|
Post by lama on Dec 31, 2021 0:12:11 GMT 2
Има какво да се направи и то е да го махне изцяло. Като няма коса да я поддържа късо или без. Много е грозно така два дълги косъма, а и редовно са мазни.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 0:15:32 GMT 2
Елица пак ли е при мама Бирк за Нова година? Имам чувството, че те двамата нямат особенно приятели и някакво обкръжение от млади хора, което е доста жалко и двамата да са толкова асоциални.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 0:18:38 GMT 2
Още от началото си мислех, че Павлина е момиче, което иска да е инфлуенсър и явно пътят й до там е бил Мъци. Като случая на Аниста. Никой нямаше да знае, кои са те, ако не са известни като "гаджето на еди кой си". Мъци ми се струваше една идея по-интелигентен, когато открих канала му, но след 5-6 видеа стана ясно, че разчита единствено на видеата от "Съдби на кръстопът" и се изтърква много бързо.
За Аниста, която сте коментирали назад в страниците, мога да кажа само, че и малкото съчувствие, което имах към нея, отиде в кофата.
|
|
|
Post by lama on Dec 31, 2021 0:44:01 GMT 2
Не мисля, че Павлина е с Мъци заради това. Те са заедно от две години и той започна да я побутва наскоро. Приятелите му също са влогъри и в такава среда и тя реши да се пробва, но според мен не става. Само си пипа косата, забравя си мисълта, гърдите все са на показ. Ок, но да са в хубави деколтета, а при нея все се вижда отдолу сутиен и то в неподходящ цвят. А Мъци има много ниска обща култура. Преди като му гледах редовно видеа съм оставала втрещена колко неща не знае.
|
|
|
Post by The Judge on Dec 31, 2021 0:46:17 GMT 2
Не искат деца, но правили опити за такива? Аз Попова никога не съм я чула да е споменавала, че иска деца на тоя етап, и "тоя етап" е стил сега. Та не знам. Сензация направи и знаеше, че ще има такава. Човек, който не иска да прави спекулации, не споделя такива неща онлайн с хиляди непознати хора.
Гергана е много просто парче обаче - клише в клишето. Заучиха 3 фрази и винаги са дежурни. ПУактиката няма да те оправи, миличка. И понеже явно не си разбрала-да говориш на камера в нета не е практика. Да пишеш постове с преводач-също. На всички варианти, включително спонсорство със школа за английски език, да си на 28 и на това ниво, общо взето значи, че си 1.турбо мързелива, 2.проспала си школото, 3.вярваш в простотиите, че зяпане на тъпи клипове в тик ток с 10 фрази, ще те накара да проговориш и че вече можеш да си позволиш да се снимаш, ползвайки езика. И бтв за всеки нормален човек над 11 години е ясно, че ти СУПЕР ТУРБО УСПЕШНАТА БИЗНЕС КОМУНИКАЦИЯ (разбирайте "платете ми хотел, че имам джобни само за садвич") от планера за 300 долара, я водиш с Гугъл транслейт. И не, когато се праснеш в нета да водиш канал и клипове на английски език, трябва да ти е ако не идеален, то много добър - иначе си поредната пародия. Ако искаш да видиш бегенце, което свободно ползва английски, иди виж Славина. И преди съм казвала, че за мен тя говори най-правилно, включително на фона на дипломираните в Англия моми.
Пепелджийска сама ли се е провъзгласила за минималистка? На базата на какво? Че те децата ѝ месечно сигурно подменят гардероби за 1 китайско село.
Мисля да продавам въздух в бурканче. Оникален продукт. Явно всеки търтей пройдоха се написа бизнесмен и криейтър. Или наливен мозък, ама сигурно никой няма да си купи.
Оная простакеса, руската мутреса, и на мен ми изглежда бременна.
|
|
|
Post by ladyinred on Dec 31, 2021 0:54:29 GMT 2
Евелин се е самопровъзгласила за “Джиджи Хадид от Илиянци 😂😂😂😂😂😂 ibb.co/FbRwQrM
|
|
|
Post by diamond on Dec 31, 2021 1:10:06 GMT 2
Не бих издържала да гледам календара на Пепон Датска, залепен на стенета ми, дори 5 мин. Сериозно ли това грозно нещо е 23 лв? Та благотворителните календари на redom.bg са по 10 - 12 лв и са много красиво направени! Да не говорим, че този тип календари, лично за мен, са страшно неудобни и нефункционални. Ох, не, не мога да въприема, че някои хора смятат последователите си за безмозъчна сган и се опитват всячески да припечелят на неин гръб. Но "не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава".
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Dec 31, 2021 1:35:20 GMT 2
Евелин пак с репликите тип “колко съм забавна, че мога сама да се иронизирам”
|
|
|
Post by haladriel on Dec 31, 2021 2:02:48 GMT 2
Някой да е виждал Евелин на живо в левия ѝ профил, който не го снима. Винаги накланя главата си на ляво. Много ме дразни. Въобще не ми е хубава тя и това накланяне ми е много неестествено и кифленско.
От много време не бях гледала Попова-Янг. Много съжалявам за това, което се е случило. Аз намирам за нормално, когато решат за правят бебе да не го разгласяват. Напълно ги разбирам, че след тези преживявания не им е до бебета. Пожелавам ѝ да си почине и да се върне старата Попова, която повечето от нас толкова много харесваха.
|
|
|
Post by The Judge on Dec 31, 2021 3:31:20 GMT 2
Пуснах си Антоанет, не съм я гледала повече от година. Ще кажа само, че е доста тъжна такава некомпетентност като на лекарите ѝ. Дано успее да се събере психически и да им се получат нещата когато искат.
|
|
|
Post by sweet96 on Dec 31, 2021 6:39:44 GMT 2
Една приятелка има подозрения, че Маги Сан е бременна с второ. И аз си помислих същото като я видях наскоро, а дори не беше видеото с черната рокля, на което всички питаха отдолу бременна ли си и тя беше писала, че е от роклята. В лицето изглежда различно, много уморена също ми се струва, а и изчезна преди няколко месеца. Ако вече е 5-6 месец се връзва. Но ще разберем.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 31, 2021 8:12:06 GMT 2
Елица пак ли е при мама Бирк за Нова година? Имам чувството, че те двамата нямат особенно приятели и някакво обкръжение от млади хора, което е доста жалко и двамата да са толкова асоциални. Може да е типично за скандинавските народи да не са особено социализиращи се? Щото като се замисля и Милена май нямат приятели освен семейството Емили и Дейвид (и азербайджанската девойка, с която Милена е следвала)…Пепе като живееше с Фичо и те май основно с неговата рода поддържаха контакт (и на Пепи двете бг приятелки)
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 8:16:59 GMT 2
Зачетох се за Тайна с 10те деца в чуждестранните форуми и се оказа доста криипи историята там. Те са се преместили в Австралия, а голямата й дъщеря Клеопатра се отделя от семейството като решава импулсивно да се омъжи за американец от мексикански произход. Без да се познават предварително, оказва се че той я насилва психически и физически, включително заплашвал да я продаде на границата с Мексико. Този въпросният жених бил много по-възрастен от нея и според профила му в ИГ работи за Уолт Дисни, като се среща с много популярни личности, посещава церемонии и един вид е в шоубизнеса. Предполага се, че родителите са я тласнали към този уреден брак с цел евентуално тя да изгради някаква кариера в Щатите(заминала е с китарата си). Сега се оказва, че Федералните, неправителствени организации и семейството й са се борили да я освободят и върнат обратно на семейството в Австралия, а самата Клеопатра е бременна от въпросния, който прави шум за да получи права над детето. Тайна публикува видео с бременната си дъщеря, но във форумите твърдят, че има хора видяли точно нея бременна с 11то дете, а голямата й дъщеря слаба като клечка. Загадката е - има ли бебе наистина и коя е майката. Времево само гадаем кога се развива действието, защото се оказва че тази кукувица публикува с 6-7 месеца закъснение и видеата са й доста манипулативни.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Dec 31, 2021 8:27:22 GMT 2
Не искам да гледам видеото ня Попова, че такива неща не ми се гледат/слушат, макар да ми е интересно.. Разчитам само на вас хаха От това, което написахте, то аз също се чудя, защо след като аджеба не искаш да го правиш драма, не си замълчиш и кажеш, че не те е имало по здравословни причини?!?!? Ако не искаш сензация си трай! Аз също съм на мнение, че тя е страшен манипулатор!
|
|
|
Post by sweetpotato on Dec 31, 2021 8:47:48 GMT 2
ох, видях календара за 23 лева. Ако някой си направи труда да ми види кометарите ще види, че в много случаи дори съм била защитник на Ети, но от едно известно време не я следвам, защото вече не ми е интересна. Свещта, ако не друго е красива, въпреки че 50 лв не бих дала за нея. В момента имаме доста добър семеен месечен бюджет според моите разбирания, но толкова за свещ не. Вероятно има хора, които биха, но за мен е безумно. Цялостната политика на ценообразуване на бг инфлуенсърите за разни китайски боклуци ме изумява. Но този календар е некст левъл - грозен, грозен...не мога да разбера кой би го купил.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 31, 2021 9:11:40 GMT 2
Хорааа, снощи сънувах Гергана (плашещо е знам). Та, беше ми станала съседка, врата до врата и по цял ден се чуваше как говори на английски, като видеото в тик ток. Постоянно мрънкаше как тя се стараела да предизвика интереса на Диор и останалите марки, но никой не ѝ обръщал внимание и само ѝ се подигравали за кривия зъб и как говори езика. Всички дрехи идваха от Али експрес. Ох, натоварих се много, отивам да правя мусака, че да се събудиш по този начин, не е добре
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 31, 2021 9:38:01 GMT 2
Аз от всички видеа на Попова, които съм гледала по темата с деца, съм останала с впечарлвнието, че те и двамата категорично не искат деца на този етап, а в послесното такова видео за аборта даже каза, че не би гледала децата си тук, несигопредставяла това. Та сега, искат ли, не искат ли. Тя ли е казала това, че правели опити сшед нанасянето в апартамента? Това много ме учудва. Не се и разбра дали аборта е по желание или не. Да, били са празни сакчетата, но тя каза, че най-вероятно е щяла да направи аборт. Не го разбирам. Странна работа ми е това. Елица, не умира ли от скука с мама Бирч?Не й ли се иска да се нагласи, да празнува с млади хора, да си говорят, да се веселят? За толкова години не намериха ли няколко приятели там? И за Майкал ми е странно. Той не ми изглежда чак такъв сухар.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 31, 2021 9:51:01 GMT 2
Магито Сан май верно чака второ..вижте ѝ в инстаграм видеото от 20ти Декември…доста добре оформен корем
|
|
|
Post by klaudia on Dec 31, 2021 10:00:06 GMT 2
Попова в новото видео казва, че след като са се преместили решили да правят опити, мисля, че от 2-3 път се е получило. И двамата с Джош били много разстроени, че е кухо яйце. Сега това ѝ е голяма травма и не мислят да правят опити за момента (около година мисля, че каза). Все пак ми изглеждаше доста тъжна и сякаш е искала да се получи тази бременност. Надявам се да им се получи, когато го искат и всичко да мине безпроблемно. Защото е било доста страшно, разбирам ги напълно, че не искат бебе сега.
Гледах видеото от 20-ти на Маги и наистина изглежда бременна. Долу в коментарите я питат и тя казва, че е бременна с пица. С първата бременност беше бременна с кюфтета, ако си спомняте.
|
|
|
Post by Ахинора on Dec 31, 2021 10:08:55 GMT 2
Календар за 23 лева? Абсурд. Работещите хора отдавна са попълнили календара си за настъпващата година, какъв е смисълът да лансират календар на 30.12.2021? Ако наистина таргет са работещите хора, то този календар е закъснял много, а и не си представям как точно ще бъде полезен на един работещ човек, щом няма отбелязани неработните дни. По мои наблюдения повечето хора или ползват дигитален календар, а ако е реален, било то стенен или настолен, обикновено още през ноември корпоративните партньори започват да подаряват брандираните си календари, които намират място в офиса. До момента имам 5 подарени брандирани календара, ето защо не бих си купила стенен/настолен, освен ако не е с някаква кауза. Тези двамата да бяха пуснали планер, в момента това пособие е супер актуално и има повече предпоставки за успешни продажби, само че като им гледам ценообразуването, то биха се целили поне в ценовото ниво на Ерин Кондрен (позната като "майката на планерите" за незапознатите). Чудя се кой им прави бизнес и маркетинг стратегията, определено действат много смело и с размах, дали се опитват да избият сериозна първоначална инвестиция с тези цени?
|
|
|
Post by sweet96 on Dec 31, 2021 10:19:56 GMT 2
Не съм проверявала цените на бижутата на Dior, но не ви ли изглеждат някак евтини? Обеците на Гергана са като от зрънчо. И самият модел изобщо не изглежда нещо, което някой би купил ако има пари за диор.
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 31, 2021 10:29:53 GMT 2
Грандето си счупила нокът и щяла да припадне от болката. Вярно боли, ама... Абе, да.
Момичета, весело посрещане на новата година! Желая ви здраве! 😊
|
|
|
Post by Vanillia on Dec 31, 2021 10:34:37 GMT 2
Една приятелка има подозрения, че Маги Сан е бременна с второ. И аз си помислих същото като я видях наскоро, а дори не беше видеото с черната рокля, на което всички питаха отдолу бременна ли си и тя беше писала, че е от роклята. В лицето изглежда различно, много уморена също ми се струва, а и изчезна преди няколко месеца. Ако вече е 5-6 месец се връзва. Но ще разберем. Аз също видях МагиСан преди 1 месец в Лидл на Драгалевци. Бяха с Дими и Дивна, да ви кажа и на мен първата ми мисъл беше, че е отново бременна Така изглеждаше.
|
|
|
Post by ddv on Dec 31, 2021 10:41:45 GMT 2
Имам приятелка, която е над 10 години с нейния годеник. Винаги ми е споделяла, че не искат деца за момента, а аз и никога не съм разпитвала. Наскоро, в разговор, тя ми сподели, че от доста време правят опити и не се получава, дори са им предложили да обмислят инвитро процедура. За мен темата КОЙ и КОГА ще забременее, е меко казано просташка и недопустима. Казвам го във връзка с видеото на Попова. Напълно възможно е да искат, но да е по-лесно пред обществото да споделиш, че нямаш намерение за момента.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 10:49:15 GMT 2
Да, във видеото от вчера каза, че не са искали деца на този етап от живота си. Но когато са се нанесли в новото жилище уж на майтап започнали да правят опити. Първия месец й е дошло и това я е разплакало. Странно ми е, как така на майтап правиш опити и по-скоро не си изобщо на тази вълна?! Това да не е опит за мусака, много съм изненадана от това отношение точно по темата с децата. Каза, че най-вероятно е щяла да направи аборт, защото още от положителния тест е усетила, че нещо не е наред и тази бременност няма да я баде. Това, което тя каза не ми звучеше като, че иска да направи аборт, защото не иска децата, а защото усеща, че има физиологичен проблем. Аз от всички видеа на Попова, които съм гледала по темата с деца, съм останала с впечарлвнието, че те и двамата категорично не искат деца на този етап, а в послесното такова видео за аборта даже каза, че не би гледала децата си тук, несигопредставяла това. Та сега, искат ли, не искат ли. Тя ли е казала това, че правели опити сшед нанасянето в апартамента? Това много ме учудва. Не се и разбра дали аборта е по желание или не. Да, били са празни сакчетата, но тя каза, че най-вероятно е щяла да направи аборт. Не го разбирам. Странна работа ми е това. Елица, не умира ли от скука с мама Бирч?Не й ли се иска да се нагласи, да празнува с млади хора, да си говорят, да се веселят? За толкова години не намериха ли няколко приятели там? И за Майкал ми е странно. Той не ми изглежда чак такъв сухар.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 10:53:39 GMT 2
Изтървах клюката, Мъци и Павлина са разделени ли? Търсих сторита, но не намерих нищо по темата. Аре, мацкиии, налазвайте Мъцката. 🙋 Този Мъци е изключително нелицеприятен, не знам какво му харесват.
|
|
|
Post by okay on Dec 31, 2021 10:59:49 GMT 2
Боже, не мога да повярвам какво чета тук за видеото на Попо. Не съм го гледала и няма и да го гледам. Как се правят опити на шега за деца? Разказвате си смешки, докато се онождате ли? За мен това момиче или е адски тъпо, или има психологически проблеми. Каквото и да е ставало, което е довело до аборт, е ужасно, и дано на никого не се случва. НО! Понеже не искала да спекулира, даже във второ видео разказва. Първото беше пълен криндж, това не знам как е, но ако не искаш да споделяш нещо, не говори за него. И какво са тия отговори на въпроси за деца? Никой не го бърка кога и дали искат да имат деца, освен тях двамата с Джош. Но тя е толкова проста горката, че споделя такава лична информация. И не, не ставаш по-близка с последователите си, а храниш спекулациите. Щом от няколко коментара разбирам, че във видеото не става ясно дали искала наистина дете или не, дали искала да абортира или не, смятайте за какво говорим. То тъпо та вдлъбнато. И да, изпитвам съчувствие към всички, които преминават през подобни ужасии, включително и към малоумната Попова, но това не ми пречи да мисля, че иска да извади историята от нафталина с цел гледания и го прави.
|
|
|
Post by fif on Dec 31, 2021 11:24:53 GMT 2
Покрай вас вчера хвърлих един поглед на този индивид Бачорски. Потрес! А тази негова приятелка със сигурност ще е поредната, така че да се радва сега на материалните блага, докато може. Сторитата им са ужас, усеща се едно подигравателно отношение към нея, а като им видиш снимките ще кажеш, че са най-влюбената двойка на света. Пък да не говорим, че девойката на направените снимки изглежда коренно различна от случайно направените снимки. И била само на 23… Тя и Биляниш роди на 20 щастливо влюбена и след няколко месеца се разделиха. Абе, горкото им дете…
|
|
|
Post by imasurvivor on Dec 31, 2021 11:27:48 GMT 2
Мъци и приятелката му не са се разделили, качиха видео - бъзикат се във връзка с годината на разделите
|
|
|
Post by lama on Dec 31, 2021 11:34:36 GMT 2
Както и предполагах, не е истина това с Мъци.
За Попова, аз одобрявам такива видеа, както и тези на Ивана за премеждията им в началото. За мен са полезни за хората, които минаваме през това. Но са полезни по този начин, когато е минало време и могат да го разкажат по-спокойно.
Видеото ѝ беше много искрено, това си е била желана и планирана бременност. Другото е, че тя каза, че засега не искат да правят опити, но ако след половин-една година видим, че е бременна да изчакаме, докато го обяви. Което е ясен признак, че искат бебе, не е като да е казала след години. Нормално е да искат да си починат физически и психически. Даже мисля, че с нейното психическо здраве е силно препоръчително.
След разказа на Ивана за Надежда и този на Попова, както и на още доста жени, се радвам, че и ние не избрахме Надежда.
|
|