805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 14, 2023 8:05:03 GMT 2
Не успях да чуя записите за новата жена до Кубрат Пулев, вече бяха свалени... Обаче - чест не й прави на Андреа за постъпката, каквото и да е другото момиче. Очевидно не може да го преодолее, но така не се прави - за бивш: или добро, или нищо. Това развяване на мръсно бельо, не го разбирам. Аз идвах с подобен скандал с бивши. Щом съм чувала жената, предполагам, че е известна. Та, става въпрос за Ива Давидова (народна певица), която е качила скрийншотове от разговор с любовница на бившия си мъж, която й пише, за да се разберат как да си го поделят. Той пък един красавец неземен, свят да ти се завие. Към днешна дата той е с любовницата, но вчера пусна един много гнусен статус по адрес на жената с цел да се защити. Обвиняваше я във всички земни грехове, включително как сутрин започвала с бира, на обяд преминавала към виното, а вечер била на твърд алкохол и вечерите се... напикавала докато спи. Отвратена съм колко могат да изпростеят хората и да плюят така по майките на децата си, дори и това, което казват да е истина. На мен жената не ми изглежда на такава, иначе.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 1, 2023 14:17:07 GMT 2
Кубрат е бил на рождения ден на Андреа този февруари. Седеше плътно до нея и се беше скрил максимално като са правили снимката да не се вижда, но все пак се виждаше. Така че не й е баш бивш Кубрат, явно тъче на няколко стана. И деца прави. Абе голям цирк. Хайли Бийбър и Селена Гомез отново имат драма помежду си. Селена е качила килограми заради лекарствата, които пие и имаше хора онлайн, които я bodyshame-ваха и Хейли и Кайли Дженър качиха Тик Ток видео с думите "Не казвам, че го заслужава, но Божията воля е винаги права". Също й се присмиваха нещо на веждите й. И оттам се разрази огромен скандал. Хайли Бийбър загуби почти един милион последователи в Инстаграм рамките на 2 дни. както и Кайли Дженър също, а Селина си е качила последователите с 4 милиона. Наричат Хайли и Кайли bullies, че я тормозят безпричинно и тн. Джъстин Бийбър мълчи по въпроса и не е защитил публично жена си.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 6, 2023 19:14:17 GMT 2
Дори и след цялата драма, която се изсипа в последната седмица, Джъстин не защити съпругата си дори 1 път. Обаче Хейли и Кайли изядоха наистина много хейт, особено Хейли. Изкараха й керливите ризи, показаха какъв stalker е била, и как едва ли не Джъстин се е оженил за нея, само за да получи гражданство, даже спекулират, че сега след 5тата годишнина ще се раздеждат. Харесва ми как Джъстин качи няколко снимки от рождения му ден, и на тази с Хейли е зает да гледа в нечий телефон, но с другите гости е усмихнат :Д http://instagram.com/p/CpYkNlsPVpd
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 7, 2023 9:26:19 GMT 2
Harmlezz, за какво пък му е на Джъстин гражданство? Той от много години е в щатите, даже майка му живее на Хавайте. В неговия случай това ми е вижда нереална причина. По-скоро нещо чисто психологическо го е тикнало към този брак, който бая време издържа вече. Аз не съм фен на Селина като артист, защото за мен тя изобщо не е надарена с глас, нито с кой знае какви актьорски способности, но пък Хейли не е надарена с нищо друго освен с фамилията си. Оная мумия Кайли дори няма да я коментирам. Добре че бяха парите на семейството ѝ, за да се префасонира изцяло и да започне бизнес, защото иначе си беше едно неугледно безлично момиче.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 14, 2023 17:40:06 GMT 2
Говори се, че Джъстин е имал проблеми с визата, защото той имаше специална VIP виза, но тя му била изтекла и му направили проблем с подновяването й и искали реална виза и затова Джъстин се е оженил за Хайли толкова бързо.
В песента на Дрейк Popstar Джъстин пее "Ariana, Selena, my Visa.", което според много фенове разкрива мотивите му на се ожени за Хайли и прави препратки точно към визата, която му трябва.
Септември 2013 изтича 5 годишния период и той може да вземе виза и дя се разведел Ако наистина след октомври стартира развод мисля, че ще потвърди тези слухове. Като гледам как вървят нещата Джъстин едва ще устиска до Септември.😂
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 15, 2023 16:24:59 GMT 2
Супер дълго продължава да се точи тая драма между Селина, Хейли и Джъстин. То е ясно, че те двете не се харесват, ама айде стига вече. Цял месец ли ще излизат навсякъде. Сега всички звезди са обвинени, че използват лекарството ozempic (оземпик) за бързо отслабване- Ким Кардашиян, Клоуи К., Елон Мъск, и след грамите- Лейди Гага и други. Заради тях имало недостиг на това лекарство за реалните нуждаещи се. И се отбелязва, че това лекарство променя самия начин, по който тялото заделя мазнините и най-вече се вижда в лицето на човек. vm.tiktok.com/ZMYupnCnF/
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 15, 2023 19:07:31 GMT 2
Ами тя Хайли я подклажда драмата заради ПР. Селена нали даже се снима с Хайли публично, за да спре спекулациите, че има драма между двете.И всички решиха, че е приключило. И след няма и месец Хайли пак почна с изцепките. Затова отнася супер много хейт в момента онлайн. Трябна да спре с тона нещо, но тя не е певица или актриса и няма с какво да буди интерес в медиите и затова постоянно се занимава със Селина, за да се пише за нея.
|
|
|
Post by whynot on Apr 21, 2023 9:32:32 GMT 2
|
|