|
Post by scalestone on Jun 19, 2022 22:41:29 GMT 2
Ужас.Хванах се за главата сега като прочетох,че 20г момиче мисли по този начин и взима пример за такава като Пепе+,че книгата на Пепе според нея е стойностна.Ако не иска да дава пари за червило,а за книга,да си купи стойностна литература- български писатели ,чуждедтранни има много,коото си заслужавст,но Пепе не е от тези,които книгата си заслужава да е принизяване на нивото на Иван Вазов например (ако е за стойностни книги).Ако е за някой ,която книга ще ни е пример може да е Опра Уинфри ,велики дизайнери например или Стив Джобс и т.н и т.н . Ни най- малко не се чудя вече , имам приятелка на 30 години , която се беше изцепила , че не е чела книги , но ако някога прочете някоя , то това би било книгата на 100кила . Понякога адски ме дразнят нашите инфлуенсърки , обаче и нивото на послефователите им е същото -дъно. Не знам защо, но си мисля, че на Килата книгата може и да е по-стойностна от на Пепе. Еделвайс, тя тази твоя колежка дори не схваща, че 5 години лъгана, после даже й е казано, че е лъгана и тя пак не вдява. Еми.... за такива нЕма шанс, за Пепе според мен също!
|
|
|
Post by The Judge on Jun 19, 2022 22:55:56 GMT 2
Дъно селяндури са тия. Погледнах сега, и 20 фендита и боклуци да надиплят простотия до шия е там положението. Колко тъжно, че нямат капка мозък. И сте седнали да се чудите що Гергана била еди каква си-ми то е толкова ниска топка, че няма накъде. А тоз любивника новия що не присъства?
|
|
|
Post by Yo666 on Jun 20, 2022 0:45:50 GMT 2
Била съм на няколко кръщенета. Организирала съм две на децата си. НИКОГА не съм видяла гостите ни или ние да сме разголени, винаги с покрити рамене и прилични дължини на роклите. За музиката няма да коментирам. Явно в друг свят живея, докато не чуем хубава българска народна песен няма да станем от масата. Не знаят значението на кръщенето... Повръща ми се. Баланови като погледнат нагоре и виждат дъно 🤣 Няколко пъти съм писала на Надка, е никога нито го видя, нито отговори. Калоян не беше такъв, следя го от началото. Не ми се коментира... Не порасна. Славата и на хляба мекото го промениха. Това му беше целта...
|
|
|
Post by diamond on Jun 20, 2022 7:04:09 GMT 2
Така и не разбрах защо детските празници (рожден ден, имен ден, кръщене) се празнуват като безвкусни сватби. Толкова ли родителите няма кога да се забавляват, че трябва тези празници да превръщат в турбо чалга партита? И какво е това желание да се покажеш колко си заможен пред шепа хора, с които общуваш цял живот и ти знаят всички номера? От сторитата на Гана наистина може да си направиш и друг извод - докато всички се забавляват, тя седи и снима. Защото друго не може и не знае как се прави. Къде е това видео на Веселка, което ви скандализира? Може ли линк? Красиво момиче, но с явно объркани ценности и представи.
|
|
|
Post by theaxe on Jun 20, 2022 7:31:48 GMT 2
Кухата ДеРая раздава инвестиционни съвети и се представя като голяма разбирачка. Райче, мажи си се с кремовете от мазето и си трай. Що ли я следвам тая още и аз не знам… ibb.co/GCkKCmx
|
|
|
Post by fif on Jun 20, 2022 7:36:19 GMT 2
Това кръщене не започна ли сутринта и продължави до не знам си колко часа, едно малко дете не се ли пренатоварва така от целия тоя шум и щуротии.
Мислих си, че само на мен това дете ми прилича на двете сестри визуално, ама явно не. 😀 Явно е много силен този ген.
Обаче на Капитонка явно няма да й върнат профила и сега развива другите профили. Постоянно изкачат някакви тик ток видеа.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jun 20, 2022 8:16:55 GMT 2
Гането е заменила описанието "luxury lifestyle" в Инстаграм с "the adventures of an ordinary girl". Браво, Гане, осъзнах, че съвсем ме си luxury. Ама и с новото описание не съм съгласна. Какви приключения имаш ти? Да се наснимаш на гребната или да снимаш крака с чорап, за да заблудиш, 0е имаш гадже. Да не говорим, че си далеч от ordinary girl 😂
|
|
|
Post by ☀ on Jun 20, 2022 8:43:02 GMT 2
Изгледах влога от круиза на Валери, хареса ми. Лек и безгрижен и е перфектен за разтоварване. Хвърлих око и на Александра от Израел, бива си го. Тези, които я следят отдавна забелязват ли, че откакто не е с Дани е някак по-спокойна и усмихната? На мен такава ми изглежда от малкото, което съм видяла след развода. Поли от pollymollysworld е записала песен. Има чудесен глас, който действа много отпускащо, но в тази песен ( не знам дали е авторска) не усетих да се разгръща потенциала й. Бавните сякаш повече й отиват, но пък знам, че такива не стават много популярни.
|
|
|
Post by zahir on Jun 20, 2022 8:55:23 GMT 2
Кръщенето е едно от тайнствата в християнството и ума ми не побира как е възможно да го обърнат на тоя гнусен чалга панаир.. Като видя жени, покатерени на столове и маси да въртят гюбеци и честно ви казвам, ми се повръща. И целите от горе до долу да се заринат в Шанели и Гучита, дори да са истински, а не менташки, каквито сестри Ганкини си разменят, пак ще са турбо селянки. Съжалявам.. Просто е шок за мен.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 20, 2022 9:13:10 GMT 2
Евелин с неизмита коса от 6 дни. Too much information за понеделник сутрин...
|
|
|
Post by suede on Jun 20, 2022 9:45:04 GMT 2
Идвам да ви пусна каналът на Мартин Стефанов, който следя от няколко години. До сега беше ориентиран само в ултра маратонските му преживявания, Ком - Емине и т.н. До скоро живееше в Рованиеми, някъде ужасно на север във Финландия и сега с изненада ми попада клип, че с жена му (някъде от републиките) са си взели някаква порутена постройка с двор в селата из България. Ще живеят в кемпер, докато успеят да пригодят "къщата" за живот. Видеосъдържанието му по принцип е на доста високо ниво като обработка. Предполагам на много от вас ще допадне.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 20, 2022 9:46:35 GMT 2
Гледах Валката, не беше зле!
Алекс скоро не съм гледала, та не знам как е сега, но и двата са отслабнали доста. Дани също каза, че е отслабнал и че е заради развода. Нормално, де. Интересно, че той почна да живее (поне това показва) по начина, по който Алекс искаше. Почна да спортува, да се храни здравословно. Може би ако не му е говорила в инстаграм какви двойки си качват снимки и как изглеждат на тях, а го беше оставила да живее както той иска, сигурно сам щеше да почне да спортува. Това сам го е казвал в подкаста ДДС. Как тя му показвала фитнати двойки и как и те щели да бъдат такива и т.н. Също помня, че като изкачваха не помня кой връх, Знам и го похвали, че много се грижел за Алекс, Дани също потвърди и каза, че тя някак не проявявала такава грижа. Та тези дни такива неща ми се мътят в главица.
Снощи ги сънувах Алекс и Дани, и Габчо. Нещо спореха май, но не съм много сигурна, де.
Иначе вчера видях, че Боби Турбото и на Крумова са се оженили. Да им е честито и дълъг съвместен живот!
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 20, 2022 10:09:56 GMT 2
ibb.co/8cvWDPDДеа покрай “инвестиционните си съвети” прави намек, че е инвестирала в Cult Amelie и това е заблудило много хора. Няма да изброявам всичките лъжи по темата, ама мила, ако просто беше инвестирала в Култ Бюти защо не го каза по време на скандала? Защото не се беше сетила. А това инвеститорът да препоръчва уж изпробван бранд не е по-малко лошо от това собственикът му да го прави, да не е и по-лошо, така че се радвай, че не ти вярваме, че си просто инвеститор
|
|
|
Post by lucycrown on Jun 20, 2022 10:26:12 GMT 2
Абсолютно съм съгласна, че това е секта. Толкова презирам подобни неща, че ми е трудно да го опиша. Според мен кузманчетата са подставени лица, както и Миро и всички известни, които ги рекламират. Аз си мисля, че взимат някакви пари от цялата работа. Това, че кузман е бил протестант, не значи, че е бил я секта. Не вярвам този цирк на циганина да е съществувал, когато той е бил дете. Преди няколко години рекламираха Максим в някое от глупавите предавания на Карбовски или беше Нипия земя. Пълно дъно. За съжаление в България няма никаква регулация относно сектите и няма къде да се подаде сигнал. Търсила съм и не съм открила до сега. Ако някоя от вас знае, ще ми е интересно да видя. В крайна сметка това опира до личния избор, който членовете са взели, и няма как да бъдат държани отговорни за нещо, което правят доброволно. Пепки и Полинки са безопасни с глупостите си в сравнение с тези лицемери. На мен ужасно ми опротивя певецът Миро, който също усилено рекламира тази секта.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 20, 2022 10:27:41 GMT 2
След 5дена при кака очаквам от Гани съвети за отглеждане на дете и минимум 3 анкети, 2 Q&A и безброй постове
|
|
|
Post by ddelyani on Jun 20, 2022 10:28:12 GMT 2
Като стана въпрос за нея.. На мен ми направи впечатление наскоро, като разглеждах профила на видинското раздвоение на личността, че е последвало онзи профил, който тормозеше нашите момичета.. И после нямала общо.. 😐
|
|
|
Post by babyshark on Jun 20, 2022 10:32:35 GMT 2
Въх, тва лудото райче разбира от всичко, бе. Няма празно при нея - правни съвети, транспорт, недвижими имоти, предприемачество, козметика, половин доктор и фармацевт, маркетинг. Отивам да се консултирам и аз, че не вярвам да ми се получат нещата без нейните компетенции. Гледайти и завиждайтии. 😂
|
|
|
Post by jeri on Jun 20, 2022 10:42:28 GMT 2
Дриймъриии, имах лични ангажименти, бях и на море и не съм ви чела от седмица. Сигурна съм, че са се случили големи проекти и събития на родния инфлуенсърски небосклон и едва ли ще мога да наваксам с книги, продукти и пратки. Все пак ще се радвам, ако някоя от вас обобщи какво съм изпуснала.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 20, 2022 11:26:58 GMT 2
А вие имате ли си мултифункционалени кърпи?!😂🙈🙆 Николета,дано от всички тия промо кодчета си изкараш някой лев за мултифункционалена поставка за телефон за колата и да спреш да снимаш и караш.🤬🤬🤬
|
|
|
Post by plam on Jun 20, 2022 11:36:14 GMT 2
Аз предлагам да направим форумско дарение да купим на всяка инфлуцка стойка за телефон за колата...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2022 11:38:46 GMT 2
За пореден път ме прилъгахте да отворя профила на ДеРайка. Тая е толкова неориентирана, че ме заболя главата.
За нея идеята да си отвориш тату студио с 30,000 (не разбрах евро или лв) в Германия е проблемна, защото човек има ограничено място по тялото си за татуси 😂
Така е Райке, явно няма как да станеш милиардер то тату студио, но не всички могат да са като теб - не им сривай мотивацията.
|
|
|
Post by m12d on Jun 20, 2022 11:43:45 GMT 2
Лудото гане продължава с пътуването.. Сега накъде? Сигурно обратно в Пловдив....
|
|
|
Post by deny on Jun 20, 2022 11:47:34 GMT 2
Не знам защо се учудвате за кючеците на кръщенето на роднината на Гана. Те цялото семейство са диви селяни, първенюта, естествено че ще има кючеци и отрупани маси с буламачи. Циганска история, ВИП-а нa Сепарева баня е това
|
|
|
Post by sdt on Jun 20, 2022 12:41:00 GMT 2
Не издържам от криндж с тая Гергана 🙊 Някой някога чувал ли е сестра й да говори? На всички снимки е някак статична и безизразна, не съм я виждала и на стори никога да казва поне една дума... Помня, че имаше някакъв клип, в който правят онова безумие "Казвам да на всичко за n часа", но не искам да въртя трафик и да го пускам. Мисълта ми е, че ми е интересно и сестрата ли е такъв странник като Гучи. Наистина ми е непонятно след толкова трагедии как им се празнува, как им се правят такива неща, не знам, не знам... Пишеше се тук, че всеки по различен начин приема нещата от живота, да, факт, обаче някои неща лично за мен са неприемливи, просто не разбирам каква душа носиш да снимаш рокли на Фенди и Менди и да въртиш гюбеци на стол след определени събития. В много изкривена действителност са тези хора според мен.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2022 12:44:17 GMT 2
Капитонова пак са ѝ свалили профила в инстаграм. 🤣🤣🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sunn on Jun 20, 2022 12:50:30 GMT 2
Капитонова пак са ѝ свалили профила в инстаграм. 🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Май ѝ е време да се откаже от инстаграм и да си остане само на спонсорства от чичи
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2022 12:51:57 GMT 2
По-скоро в Тик-Ток, тя вчера се похвали колко ѝ бил развит там профила, имала 250к последователи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 20, 2022 13:04:39 GMT 2
Евелин си купила черни столове за терасата без да измери и да види дали ще й се съберат. Че тя не може да мине от тях сега, терсата е толкова малка, не можеш да се разминеш, столовете опират в бетона,как ще седят там, как точно ще минават? Те нямаха ли двор? Защо там не ги сложи? Така стесни тая тераса, че даже и кафето сутрин да не можеш да си изпиеш с кеф там, камо ли да чоплиш семки😀 Хич не го е измислила. Тази тераса е за малки столове,нещо много малко и компактно. Иначе май само тя качва напослвдък нещо. Смятайте щом я гледам от скука, то няма какво да се гледа. Пълна скука е. Сега като се почнат хотелите и ще е като миналото лято.
|
|
|
Post by muffin on Jun 20, 2022 13:16:59 GMT 2
Питона колко още профила в Инстаграм ще направи докато разбере, че хората я мразят? И явно ще репортват всеки нов профил до дупка. Вече няма абсолютно никакви спонсорства, сигурно проклина всеки ден България и българите 😀😀. Спомням си че се беше хвалила, че от АбоутЮ са я поканили в Милано за събитието и … хахахах, нека ѝ, малко ѝ е. Само ми е чудно от къде все пак вади пари да обикаля на някъде. Сигурно я крепи умрелия ѝ маратон и календарите.
|
|
|
Post by emmilie on Jun 20, 2022 13:35:14 GMT 2
И аз мен е учудващо, как Капитонка продължава да изниква с нови профили. Трудно ще си върне позициите в Инстаграм и най-вече търпимостта на хората към нея🤷🏼♀️
|
|