMT 2
Анелия много държи да ни покаже като си мие зъбите. Супер гнусно ми е на мен да гледам как някой плюе и си изплаква устата. Иначе влогмас видеата на Анелия са много скучни. Отбий номер.
|
|
|
Post by mousehunter33 on Dec 21, 2021 14:36:04 GMT 2
Анелия много държи да ни покаже като си мие зъбите. Супер гнусно ми е на мен да гледам как някой плюе и си изплаква устата. Иначе влогмас видеата на Анелия са много скучни. Отбий номер. Абсолютно подкрепям. Видеа по 4-5 минути, какво ще готви за Бъдни вечер, какво носи в чантата на Митко. Полезност и интересност - 0. Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 21, 2021 15:17:38 GMT 2
Анелия много държи да ни покаже като си мие зъбите. Супер гнусно ми е на мен да гледам как някой плюе и си изплаква устата. Иначе влогмас видеата на Анелия са много скучни. Отбий номер. Абсолютно подкрепям. Видеа по 4-5 минути, какво ще готви за Бъдни вечер, какво носи в чантата на Митко. Полезност и интересност - 0. Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk На същото мнение съм. Списък с манджи за Бъдни вечер, за толкова неща мисли, че явно ще забрави какво трябва да сготви! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 21, 2021 15:22:54 GMT 2
Галчето пак на шопинг. Тоа път, за разнообразие, коледен.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2021 15:31:37 GMT 2
Ох, хора, гледам последното видео на Амбър Шол. Въпреки че сме тотално различни на пръв поглед, имам и такава част в мен, хаха, и ми харесва да гледам нейните shopping sprees понякога. Много истинска, добричка и способна ми се вижда, колкото ѝ да не дава вид на баш такава. Направо се радвам с нея, когато е толкова въодушевена 😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Dec 21, 2021 15:58:22 GMT 2
Теа, Валерѝ, Галя и кой ли още не е на шопинг в Сердика център, най-скучният/поне за мен/ мол в София, коя още глупачка ще набутата в тоя мол, да мине през Информация за ваучер и т.н? Едно и също. Прости на гАБа. "идеи за подаръци"; "на Лов за подаръци"; "коледен шопинг" Дългокраката Валери, където краката ѝ компенсират за липсата на мозък, щяла да приключва Влогмас?? Ама че тя имаше ли изобщо? Деница готви някви булмачи, които и кучето ѝ не яде. Толкова жалки, алчни, опитващи се да извлекат ползата от всичко на аванта, че дори идеята за Влогмас съсипаха тия квачки. Еддинствено Мариета се е подготвила, другите просто търсят дивиденти от месеца. Мърлявата Никол дори не искам да я коментирам, тази цялата трябва да влезе в пералнята.
|
|
|
Post by Vanillia on Dec 21, 2021 16:20:16 GMT 2
Мисля да от следвам Теа, страшно надменна е. То бива, бива. Питам я въпрос преди месец не отговаря(свързан с една играчка) Ок, днес я питам за една преграда за легло и то я питам, защото наистина не съм виждала толкова дълга, а в момента съм в издирване точно на такава. Познайте отговор няма 😂😂😂😁 Е, как ще има от толкова време, трябва да има Време за фактурки. Супер, безполезно съдържание има. И последното ми дразнене, получила ПР пратки от сефора. Ми вземи ги отговори да видим какво има, препоръчай 🤣 А, не изчакай, тя време НЯМА. Моето дете е колкото Теа, време имам
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 21, 2021 16:38:43 GMT 2
Изобщо не мисля, че преувеличаваме със свещите. Всички сме единодушни и това не е случайно. Отделно, че като личност ми е неприятна Пепе, изкуствена и фалшива, та няма как да харесам каквото и да e от нея. Не сме длъжни да харесваме начинанието им. Мисля, че сме си съвсем обективни в случая със свещите. След 2,3месеца ще видим къде ще идат свещите. И какво ново ще се измисли.
|
|
|
Post by maggi on Dec 21, 2021 16:42:25 GMT 2
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 21, 2021 17:23:18 GMT 2
Специално на тия снимки намирам Ганюш за изключително потресаваща. Комбинацията от обеците, очилата и мутрата й са просто от ония комбинации, от които рЕзко ми се... Липсата на стил отново е на световно ниво, а на граматика ( по принцип) си е нараво на галактическо ниво. С Тъпотейче се състезават за 1 място в тази категория.
|
|
|
Post by nomade on Dec 21, 2021 18:48:49 GMT 2
Петте ми стотинки за Антоанета са, че видеото им не струва и толкова. Абсолютно лаладжийство, както се бяха изразили по-горе. След 1 месец няма да има и следа от тези свещи - в няколко групи ги мяркам вече и не се приемат добре. Всички се чудят Пепа да не живее на Марс с тия цени, дето е сложила. 🤡
|
|
|
Post by cultureshock on Dec 21, 2021 18:55:08 GMT 2
Ох, Гергана продължава с опитите да привлича внимание с голота.. Бля ibb.co/J5T4Jg0
|
|
|
Post by ddelyani on Dec 21, 2021 19:05:23 GMT 2
Ох, Гергана продължава с опитите да привлича внимание с голота.. Бля ibb.co/J5T4Jg0вЪй ужас, изобщо не лъха с****пил (както би цензурирала думата Гуци🤭). По скоро е нелепо за гледане. Все едно малко дете се опитва да изглежда като голяма, опасна кака. Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 21, 2021 19:05:38 GMT 2
Идвам от на Севито поста за "ревю" на кафемашината. Ревю е в кавички, защото приказките и за рутината и бяха повече от тези за машината. Разбрах само, че прави 12 вида кафе и се самопочиства (каквото и да означава това, защото ако е, че пуска вода на определен период преди/след кафе, то това го правят и по-стари автомати). Но за друго влезнах. В коментар я питат - "ако не е тайна за колко пари я взехте?" и тя отговаря - "в момента е 999лв" 😅😅😅 Можеше да напише, че и е пратена безплатно, поне това заслужават Филипс, все пак уреди за над 2 бона и дадоха.
|
|
|
Post by imasurvivor on Dec 21, 2021 19:19:16 GMT 2
Ох, Гергана продължава с опитите да привлича внимание с голота.. Бля ibb.co/J5T4Jg0Еееее, страшна простотия.. Това вече минава всякакви граници и е толкова грозно и гнусно, че не знам..
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Dec 21, 2021 19:19:16 GMT 2
Идвам от на Севито поста за "ревю" на кафемашината. Ревю е в кавички, защото приказките и за рутината и бяха повече от тези за машината. Разбрах само, че прави 12 вида кафе и се самопочиства (каквото и да означава това, защото ако е, че пуска вода на определен период преди/след кафе, то това го правят и по-стари автомати). Но за друго влезнах. В коментар я питат - "ако не е тайна за колко пари я взехте?" и тя отговаря - "в момента е 999лв" 😅😅😅 Можеше да напише, че и е пратена безплатно, поне това заслужават Филипс, все пак уреди за над 2 бона и дадоха. Мхм. Аз, като вече бивш собственик на автомат на Филипс, със свалящ се блок за приготвяне, останах изумена от нейния отговор - че вече пет месеца не го е сваляла за да го почисти и смаже. Аз се чудя как е допуснала подобно нещо…Когато го направи, ще ѝ стане лошо!😀 Гаранция давам на 100%. Нито дума не споменава за таблетките за обезмасляване, за препаратите за декалциране. Това е реалността, машината изисква солидна поддръжка, отвъд “самопочиства се”, което да, точно това е, което си написала - почиства се чрез вода. Много плоско ревю, ама така е, защото не я е купила сама. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Dec 21, 2021 19:27:53 GMT 2
🤣🤣🤣🤣Popo е в хотела, в който бях аз мин седмица. Тюх, изтървах шанса да се докосна отблизо до инфлуенса и клинчетата. Които, впрочем, тя явно упорито продължава да носи, нвколко седмици по-късно, независимо, че щадящо очертават 🤣 Месеци не съм отваряла профила и нищо не се е променило.
|
|
|
Post by abc on Dec 21, 2021 19:31:49 GMT 2
Идвам от на Севито поста за "ревю" на кафемашината. Ревю е в кавички, защото приказките и за рутината и бяха повече от тези за машината. Разбрах само, че прави 12 вида кафе и се самопочиства (каквото и да означава това, защото ако е, че пуска вода на определен период преди/след кафе, то това го правят и по-стари автомати). Но за друго влезнах. В коментар я питат - "ако не е тайна за колко пари я взехте?" и тя отговаря - "в момента е 999лв" 😅😅😅 Можеше да напише, че и е пратена безплатно, поне това заслужават Филипс, все пак уреди за над 2 бона и дадоха. Мхм. Аз, като вече бивш собственик на автомат на Филипс, със свалящ се блок за приготвяне, останах изумена от нейния отговор - че вече пет месеца не го е сваляла за да го почисти и смаже. Аз се чудя как е допуснала подобно нещо…Когато го направи, ще ѝ стане лошо!😀 Гаранция давам на 100%. Нито дума не споменава за таблетките за обезмасляване, за препаратите за деклациране. Това е реалността, машината изисква солидна поддръжка, отвъд “самопочиства се”, което да, точно това е, което си написала - почиства се чрез вода. Много плоско ревю, ама така е, защото не я е купила сама. Sent from my iPhone using Tapatalk Потвърждавам, и ние сме с подобна кафемашина, но на Saeco. Не стига, че струват куп пари, ами после си й роб, постоянно има нужда от основно почистване отвътре, защото се събират ужасни мизерии. Даже понякога завиждам на тези с елементарните машинки на капсули.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Dec 21, 2021 19:58:19 GMT 2
Мисля да от следвам Теа, страшно надменна е. То бива, бива. Питам я въпрос преди месец не отговаря(свързан с една играчка) Ок, днес я питам за една преграда за легло и то я питам, защото наистина не съм виждала толкова дълга, а в момента съм в издирване точно на такава. Познайте отговор няма 😂😂😂😁 Е, как ще има от толкова време, трябва да има Време за фактурки. Супер, безполезно съдържание има. И последното ми дразнене, получила ПР пратки от сефора. Ми вземи ги отговори да видим какво има, препоръчай 🤣 А, не изчакай, тя време НЯМА. Моето дете е колкото Теа, време имам Ама, чакай малко! Как може да си толкова нахална да я занимаваш с въпроси в натовареното ѝ ежедневие?! Не разбра ли, че трябва да има показано лого, което означава, че поста е платена любов. Щом няма лого, значи никой нищо не е кихнал и те безплатно няма да споменават бранда.
|
|
|
Post by Nicole on Dec 21, 2021 20:11:40 GMT 2
Мхм. Аз, като вече бивш собственик на автомат на Филипс, със свалящ се блок за приготвяне, останах изумена от нейния отговор - че вече пет месеца не го е сваляла за да го почисти и смаже. Аз се чудя как е допуснала подобно нещо…Когато го направи, ще ѝ стане лошо!😀 Гаранция давам на 100%. Нито дума не споменава за таблетките за обезмасляване, за препаратите за деклациране. Това е реалността, машината изисква солидна поддръжка, отвъд “самопочиства се”, което да, точно това е, което си написала - почиства се чрез вода. Много плоско ревю, ама така е, защото не я е купила сама. Sent from my iPhone using Tapatalk Потвърждавам, и ние сме с подобна кафемашина, но на Saeco. Не стига, че струват куп пари, ами после си й роб, постоянно има нужда от основно почистване отвътре, защото се събират ужасни мизерии. Даже понякога завиждам на тези с елементарните машинки на капсули. Всичко сте казали момичета. И аз съм бивш горд собственик на автомат Филпс който едвам издържах 1 година. Изобщо е толкова излишна покупка ,че няма на къде. Севи ако половин година не го пипала не ми се мисли каква мизерия е вътре. p.s След този огромен и капризен автомат си взех Nespresso и се родих. 😉
|
|
|
Post by The Judge on Dec 21, 2021 20:26:40 GMT 2
Мацката, която питала Теа. 31 weeks чакам, има още накъде да повисиш. Топ са, иначе.
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 21, 2021 20:28:01 GMT 2
Идвам от на Севито поста за "ревю" на кафемашината. Ревю е в кавички, защото приказките и за рутината и бяха повече от тези за машината. Разбрах само, че прави 12 вида кафе и се самопочиства (каквото и да означава това, защото ако е, че пуска вода на определен период преди/след кафе, то това го правят и по-стари автомати). Но за друго влезнах. В коментар я питат - "ако не е тайна за колко пари я взехте?" и тя отговаря - "в момента е 999лв" 😅😅😅 Можеше да напише, че и е пратена безплатно, поне това заслужават Филипс, все пак уреди за над 2 бона и дадоха. Мхм. Аз, като вече бивш собственик на автомат на Филипс, със свалящ се блок за приготвяне, останах изумена от нейния отговор - че вече пет месеца не го е сваляла за да го почисти и смаже. Аз се чудя как е допуснала подобно нещо…Когато го направи, ще ѝ стане лошо!😀 Гаранция давам на 100%. Нито дума не споменава за таблетките за обезмасляване, за препаратите за декалциране. Това е реалността, машината изисква солидна поддръжка, отвъд “самопочиства се”, което да, точно това е, което си написала - почиства се чрез вода. Много плоско ревю, ама така е, защото не я е купила сама. Sent from my iPhone using Tapatalk Така си е, този вид машини си искат поддръжка, не само отвън да ги забършеш. Вкъщи мъжът ми задължително поне по веднъж в месеца отваря машината и я чисти отвътре (като тук имам предвид самия механизъм, а не просто да измие отделенията за кафе и ваничките) отделно до декалциране си показва колко кафета остават и тогава и него прави. Абе занимавка си е.
|
|
|
Post by welt on Dec 21, 2021 20:31:48 GMT 2
Не бих и вярвала на Севито, че не го е чистила шест месеца. Тя мивката си бърше с препарат два пъти на ден и не може да спи преди да е ошетала, бас ловя, че и за машината се грижи така. Ама в рекламата как да каже “И за една хилядарка да си купите машина, пак ще си я чистите сами.”. Нали ще секнат спонсорствата при такава изцепка.
|
|
|
Post by plam on Dec 21, 2021 20:33:45 GMT 2
🤣🤣🤣🤣Popo е в хотела, в който бях аз мин седмица. Тюх, изтървах шанса да се докосна отблизо до инфлуенса и клинчетата. Които, впрочем, тя явно упорито продължава да носи, нвколко седмици по-късно, независимо, че щадящо очертават 🤣 Месеци не съм отваряла профила и нищо не се е променило. И пак е с мазната си косица 🤮 И ние с ММ сме посещавали Вела хилс. Много хубаво и чистичко място. Попова доста го хвали не за пръв път ходят там..за това сме на едно мнение с нея.
|
|
|
Post by marbella on Dec 21, 2021 20:37:41 GMT 2
Хора , тази Деа вайбс.. не мога да я дишам!То бива фукане, бива позьорщина с какви финанси разполага … ама тая счупи тъпопомера.Не знам дали преди не ми е правила впечатление или сега нещо се е взела насериозно. И особено едно стори .. седи в някакъв мечок , и “колко обича да се сгуши така в нейния любим”, колко малка и защитена се чувствала в обятията му.Оле боже , кому са нужни тези обяснения , чак се почувствай неудобно.Супер Крийпи е да си качил снимки и да си сложиш емотикони на лицето 😳
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 21, 2021 21:02:10 GMT 2
Да кажа и аз за Вела Хилс-наградиха ме със спа уикенд от компанията, с която работя това лято и съм с чудесни впечатления, много ни хареса там. Бих отишла пак със сигурност. А и е в планината, на 1 час път ми е, чудесно отношение, дуоер чисто се поддържа, басейните хубави, масажи ни правиха великолепни, много, много сме доволни,супер е там. Адриана ми се струва, че ще е добре да се раздели с поне едно 10-15 см от косата си. Току що попаднах на тази снимка и веднага идвам да ви я покажа. Много са й изтънели краищата. Не може ли да прежали да я отреже малко? А има хубава коса.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2021 21:11:41 GMT 2
Ох, Гергана продължава с опитите да привлича внимание с голота.. Бля ibb.co/J5T4Jg0Еееее, страшна простотия.. Това вече минава всякакви граници и е толкова грозно и гнусно, че не знам.. Ееее неее, тая е дънотооо. Не стига, че на нищо не прилича, че се качила по бабешки гащи и сутиен... И някой спешно да ѝ каже, че тия "къдрици" я правят още по-противна!
|
|
|
Post by Nicole on Dec 21, 2021 21:27:42 GMT 2
Деа най-после изпроси подарък от Сефора. От кога ги тагва да се сетят… Сега с поръчката й пратили и подаръчета. Чесно казано ме хваща яд и на Сефора. Последния път оставихме четири цифрена сума и служителката толкова важно ми пусна една мостра на парфюм все едно ми прави някаква велика услуга.
|
|
|
Post by diamond on Dec 21, 2021 21:51:33 GMT 2
Деа най-после изпроси подарък от Сефора. От кога ги тагва да се сетят… Сега с поръчката й пратили и подаръчета. Чесно казано ме хваща яд и на Сефора. Последния път оставихме четири цифрена сума и служителката толкова важно ми пусна една мостра на парфюм все едно ми прави някаква велика услуга. Деа е толкова напрягаща, че ми става лошо вече. И с това плюене по Лили вече дразни. Малко офф: на мене от Сефора ми дадоха само една мостра на парфюм, която мостричка беше на половина пълна (прозрачна опаковка и виждаш до къде е)...
|
|