|
Post by l4444 on May 25, 2022 14:42:08 GMT 2
Деничка отишла в Италия и се снимала с напитка в Starbucks.😀😀 Макар да ми е ясно, че всеки си прави, каквото му е гот и както ги разбира нещата, мисля си, още повече предвид факта, че не си излизала почти никъде извън БГ, ами, потопи се в тая култура, оползотвори тази възможност, която ти се предоставя (по неясни за всички ни причини), седни, изпий едно италианско еспресо... някви такива тривиални неща, дето се казва, дори по-instagramable ще седи на фийда ти, ако нямаш другите подбуди... амаа, уви 🙃 П.П. Доскоро нямаше Starbucks в Милано, ама явно са преценили, че има достатъчно кухи лейки, които още мислят, че Starbucks е топа, и са решили да отворят обект ibb.co/rMLYFB4
|
|
|
Post by fairy777 on May 25, 2022 14:51:36 GMT 2
Тя Деница приготвя багажи от два месеца за това пътуване. Голямо вълнение, голямо чудо. А се знае, че от хотела и от колата няма да мръднат наникъде заради кучето. Та нямам много очаквания там...а и спрямо умствения капацитет
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 25, 2022 15:26:08 GMT 2
тая е голяма гнида, не разбра ли, че инстаграм е по-добре без нея
|
|
|
Post by The Judge on May 25, 2022 15:59:52 GMT 2
Друго си е да се снимаш пред Лувъра, яхнала мъжа си по минижуп, а той да те държи за задника.
Да, бе, знаем, че сте мноо куул и не ви пука😂😉
|
|
|
Post by Почти безобидна on May 25, 2022 16:18:43 GMT 2
Къде я виждате тази нова кола на Полина? Още си е с мерджана, не видях и обявата. Не вярвам толкова придобивки наведнъж. Било ѝ трудно с децата и хоп цици и нова кола.
|
|
|
Post by lygia on May 25, 2022 16:22:58 GMT 2
Те нашите инфлуенсъри отдавна заработват в МЕТА-та и са си в техен собствен си свят, балон и тн., та никак няма да се очудя, ако вземат не розовите очила, а тези за виртуална реанолст и започнат да работят в измисления свят на Зукърбърг. Та те в реалността на каква работа биха се хванали Полина - дразни с нейните сиси. Не ми харесват. Тя си имаше и преди хубави, сега изглежда вулгарно. Интересното обаче при нея е, че съм я срещала на живо (обслуих я веднъж на мястото, в което работих тогава) и нещото, което най-много ме отблъсна в нея е погледът ѝ. На снимка може да не си личи, но на живо погледът ѝ ми се стори много студен, змийски и изключително лукав. Гледай я в устата и и избягвах да я гледам в очите. Дечицата са ѝ много хубави и изобщо не одобрявам да се говори за деца или да се подиграват на деца за каквото и да е. Те не са виновни за нищо и не бих ги коментирала. Капиталова - рИпорт, рИпорт, рИпорт до дупка. Кузманова - кефя им се, младо надъхано семейство, обичат се, ценности, вярващи всичко много хубаво (наистина го мисля), НО разголените снимки са ми в противовес с всичко изброено. И материализма. Много ме дразни това. И аз съм вярваща и не се снимам и показвам по бански дори когато нося, камо ли да си навра всичко в д-то и да се изтипосам в нета. Practice what you preach. Йокото ме кефи - наистина е идейна и няма постоянно реклами и спонсосирано съдържание. Все пак трябва да отбележим, че е животът във ван не е много лек и може да се отразява на тренировки, къпане и тн. Като цяло си е трудно да си супер спретнат и да живееш по този начин. Но мен ме кефи. Напоследък много се зарибявам по такива видеа и caravaning.
|
|
|
Post by supernova on May 25, 2022 16:30:42 GMT 2
Аз лично виждам много класа в Денина - личи си, че има възможности, но нито веднъж не съм я засичала да тагва скъпите ресторанти/хотели, които посещава (както Дарадостинта или Полина). Не използва децата си, за да получи безплатни дрешки/играчки. Може би единствено децата на Денина успяват да запазят детсвото си, без да са се превърнали в част от бранда на майка си. Дрехите й са хубави, имам 2 рокли и палто, не ги разпраща на всички инфлуенсърки както Поля с нейните боклуци от Китай. Няма странни/разочароващи партньорства, Много е интересно наистина как социалните мрежи могат да създадат съвсем различна представа у хората какъв човек си. Денина е много далеч от класа, единственото, което мога да й призная е, че си знае капацитета и е обрана.. Фотогенична е, мъжа й обработва добре снимките. За мен тя е много далеч от моден блогър/инфлуенсър, защото не показва нищо актуално и в крак с тенденциите, а само нейния си лелински стил, но на нея й отива. Възможности също нямат кой знае какви - ходят на почивка само когато трябва да си снима колекциите за магазина. Наистина е тъжен този фейк лайф при повечето, но в крайна сметка създават у хората усещането, че са много успели, което всъщност е и основното към което се стремят.
|
|
|
Post by Cherry on May 25, 2022 16:40:20 GMT 2
Беше гадже на внука на Цар Киро, който после влезе за нещо в затвора, роди дете и тн, и тя заработва при някой друг. 😂 Фобията не е лигавщина, не вярвах, че ще го кажа и ще едва ли не защита лудото лъжливо овчарче, но фобиите от високо са си доста сериозни. Аз са съжаление имам и по екопътека даже катерене по мостче със стъпала над рекичка ми е супер страшно и съм пълзяла и плачела от страх на Бяла река, примерно. Няма да споделям и други детайли на физическа непоносимост 😂Ходя на терапия за тази ужасна фобия и все още нямам ефект. Не знам изобщо има ли лечение на изначален страх, който при някои е толкова силен и алогичен. Надявам се да не лъже за такива работи, макар че това не е ли момичето, което лъжеше , ме има рак и е било в дом за деца… Гледайте каква паплач се вживява за велика, с тези виртуални реалности колко ли често срещано ще стане.. Някой от вас следи ли тази Венета Шкодрова, каква е тя, от къде е? Гледам има някакъв магазин за дрехи и кани само някакви наркоманки или коври като котенцето, дали и тя не е от заработващи те катп “ханлайфа” ни в Дубай? 😂
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 17:04:21 GMT 2
Какво очаквате от Деница Василева, толкова ѝ е капацитета. На нея най-важното ѝ е да отиде да снима сторита в някой скъпарски магазин и евентуално да си купи нещо, колкото да се похвали, че има картонена чанта Диор или някоя друга марка. Изкуството било в нея.. ооо, Боже отмкога да правиш нескопосани нокти се смята за изкуство? Тя много ми наподобява Гането ама Деница поне работи. Иначе приятеля ѝ е покъртителен селчо, особенно на едно от сторитата прилича на някой чичко с ризата от бала.. 😄
Гана дали рони сълзи, че сульо и пульо са поканени в Милано, а тя търка дивана в панелката?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Amber on May 25, 2022 17:06:00 GMT 2
На Венете Шкодрова бизнеса е от на Цар Киро сина - Ангел Рашков. От много малка търси спонсори, но се цели винаги високо не се дава за два парцала 😂 Последно в Дубай си заработиха доста парички с приятелката и Бони, на която впрочем бившия е сегашния мъж на певицата . А сега Бони е любовница на Сашо Хъса от ХъсТранс и на още доста... Палома Митева я вкара в тези среди. В Пловдив всички знаят за тях.
|
|
|
Post by jeri on May 25, 2022 17:25:34 GMT 2
Уау, колко са оплетени. Почти нищо не разбрах. 🤣 Пусто любопитство, погледнах тази Венета, очаквах някаква красива циганка, но ми прилича на българка, която се е обезобразила. Жалко. Иначе този бранд съм го засичала при доста инфлуенсъри. За Полина - съгласна съм, уж много хай, обаче Макси на държавна градина, за да не хаби ресурс. Лицемерно. Със сигурност не одобрявам обидите към дете. Какво са обсъждали толкова за 3-годишно? При положение, че даже е бил с баба си. И въобще Полина не е някаква известна личност, виждала съм я няколко пъти и съм я заглеждала както всеки друг човек. Едит: сега изгледах промото на Търси се с Алекс и ми стана мъчно. Тя наистина го е обичала, тези сълзи няма как да се изиграят. Нека този път се чуе и нейната мъка, въпреки че той се опита да извърти нещата в своя полза отново. Ще мине време и ще си намери мъж, който не се комплексира от успехете й. Даже по-добре, че сега се разделят, а не кърпиха нещата с второ дете. Опитът показва, че това не работи.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 17:41:17 GMT 2
Много е интересно наистина как социалните мрежи могат да създадат съвсем различна представа у хората какъв човек си. Денина е много далеч от класа, единственото, което мога да й призная е, че си знае капацитета и е обрана.. Фотогенична е, мъжа й обработва добре снимките. За мен тя е много далеч от моден блогър/инфлуенсър, защото не показва нищо актуално и в крак с тенденциите, а само нейния си лелински стил, но на нея й отива. Възможности също нямат кой знае какви - ходят на почивка само когато трябва да си снима колекциите за магазина. Наистина е тъжен този фейк лайф при повечето, но в крайна сметка създават у хората усещането, че са много успели, което всъщност е и основното към което се стремят. Значи още по-добре - не парадира с финансови възможности, които няма. Тя пуска 4 пъти годишно, ходи 4 пъти на почивка, не е много зле Не изглежда нелепо като другите инфлуенсърки, а залага на стил, който й отива - макар и да е лелински. Нормално момиче, което не си е повярвало, а си знае капацитета и е обрана, както сама казваш.
|
|
|
Post by Cherry on May 25, 2022 17:44:12 GMT 2
Бони с още една аверка заработвата и при Вердон и още един от Лудогорец, иначе го играят мн класни. На Венете Шкодрова бизнеса е от на Цар Киро сина - Ангел Рашков. От много малка търси спонсори, но се цели винаги високо не се дава за два парцала 😂 Последно в Дубай си заработиха доста парички с приятелката и Бони, на която впрочем бившия е сегашния мъж на певицата . А сега Бони е любовница на Сашо Хъса от ХъсТранс и на още доста... Палома Митева я вкара в тези среди. В Пловдив всички знаят за тях.
|
|
|
Post by Amber on May 25, 2022 18:51:11 GMT 2
О да, а Вердон и жена има
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 19:09:23 GMT 2
|
|
|
Post by Cherry on May 25, 2022 19:17:11 GMT 2
А Серджио има жена и 3 деца, ама на .... нашите бръмчалки с нещо ги привличат. О да, а Вердон и жена има
|
|
|
Post by notacliche on May 25, 2022 19:35:58 GMT 2
Ай стига бе, не вярвам!! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 🌸 on May 25, 2022 20:07:03 GMT 2
Бони с още една аверка заработвата и при Вердон и още един от Лудогорец, иначе го играят мн класни. На Венете Шкодрова бизнеса е от на Цар Киро сина - Ангел Рашков. От много малка търси спонсори, но се цели винаги високо не се дава за два парцала 😂 Последно в Дубай си заработиха доста парички с приятелката и Бони, на която впрочем бившия е сегашния мъж на певицата . А сега Бони е любовница на Сашо Хъса от ХъсТранс и на още доста... Палома Митева я вкара в тези среди. В Пловдив всички знаят за тях. Може ли инстаграма на тази Венета? И за певицата Бони ли се има предвид?
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 20:14:36 GMT 2
Ай стига бе, не вярвам!! Sent from my iPhone using Tapatalk Че тя тая на друго място вече не я водят. Или е в магазина или е при родители на Майкъл, преди какъв живот водеха, сега нищо общо. Най-голямото им разнообразие е да ходят седмица, през седмица при мама Бирк.. Добре че следващият месец ще си дойдат до БГ (макар да си спомням последно идване на Майкъл тук и как мрънкал какви били разбити улиците, как сградите били грозни, явно не е много фен на БГ) и Еличка малко да види заведения, брънчове и някой друга реклама и да изкара някой лев.
|
|
|
Post by Cherry on May 25, 2022 20:47:35 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on May 25, 2022 21:04:31 GMT 2
Ама Йокото не живее във ван, а в мезонет в София? Каква е пречката да изглежда спретната само тя си знае. Но нито бусът е готов, нито е тръгнала да живее така...
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 21:23:02 GMT 2
Баланови са без детето и преди малко Калоян е пуснал стори с престорен глас как се кефи, че ще пътува със самолет и колко се вълнува, а Надежда е мега нацупена, все едно някой на сила я кара да ходи. Калоян каза, че била разтроена заради детето, защото все пак била мама...
|
|
|
Post by lygia on May 25, 2022 22:00:11 GMT 2
Ама Йокото не живее във ван, а в мезонет в София? Каква е пречката да изглежда спретната само тя си знае. Но нито бусът е готов, нито е тръгнала да живее така... Извинявам се ако съм назад с инфото. Последно я гледах в друг ван, който бяха наели и бяха тръгнали нанякъде.
|
|
|
Post by milamila on May 25, 2022 22:15:37 GMT 2
Попова като показваше рокли за бала на близнаците, не ми хареса как й стояха. Тя няма лоша фигура, но не подбира добре дрехите си. Мисля, че повече ще й отива рокля, която е тясна в талията и надолу леко се разкроява. Иначе за деколте като това или някаква асиметричност - напълно съм за. На снимката от бала обаче ми харесва, свежа е. Почти е избягала от визията на лелка. По принцип няма никакъв вкус, така че е приятна изненада това. Сестра й също ми харесва - обикновена абитуриентка, без нищо фрапантно, както си трябва, според мен. Попова се облича доста консервативно като за годините си - би могло да се възприеме като classy, но не знам. За мен тоалетите й са малко "пинтерест каза, че това е минималистично и класическо". Мисля си, че може би е от живеенето в Англия или влиянието на Джош - корейките са доста консервативни в облеклото...
|
|
|
Post by fif on May 25, 2022 22:16:10 GMT 2
Гана дали рони сълзи, че сульо и пульо са поканени в Милано, а тя търка дивана в панелката? Sent from my iPhone using Tapatalk А, няма да рони, тя сама каза, че отказва спонсорства с фирми, които биват рекламирани от много други инфлуенсъри. Айде, добре, че ти повярвахме, Гане. 😀😀 Обаче на Капитонка явно няма да й върнат профила. Иначе за Лили Ангелова мога да ви кажа, че на живо е доста обличка, нищо общо с вталените снимки.
|
|
|
Post by lygia on May 25, 2022 22:25:58 GMT 2
Капиталова ще съжали за деня, в който реши да обижда и размахва средни пръсти в ефир tenor.com/uR4O.gif
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 23:00:53 GMT 2
Бях чела, че такъв временен блок в инста може да е в сила до две седмици. Ще видим дали ще й върнат профила.
Тотално изперкала е Питоньова - в лайф обяснява как 1 (словом: един) хейтър е създал бот, който да я репортне хиляди пъти и те така й изчезнал профилът. тоест един човек я мрази в България, не стотици хиляди 😇
И супер надъхана да се върне под някаква форма, защото това било нейното хоби - пхахахах, кого заблуждаваш, змей злобен, просто не ставаш за нищо друго и това е единственият ти шанс да заработиш пари за лазерна епилация или за някой парцал от Zara basic.
И тъжното е че 100% си вярва на измислиците.
Нощем лежи в леглото, стиска зъби да не рИве, и си повтаря лъжите докато не се сбъднат.
|
|
|
Post by scalestone on May 25, 2022 23:37:35 GMT 2
Ахахахахахахахахахахаха змей злобен, ахахахахахахахахахахаха.
То вече нейното е частен случай. Не помня, а и май няма, такава издънка от някоя известна/популярна звиздъ. Може би само Алекс Богданска, но тя поне не е злобна.
Капъйтонова, запиши се за втори сезон на Ергенът и гледай този път да си пълна твоя противоположност, ако можеш, де, макар че надали.....
Много ми е интересно Алекс колко още ще обяснява защо са се развели и най-вече, че Дани е поискал развод. Честно казано се надявам той да не коментира вече темата, каза, каквото имаше и дано спре. Също много ми харесват сторитата му с Габчо.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 23:42:14 GMT 2
Бони с още една аверка заработвата и при Вердон и още един от Лудогорец, иначе го играят мн класни. На Венете Шкодрова бизнеса е от на Цар Киро сина - Ангел Рашков. От много малка търси спонсори, но се цели винаги високо не се дава за два парцала 😂 Последно в Дубай си заработиха доста парички с приятелката и Бони, на която впрочем бившия е сегашния мъж на певицата . А сега Бони е любовница на Сашо Хъса от ХъсТранс и на още доста... Палома Митева я вкара в тези среди. В Пловдив всички знаят за тях. Много съм назад явно хаха. А тоя Оливие вердон ми е писал и на мен в инстаграм, ще падна. Много общи го играят някои. Според мен тя е много хубаво момиче с грозни татуси и прекалени импланти, но пак е хубава. Можеше и аз да заработя малко за повече мусаки и да сме баджаначки с хайлайфа :д
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on May 26, 2022 5:17:45 GMT 2
Трудно е дори правилното изписване на марката….Язък за целия ресурс! Skechers, Полина, Skechers. Запомни за следващата реклама! Иначе, едни от най-удобните маратонки, които имам и не защото светят…по ягодите, а заради комфорта. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|