|
Post by Libelle on Dec 2, 2022 21:11:16 GMT 2
И аз идвам да пиша за Стела и Сандеф ,май fif ме изпревари И според мен Стела е бременна, имат ново видео и в един от коментарите им пожелават бебче и тя пише soon. Относно раздялата им, мисля, че беше истинска, Стелчето много й се искаше да е чалга дива и да мята силикон и екстеншъни, ама не й се получи и се върна при Сандеф, според мен де, не ви задъжавам, мое мнение, not sponsored, ако не си купите от българското , не ни подкрепяте...знаете как е ...
|
|
|
Post by verona on Dec 2, 2022 21:15:10 GMT 2
Ейй, тъкмо намерих време да вляза да коментирам последните сторита на Йоана от Мамо спи ми се, а тя взе, че ги изтри 😃 Явно се осъзна колко е зле… Води ми класацията по антипатичност, честно. Има вайб точнл на онези досадните отличници в училище, които само вдигат ръка и подсещат госпожата, че е обещала да има контролно следващия час 😃 Доста грубо се беше изразила на сторита към последователите си по повод на това, че някой си позволил да я критикува, че децата й ядат на столчета без опора на краката. Беше изпаднала в амок как така ще й правят забележка, кои са те, че да й казват как да си храни децата, те си имали чудесен апетит и си хапвали всичко. Нищо, че постоянно се оплаква как дъщеря й си мята храната по пода… Изобщо тя е безгрешната майка юнашка, която има право да говори назидателно и подигравателно, но на нея никой не може да й каже копче… Жалко, че си изтри резила, беше използвала бая груби думи.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 21:26:15 GMT 2
Пепе е завела децата на зъболекар и естествено тагнат дентистста . То е ясно , че профилактиката е повече от нужна , но се чудя води ги защото трябва и желая или защото е изпросено/ намалено или просто защото е рекламка . За нищо не ѝ вярвам вече на тази жена .
Гергана говори на детето с такъв гаден тон и все едно го познава от как е родено , тотално де е вживяла в ролята на майка , не на приятелка на баща ѝ.
Тази Йоана от “ мамо спи си се “ми е ужасна шарлатанка и продължавам да съм на мнение , че това са пари на вятъра , след като нета е пълен с видеа и теми и тн. , нл всеки да си харчи парите с кеф . Тя си е намерила дост добра ниша и се възползва от тоталната несигурност на майките в началото , но ме дразни как си е повярвала , че и ни критика приема , ама акл от нея се поиска съвет , то той се заплаща.
|
|
|
Post by lina on Dec 2, 2022 21:32:42 GMT 2
Вече просията на инфлутата се крие под "ще подкрепя малките брандове". Йокото няма нужда да си проси, но пак не разбрах защо се затрупа с 200 хиляди неща, някои от които със сигурност не хареса. В тик ток ми се появява една девойка Ванеса Стоянова, която вече погачата на бебето си направила с пратки "в подкрепа на брандове", сега ги кани да й пращат за Коледа. Била го видяла от друга - Симона Колева. Толкова са ми анти всички, че въобще не виждам благородност, а само начин да си получават още безплатни неща. Иначе да ги бяха подарили после на последователите си.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 2, 2022 21:39:25 GMT 2
Пепе нейната профилактика не си знае,че за децата...добре че са й писали имейл след някой запой,че да се сети. Това сме го гледали вече. Как не си закри вече профила не знам. Кой изобщо я следи за съвети или полезност? Всеки чака някой сеир, а тя клетата цъка снимки на арт инсталации, после зъболекари,после пюрета и тн. Не знае на кой свят се намира. В Дания ли е, в Англия ,Италия или Холандия... Все тая ,все е същата изтормозена от партита женица...с три деца btw🙆
|
|
|
Post by 100helit on Dec 2, 2022 21:47:18 GMT 2
РЕВА..
Дррая с перфектния фейс и кожа с филтъра на Капитонова от фитнеса..Не бяха ли перфектните тия,дето нищо не искат да променят по себе си, брадавиците бяха бенки,кратуната -тиква, а, у..
Dreamlandbydeya бях забравила какво просто парче е като си отвори устата. Родила и отсега ни предупреждава,че ще си купува само анцузи оттук-нататък. Животът свърши, като родят, горките те..
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 21:53:08 GMT 2
Сандев и Стела се разделиха наистина, личеше си от видеото в канала на Стела, че са на нож. Онова с дъртия чичка може и да е било само, за да използва парите и връзките му, но със Сандев определено бяха разделени. Алекс и Дани също се разделиха наистина, когато стана драмата с пръста в устата на Алекс, но явно публичния сеир, обиди и т.н. не им дава урок и пак се събират… Факт е, че Дани и Алекс изкараха и дори още изкарват пари точно заради панаирите, които имаха преди години. Сандев и Стела не мисля, че изобщо сме ги коментирали тук преди да гръмне нета с видеата й от колата на чичака, така че и те се възползват максимално от случилото се.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 2, 2022 21:56:33 GMT 2
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 2, 2022 22:07:59 GMT 2
Амая на Теа и Наум е много сладка, добре говори и много се смях как си изпроси голямата част от курабийката Гледах някакви сторита на Ина - ама какви да тия кафета с ликьор от сутринта?!? Хайде, виното вечер много го пием, ама само най-работните могат да си позволят да започнат да пият от сутринта Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by chikitta on Dec 2, 2022 22:24:22 GMT 2
Ако раздялата на Стела и Сандев не е била истинска, а не само за лайкове и сеир, то Сандев е много глупав да я вземе обратно след всичко, което наговори и направи.
|
|
|
Post by kameliya on Dec 2, 2022 22:40:27 GMT 2
Амая е наистина много сладко дете. Усмихната, щастлива, говори много добре, просто бонбон. Личи си, когато родителите са всеотдайни.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 2, 2022 23:07:21 GMT 2
Гането обяснява как чакат гости, а Гучан и благодари за вечерята. Много е смешен като и благодари в сторита - все едно някой случаен човек е направил нещо уау за него. Сега гледам последното видео на Виктория- бившата Inthefrow - Гането може да види какво се казва high-end колекция от чанти. Та, и Виктория има само 2 чанти Ермес, на фона на всичките и 100+ дизайнерски чанти, а Гането щеше рожден ден в стил Ермес да празнува
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 23:11:51 GMT 2
Напълно съм съгласна, че Амая е много будно и щастливо дете. Обаче не знам до колко заслугите са на Наум и Тъпотейче. Струва ми се, че лелята Ая се занимава с нея и я учи на думи и други неща. Майката на Тъпотейчето също я гледа. Амая е наистина много сладко дете. Усмихната, щастлива, говори много добре, просто бонбон. Личи си, когато родителите са всеотдайни.
|
|
|
Post by verkapiperka on Dec 2, 2022 23:54:34 GMT 2
Гледах лелята с видеото за малките бизнеси и леко съм разочарована. Харесвам я(с леки изключения), но много непрофесионално заснето, отделя буквално 30секунди на пратка, няма линкове в описанието. За сравнение поредицата на Попова(при все,че нея не я харесвам) беше значително по-съдържателна и по-професионално заснета и директно имаше линкове в описанието, което беше много удобно. При леля е избиване на номера според мен🤷🏻♀️ И аз го изгледах; имаше линкове. Дано в следващите две видеа е по-структурирано и организирано.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Dec 3, 2022 0:10:51 GMT 2
Гледах лелята с видеото за малките бизнеси и леко съм разочарована. Харесвам я(с леки изключения), но много непрофесионално заснето, отделя буквално 30секунди на пратка, няма линкове в описанието. За сравнение поредицата на Попова(при все,че нея не я харесвам) беше значително по-съдържателна и по-професионално заснета и директно имаше линкове в описанието, което беше много удобно. При леля е избиване на номера според мен🤷🏻♀️ И аз го изгледах; имаше линкове. Дано в следващите две видеа е по-структурирано и организирано. Да, аз говорех,че е удобно Попова както оставяше линковете под описанието, защото директно цъкаш и те води към инстаграм страничката/сайта на услугата/продукта. Просто лелята малко повече старание да вложи, хората много са се постарали.😊
|
|
|
Post by sdt on Dec 3, 2022 0:44:52 GMT 2
Значи... Всички са пълен потрес. Просто вече сте казали всичко, няма какво да се допълни. Като се почне с черния петък през ноември и целия декември съдържанието им е абсолютно безсмислено, консуматорство на макс, празни приказки, досадни влогмаси и тъпотии.
Всъщност пиша само, за да ви препоръчам профила skandalni.roditeli в инстаграм, с ръка на сърцето признавам, че ме разсмива много.
А сторитата на Йоана и аз ги гледах, бяха си доста язвителни и зли. Тя като цяло има такъв вайб, не съм фенка. Наистина бързо ги изтри, явно се усети, че няма да се харесат на масовата аудитория.
Допълвам се. Ивана ще дава процент от продажбите на бижутата си за хубава кауза. Обявила е точна цифра, така се прави. Разочарова ме и тя, писала съм много пъти за нея, но това вече ми допада. Модерното мами да види как се прави, нали и тя някакви проценти щяла да заделя уж от кутийките, ама какво, кога и как не е ясно.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 3, 2022 0:56:06 GMT 2
Скъсвам се от смях със Скандални родители. Всичко е право в десятката.
Тези дни гледам Пламена Петрова и ми е много приятна, сякаш съм на кафе с приятелка. Има интересни видеа, красива е, домът им също. Харесвам организирани и подредени хора. Благодарение на Давиз я открих, за което благодаря.
Ивана за 6-та поредна година с еднаква елха и същите еднотипни видеа с Флорчо, Котана, Лоринда и Любовчето. Скука.
Валери ми е малко инфантилна за годините си, но поне не ме натоварва.
За Карина Илиева имах съмнение, че заработва по друг начин. Та на нея почти всяко видео ѝ е с придобивки, колко пък да плащат в Сефора.
|
|
|
Post by sisi91 on Dec 3, 2022 1:00:31 GMT 2
Това за Карина Илиева сигурно ли е, нищо не намерих? Аз я харесвам, приятеля й също,малко съм учудена 😞 Аз също нищо не видях, даже и с линка на съфорумката. Напиши в google aliyssababe.
|
|
|
Post by questar on Dec 3, 2022 1:02:30 GMT 2
Мъжът на Мона Гочев доста неграмотен:
|
|
|
Post by hurricane2022 on Dec 3, 2022 9:02:10 GMT 2
Тая па Карина какъв парцал е🤮 Деница Тъпото наистина не разбира какво се има предвид под "течни и меки храни". Със сигурност не е жилава питка за дюнер. И дано никой не живее под нея, защото да е така и да тича в 5 часа сутринта на пътеката е просто върха на простотията.
|
|
|
Post by paws on Dec 3, 2022 9:07:40 GMT 2
Аз също нищо не видях, даже и с линка на съфорумката. Напиши в google aliyssababe. Аз нищо не успях да намеря, а ми стана интересно признавам си..
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Dec 3, 2022 9:36:27 GMT 2
Напишете в reddit Karina Ilieva и излизат. Но трябва да имате профил, за да потвърдите, че сте на 18+.
Гучани снощи са посрещали гости. 🥹
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2022 10:49:41 GMT 2
карина според мен изглежда супер добре. Не съм гледала предаването и не я следвам, но съм я виждала и много ми харесва.даже мислех от някои аутфити в инста, че има импланти в бюста 😀 Не виждам нещо кой знае колко в ОФ, но не съм почитател като хората крият или отричат. Има по- лоши начини да правиш пари, като например да мамиш, да си част от индустрии, виновни за много смъртни случаи и намалено качество на живота. Да беше си казала, то излиза винаги, особено в толкова малка страна няма как да се скрие
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 3, 2022 11:02:41 GMT 2
Не съм учудена грам за Карина. Хубава е, то се вижда. Но главата ѝ е празна, и това се вижда. В началото я следях, беше казвала,че е записала висше само, за да учи там нещо, даже не си знаеше специалността. Мисля,че добихте представа. 😄 Ама пък да си имаш приятел и да качваш такива неща.... Във времею когато знанията и уменията са общо взето на тепсия поднесени(я курсове, я нещо друго) да си снимаш задника и др части, за пари ми е.... От татстоунър го очаквах, тя от далече се вижда,че си е парцал..
|
|
|
Post by paws on Dec 3, 2022 11:03:36 GMT 2
Не ми харесва Карина в тяло по принцип, а и съм забелязала от клиповете в тикток, че яде доста нездравословни неща, което е в разрез с моята личност, но понякога си я пускам защото ми е интересно да видя нещата от Лидл и останалите магазини.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Dec 3, 2022 11:06:18 GMT 2
Аз може би съм остаряла преждевременно, ама това е изключително долно и грозно и да не използвам други епитети… Хич не мога да кажа, че не е кой знае какво. Не го оправдавам и не го намирам като добър начин да изкарваш пари. Не, не и не. Не съм го гледала това момиченце, ама е дъно…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2022 11:20:33 GMT 2
Има хубав бюст, естествена е, около ханша е една идея по-сочна за мен, но мъжката аудитория ще я уважи подобаващо. Намерила ниша, работи, млада е, секси. То само скариди-пепиди и гергани-горгони, и някой друг вълк с дерматологични претенции. Айде да видим и ние малко цици, дупета, катерачки без впити клинчета в тях 😁😁😁😁😁
|
|
|
Post by vivi on Dec 3, 2022 11:40:24 GMT 2
За Карина главната драма мисля че беше че осъждаше Стефи за това с което се занимава (голите снимки), докато реално и тя има. Може и приятеля й да е широкоскроен, но някои от снимките са с потресаващи заглавия - "Cute enough to be your sl*t?", "Is my ass f***able?", "Should I make them bigger or keep it natural?", "Kiss or lick?", последните две се отнасят за "тези двете" както казва Вели Имала голи снимки, голяма работа, поне сама си ги е качила, а не са пуснати без нейното знание и позволение. Но пак, тя самата се крие зад няколко различни имена в OF, когато я откриват че е тя е трила профилите... Хем да не се знае че е тя, хем да си изкарва пари, ама хем да осъжда другите какви били като тя прави същото.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 3, 2022 13:17:32 GMT 2
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Dec 3, 2022 13:21:00 GMT 2
Покрай мусаката, стават и децата. Не е най-инстаграмабъл, ама явно Пепе се е научила. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|