|
Post by mar4eto12 on Aug 24, 2022 22:26:22 GMT 2
prikachi.net/image/LdFm3RНаправо ми иде да съчувства на междукрачието ѝ. Пак прещипано като за... Тази жена е безмозъчна! Нищо от това нямаше да го има, ако беше избрала 2 размера по-големи гащи. Розовата рокля например ѝ седи добре. Ама да... Интелект За някой, убил човек, Мона е арогантно извинение за човекоподобно. Еееее не, Попова е абсолютна гнус! Как ги е закопчала тия гащета дето са 2 номера по-малки, не знам... Грозна картинка. А Мона щом се гордее с тоя отговор, който е дала, и тя значи е с IQ на краставица. Малоумница.
|
|
|
Post by noclue on Aug 24, 2022 22:32:46 GMT 2
Леле, мале…”отпреде-отзаде”… Не знаех, че тази Ани ми е наборка. Прилича ми на Еми Стамболова.😀 Как Костинброд е село, бе? Тя софиянка ли е? Sent from my iPhone using Tapatalk Ама моля да не обиждаме Емито! Жената държи ниво, цяло лято пее и се раздава максимално в една кръчма НА Приморско, всяка божа вечер. Ей това е професионалист! Стохелитче, ако издирваш къде да дадеш една пари за снимки, цъкни и фотографката, която снима Тоца и дъ секънд бест Yves Roche, от личен опит я препоръчвам горещо. Ох и някой да каже на Полина, че тия плитки не ѝ отиват, в тоз салон съвети не дават ли...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2022 22:34:52 GMT 2
Исках само да ви покажа какво ми излезна в ютуб 😂😂 доброто старо време. prikachi.net/image/LdFZpxУфффф, Попова наистина много гнусно изглежда с прищипаното копито. Ако си взима НЕЙН размер дрехи или свали 5кг, ще е окей. Нали уж нямала бричове, всички са яко комплекснати и много си пипат снимките. Ако не ги видиш в реала, не можеш да разбереш как изглеждат всъщност. Е, само Гането е същият сопол на живо 😂
|
|
|
Post by The Judge on Aug 24, 2022 22:55:29 GMT 2
Повече ѝ отиват отколкото на Гергана, но те не са хич подходящи за тънки коси и не знам защо ги правят толкова стегнати, като за боксов мач. Поля с тая пижама къде е тръгнала?
Галя тука е точно като за Планета.
|
|
|
Post by pchelica on Aug 24, 2022 23:01:38 GMT 2
За блокираните: Ганка е присъствала на фотосесия (от сторито личи, че нито тя снима, нито нея я снимат…каква работа е имала там - един Господ знае). После се черпили с вино за добре свършената работа (каква е тя, Гане?) и сега си изтеглила да гледа филм (защото има по 20 хилки за Картие, но не и по 20 лв на месец за Нетфликс).
И по-полека с виното Гуци, нещо всяка вечер почна да надигаш чашката…битовият алкохолизъм чука на вратата…
|
|
|
Post by dg on Aug 24, 2022 23:06:47 GMT 2
Коя е тази татуирана миньонка? Оф, бееее, и аз искам да имам някакъв минимален бюст, ама даже най-минималния, ама като съм тотално зеро, ми не нося изрязани дрехи! Нося поли и рокли, че поне крака, талия и ханш Господ дал. Валката голямо криене на този корем, голямо чудо! Все запасана или ръцете отпред пред него, но иначе не й се тренира. Валката има кофти ген и ако сега може да си прикрива корема след като роди 100 % няма да може. Краката й винаги ще са слаби и сигурно няма да има целулит, но с корема няма оправия. Не млже да се оправи и само с тренировки, трябва строга диета. С тези постоянни пътувания и хапване няма да стане.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 24, 2022 23:09:13 GMT 2
Само аз ли не виждам къде и кое е проблемното в корема на Валери?
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 24, 2022 23:13:06 GMT 2
Абе вие не разбрахте ли Попова е размер М - просто копитото й е Л 🤣🤣🤣 не знам не се ли гледа в огледалото преди да излезе тази жена - аз имах един люляков клин на ъндърармър и така ми очертаваше 🐿️ че и в нас ми беше срамно да го нося. Но на фона на копитото на Попо сега осъзнавам, че е бил направо дискретен.ще гледам меката солета утре - да видим като глас и маниер на говорене ми е малко като Николас от къщата,пък не знам.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2022 23:25:29 GMT 2
Само аз ли не виждам къде и кое е проблемното в корема на Валери? На Валери цялото тяло ѝ е странно, но уж позира да изглежда по-съразмерна. prikachi.net/image/Ld5oAW Има си и майтап по темата 😂
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 24, 2022 23:27:02 GMT 2
Извинявам се, за двата поста, но не мога да ги изтрия. Чете оригинала, чела го е в училище, преди 10 години. Свга я четяла пак, но този път по собстввно желание, а не по задължение. Това не се отнася за Ивана. Споделила е стори на друга жена.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 24, 2022 23:38:27 GMT 2
Ммм, много отзивчива и мила инфлуенЦърка. Иначе мами темите са й любими. Пуфис ала бала. Ама комуникация и обратна връзка с последовстелите 11/10. Особено, ако е вярно онова за катастрофата с нея, нямам думи. Как пък дума не може да им се каже. И не, Мона, не е от бременността. П.С. То и въпросът не е най-любезно зададен, но неглижирането от нейна страна много дразни. Sent from my iPhone using Tapatalk Според моето скромно виждане това също е за профил. Едно е да си нагъл, ама съвсем некст левъл да не знаеш кога да си затваряш устата и да спреш да се репчиш. Днес, докато търсех студиото с тортите, й разцъках фийда,че нали я отследвах. Все едни и същи ретард снимки, нахилена, с отворена уста от 5г. И тя върви по стъпките на Ванче, само дето бременее по-скоростно... Мона е най-голямата наглярка сигурно от цялата мами-инфлу общност. Всеки път кара и снима, Никола веднъж на високосна е с правилно поставени колани и в столче, тотална неадекватница е тая. Продаде си и тя първата бременност в нета и проби на тая почва за леко и меко. И за протокола не, че искам да казвам нещо против детето ( то не е виновно) ама от всички инфлу деца, той е най-лигав.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 25, 2022 0:46:19 GMT 2
prikachi.net/image/LdFm3RНаправо ми иде да съчувства на междукрачието ѝ. Пак прещипано като за... Тази жена е безмозъчна! Нищо от това нямаше да го има, ако беше избрала 2 размера по-големи гащи. Розовата рокля например ѝ седи добре. Ама да... Интелект За някой, убил човек, Мона е арогантно извинение за човекоподобно. Еееее не, Попова е абсолютна гнус! Как ги е закопчала тия гащета дето са 2 номера по-малки, не знам... Грозна картинка. А Мона щом се гордее с тоя отговор, който е дала, и тя значи е с IQ на краставица. Малоумница. Аз имам чувството,че Попо още повече ги дига нагоре панталоните и още повече се получава тази нелепа гледка 🤐🤮Ужас .Ако са нейният размер,да нв ги дига така,че е отвратително.Бие на очи. Нелепо,грозно и вулгарно .
|
|
|
Post by The Judge on Aug 25, 2022 1:15:58 GMT 2
Не разбирам и аз. Очевидно има разместване на колана и талията на панталона, защото платът търси ширината.
Очевидно има бричове и панталоните са толкова къси, че се виждат.
Очевидно тоя дънков плат така е прерязал оная ѝ работа, че чак изглежда болезнено.
Сляпа ли е?! Тука няма хейт, просто очввидни факти... Не проумявам кой нормален човек ще се изтъпани по тоя начин. Това е за пореден път.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 25, 2022 1:49:39 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Aug 25, 2022 4:00:03 GMT 2
Леле, леле... И даима някой незапознат, вече се е променило... Ужас, това ми били модни примери 🤣
|
|
|
Post by The Judge on Aug 25, 2022 4:24:40 GMT 2
Бившият съпруг на Джаклин Хил е починал. Направо онемях. Бяха повече от 10 год заедно, не е за вярване. Не знам какво е станало, но ми стана истински тъпо.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 25, 2022 7:06:48 GMT 2
Добро утро ❤️ Инфлуенсната от сторитата на Гана (остана ми един неблокиран профил), реших да видя как се развива и нашия акаунт. Разбира се в instagram insights ще има повече инфо, но engagement rate е доста добре.. Явно е без курсове нашият акаунт е доста по-развит от този на Инста кукуто. prikachi.net/image/LdrbED
|
|
|
Post by monster on Aug 25, 2022 7:46:08 GMT 2
Не знам как да кача снимка, но ми излезе на Мила. Покрътително облекло зелени прозрачни, квадратни токчета и спортен клин. Цялото и око е очертано с черен молив и прилича на фараон
|
|
|
Post by zahir on Aug 25, 2022 7:47:37 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 25, 2022 8:01:07 GMT 2
Кухнята на Бохотата е станала много хубава. Много им се кефя на тези хора. И не спирам са им се чудя как успяха сами. Ето товаса хора, които знаят какво искат и се бирят за него, сами, без ничия помощ. Радвам се за тях, много са сръчни. Вярно, че много време им отне, но е станала супер.
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 25, 2022 8:18:35 GMT 2
Добро утро ❤️ Инфлуенсната от сторитата на Гана (остана ми един неблокиран профил), реших да видя как се развива и нашия акаунт. Разбира се в instagram insights ще има повече инфо, но engagement rate е доста добре.. Явно е без курсове нашият акаунт е доста по-развит от този на Инста кукуто. prikachi.net/image/LdrbEDТака е. Вчерашните сторита са гледани от 1500 потребители, а ние имаме само 1245. Т.е. 250 от тях дори не ни следват. Голям интерес има към профила.
|
|
|
Post by milamila on Aug 25, 2022 8:27:56 GMT 2
Под новото видео на Любо Жечев за мутрите
|
|
|
Post by goldie on Aug 25, 2022 8:31:41 GMT 2
Ехх, откакто Гуца си заключи профила, няма кой да ми е идол в живота.. пуснах сълза…Бившето й любовче няма ли да сподели някоя пикантерия да се посмеем? Като гледам съобщенията, които е писал към профила, не са в добри отношения😁
Потресена съм от сторитата на Пепа и новият й възлюбен от заведението.. тази жена няма капка срам.. интересно ми е как ще представя този човек на децата й..
Браво за поста за Ивана. Не е редно човек да използва лични драми, за да трупа гледаемост, особено ако събитието вече е в миналото. Най-малкото накрая можеше да каже, че всичко вече е наред и кучето е добре..
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 25, 2022 8:33:30 GMT 2
На работа съм, но на всеки час отварям Инстаграм, за да получа дневната доза cringe от Кукучи. Какво ли ще измисли днес.
PS: Моля те Гане, започни пак да пишеш на английски, I really miss the "feathers" 😅
|
|
|
Post by Deleted on Aug 25, 2022 8:51:08 GMT 2
Галя лъжливото овчарче се прави, че започнала да използва новият продукт на Виши за пигментните петна ама иначе шишето със серума е чисто нов и го отвори за първи път. И ние сме тъпи и не виждаме, че е спонсорирана реклама и затова ланка небивалици, точно тая кифла дето дава по 300 лв за кремове и няма ефект никакъв от тях и тръгне точно да използва Виши, я бягай от тука Джефри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
603 posts
Member is Online
|
Post by kukumyavka93 on Aug 25, 2022 8:53:41 GMT 2
Аз точно вчера разглеждах в Папагал, понеже ми стана интересно, не знаех, че Партик и Полина са съдружници с Пепе и Филяка, но ми стана много интересно Полина в какви фирми е участвала и участва - то е промяна на дейността, промяна на съдружниците, на управителите, заличавания. Включително в една от фирмите са намесени Петканови, не знаех, че имат отношения с Билоконни-Аббас. papagal.bg/person/3C304ADD7927CD44B7B62A856551E42270ACDC5E20542AC68CFF9D698B279F19 Под новото видео на Любо Жечев за мутрите
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 25, 2022 9:00:29 GMT 2
Анастасия и тя си вози детето със сложено зимно покривало🤦🏻♀️ Тя излязла по къса рокля, но новороденото покрито да не замръзне? Писах и най-любезно, само да и кажа, че това се ползва зимата и може да претопли детето в момента. Даше и сийн нямаше, ама иначе после “Ама ние го правим за вас, нашата публика, ние ценим вашето мнение” ала бала само.
И не е нужно да си майка, за да ти дойде на акъла, че това нещичко се слага при студено време…
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 25, 2022 9:16:23 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Aug 25, 2022 9:25:23 GMT 2
Има един мнооооого противен тип майки, които се гордеят с тъпите си решения за децата.
Едно е да не се обясняваш пред куцо и сакато защо си решил така, но при Мона е едно пъчене на гърди, все едно трябва и да й ръкопляскаме.
Голяма гордост, че на 2 години детето закусва шоколад, че хрупа пуканки (за опасността от задавяне с тази простотия направо не ми се говори), гледа ТВ от новородено или че един път не му сложиха коланите като хората.
Мда, браво, Мона, #несисама #мамшейминг и т.н нямат нищо общо със системно затваряне на очите, че някои неща са опасни за сина ти.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 25, 2022 9:34:51 GMT 2
Не стана ясно, наистина, за какъв чеп беше Гана вчера като страничен наблюдател на снимките вчера. Може да са я взели да носи кафе и закуски? Пепе са утрепа да го гледа това дете, бе, жива ли е горката.. Сигурно вече е я в Пловдив, я във Видин, тя така се телепортира..
|
|