|
Post by Deleted on May 4, 2022 16:56:57 GMT 2
Напълно споделям мнението на Криси и Туал за субстанциите и Пепе. Постоянно е неадекватна на сторитата и е със слънчеви очила. Също ми направи впечатление, че носи пръстен, който е много подобен на тези, които носи Филип 2 - златен, кичозен и грозен.
Роклята на Бандата беше най-малкия й минус. Та тя се държа като абсолютна неадекватница в Кан. В панела също се дънеше редовно. Явно заради родителите й продуцентите са й оставили някаква рублика в петък, но са я махнали от панела. Тя се изживява все едно тя е решила да се оттегли и да не се напряга с работа в телевизията, но силно се съмнявам да е така.
|
|
|
Post by magica on May 4, 2022 17:02:58 GMT 2
Ами наркотиците биха били едно логично обяснение за поведението на Пепе, защото аз просто друго не намирам ...
|
|
|
Post by lisca on May 4, 2022 17:12:37 GMT 2
Гане….. 100% не искаш да работиш с абаут ю, аз дори не помня да е работила с тях. 🤷♀️ Те Шанел и Гучи не работят с цял свят и повече от 100 човека, единствена си! 🤦🏼♀️ Само че в сънищата ти…. Искаш да ми кажеш, че “работиш” със Диор, защото са по-скромни и не работят с повече от 100 човека?! Аз ли се бъркам или те работят в световен мащаб с доста повече хора?….. Много ти се иска и на теб да пращат дрешки, просто всички виждат реалността, само ти се лъжеш още, че си инфлуенсър……. С това момче си била 3 дни във “връзка”, какъв смисъл в живота, какво време, бе човек.. нормално е да плашиш хората и да не желаят да бъдат около теб, така ли се говори за човек, с когото сте били 3 дни?!Все едно сте били 3 години заедно. Ужасно е, когато човек сам не осъзнава в каква дупка е и лъже себе си, всеки нормален човек ще види, че ти имаш проблем и затъваш всеки ден…..
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2022 17:21:10 GMT 2
Черешката на тортата на “големият” проект на Галя Симеонова е …барабани, моляяя… ПИЖАМЕН СЕТ. 😂😂😂 Какво откритие, какво нещо, никой до сега не се беше сетил. Тия инфлуенсърки наистина са мега заспали и задръстени, нищо ново, интересно и иновативно не могат да измислят. Залагам цената, ще бъде доста висока, след като една циганска тениска е 110 лв., тоя сет ще е минимум 250 лв. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 4, 2022 17:33:43 GMT 2
Черешката на тортата на “големият” проект на Галя Симеонова е …барабани, моляяя… ПИЖАМЕН СЕТ. 😂😂😂 Какво откритие, какво нещо, никой до сега не се беше сетил. Тия инфлуенсърки наистина са мега заспали и задръстени, нищо ново, интересно и иновативно не могат да измислят. Залагам цената, ще бъде доста висока, след като една циганска тениска е 110 лв., тоя сет ще е минимум 250 лв. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Моля, моля! Това е екслузивен пижамен сет от наша Галя, дизайнерка и мега инспериращ инфлуц. 250 лева е подигравателна цена за това изкуство. Поне 500! Нали лично тя се е докоснала до пижамата, отделила е толкова труд, пот, сълзи за създаването й. Ако няма вериги и кич, Галя да не се казва!! Шшма извинявати!
|
|
|
Post by okay on May 4, 2022 17:55:56 GMT 2
Галя ще вземе да облече бедния български народ. Евала! Някой следи ли във ФБ Надя Брайт? Знам, че не е типипната инфлуцка, но е с претенции за лидер на мнение и публипна личност. Напоследък пише абсолютни глупости, честно. Не знам как тази жена е стендъп комедиант. Когато няма какво да напише явно, статусите ѝ са покъртително тъпи. Щели ли да ѝ избухнат препаратите за почистване, ако ги държи на слънце. Да, говори на важни теми като домашното насилие, помощ за Украйна и пр.,но е толкова изтъркана, че нямам думи. Аз лично не бих дала и стотинка да ходя да ѝ слушам тъпотиите, не знам защо толкова хора я харесват. Явно има приятели жената.
|
|
|
Post by dilinika on May 4, 2022 18:13:11 GMT 2
Ани и Мо ще си имат момиченце! Много са ми симпатични, ненатрапчиво показват ежедневието си и не е реклама до реклама.
Може ли аз да попитам колко от вас чистят пода си на ръка?!?! след като са си купили стирки/мопове и т.н? Да, може и резултатът да е по-добър, но се броят на пръсти жените с толкова излишно време в денонощието.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2022 18:25:36 GMT 2
Грозния сет на леля Галя струва 230 лв...
|
|
|
Post by mariaflower on May 4, 2022 18:30:20 GMT 2
Веднъж в годината чистя паркета със специален препарат на ръка, и е абсолютен шит, след това съм като разглобена. Но нямам доверие на друг човек, защото е чувствителен материала и ако търкаш малко по-силно може да се нарани.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 4, 2022 19:18:50 GMT 2
Хвърлих око на снимките на Ивана инкогнито. Чудех се дали да коментирам, защото пак ще е негативно. Май и без това всичко сте го казали. Тъмни като в катакомба, никакво настроение не ми носят. Натагвани всякакви марки, включае и Цветолета, на която съм голям фен. Загледах се кое нещо е нейното -табела с надпис, която се вижда наполовина в един кадър от 10. И дори не я е купувала тя, а Стефи от eatlovemakeup. Нищо, важното е тагове да има. Конвърските на Боби да са отбелязани,че нали т'ва е важното за детски РД. Едит: сега видях и сторитата й за МетГала, ест, фаворити са й всеобщите любимци, сакън, да не изрази някаква различна позиция, на другите просто е решернала снимките с въпрос "Харесва ли ви? Да/не". Нито дума за замисъла, костюмите, дори имената им. Просто отбий номер за engagement. Много постно, Ванюш. Като не ти се занимава, закривай и търси офис-работа, или тя не е достатъчно престижна врче за теб? Роклята на Блейк е една, това е най-впечатляващото. Асистентите й я разгърнаха след като пристигнаи крайният ефект е бил изненада дори за съпруга й. Определено си личи,че се е постарала. www.edna.bg/izvestni/blejk-lajvli-sybra-vsichki-pogledi-na-met-gala-4667760За Попо-аз също си гледам животните с ограничения, но съм се постарала да им дам това, от което имат нужда. В случая хората недоволстват,че наблъсква няколко животни в тясното коридорче и то в най-активния им период от денонощието. Има и добронамерени съвети да постави легълцата им на слънце, защото всеки собственик на коте знае колко обичат да се припичат, но разбира се, нищо не влиза в тази кратуна и Попо тълкува всичко като злобна критика.Ако критерият за добър стопанин е да имат храна в купичката и да ги мачкаш за пред камера, то и Сиса може да се гледа като добра майка. Не казвам,че Попо е лош стопанин, мрази ги и ги тормози, но когато няколко души ти кажат едно и също, може да отделиш 2 мин. да се замислиш защо ти го казват. Но нашите инфлуц са над тези неща - те са най-красивите, успешните, топ мами и разбирачки по всички теми, как може някой да им каже нещо на въпреки. Аз също мисля,че Пепе е станала друсалка, интересно какво ще каже тати -полицай по темата, който толкова страстно я беанеше от зли думи и мусакджийки и закри една определена тема заради нея. Ти пък, откъде акъл за такива задълбочени анализи за костюмите и кой какво е искал да покаже с тях. Блейк винаги е хубава. Обаче аз не др впечатли ит тази рокля. Попо според мен обича животните си и де грижи добре за тях. Аз лично изхвърлих котката на двора след като нападна малката и я одраска. До 3 годинки съм я гледала в къщата. Беше ми жал, но сега го виждам колко е щастлив на двора на свобода. Ей, разкостиха ме бг мамите. Съжалявам, но не всеки е ок да му щъка куче или котка в къщата. Моя спеше даже с мен и като бременна в 5 м ми скочи върху корема, 7 кг котка. Айде, няма нужда! Животни са и санепредвидими. Повече в къща животно не мисля да гледам. Така, че всеки има предел и преценява за себе си. На Попо нейните са си по цял ден в апартамента. Голяма работа, че ги затваряла в коридора. Като гледам са обгрижвани, хранени, разхождани. Да, малко е странно обаче как по цял деб са в хола, а през нощта са в коридора. Но щак такива критики да отнесе.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 4, 2022 20:02:04 GMT 2
Разбира се, Гана удобно спести да отговори на въпросите какво стана с гаджето, а съм убедена, че са валяли като из ведро. Лъжкиня.
|
|
|
Post by foxie on May 4, 2022 20:59:48 GMT 2
Здравейте. Следя ви редовно, но последния месец нямах това време. Нещо случило ли се е? Преди месечните теми бяха по 200 и няколко страници. Последната за април няма и 100. На ден се изписваха мнения по 10+ страници а сега 1-2. Инфлуенсърският живот ли е замрял или има друго нещо? От чисто любопитство питам.
|
|
|
Post by okay on May 4, 2022 21:19:14 GMT 2
Истина е това за форума. И той замира покрай инфлуцките. Ние наистина сме креативни и многословни, но то вече няма какво да се коментира, защото всички са скучни или вече не качват видеа. А, лично спрях да гледам почти всички, само понякога когато искам да се върна към доброто старо време, тогава гледам някое видео на обсъжданите тук, само и само да съм в час с темата, не защото ми е толкова приятно да гледам, колкото да коментирам. Да не е офф - Моника ми е приятна за гледане. Нито и тя е с дар слово, нито показва кой знае какво, но пак 17-годишно момиче, което вече е майка, да слага в джоба си пионерките на търкането на дивани, смятайте какво е нивото. Поне нея още не са я налазили рекламодателите и ми харесва, че споделя опит. Допада ми, че майка ѝ я подкрепя в това, което прави. На жената със сигурност не ѝ е лесно, на няколко пъти го е казвала, но е много симпатична и естествена, както и Мони.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 4, 2022 21:20:56 GMT 2
Здравейте. Следя ви редовно, но последния месец нямах това време. Нещо случило ли се е? Преди месечните теми бяха по 200 и няколко страници. Последната за април няма и 100. На ден се изписваха мнения по 10+ страници а сега 1-2. Инфлуенсърският живот ли е замрял или има друго нещо? От чисто любопитство питам. И аз това го забелязвам със страниците,ам май замря положението.От една страна по -добре,че само се излагат и стават за посмешище. Едит :И аз като okay от 20- тина(хайде май преувеличих) ,следя едно две и то май и аз така,за да съм в час с форума и от любопитство .Любопитство-Попо,Сиса и т.н. Не само април са до 50 максимум страниците, ами аз съм забелязала,че от няколко месеца е така.Преди наистин имаше към 300 страници за месеца.На ден наистин бяха по 20-30 страници Тъжно ми е ,че форума замира 😓
|
|
|
Post by ☀ on May 4, 2022 21:40:06 GMT 2
Е хайде сега, инфлуенсър замира, злобна мусакаджийка - нивга 😂 Има го и момента, че времето се стопли,хората прекарват повече време навън, а и наистина много малко материал качват инфлутата. Напипаха на хляба мекото с инстаграм и само се кикерчат за пари по сторита и толкова. Вече ги мързи дори да снимат 10мин видео, а и защо да се напрягат като пара няма там.
Виж Пепчо ако роди 4то големи анализи ще паднат, но като цяло сме повлияни от всеобщия мързел и липса на контент нали...
|
|
|
Post by fairy777 on May 4, 2022 21:43:08 GMT 2
Аз забелязах,че форума замира от момента на сагата с онази дето не си знае името...След това станаха промени,които явно не се понравиха на други хора. Както и да е,има материал за обсъждане,просто май вече не се впечатляваме така лесно😂 Претръпнахме на простотии. Днес корейките са имали лайф. Нямаше преки въпроси за бременност,само един коментар,но те се подсмяха и подминаха.
|
|
|
Post by mariaflower on May 4, 2022 22:13:36 GMT 2
Пепе ще раздвижи малко нещата с великия си литературен шедьовър. Или с четвърто дете, четна година сме. Или с четвърти Филип.
|
|
|
Post by lol4e on May 4, 2022 22:23:50 GMT 2
Оня ден засякох гледачката на най-щастливото инстаграм семейство на Витошка. И тя изглеждаше също толкова щастлива. Само Матиас в количката откровено се кефеше. Нали още е малък, за да разбере. Пепа май беше заседнала в кофифелолс, да се снима сред чуждестранните студенти, които редовно кибичат там и рядко можеш да си намериш място в делничен ден.
Почти пуснах сълза. После си спомних, че това са #goals и ми мина.
|
|
|
Post by deny on May 4, 2022 23:41:44 GMT 2
Само аз ли имам усещането, че Пепе е на нещо? Законно или незаконно няма значение, имам такова усещане от това, което споделя. М, не. Отдавна имам това усещане. Минимум на антидепресанти. И нея, и Палина рязко ги удари действителността след раждането на децата. Просто разбраха за живота извън инстаграма, без филтри, розАви очила и секси ляйфстайл. Мда, като имаш празен живот, няма как напомпаните джуки, безсмислените сторита с "целувки" и надути сиси да ти донесат щастие.
|
|
|
Post by Kalisa on May 5, 2022 0:03:37 GMT 2
СТРАНИЦИТЕ СА ПО-МАЛКО, ЗАЩОТО МНЕНИЯТА ВЕЧЕ СА ПО 30, А НЕ ПО 15 НА СТРАНИЦА. ПО-УДОБНО Е И НЕ СМЕНЯШ ТОЛКОВА ЧЕСТО СТРАНИЦАТА. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ, МОЛЯ!
|
|
|
Post by morkovelka99 on May 5, 2022 3:21:51 GMT 2
Няколко месеца Гергана наистина показваше пратки от Абал тю,дори се чудихме с кой акъл и ги изпращат и кой ще и ползва кодовете.Съответно поръчаните от нея неща никога повече не видяхме в профила и' и предполагахме,че ги продава.Бързо спряха кашоните при нея.Ако наистина се е разделила с момчето от снимките, те защо продължават да са в профила и? Йоана и на нея бяха спряли да и изпращат,но след време пак започнаха. А за нея също се чудя нещо, как ги канят по тези фестивали,състезания,участия? Постоянно са някъде да танцуват, там не им ли виждат нивото? За мен лично тя не танцува добре и не е за предподавател по танци.Как е възможно това нещо, че и преподават там на други хора 🤷♀️🤦♀️
|
|
|
Post by GGWP on May 5, 2022 5:54:22 GMT 2
Според мен момчето, което Гането показваше, е имало уговорка с нея - да са си взаимно изгодни в инфлуенсърските напъни. Тя да създава интрига с него и да генерира трафик към профила си, а той да пропълзи като инфлуенсър на нейн гръб, тагвайки готварския канал 😄 и после по живо по здраво...
Не мога да си обясня защо иначе за две седмици си супер влюбен, местиш се, споделяш на всички, че това е половинката ти, снимки, екскурзии и тн и след това - ама той ме нарани, хората не са това, за което се представят, Бла Бла ... Ще се окаже, че тя живее по-скорострелно и от Пепка 😀
|
|
|
Post by ohnana on May 5, 2022 6:21:56 GMT 2
Забелязахте ли новата рубрика на българската Ариана Гранде а.к.а Елеонор Гранде, в която се кълчи по магазини и показва дрехи. На мен ми беше криндж да гледам и не мисля, че ще бъде постоянна в това си начинание, но ще видим. При нея имаше затишие с ютуб, но все пак популярността не трябва да спада и явно заради това измисля нови неща за правене. Междудругото ми направи впечатление, че сестра ѝ има доста спонсорирани постове в инстаграм и изкарва добри пари според мен, а не е сред най-популярните имена на бг инфлуенса
|
|
|
Post by vilhelmina on May 5, 2022 7:07:02 GMT 2
Уау, каква безценна информация от Радостин и неговите стомашни неволи. ibb.co/9g4FC0D
|
|
|
Post by lily on May 5, 2022 7:18:19 GMT 2
Отдавна си мисля, че Пепе е на нещо тежко, жалко за децата. В началото на темата коментирате видео на Полина за слагане на силикон, но в профила й в ютуб не виждам такова. Може ли линк?
Деница е качила видео, ходили за празниците до Плевен, през цялото видео говори за произхода си и как ще я съжаляваме ако разберем в каква мизерия е израстнала, не само ще я съжаляваме, но и ще й завиждаме за сегашния успех. От къде била тръгнала, къде била стигнала....тези хора нямат връзка с действителността.
|
|
|
Post by theaxe on May 5, 2022 7:21:53 GMT 2
Не знам дъното ли са ударили, но вече и аз имам чувството, че нямам какво да кажа за тези скучнячки. Айде дано се размърдат малко с идването на топлото време. Но все пак ще ви споделя за най-новото ми откритие - от нямане на какво да гледам, попаднах на канала В Италия с Катерина. И всъщност ми е страшно интересна - може би е на около 40+ години дамата, живее от доста време в Италия, качва много често истински италиански рецепти, традиции от дома, за живота в Италия, показва интересни забележителности, малки градчета и селца. Много често го прави на лайв, като видеата са супер естествени и необработени, но говори много увлекателно и уютно. Абе общо взето, наистина може да те докосне до живота в Италия
|
|
|
Post by carolinebingley on May 5, 2022 7:25:07 GMT 2
Ами едно и също е, няма кой знае какво да се обсъжда. Аз не съм забелязала,че се пише по-малко. Не съм обърнала внимание. Но, ето обясни се, че темата е вече по по-малко страници. Каквото и да е, то колелото де върти, не е вече бумът, който беше в началото. Сега какво да обсъжадме? Коя какво рекламира ли? Преди пътуваха, показаха тоалети, козметика, книги, най-различни неща. Сега е реклами само, интервенции, бебета, манджи,разводи и скандали чат-пат. Аз гледам само- Зорница, Ивана, Милена и Сладкиша, защото са ми най-нормални. И като цяло тях поне ги харесвам. Ако и да има някои неща, които ме дразнят (особено у Ивана напоследък). Другите без билет, по някое стори или пост, колкото да съм в час или да ги видя как се излагат. Мен най-много ме е яд като почнат да им плащат екскурзиите. На някакви, които даже и професия нямат, не правиш нищо, а си просто жената на един снимал се в сериал. Даже не са и толкова известени. За мен това не е честно.Ама то много неща не са. Като се сетя, че събирах за Венеция и Флоренция и накрая се провали. И сега ще трябва да чакам още докато отида. А хората, които даже и интерес нямат за там, исторически, да видят нещо, да научат, да отидат с истинско желание и цел и, които сами не биха отишли им подаряват екскурзии. И накрая даже и видеото им ако изобщо има такова няма да е с грам полезност, сигурна съм. 159 лв струва 21 дневното предизвикателство на Сладкиша. Включвало всичко - консултация на живо, изготвяне на менюта, чая и шейка, тренировки, ежедневни консултации и някакъв тест на място. Питах въпросната Йоана, защото ми стана интересно и исках да опитам. Беше мила и ми обясни. Но 160 лв няма да дам, не са много, но няма да ги дам на съмнителни спецове по храни и тренировки, камоли пък щом са намесени Хербалайф. Сигурно Сладкиша са я спонсорирали, не знам, тя не казва дали е така. А принципно си казва, защото се кефи понеже изобщо няма партньорства при нея.
Пепе изобщо не мисля, че взима нещо. Даже не знам как ви хрумват тези неща. При нея всичко е поза. Просто се лигави и се прави на интересна. За депресия съм по-съгласана, може да я е треснала и затова така да се държи. За нищо не й вярвам. При нея всичко е образ и имидж. И даже не знам дали изобшо е такава, каквато се покзава и иска да се изкара. Тя просто няма опция вече, защото нормална работа няма да почне, нея славата много й повлия и й харесва. Лесно й е така, отдава й се. Много е търсена. И затова се е хванала на инфлуенсърското хоро и ще използва на макс, докрай докато тече от кранчето, защото друг вариант тя няма...днеска книга, утре нещо друго и така. Така добре си играе ролята от години. Изкуствена, пренавита и фалшива. От друга страна толкоз неща преживя, не може да не са й се отразили и да избият нанякъде.Просто няма как.
|
|
|
Post by vivian27 on May 5, 2022 8:06:09 GMT 2
Ася Зарева беше 6 дни на ХБ предизвикателство и свали 2кг 😂 последния ден обаче нищо не яде цял ден, а и за слаба фигура като нейната е нормално да варира така в килограмите. Аз също съм способна да сваля 2кг за 2 дни и то без ХБ… Обаче Сладкиша колко ще свали 🤷♀️ Гледах снимки от рд на Емил и беше облякла мега тясната и описваща рокля- формите и не са никак за завиждане..отделно хормоните много влияят, дано си пускат изследвания, преди да дават луди пари за шейкове и чайчета..
Гергана заряза ли голямата любов? Нищо не разбрах😂
|
|
|
Post by kalimera on May 5, 2022 8:09:16 GMT 2
Така е, Каролина. При Пепона всичко е лицемерие, поза и фалш.
|
|
|
Post by rachelgreeb on May 5, 2022 9:02:24 GMT 2
100% сигурна съм, че Ели от Nelly in Korea е бременна. Първо спряха с видеата, после се видя в огледалото, че е нспълняла, подпухнала е, отбягват въпросите за бременност, а в последното видео казаха, че баща ѝ идва есента. Ако сега е в 4-5 месец от бременността, то точно есента трябва да роди.
|
|