|
Post by Deleted on May 16, 2022 10:35:12 GMT 2
Имаше стори, че планът на къщата не им харесва, затова няма да е тя. На мен също ми допаднаха, на пръв поглед. Дано си намерят вече къща и направят сватбата, защото буквално Елица ми се струва, че гасне с всеки ден. Тотално се е обезличила и няма нищо общо със свежото момиче, което беше преди няколко години.
|
|
|
Post by mariak on May 16, 2022 10:40:31 GMT 2
Тъкмо се отървахме от досадното рускинче и закуските ѝ и Джойчето реши със сирники да ни залее днес! 👌🏼😂
|
|
|
Post by yoanat on May 16, 2022 10:54:21 GMT 2
Само Гергучи може да отиде веднъж на фитнес, да качи няколко сторита и накрая да си снима "плочките" 🤣 Гане, ако ставаха плочките на корема от едно ходене на фитнес, всички щяхме да сме със стегнати кореми 🤦♀️
|
|
|
Post by abinem on May 16, 2022 11:29:54 GMT 2
Евелин обаче хваща вълната. И тя ще говори за ретинол. Как пък всички от всичко разбират? Набира инерция, кани специалисти вече. Самата тя толкова й е чела, не вярвам да е проучвала задълбочено темата,както прави Зорница. Просто е чула нещо там, че ретинол е много нашумял сега и само за това се говори. Всички праеят видеа по темата, дай и тя да направи. Следва си план от до, гледайки от големите инфлуенсури и бълва видеа на килограм. И тъй като редовно си ходи по салоните, хванала е някой познат специалист за съвместно видео. То пък на това ако му викаш видео въобще. Личи си, че е за пратчици и за безплатни процедури там. Да дава гивалей и пр...ламти, ламти апък куха на пуканка. Нека и на пекинеза, бТВ моят МП също е с мнение за нея. А дори не пускам това долнопробно предаване, във фб всички я гаврят и хранят, но според мен не само тя го заслужава. Другите шав*+@тии и те трябва да се баннат.
|
|
|
Post by Deleted on May 16, 2022 11:33:25 GMT 2
Гуц качила рийл как се носят слънчеви очила и показва кое било “грешно”. Ама грешно за какво, според кого?!
Както ти е удобно, така ги носи, ако щеш и на дупето си ги врътни.
И отдолу някой й се подиграва на счупен английски, че само дето не ни е учила как да пием вода и тя шматката дори не усеща гаврата и казва “deal!” 🤦🏻♀️
Гучи, откажи се вече и си намери нормална работа в call център или каквото пожелаеш, но спри с инстаграма. Не те бива, не си интересна, не си информативна, не си полезна, не си aspirational. Кого лъжеш с купените хвалебствени коментари?
|
|
|
Post by kiki95 on May 16, 2022 11:35:32 GMT 2
Гуц качила рийл как се носят слънчеви очила и показва кое било “грешно”. Ама грешно за какво, според кого?! Както ти е удобно, така ги носи, ако щеш и на дупето си ги врътни. И отдолу някой й се подиграва на счупен английски, че само дето не ни е учила как да пием вода и тя шматката дори не усеща гаврата и казва “deal!” 🤦🏻♀️ Гучи, откажи се вече и си намери нормална работа в call център или каквото пожелаеш, но спри с инстаграма. Не те бива, не си интересна, не си информативна, не си полезна, не си aspirational. Кого лъжеш с купените хвалебствени коментари? Точно това влезнах да коментирам.. не знаех, че има “правилно и грешно”, но щом казва 😃 Направо не й завиждам на начина на живот.. струва ми се че й е доста скучен.. и се мъчи на сила да изглежда колко много ангажименти и приятели има.. много тъжно
|
|
|
Post by Deleted on May 16, 2022 11:37:22 GMT 2
Да ме пита някой, защо си причиних последното видео на леля Галя. В частта от влога, в която бяха в Пловдив през цялото време беше "Лили това, Лили онова, Лили, Лили, Лили...", а Лили е същата бетонирана особа като леля Галя. Единственото, което ми се стори хубаво от видеото беше, че в музея показа мъжа си и го целуна. Видимо той наистина не обича да се снима и му е неудобно, но ми изглеждат хармонична двойка, която се подкрепя и обича. Прихванала е от Пепон и постоянно снима хората, с което е, но видимо ми се стори, че никой не е очарован от това и им е леко неудобно. Има действително някакъв проблем с главата на Галя. Косата й изглежда като изкуствена и границата между линията на косата и челото й е скандална. Не знам, дали оплешивява както Грандето, но никак не е розАво положението на леля Галя. Не успях да разбера, защо толкова много държеше да покаже сешоара, след като директно показа резултата, в който самата тя казва, че е използвала кръгла четка. И не стана особено ясно, как е докарала този вид на косата си... Поне разбрах, че има ИНТЕЛИГЕНТНА МАША ЗА КЪДРИЦИ. А вие използвате ли интелигентна маша? Пишете в коментарите.
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on May 16, 2022 11:39:19 GMT 2
Тя надали ще издържи в кол център
|
|
|
Post by snowflake on May 16, 2022 11:49:52 GMT 2
На мен ми е интересно как никоя от стадото на капито не излезе с изявление. Нали много се подкрепяха и обичаха, или това беше само за формата и сторитата в инстаграм?
|
|
|
Post by patrashkova on May 16, 2022 12:09:23 GMT 2
Прочетох новината,че профила на Вика е блокиран и също като мнозинството първоначално иззлорадствах. Обаче после се замислих - защо? Реално профилът й в инстаграм е репортнат и блокиран заради хора,които не са харесали поведението й в реалити формат. Ок, но това само по себе си трябва ли да е причина да ти бъде спрян инстаграма? В смисъл аз лично не виждам връзката между двете. За мен това е вид цензура на базата на cancel culture - мнозинството не са харесали поведението й и са решили, че нямя право да има инстаграм. Реално за мен това значи,че ако достатъчно хора не те харесват без значение основателно или не могат да ти отнемат някакви права. Ако вече я бяха репортнали заради продажбата на нейните ритуали - щях да гледам по друг начин на ситуацията, но в случая беше масово заради поведението й в ергена.
|
|
|
Post by deny on May 16, 2022 12:23:42 GMT 2
Не се "тревожете" за Капиталова. Тя е от този тип хора, които са като хлебарките. Каквото и да стане, тя пак ще оцелее и ще намери на хляба мекото.
|
|
|
Post by emmilie on May 16, 2022 12:25:48 GMT 2
На големи имена се налага цензура, че на една Капитонова ли ще ѝ се размине? Мисля, че това ще ѝ е за урок. Абсолютно против съм всякакъв вид обиди, какво остава за “българска злобарка”… във времена на материализъм, болести, войни, една такава лоша дума може да ти изиграе много лош номер. За действията с чашата вода, мисля, че няма какво да се коментира.
|
|
|
|
Post by carolinebingley on May 16, 2022 12:34:10 GMT 2
Добре де, според вас как в този случай може да се допусне да соечели Вика формата? Нормално ли е това? Нали има такива слухове. На фона на супер просташкото й поведение,как може такова нещо? Слепи ли са? Аз съм много възмутена. А ще има и 2 ри сезон.
|
|
|
|
Post by patrashkova on May 16, 2022 12:42:09 GMT 2
Чисто и просто зрителя търси възмездие. Мишока…упс, ергена не направи нищо по въпроса и публиката изнервена до краен предел, взе нещата в свои ръце. Преди две години същата персона, ме блокира в ИГ, без дори да я следвам, нито да ѝ пиша. Само защото съм последвала профила на форума. С нейните камъни, по нейната глава. Както тя обича да обяснява защо блокира хора, “не искам да търпя лайна в центъра на хола си”. Та и зрителя така… Sent from my iPhone using Tapatalk Да аз не я оправдавам, но казвам,че има разлика между това да блокираш някого - демек отнемаш му правото да вижда само твоя акаунт и между това да му затвориш акаунта. Ако някой не ти е симпатичен го отслвдваш и ограничаваш. Иначе става точно както в е Холивуд - този е казал нещо,което ние намираме за неприемливо и директен cancel. Просто в по общ план го намирам за доста неприятно, тъй като никой не е застрахован от обществения гняв. Някой да не си помисли,че съжалявам Вика сега - твърдо не - просто си разсъждавам.иначе съм съгласна,че е точно като хлебарките.
|
|
|
Post by Deleted on May 16, 2022 12:45:55 GMT 2
Прочетох новината,че профила на Вика е блокиран и също като мнозинството първоначално иззлорадствах. Обаче после се замислих - защо? Реално профилът й в инстаграм е репортнат и блокиран заради хора,които не са харесали поведението й в реалити формат. Ок, но това само по себе си трябва ли да е причина да ти бъде спрян инстаграма? В смисъл аз лично не виждам връзката между двете. За мен това е вид цензура на базата на cancel culture - мнозинството не са харесали поведението й и са решили, че нямя право да има инстаграм. Реално за мен това значи,че ако достатъчно хора не те харесват без значение основателно или не могат да ти отнемат някакви права. Ако вече я бяха репортнали заради продажбата на нейните ритуали - щях да гледам по друг начин на ситуацията, но в случая беше масово заради поведението й в ергена. Явно Мета/инстаграм не искат платформата да се ползва от хора, които обществото мрази. Интересно ми е на база какво е блокирана, обикновено нали е “неспазване на нашите community guidelines” примерно. В случая тя демонстрира кофти поведение извън платформата, интересно как обосновават блока.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on May 16, 2022 12:49:27 GMT 2
Да, Патраши, разбирам те напълно. Не е ок да ти отнемат правото да се изразяваш. Аз се почувствах много зле, когато ни “заключиха клавиатурите” на Онова място. Именно, защото не го намирах и тогава, и до ден днешен за справедливо. Сякаш ми казаха “Нямаш право да разсъждаваш”.
При Капиталова обаче си е абсолютен бумеранг.
Ани, докладвали са я основно за ритуалите, както и аз агресия към някого, когото познават.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 16, 2022 12:51:17 GMT 2
Тя гането и за кол център не става. Ни език, ни комуникативни умения, имала съм колежка с подобна лабилна психика и нулева възможност за социализация, направи някаква нервна криза в работно време и нападна колеги 😂 обикновено махат тези, които не успяват да влязат в колектива. Трябва да се стегне и да си оправи менталните проблеми, да инвестира в учене и После хубава работа. Не е нейното да е инфлуенсър със сигурност :/
|
|
|
Post by Kalisa on May 16, 2022 12:52:43 GMT 2
Понеже имам много работа и нямам време да пиша, но чета в другия форум в темата за Ергенът, копирам едно мнение, което подкрепям на 100%
"Ние българите сме доста толерантен народ и търпим прекалено много.... Чебурашка излезнала в национален ефир и обижда на " злобна българка'' и има тук потребители, които се възмущават, че са докладвали. Един обикновен пример: нека Вредният бобър се покаже в гръцко шоу по ТВ и обиди жените им на "злобни", знаете ли как ще я изпъдят и от там. Видяхме как си бранят историческите имената нагледно.Супер патриотични са. Ами да беше отишла при макетат на Запад и да сипе обиди. Има народи, които веднага биха реагирали. Супер патриотични и бранещи всичко свое. Още примери мога да Ви дам. Албания също.
А тази Чувашка дошла да си вади хляба тук с нагло и безпардонно поведение и Ние да толерираме това? Благодаря за такива паразити.
Напротив, даже се забави реакцията срещу тази ехидна."
А защо са я блокирали, ами защото и преди е имала bullying изяви в платформата като качваше деца на стори и насъскваше срещу тях. Така че това не и е първото провинение.
Аз се надявам никога повече да няма профил и да я видя тогава как ще се хване да работи и ще и потънат гемиите.
|
|
|
Post by lygia on May 16, 2022 13:19:22 GMT 2
Репортите не са само заради представянето на Капиталова в Ергенът. Имаше хора, които тя shame-ваше на сторита, задето са дръзнали да я изкритикуват, много обиждаше в лични съобщения и хората се издразниха на паричните ритуали също.
|
|
|
Post by komkama on May 16, 2022 13:20:45 GMT 2
Какво право е да имаш профил в социални мрежи? Виктория като ѝ е отнето правото да се изразява в Инстаграм, да ходи във Вконтакте. Цензурата за мен, не винаги е лошо нещо. Значи в петък ще обиждаме и ще заливаме хората с вода, а в събота ще рекламираме парцали от Ебалтю за тлъсти хонорари, еми не е честно. Точно, защото никога няма последствия, всички тук си правят каквото си искат. Сега като ѝ бръкнат в джоба, може и да се кротне.
|
|
|
Post by dilyanad on May 16, 2022 13:35:57 GMT 2
Изгледах видеата за РД на инфлуенсърските деца. Сладкиша ме побърка с това неправилно говорене. Също смятам, че и двете са дали излишно много пари за торта, пък колкото и да са красиви. Стори ми се, че времето не е било много за парти на двора. Също смятам, предвид показаното, че не е било по-евтин вариант . Като цяло ми хареса идеята им. Ванчето все повече разочарова . Излишна драма, преекспонира всичко. Също ме впечатлява, че хора от най-близкото им обкръжение не бяха виждали Флори до този момент. Живеят в някаква много стерилна среда. Украсата и темата бяха инстаграмбъл, но за мен беше тъмно и липсваше настроение . Това, че измисли нов график е дъно.
|
|
|
Post by lygia on May 16, 2022 13:42:17 GMT 2
|
|
|
|
Post by emmilie on May 16, 2022 13:56:00 GMT 2
Дългогодишния клиент на Sansung (както сама се определи), Галка- с iPhone на масата в новото си видео (06:04)😀 Точно колкото използва и Doori, мхм
|
|
|
Post by carolinebingley on May 16, 2022 14:05:11 GMT 2
1 .Съдържание, което не трябва да е там(обидно, неподходящо) 2. Профил на човек под 13 години 3. Съмнение, че ползва чужд, фалшив профил Казвам ги по памет, но това са 3 - те основания за докладване. И в този смисъл Патраши е права. За мен хората така изразяват несъгласието си с подобно поведние, реално обаче като се замислиш е несправедливо дори, макар и да е напълно заслужен този публичен линч. Защото няма реална причина да бъде докладван този профил. Така, че Патрашините разсъждения са си съвсем логични.
Но пък от друга страна е справедливо, защото тя постваше профили на деца и обиждаше жени. Мобе би това се смята за основание да я докладваш.
Полина не й ли писна да размята цици по сторита и да мънка и фъфли, не знам. Аман от кодовете им. До откат ще ни предлагат едно и също съдържание (пардон, КОНТЕНТ😃)
|
|
|
Post by lygia on May 16, 2022 14:10:57 GMT 2
1 .Съдържание, което не трябва да е там(обидно, неподходящо) 2. Профил на човек под 13 години 3. Съмнение, че ползва чужд, фалшив профил Казвам ги по памет, но това са 3 - те основания за докладване. И в този смисъл Патраши е права. За мен хората така изразяват несъгласието си с подобно поведние, реално обаче като се замислиш е несправедливо дори, макар и да е напълно заслужен този публичен линч. Защото няма реална причина да бъде докладван този профил. Така, че Патрашините разсъждения са си съвсем логични. Но пък е справедливо, защото тя постваше профили на деца и обиждаше жени. Полина не й ли писна да размята цици по сторита и да мънка и фъфли, не знам. Аман от кодовете им. До откат ще ни предлагат едно и също съдържание (пардон, КОНТЕНТ😃) Аз си признавам, че на стария профил на Капитонката пляснах един репорт и то още преди няколко седмици като започна да качва профилите на хора и да ги нарича грозни на сторитата си. Причина: Bullying -> Someone I know> Има и Fraud. От другата група знам, че някои са го използвали заради паричните ритуали. Желание да има намира се начин.
|
|
|
|
Post by carolinebingley on May 16, 2022 14:17:11 GMT 2
И аз я докладвах, стария профил.
|
|