|
Post by Deleted on May 5, 2022 15:09:12 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 15:12:28 GMT 2
Като гледам Грандето единствено виждам как ѝ си отразява непрестанното тъпкане с Макдоналдс. Сори, нот сори. Снощи гледах влого на Маги за круиза и ми хареса. Пепе дали ще го пусне до 2023? Може и влогът от Пепе изобщо да не го видим.Натам ми е мисълта в момента.Зли мусаканджийки такива,какво очаквате като жената е заета,тц,тц, 3 деца,кариера,мУж ..Трябва да ги води на малкият си пръст всички .Трябва да взим и доходите от децата си (тяхната работа) .Да им мисли локации и спонсорства,в които да ги включи..Заета,заета жената🤣😁 Edit: Поредното оартньорство на Ивана (ака рекламка) alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1651741724n.pngСрама нямат тези продажни женички . Дали въобще знаят цените на Памперс в магазините ? Живот на аванта … сега покрай дъщеря ми и все пак не малък разход(е не 10000 де 🤣) , си мисля често колко им е добре на тези парцалани - цял ден търкаме дивана, ходим до лидл за рекламка , почивчица за рекламка , water wipes на аванта , guess на аванта … Иди обяснявай на обикновения българин колко лесно се гледат деца . Пълни лицемери ! А Ивана е най- голямото разочарование -сълзи , сополи и накрая тагнати де що има марки и безплатни фотографи, сладкари и прочие . Поля е последния човек, който може да дава модни съвети . Всички станаха големи спецове след Met Gala та . Не мога да повярвам , че в днешно време ще се съгладиш или искаш доброволно такава прическа за детето си .
|
|
|
Post by Nicole on May 5, 2022 15:19:51 GMT 2
Лина се пени,че на хората им излизало около 10000€ бебето през първата година. Започва нейни сметки- къде се стиснала,кой какво й дал,пък кърмила- спестила от АМ … и все такива дребнави глупости. Лично на нас бебето може и повече да ни е “излязло” през първата година,но на фона на годишния ни доход не сме усетили “разхода”…. Разбира се обаче, че има всякакви хора… Някои карат коли на 500000, други за 50000 а трети за 5000. Да вземем да се маем в стори сега , как е възможно това! Не разбирам какъв й е дерта?! Лина изглежда изключително ограничено,дребнаво и злобно същество!
|
|
|
Post by dilyanad on May 5, 2022 15:21:52 GMT 2
Матейко с тази прическа наистина прилича на баща си, който според мен има визия на задръстен зубър.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ladybird on May 5, 2022 15:35:19 GMT 2
По испанските новини са обяснявали, че разходите през първата година на детето излизат 10000евро и според нея може и по-евтино. Аз не виждам злоба от нейна страна.
|
|
|
Post by emma on May 5, 2022 16:00:38 GMT 2
Лелята са наели кемпер и за заминали на почивка с децата. Тя поне като каже нещо, го прави. Много ми хареса полата на Радостина на тази снимка, то и от нея ми лъха на комплексарщина, качила снимка с детето, ама задължително и да се види чантата на Chloé. prikachi.net/image/rsB6R
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 16:10:21 GMT 2
Радостина си търси домашна помощница за почистването на апартамента ама която можела и после да ѝ помага с бебето докато тя работела.. пхахаха... извинете принцеса Радост от някое си врачанско село.. Нали до онзи ден разправяше как бабите се били разбрали кой, кога ще гледа бебето, а сега си търси и детегледачка на нероден Петко. Тя пък една работа има Радостинааа, че ако не прави веждички ще се затрием без нея.
|
|
|
Post by vivian27 on May 5, 2022 16:14:31 GMT 2
Ивана от днес я отследвах. Още един пост реклама с Флориан- не, мерси. За жалост ще трябва да се разделим🤷♀️ Не е полезна, не е и интересна..
Гергана пък недоволна от маникюра в мола в Пловдив. Ами случва се да си недоволен от услуга, ама защо не недоволства директно на маникюристката, а трябва да занимаваш целия Инстаграм с личните си драми..толкова да няма какво да покаже вече..сигурно за Виена си е направила новите нокти😁
От скука гледах видеото на Вика от Дубай, отдолу в коментари я спукват да я питат с кой е, тя отговяря “с въображаемия ми приятел”.. ама той наистина като въображаем. На закуска сама, отива на вечеря в ресторант и върти камерата на 360градуса и пак не се вижда никой.. много умело го крие тоз чичка😆
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 16:20:40 GMT 2
Ивана от днес я отследвах. Още един пост реклама с Флориан- не, мерси. За жалост ще трябва да се разделим🤷♀️ Не е полезна, не е и интересна.. Гергана пък недоволна от маникюра в мола в Пловдив. Ами случва се да си недоволен от услуга, ама защо не недоволства директно на маникюристката, а трябва да занимаваш целия Инстаграм с личните си драми..толкова да няма какво да покаже вече..сигурно за Виена си е направила новите нокти😁 От скука гледах видеото на Вика от Дубай, отдолу в коментари я спукват да я питат с кой е, тя отговяря “с въображаемия ми приятел”.. ама той наистина като въображаем. На закуска сама, отива на вечеря в ресторант и върти камерата на 360градуса и пак не се вижда никой.. много умело го крие тоз чичка😆 Виктория я гледах снощи, тя много умело снима общо взето само като чичи го няма наоколо, забелязах единя ден като бяха на плаж и тя снима около нея, но преди това се огледа дали чичи не е на близо и дали няма да го хване в кадър. Всичко е обработка и дори сигурно да го хване то тя изтрива кадрите. Иначе тя винаги ходи сама на закуска, не знам какъв е тоя мУж до нея, дето седи главно в стаята, а тя обикаля хотела, ходи на закуска, ходи на басейна сама, аз не бих го търпяла. Тя дори с Доменикана ходеше сама на закуска, а тогава бяха с компания там. Някой темерут ще е чичи и дето обича да спи до късно.
|
|
|
Post by emma on May 5, 2022 16:20:50 GMT 2
Родило се е още едно инфлуенсърско бебе. Крис и Лидия имат дъщеричка - Тифани. Крис ми е симпатичен, а и талантлив, докато при Лидия е яко чалга положението и все пак да им е жива и здрава дъщеричката. http://instagr.am/p/CdLdo91tDuC
|
|
|
|
Post by okay on May 5, 2022 16:46:54 GMT 2
Как може да си кръстиш детето Тифани? Живо и здраво да им е. Тези хора са за първи път ги виждам. Много ни се иска да сме международни. Рейчъл Димитрова Иванова и Скарлет Христова Георгиева играеха в онлЯйн пясъчника заедно с близнаците Майкъл и Джонатан Иванови Илиеви.
|
|
|
Post by theaxe on May 5, 2022 16:50:14 GMT 2
ЧалгаВайбс говори на стори. Пуснете си да чуете селски говор. Има халка на безименния пръст, да не се е задомила тази мома?
|
|
|
Post by vivian27 on May 5, 2022 17:09:52 GMT 2
Ами за Тифани- живеят в чужбина и явно, заради това са избрали такова име 🤷♀️ Но Лидия е яко чалга и никое име не би ме изненадало там. Супер дразнеща ми е на видеа и не ги гледам заради нея. Крис има голям талант и е доста спокоен, но Лидия е мега пренавита. Живо и здраво да им е детенцето.
Одеве забравих да пиша за прическата на Матиас.. той е с широко лице и бузи, и с тая паница на главата си изглежда дебело дете.. защо му го причиняват. И все с едни широки дрехи го обличат, все едно назаем взети.. не мога да разбера пълно ли е детето или те така го правят да изглежда🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 17:11:49 GMT 2
Лидия е от Типично и я знам от там. Имаше хубав глас и беше красавица, но понеже не беше много известна песните й не бяха популярни. Не пееша чалга! После не знам, как се случиха нещата, но попадна в Пайнер или продуцентската къща на Галин и положението стана мазало. Името е много неадекватно, но да им е живо и здраво. Косата на Матейко е УЖАСНА. Това дете е сладко, обаче майка му явно иска да тества с тази коса, колко най-зле може да изглежда детето...
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on May 5, 2022 17:26:10 GMT 2
Лидия е от Типично и я знам от там. Имаше хубав глас и беше красавица, но понеже не беше много известна песните й не бяха популярни. Не пееша чалга! После не знам, как се случиха нещата, но попадна в Пайнер или продуцентската къща на Галин и положението стана мазало. Името е много неадекватно, но да им е живо и здраво. Косата на Матейко е УЖАСНА. Това дете е сладко, обаче майка му явно иска да тества с тази коса, колко най-зле може да изглежда детето... Става въпрос за друга Лидия, не за чалга певицата.
|
|
|
|
Post by vivian27 on May 5, 2022 17:47:57 GMT 2
Ние говорим за Лидия от канала Лидия и Крис. И двамата са около 30те и днес им се е родило бебе- Тифани. За поведението на Лидия говорим, че е чалга вайбс, не за певицата 😄 онази е с Наско Колев и е в 20те си години, рано е за бебета😁
|
|
|
Post by nomade on May 5, 2022 18:02:17 GMT 2
Радостина пак кибичи във форума. Абе, тя нали много се харесваше, откакто е бременна?! Що пак е с друго лице на последния си пост? Тия хора се самозабравят с Фейсапа. Бива, бива комплекси, ама целенасочено да смъкнеш близо 15-20кг с фотошоп си е луда работа.
|
|
|
Post by mar4eto12 on May 5, 2022 18:15:23 GMT 2
Радостина пак кибичи във форума. Абе, тя нали много се харесваше, откакто е бременна?! Що пак е с друго лице на последния си пост? Тия хора се самозабравят с Фейсапа. Бива, бива комплекси, ама целенасочено да смъкнеш близо 15-20кг с фотошоп си е луда работа. Аз ще допусна, че това са стари снимки, защото ако наистина се е фотошопнала толкова много, значи е психично болна.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 18:26:57 GMT 2
Заглавие в клюкарски сайт: "Наум Шопов и Теа Минкова СИ подариха романтична ваканция в Италия", СИ подариха друг път, ИМ подариха, спонсорирано. Тия двамата освен Гърция и нашето море на друго място не съм видяла да отидат със собствени средства.
|
|
|
Post by klaudia on May 5, 2022 19:02:42 GMT 2
Ганюш цяла зима ходи гола, а днес сложила пуловер. Лудо Гане, скрий се!
|
|
|
Post by vivian27 on May 5, 2022 20:01:56 GMT 2
Ганюш цяла зима ходи гола, а днес сложила пуловер. Лудо Гане, скрий се! Поне не беше озъбена на снимката 😄 биваше положението
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 20:05:39 GMT 2
Вчера Габриел беше на прическа в Мърфи. Изобщо не изглежда толкова нелепо, колкото Матейко...
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 20:15:13 GMT 2
Пролича си Виктория Пекинезова колко може да готви в Ергенът, тя освен сирники и палачинка с банан и кашкавал (блякс) друго не знае да готви.
|
|
|
Post by wintersmile on May 5, 2022 20:45:46 GMT 2
Гергана месец вече не е показвала Алфа, явно "собственото" ѝ куче е останало в "собствения" ѝ апартамент. Днес сестра ѝ е пуснала снимка на която е с чантата от голата фотосесия на Гергана. Лъжи и пак лъжи, що за живот...
|
|
|
Post by MaryPoppins on May 5, 2022 21:07:32 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 21:20:39 GMT 2
|
|
|
Post by malinkakalinka on May 5, 2022 21:28:22 GMT 2
Каква е тази "мацка"? За първи път я виждам и съм потресена
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2022 21:29:35 GMT 2
Жива да не бях... Много хардкор го раздава поредната тунингована кукла Барби, дето детето ѝ няма да я познае от снимки преди операциите и 5 тона грим.
|
|