405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jun 2, 2022 9:10:48 GMT 2
В събота и неделя е събитието Glamour beauty festival, на което смятам да отида и се надявам да срещна някое друго wannabe.
Пепето нещо ми е станала доста противна ( повече от преди ), нещо много надрусна ми изглежда постоянно.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 2, 2022 9:29:17 GMT 2
Каква родилна депресия да я гони Пепка? Тя нон стоп е депресирана, че се раздели с датския Фичко! А може и преди него да си е била депресирана. Всъщност още от раждането си е така, ако питате мен! Но снимката, качена тук, е толкова зле, че няма накъде! Кой знае откога не си е виждала или гледала децата, за да се изживява като пубер, невиждал бар и дискотека. Но щом родетелите й са ок с това, няма лошо!
Фифитко и той сигурно е в Бургас с клетото без датска кръв във вените и те така, драги ми съфорумки, деня ще на мусака!
Дани ще го гледам тези дни заедно с лелята.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 2, 2022 9:51:47 GMT 2
Ох, Ивана пак намеква за някакво ново начинание. Какво ли ще е този път? Техните начинания все са вълнуващи и все се оказва някоя банална тъпотия всъщност. Прави ли ви впечатление как почти никоя от тях не е постоянна в нищо, с което се захване като хоби? Всичко е по модата в момента. Почват едно, после друго после трето. Аз за една не знам с хоби което да практикува от години. Освен Деси толкс с пеенето и свиренето.
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 10:08:06 GMT 2
Само ще оставя това тук (не е отговор към мен) prikachi.net/image/LMLL17Дъртата кисела леличка се е взела много насериозно?! Госпожо, ако четеш тук - не ставаш за инфлуенсър. По-добре си гледай само плетките и мълчи.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 2, 2022 10:12:27 GMT 2
Коя е тази? Не ми прилича на Йоко.
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 10:20:27 GMT 2
Gall.ivanova. Госпожата има проблем да ѝ черпят информация от великите постове и сторита, ако не я следват. Мен лично ме отблъсква по всеки възможен начин.
|
|
|
Post by magica on Jun 2, 2022 10:26:00 GMT 2
Теа и Наум са петима възрастни с едно дете почти на три, не спират да мрънкат как ги е пръснала?! Говоря за пътуването им в Германия и Австрия ...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 2, 2022 10:29:57 GMT 2
Само ще оставя това тук (не е отговор към мен) prikachi.net/image/LMLL17Дъртата кисела леличка се е взела много насериозно?! Госпожо, ако четеш тук - не ставаш за инфлуенсър. По-добре си гледай само плетките и мълчи. Тази не я знам. Само веднъж видях профила й за да я видя коя е. Рядко противна жена. Супер нагло е отговорила. За какви се мислят тези? Никой не е длъжен да им следи от до нещата, които постват. Нали за това си инфлуенсър(макар, че тази е далече от това да е такава), за да си полезен. Какво й пречи да отговори? Просто парче та дрънка. Нямало да каже, че и приятен ден пожелава. Наглярки безобразни.
|
|
|
Post by l4444 on Jun 2, 2022 10:31:20 GMT 2
По принцип много се забавлявам с атмосферата тук и гледам да участвам все по-активно в дискусията и всеки ден се впечатлявам колко интелигентни жени всъщност има, като противовес на покъртителната посредственост в инфлуенсърския свят. Има едно единствено нещо, което не ме кефи - ако смятате, че не е тук мястото на моя коментар, изтрийте го, но мисля, че е важно. От известно време ежедневно за Пепе се коментира, че взима наркотици, че е станала наркоманка и ѝ личало и т.н. На хората в днешно време и със съвременните популярни наркотици не им личи, със сигурност много от познатите ви вземат наркотици и не подозирате. Идеята ми е, че е възможно тя да има по-сериозни проблеми - физически или душевни, и затова да изглежда и да гледа по този начин (както съм писала, срещала съм я няколко пъти, и на живо е притеснително), а ние тук да си обясняваме - “гледайте я наркоманката, пак се е надрусала и е отишла на техно парти”... би било гадно ;((
|
|
|
Post by The Judge on Jun 2, 2022 10:32:15 GMT 2
Апффф, лудницата-самосезирайте се!
Такива анстъпани фукливи превземки с лопата да ги ринеш. После ще ходи да брои колко са я ънфолнали и накрая няма да има какво да брои.
Гергана вероятно е примамлива за вс уонаби около нея. Да не заравяме мъж с интерес на какво е способен, за да получи своето. Аз никога не съм споделяла теорията, че е лесбийка, но според мен е турбо неадекватна около тоя пол. Даже за "моралисткакато нея да се снима в скута нанякъв и след 2 седмици да се лигави по снимките с друг, си е доста леко поведение. Държи се точно като човек, който не е пипан и който отчаяно се опитва да стигне до там. Вероятно това е "брутален заряд". Като знам колко е писклива и инфантилна, след 5 дена др ще е песента.
Пп. Принципно повечето хора тук според мен на чисто човешко ниво, са по-скоро загрижени за Пепелджийска. Друг е въпросът, че тя сама се поставя в ролята на 15 годишна неадекватна техно маниачка с розова коса. Бая коментари "обърни си внимание" имаше. Нямаше как да не се види края на тоя измислен живот. Жалко, ако сме прави, обаче.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 2, 2022 10:37:16 GMT 2
Първоначално не исках да си пускам Теа и Наум. Като го знам какъв мрънколясник е, предполагах че ще каже нещо тъпо за Мюнхен и ще ме издразни, но все пак ги изгледах за фон сутринта. Първо ми стана смешно, че са седнали в Tambosi и са се учудили, че не е немска кухня. То по името и по цялостния вид на заведението си е доста ясно, че е италианец, ама хайде… Иначе бяха ок, не ме изпразниха много. За мен пътуване с половината рода би било повече стрес отколкото помощ, но за тях явно не е така, good for them. Амая е много сладко дете.
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 10:46:03 GMT 2
Продължение на сагата. Публикувала е снимка с кореспонденцията и името на момичето в друго стори. Много нагло, гнусно и агресивно същество, че и ще нарича “безобразни” хората, които не я следват. На тази и 5000 последователи са ѝ много. prikachi.net/image/LMLiBm
|
|
|
Post by komkama on Jun 2, 2022 10:51:26 GMT 2
Продължение на сагата. Публикувала е снимка с кореспонденцията и името на момичето в друго стори. Много нагло, гнусно и агресивно същество, че и ще нарича “безобразни” хората, които не я следват. На тази и 5000 последователи са ѝ много. prikachi.net/image/LMLiBmТази, че е луда, луда е, явно живите контакти са ѝ малко, не може да се държиш така безобразно, ако ще и на 18 места да си го написала, дръж се нормално, а не като хваната от гората. Обаче какви са тези хора, които четат тук, ходят и докладват, това е супер смешно и жалко, някакви фалшиви борци за справедливост ли са, не знам. И няма ли да се научват къде пишат и четат, това не е бгмама, идиоти.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 2, 2022 10:58:36 GMT 2
Гимли (Гал) е изключително отблъскващо същество, което може да те инфлуенсне само да й блокираш/затвориш профила. Намирам я за неподдържана и нечистоплътна. Отдавна не я следя, защото просто полезната инфо често отстъпва място на абсолютните й тъпизми кой я/не я следи и т.н.
|
|
|
Post by okay on Jun 2, 2022 11:08:05 GMT 2
Пхахахаха, тази Гал според мен има някакво психическо разстройство. А че се чете и докладва от форума е адски смешно. В началното училище ли сме? Според мен беше грешка да се отвори форума, но и като беше затворен, ояк беше същото. Не че е някаква тайна това, което се пише тук, но защо Гал чете тука, а не пише? Същото е и като не я следват в ИГ, но ѝ искат кирливия код за отсъпка. Откачена работа.
|
|
|
Post by veereto on Jun 2, 2022 11:14:46 GMT 2
Продължение на сагата. Публикувала е снимка с кореспонденцията и името на момичето в друго стори. Много нагло, гнусно и агресивно същество, че и ще нарича “безобразни” хората, които не я следват. На тази и 5000 последователи са ѝ много. prikachi.net/image/LMLiBmПонякога се чудя кой ги следва нашите инфлута и после се появява някоя такава клюкарка, която за повече от година не е научила, че това НЕ е бг мама.
|
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 11:19:23 GMT 2
Момичета, в тема за парфюми в БГмама са писали за нея 😂 Оттам тръгва проблемът. Клюкарката (явно е нейна поклонничка) след това е отишла да ѝ пише, а тя действително си говори за другия форум. Иначе доколкото си спомням и оттук ѝ се докладва какво пишем.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 2, 2022 11:23:36 GMT 2
Ама сега от сайта дават код за отстъпка на клиенти чрез инфлуенсър, обаче този инфлуенсър се дразни като я питат за 3481948193 за кода ? Ъмм, нали това е великата 'работа' от дивана вкъщи ? Като те мързи, костюмчето, токченцата и в офисчето... Колкото повече хора използват този код, толкова по-добре за нея нали, не ми дава отстъпката от джоба си...
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jun 2, 2022 11:25:41 GMT 2
Ох и аз се чудя на цялото това следене, портене и оплакване. Още от сагата с Деа/Рая или там каквото и е името нещата се промениха. Всеки има правото да гледа, следва или не следва, когото сметне за добре. Какъв е толкова проблема, че някой някъде те е питал нещо, а не те следва. Заключи си профила и си споделяй неща само за аудиторията, която те следва.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jun 2, 2022 11:26:46 GMT 2
И какво като не я следва момичето? Профилът ѝ е отключен и всеки може да ѝ види сторитата и да ѝ пише. Да си го направи личен и тогава всички, които искат да слушат заядливи лелчета ще я следват. Ама няма да има кодчета и пратки тогава, нали Галче?
Гергана един ден ще се схване в тази поза с вдигната ръка на челото и затворени очи. Толкова ли не може да измисли друга 🤦♀️
|
|
|
Post by dilinika on Jun 2, 2022 11:30:43 GMT 2
Някоя от вас момичета следи ли абонатите на Пепе в последните няколко месеца? Какъв е балансът отабонирани/купени? Аз я отследвах още с цирковете покрай хотелските изпълнения с Фичо.
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 11:31:25 GMT 2
Някой иска ли да пишем на сайта, за да ги питаме дали одобряват агресията (вербална и пасивна) като подход на инфлуенсърката от Банкя? Това е дъртата Капитонова - пуска профила на момичето и я иронизира, че сега и нашия профил в инстаграм иронизира на стори. ГолЕма шегаджийка си, Галче. Видях, че имаш рожден ден утре - идеалното време за равносметка е. Ще може да прецениш дали пък, за да те отследват масово хора проблемът не е в теб?
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jun 2, 2022 11:31:41 GMT 2
Гергана един ден ще се схване в тази поза с вдигната ръка на челото и затворени очи. Толкова ли не може да измисли друга 🤦♀️ Дааа, дааа и аз наскоро се бях загледала, че 80% от фотосите ѝ са с такава безумна поза. Тя е от хората, които не знаят какво да правят с ръцете си когато се снимат.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 2, 2022 11:40:35 GMT 2
Аз съм се чудила как се образува така наречената ' гневна бръчка ' ама вече ми е ясно Какви са тези завоалирани отговори, тук си клюкарим с приятелки, ай няма нужда от нерви... Гергана си слага така ръката, защото ако погледне в обектива става страшно, според мен. Спокойно може да патентова позата, толкова е нейна вече. Днес не беше ли ' любимият празник ' на Валери ? Не сме те забравили и теб.....
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 2, 2022 11:43:16 GMT 2
Ох аз рано рано сутрин идвам с коментар за Телешопови. Те винаги ли са говорили така или на мен сега ми прави впечатление? Наум не спира да мрънка, да дудне като свекърва, да прекъсва, да поправя, да пуфти, а Тейче пърха като глупаче и 'замазва' с хихи-хаха неговите тъпи коментари. Какви са тези постоянни чуждици, нали си актьор, и то такъв наследник, защо не уважаваш и използваш правилно поне езика ни ? Поли Недкова е пример в това отношение и много държи да популяризира театъра като цяло. Не го догледах клипа, защото се напрегнах, ама щом му се радва на това мрънкало Наум, да си го гледа Тейчето и банда ( леля, баба....). Амая много сладко говори за възрастта си, личи, че се занимават доста с нея в това отношение. Като съм тръгнала и на Силвия да сипя малко. Жено, ЖЕНОООО, какО му насипа тоС магданоз и тЪС чубрица в пасирани гумени домати на Гоги МА ? Детето получи шок като опита макароните. На Ния грубо казва " добре, ЯЖ там " и се обръща " Гогииии, хихихи " ... Е ?!?!? Ако ви се слуша за цикъл, пръцкане и 'уйй на мамаа мххмхихих ' в допълнение с безумни рецепти за захранване - Сиса е вашият човек. И како' му имало на дивана им, че детето да не лежи по лице там...ем малко като автобусна седалка е, не вярвам да переш тапицерията редовно Сиске. Точен коментар за Цица мандръс .Забрави и "самиН" САМИН се справял 🤦 Едит:Между др за дивана на мандръж госпожата,явно не може да се сети,че особено и лятото като е по-горещо и тая пот ,човек като седне на дивана и кирта🤢 отива по дивана и се обира.И не само лятото,ами и попринцип.И Ния с мръсните крака като тръгне да се качва по дивана.Ама Силвия е тъпа и няма как да се сети,че дивана ще е мръсен и е хубаво да се чисти и пере през определено време.Или за по-лесно,някои дивани може да се сложат отгоре като облекла,които се свалят лесно и се перат още по-често.Но колкото и да се пере,за едно бебе кожичката му е чувствителна и няма как тя да знае,че се слага покривало под бебето.Тя лигавник не слага,не слага и храната в посуда,а какво остава за някакво одеалце или пеленка на дивана под бебето.Мърлява работа.
|
|
|
Post by m12d on Jun 2, 2022 11:43:23 GMT 2
Тази Гал да вземе са си оправи бръчката между очите, че прилича на дупе
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 11:47:53 GMT 2
100helit, не ме е засегнала лично и никога няма да ме засегне поради простата причина, че за да ме засегне трябва да ѝ придам някаква важност, а не бих. Дори входната ми врата е по-възпитана и умерена от нея. Ако си ѝ фен - чудесно, ама няма нужда да се заяждаш с мен. 😉 Смятам, че грозното и свръхнеадекватно поведение не трябва да бъде толерирано в никаква форма. За справка - случаят с Капитонова.
|
|
|
Post by nomade on Jun 2, 2022 11:58:25 GMT 2
Гал, знам, че четеш тук, противна комплексарке 😘, само да знаеш, че никакъв инфлуенсър не си. Една от най-големите злобарки в соц.мрежи е именно тая лелка, която е толкова неудовлетворена от живота си, че май повече накъде Н-Я-М-А! 🤟🏼 П.с. Човек, който се показва пред величествените 5К абоната с лекета по блузата, вечно неподдържана, чорлава и мизерна, да не прекалява с патоса, че изглежда още по-комично, отколкото е в действителност. 😘
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jun 2, 2022 12:14:03 GMT 2
Тази Gall дори не я бях срещала в инстаграм. Видях, че тук се коментира и влезнах да разгледам какво предлага сергията ѝ. Ужасна работа просто, то филтри, то пози, то грозно и некултурно поведение.
|
|