|
Post by okay on Mar 2, 2022 11:53:52 GMT 2
Айдееее, почна се с на оная психично болната тъпотиите. Болен близък в тежко състояние. Молитвите и били насочени към него. Надявам се всичко с близките и да е наред и съм убедена, че отново това безмозъчно същество си измисля, за да излезе от ситуация и да насочи съжаление към себе си. По-противно нещо от човек, търсещ внимание по подобен начин не знам дали съществува. За кой става дума?
|
|
|
Post by nomade on Mar 2, 2022 11:59:58 GMT 2
Айдееее, почна се с на оная психично болната тъпотиите. Болен близък в тежко състояние. Молитвите и били насочени към него. Надявам се всичко с близките и да е наред и съм убедена, че отново това безмозъчно същество си измисля, за да излезе от ситуация и да насочи съжаление към себе си. По-противно нещо от човек, търсещ внимание по подобен начин не знам дали съществува. За кой става дума? Гергана.
|
|
|
Post by 🙃 on Mar 2, 2022 12:00:48 GMT 2
Е в Типично е бил един - Филип трети.
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 2, 2022 12:14:32 GMT 2
Деа е пълен тюрлюгювеч. Миле Китич, Том Форд, Ауди, апартаменти, 3 виШи, ланци, маникюр с инициали, Робин Шарма… 😂 Компилация от това, което намерих и което тя сподели - хотелиерството е Средно специално, правото го е прекъснала, а политическите науки май ги е завършила. Нарочно го беше написала така, че да изглежда, че има три висши, но реално не е излъгала. Става думата за раздялата на Типично, в която беше замесен Филип 3, не е намесена Пепе.
|
|
|
Post by anne on Mar 2, 2022 12:15:58 GMT 2
И аз погледнах преди малко клипчето на Димитър от при Тото.Личи си колко не харесва Фичката три Едно положнително нещо не чух и явно не са се разделили в добри отношения.Не смятам обаче , че и този Димитър е цвете за мирисане .По принцип ми е супер простак хич не го харесвам , и определено не взимам за чиста монета всичко казано от него,даже смята че Фичката е с много по благ характер от него.
|
|
|
Post by 🙃 on Mar 2, 2022 12:16:21 GMT 2
Да и аз идвах с гергана. Това момиче си е за лечение. ibb.co/BqzLnRy Е в Типично е бил един - Филип трети. Да, но за раздялата с кой от тримата е въпросът. За раздялата на Типично говори.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 2, 2022 12:20:54 GMT 2
Изгледах видеото на Тото с Димитър (Ванката), като цяло разказва как от самото начало е имало много караници, и несъгласия между Димитър, Фичко 3 и Николай. И много караници за пари, Фичко посягал на Димитър (ударил го в ухото, с което не чува). Абе като цяло от тая история звучи, че Свещяка едва ли не е против всичко в Типично. И накрая изгонил Димитър с думите “Не си незаменим”. Well… И какво сега, Филячко? Какво стана? Ще гледаш и слугуваш на Пепе и децата, докато колегата ти се развива. Не чух нищо за Пепе да се споменава във видеото.
Разгледах дрехите от разпродажбата на Пепа, доста хубави неща имаше, даже една рокля много ми допадна, но просто няма да ми стане 🤷🏻♀️ И аз забелязах, че явно си е послъгвала за цените. Ех, лисичка 🦊
Гергуц почва пак с лъжливите сторита, дано ако наистина има тежко болен в семейството да се оправи, но винаги това й е оправданието. Все някой е болен. Ми Гуц, ти като не излизаш от увас, как се разболяваш бе? О, да, забравих, че ти зимата носиш летни дрехи- къси панталони, полички и рокли, а лятото навличаш пуловерите 😀😀😀😀
|
|
|
Post by ☀ on Mar 2, 2022 12:30:33 GMT 2
Гергана отдавна споделя, че има близък с влошено здраве и предполагам, че е това, за което всички се сещаме. За съжаление в живота има и такива неща. Очаквах да се завърне с подобно споделяне, ако искаш да го запазиш може да замълчиш, но тя всичко обръща на материал за трафик...
|
|
|
Post by plam on Mar 2, 2022 12:41:02 GMT 2
Гергана отдавна споделя, че има близък с влошено здраве и предполагам, че е това, за което всички се сещаме. За съжаление в живота има и такива неща. Очаквах да се завърне с подобно споделяне, ако искаш да го запазиш може да замълчиш, но тя всичко обръща на материал за трафик... Чи как...нали сега всички трябва да я съжаляват милата,че само тя има проблеми в живота си. Всеки един е минал през гаден период в живота,но не трябва да се споделя в личното пространство,за богааа.
|
|
|
Post by nomade on Mar 2, 2022 12:44:09 GMT 2
За раздялата на "Типично" бая видеа и версии имаше, след 3 години още ли го бистрят това. На въпросния Ванката така и не можах да хвана вяра. Когато се разсъхнаха нещата, Филяка беше направил обяснително видео, в което разказа историята хронологично и уж звучеше искрен. После всички останали се събраха да снимат своята версия, но видеото по-скоро представляваше е**вка с Ф3. Ми как да повярваш на хора, които се събират в група да ритат по-слабия. На мен Ф3 ми прилича на типични гимназиален аутсайдер, който си е останал такъв и в живота. По едно време му се е получавало в "Типично", защото е играл себе си, после готините го разкараха, а той помисли,че удари джакпота като хвана "готината кака", но всъщност си вкара таралеж в гащите. Туал, не знам, аз вече не се сещам за нищо от намеците на Гергуц. Ако наистина имаше нещо, предполагам досега да го е обнародвала като снимката на майка й пред болницата... Напълно се припокрива и с моето мнение. Ф3 просто и на двете места се е опитвал да пробие някак, може би даже да се оттърве от дадени комплекси, ама нейсе. Той просто не е на мястото си.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 13:28:07 GMT 2
Видях вчера, че има видео с Димитър Кирязов, но не съм го гледала все още. Виждам обаче, че той с приятелката си продължава да се развива, а при Чехляка нищо не се получава. С каквото и да се захване - пълна нула. Ако нещо върви, то е гледаемостта на влоговете му с Пепе в нейния канал. За всичко друго - нищо не се получава.
Отношението им към Чехляка във видеото мисля, че се дължи на факта, че той просто не струва и може би те са наясно с това. Не изключвам и да ги е прецакал. Беше много просташко от тяхна страна, но подозирам, че се е държал нагло и си го е заслужил. Не го виждам като по-слабия в никакъв случай! За справка - спомняте си, как бяха седнали с Пепон на дивана и нареждаха Филип 2 и Ева, как гледали те децата. Не виждам, какво повече да се каже за него като човек. Ще пусна видеото и ще коментирам пак по темата.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 13:53:16 GMT 2
Леля Йокко започва Harvard Business online да учи. Кой знае какви са таксите 👌
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 13:56:02 GMT 2
Ето това имах предвид вчера, когато казах, че Галя си пилее парите за гримове, дрехи и аксесоари. Йокко има също добри финансови възможности, но избира да пътува и да учи. Адмирации! Леля Йокко започва Harvard Business online да учи. Кой знае какви са таксите 👌
|
|
|
Post by vivian27 on Mar 2, 2022 15:02:49 GMT 2
Таксата е 1700 долара. Нищо непосилно за леля или за човек, който е решил да се развива. Доста от нашите инфлуцки взимат тия пари за една реклама, но ги влагат в парцали и гримове- въпрос на приоритети. От последното и видео, Бари ми се стори скучно място. Не знам тя ли не успя да го представи или си е така. Иначе аз обожавам Италия, също като нея. 😍
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 15:36:18 GMT 2
Лелята не я следвам, но евала как се развива и си монетизира славата. Книга, дрехи, бранд, добавки, бута се без да е досадно и дори тези, които не я следваме, разбираме какво се случва с нея. И обратният пример- Валчето. Нищо няма реално, нищо. Харчи на Мартин парите и това е.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 15:40:17 GMT 2
Гледах видеото на Димитър Кирязов (Ванката) при Тото. Ще гледам цялото интервю, когато го качи. За това, което е качено в момента и коментират Типично - за разлика от Чехляка, тук виждам един млад мъж, който е уверен в себе си и прави това, което му харесва, и го прави добре. Каналът му е започнал от нулата и въпреки това всяко негово видео е в най-гледаните. Двамата с приятелката му имат дете и работят заедно, за което браво, защото не всеки успява да работи с партньора си в живота. Има и филм, който не съм гледала, но бях чела тук коментари, че не е зле. Въпреки това се усеща негативизъм към Чехляка и неговото поведение. Същото обаче забелязах, че изказа към Джими и Даниел, който му е бил помощник преди години. Единственото, което мен ме съмнява в цялата работа и ме кара да вярвам до някаква степен на Пепелджийски е това, че той показа записи и чатове между него и Николай Гарабедян, в които вторият не се изказва никак ласкаво за публиката. От друга страна за разлика от Ванката, Чехляка е бавачка и слугинаж, който се издържа от Пепе, децата й и семейството й. Синът му от нея почти не е център на внимание, а той става за резил всеки път, в който Филип 2 дойде в България...
|
|
|
Post by okay on Mar 2, 2022 15:55:40 GMT 2
Наистина ли почва в Харвард Йокото? Браво на нея! Ще ми интересно каква специалност е записала. Таксите за онлай обучението там не са много по-ниски от тези на присъственото. Интересно ще е да разкаже как е кандидатствала, как са я приели, ако всичко това е истина и е записала истинска програма, а не просто някой курс. Те предлагат и такава възможност и има разлика от земята до небето. Дано се оправи тя с нейния английски, защото се изисква да е на сериозно ниво. Едит: за 1700 долара не е специалност в никакъв случай. Може да е наистина някакъв курс.
|
|
|
Post by vivian27 on Mar 2, 2022 16:06:05 GMT 2
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 2, 2022 16:06:16 GMT 2
Герито със ставането и преглед на печата взе решението,че ще избухва днес .То сторита,то чудо,кое от кое по-неадекватно.Да беше запазила и днес мълчание. Интересно е как има още последователи като тя от една година и повече никакво интересно съдържание не предоставя на феновете си.И за Ютюб я мързи да прави видеа.А само сторита си качва как фенчета я боготворят,Интересно е за кое,но нека им се радва и си живее в заблуда. Стела имам спомен,че и тя каза,че ще ходи при този турския лекар в клиника Армада.Николчето и тя там се е набоцкала и нейната маникюристка Деничка.На страницата им в инстаграм май и Джуганка видях.Може и да се заблуждавам за Стела и да ги бъркам коя съм слушала.То препоръки, хвалби,чудеса може ли човек да им запомни всичките.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 2, 2022 16:10:12 GMT 2
Йоко нали в Пловдив се беше записала да учи? В едно видео не каза ли така?Имам спомени, че говореше, че чака да я приемат или отива да се записва.Нещо такова помня.
|
|
|
Post by pchelica on Mar 2, 2022 16:17:09 GMT 2
Гането се е разгонила - запоства сторита на голи каки. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 16:31:14 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 2, 2022 16:58:30 GMT 2
Наистина ли почва в Харвард Йокото? Браво на нея! Ще ми интересно каква специалност е записала. Таксите за онлай обучението там не са много по-ниски от тези на присъственото. Интересно ще е да разкаже как е кандидатствала, как са я приели, ако всичко това е истина и е записала истинска програма, а не просто някой курс. Те предлагат и такава възможност и има разлика от земята до небето. Дано се оправи тя с нейния английски, защото се изисква да е на сериозно ниво. Едит: за 1700 долара не е специалност в никакъв случай. Може да е наистина някакъв курс. Курс е - Leadership Principles.
|
|
|
Post by emmilie on Mar 2, 2022 17:05:11 GMT 2
Кефя се на Йокко. Много e дейна и енергична. Все е в движение, ама не из моловете и кафенетата.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 2, 2022 17:26:46 GMT 2
Как намирате тези неща за Дея? Вие направо ме изумявате! 😁 Не се учудвам, че послъгва. Опитва се да се изкара една, пък всъщност е съвсем друга. Само сторита загатват каква е истината.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Mar 2, 2022 17:27:40 GMT 2
Значи… Ядосах се на Златена. Не съм абонирана, но ѝ следях някои видеа на бебешка тематика. Роди, няма видеа, хубаво. Нормално е. Дойде обаче време да заработим и хайде нека да пуснем едно видео за раждането, спонсорирано и да реамираме витамини… което за мен е другото абсурдно нещо.. Намирам за безумно да препоръчваш на всички хранителни добавки и витамини, при положение, че всеки организъм е различен…
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 17:41:21 GMT 2
Поправете ме, но Кирчо не е ли завършил точно такъв курс към Харвард?
Не омаловажавам начинанието на Лелята, просто питам. За нея казвам адмирации, така се прави. Вместо да похарчи тези пари за поредния парцал, както правят останалите, поне гледа да научи нещо.
|
|
|
Post by ggl on Mar 2, 2022 17:54:40 GMT 2
Ми за мен не е нелепо - животът си върви. Когато бомбандираха Афганистан ние да не би да не сме се смяли и танцували. Единствената причина сега на българите да са им свити сърцата е,че Украйна е близо и ни е страх да не го отнесем и ние покрай тях, ако почнат по-сериозни военни действия. Ако Украйна беше някъде в Азия между Сирия и 9та глуха никой в БГ нямаше да му мигне окото и нямаше така лицемерно да си слагат знаменца и да споделят снимки на ранени деца (без реално да знаят тези кадри дали наистина са authentic). Така че не виждам какво лошо има хората да си живеят живота както го правеха по време на абсолютно всяка една военна акция,която вървеше в близкия изток и северна Африка последните 20 години. За сега така или иначе проблем в Бг няма, а и нас никой не ни брои за фактор на картата така или иначе. Не мисля
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 18:35:04 GMT 2
Поправете ме, но Кирчо не е ли завършил точно такъв курс към Харвард? Не омаловажавам начинанието на Лелята, просто питам. За нея казвам адмирации, така се прави. Вместо да похарчи тези пари за поредния парцал, както правят останалите, поне гледа да научи нещо. Магистратура е завършил, не курс. И аз мисля, че за престиж е избрала точно харвард. Има още милион курсове и лектори, които биха й свършили работа при положение че и без това не е супер изявена в академичен план Но да, супер е пари да се харчат и за това, а не само за тъпотийки. Деа с нейните самохвалства колко чете понякога ми напомня да се разбързам с четенето на книги, свързани с моята професия. Така че дори тя ме инфлуенсва, може и лелята да вдъхнови някой човечец да се запише на курс.
|
|
|
Post by patrashkova on Mar 2, 2022 18:41:02 GMT 2
Ми за мен не е нелепо - животът си върви. Когато бомбандираха Афганистан ние да не би да не сме се смяли и танцували. Единствената причина сега на българите да са им свити сърцата е,че Украйна е близо и ни е страх да не го отнесем и ние покрай тях, ако почнат по-сериозни военни действия. Ако Украйна беше някъде в Азия между Сирия и 9та глуха никой в БГ нямаше да му мигне окото и нямаше така лицемерно да си слагат знаменца и да споделят снимки на ранени деца (без реално да знаят тези кадри дали наистина са authentic). Така че не виждам какво лошо има хората да си живеят живота както го правеха по време на абсолютно всяка една военна акция,която вървеше в близкия изток и северна Африка последните 20 години. За сега така или иначе проблем в Бг няма, а и нас никой не ни брои за фактор на картата така или иначе. Със сигурност не се чувствам добре и не ми се пее и танцува само защото ЗА СЕГА за България няма заплаха. Далеч съм от слагането на чужди знаменца и съм със свито сърце и заради руските и за украинските майки, останали без синовете си, а те са хиляди. Когато и познаваш хора, които са загубили детето си в Украйна нещата съвсем не изглеждат толкова безразлични. Но хората сме различни. Ами тогава стойте си у вас със свити сърца и си гледайте новините. Никой никого не задължава да гледа инфлуенсъри. Като сега има военни действия Вие защо изобщо гледате инфлуенсъри - как на свитото Ви сърце му е до това? Какво по-точно се иска от тях не мога да разбера. Ако качат нещо за войната - как смеят като нищо не разбират. Ако пък не качат и си продължават живота - как смеят докато украинските деца страдат. За мен това вече е безпочвено заяждане и нямане на угодия. Реално Капитонова на кого е попречила с това,че си е качила клипче как се весели? Аз съм от малко семейство и най-близките ми кръвни роднини живеят в Петербург и Крим, така че ехидни подмятания от рода на явно не познвате хора загубили някого и хората са различни поне пред мен не минават. В тази група над 10 пъти се каза,че е за инфлуенсърите - за свитото си сърце пишете в Нещата от живота и като не Ви е приятно да гледате хора, които си танцуват и правят ежедневните неща не следете инфлуенсъри. И пак казвам по света през последните години е имало куп войни - тогава също майки са губили децатя си,но понеже медиите не го отразяват не е имало проблем нали?
|
|