|
Post by hurricane2022 on Feb 7, 2023 20:20:06 GMT 2
Пепона, Християна от Айде Бг и Ива Кузманова са отразили случилото се.
|
|
|
Post by chikitta on Feb 7, 2023 20:36:39 GMT 2
Единствените (не знам дали могат да се нарекат инфлуенсъри), които могат да кажат, че полагат много усилия са Вяра Георгиева, Айде бг и Слави Клашъра. За разлика от всеобщото дрън-дрън, къде пих кафе, какво ми каза мъжът ми и тн., гореизброените намирар, обработват и систематизират информация. И разбира се, Ванката и Силвия, които пък често подхождат много креативно в поднасянето на реклами
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Feb 7, 2023 21:31:06 GMT 2
Браво на Теа и Наум. Това е правилният начин за мен, ако искаш посланието което отправяш да бъде видимо и да достигне до повече хора, без да бъде заглушено.Целувката ми е малко в повече, но пък осталото е полезно инфо. http://instagram.com/p/CoXuIPaLEqq
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 7, 2023 21:38:34 GMT 2
Не харесвам Наум и Теа, но не мога да не им стисна ръката за последния пост.
Относно дискусията, която се заформи по-горе, съжалявам, но Капитонката няма и начин да се сравнява. Съфорумките обясниха защо.
|
|
|
Post by simba on Feb 7, 2023 21:45:01 GMT 2
Докъде стигнахме, че да се радваме на родните инфлуенсъри, че показват едно нормално чувство на съпричастност. Тъжно е, елитът да няма капка човещинка,ама нали все пак няма да им донесе свежи пари от реклама, защо ли да си правят труда. И понеже обсъждахме кривозъбата Кристина и нейното детенце с увреждане или специални потребности, същност не знам и какво му има. Една позната си е направила ИГ little_prince_stephonson, синът и е с аутизъм, а самата тя е поведенчески терапевт. Познавам я от една затворена група, нейното детенце и моят син са с няколко дни разлика, бяхме с един и същи месец термин. Та така, тя говори доста за аутизма и терапии, ако на някой му е интересно. Да (не) се счита за реклама
|
|
|
Post by nessap99 on Feb 7, 2023 21:52:41 GMT 2
Аз живея в София и в момента съм в процес на доста посещения при частен зъболекар. В този ред на мисли няколко думи за тая русата мацка дето е като крокодил в устата и за Ганка. Мило дами…устната хигиена и това да си обръщате внимание на зъбите и венците трябва да е топ приоритет и не само защото хората ви гледат. Едно на ръка, че е много гнусно, смешно и жалко да гледаш някакви “инфлуенсъри” с мърляви усти ами и защото това може да ви доведе много проблеми.
Нека поясня: 1) има разлика между зъби и венци (ако не знаехте). Двете неща има общо, но и едновременно са отделни системи, като и двете изискват грижи. Има хора без нито един кариес в устата, на които след години им окапват ВСИЧКИ зъби, отиват на зъболекар и питат “ама как така, защо, аз кариеси нямам”. Ами това мили дами е болестта на венците.. пародонтоза. Това се случва когато не ходите на почистване на венците (не всеки има зъбен камък, който е видим, под венците ни има толкова инфекции, които ако не се премахват, накрая няма да имате зъби). Така като ги гледам тия двечките.. ами май не са чували за почистване…..
2) това да имате подредени зъби в устата е от значение не само от естетична гледна точка!!! Аз имам няколко криви зъба, които ми създадоха проблеми, защото са един върху друг и трудно се почистват… правете си изводите. Важно е да имате наредени зъби, за да имате ЗДРАВИ ЗЪБИ. Ама ганка като я гледам… при нея тоя влак отдавна е заминал.
И последно … аз също имам последен модел айфон макар и да не ми беше изцяло нужен. Но имам и някакъв стандарт на живот, а съм само на 23. Моля, разберете, че с мъчене в социалните мрежи и зор да стане по-лесния начин… ами, няма да стане.
Бтв, в София, където аз ходя вадене на мъдрец варира между 200 и 300 лв. Вече бях да ми изкарат 2, защото ми създаваха проблеми и имам още два да вадя. Почистването е 120лв… не е евтино, ама здравето трябва да е приоритет. Оправянето на кариес е 150лв… това е, и мен ме боли сърцето да ги давам тия пари ама има неща, които са по-важни от това да парадираш с живот, който нямаш!
|
|
|
Post by fif on Feb 7, 2023 21:54:31 GMT 2
По отношение на скъпите придобивки, много тийнове взаимстван точно от инфлуенсъри като тази Кристина. Миналата седмица бях свидетел как в магазин, предлагащ айфони първо дойде едно момиче на 14-15 с туко що явно купен новия ултра модерен лилав телефон да си търси кейс, ама излезе явно защото бяха само такива от 100+ лева, а след това дойдоха пак момичета на тази възраст, които изглеждаха потресващо неугледно - мръсни коси, мазни, кални ботуши, едното си купи именно от тези кейсове и каза, че другия месец друго ще си купи като има пари
Много е изкривено всичко, с последните си явно пари решаваш да си купиш оригинален айфонски калъф или пък купуваш тези скъпи телефони на изплащане само защото е айфон, защото е модерно, защото другите имат без значение, че не ти е много по стандарта и друг подобен телефон много по-евтин ще ти свърши работа. И да, нашите инстаграм звезди имат доста вина за това…
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Feb 7, 2023 21:55:21 GMT 2
|
|
|
Post by Superficial on Feb 7, 2023 22:53:18 GMT 2
Докъде стигнахме, че да се радваме на родните инфлуенсъри, че показват едно нормално чувство на съпричастност. Тъжно е, елитът да няма капка човещинка,ама нали все пак няма да им донесе свежи пари от реклама, защо ли да си правят труда. И понеже обсъждахме кривозъбата Кристина и нейното детенце с увреждане или специални потребности, същност не знам и какво му има. Една позната си е направила ИГ little_prince_stephonson, синът и е с аутизъм, а самата тя е поведенчески терапевт. Познавам я от една затворена група, нейното детенце и моят син са с няколко дни разлика, бяхме с един и същи месец термин. Та така, тя говори доста за аутизма и терапии, ако на някой му е интересно. Да (не) се счита за реклама Виждам, че дамата съвсем скоро е направила ИГ акаунта. Пожелавам ѝ успех. Хубаво е да има повече смислено съдържание, пък макар и доста нишово. little_prince_stephenson е името. Горе е допусната грешка и имах малко затруднения да го намеря. Имаше и една друга майка на син със специални нужди, която ми изкача като реклама: nikolays.world. Тя е ерготерапевт и също има полезно съдържание, но има нещо в нея, което не ми допада (не мога да определя какво).
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Feb 7, 2023 23:25:44 GMT 2
|
|
|
Post by dg on Feb 7, 2023 23:47:36 GMT 2
О, не. Новото начинание на Попова е подкаст канал с брат й. Не съм гледала видеото, неам нерви. Мъж на 20 години не си знае егн-то, това на 2рата минута. Затворих видеото, смятам, че ще ми е крайно безполезно и безинтересно. И аз днес реших да си пусна подкаста за фон, но издържах до ЕГН-то и го спрях. Иван не го виждам един ден в какъв мъж ще се превърне. Това ново начинание на Тонка е дъното.
|
|
|
Post by sweetpotato on Feb 8, 2023 7:46:05 GMT 2
Сигурно сте коментирали,но Антоанета е качила тик-ток с 4 неща,които показват,че мъжът губи ибтерес- гледа си телефона и показва Фиво. Дори и на шега, не им ли е рано да губят интерес един към друг?
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Feb 8, 2023 8:31:46 GMT 2
И аз много искам последния айфон, защото последните месеци доста ми се насъбра и искам да си направя някакъв готин подарък, но понеже и аз се занимавам със зъболекари и сумите са сериозни, предпочитам да си оправя зъбите преди айфона. Някак ще ми е много странно да имам зъби за правене, но да отида и да си купя айфон. Както и nessap99 написа, важно е зъбите да са правилно наредени, защото могат да създадат проблеми и въпреки, че моите са сравнително прави, се оказа, че имам проблем със захапката, който сега ще лекуваме. Та, и на мен ми е по-добре да си купувам айфони, дрехи и обувки, а не да вися по 2 часа в клиниката и да оставям голяма част от заплатата ми там, но какво да се прави, знам, че това ще продължи няколко месеца, а те парцалките няма да избягат. Та, в тази връзка, девойките като тази Кристина и Гането са направо вредни за тийнейджърите.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 8, 2023 9:23:03 GMT 2
Здравето винаги трябва да е с приоритет - и физическото и психическото. За съжаление много хора подценяват това, особено частта със психическото здраве. Пепон е "чудесен" пример докъде може да се докара един човек, който изобщо не обръща внинамие на психиката си т.н. Но каквото и да си говорим, хората, включително и децата (поне голяма част от подрастващите) са станали изключително материални. Но като масово това е примерът, който получават, няма как да е друго.
Аз съм много анти-конти Теа и Наум, но браво! Би било хубаво и други да вземат пример от тях, но УВИ.
Някой може ли да пусне линк към Тик-тока на Пепон за тези, които нямат приложението. Благодаря!
|
|
561 posts
Member is Online
|
Post by Harmless Breeze on Feb 8, 2023 9:55:19 GMT 2
Здравето винаги трябва да е с приоритет - и физическото и психическото. За съжаление много хора подценяват това, особено частта със психическото здраве. Пепон е "чудесен" пример докъде може да се докара един човек, който изобщо не обръща внинамие на психиката си т.н. Но каквото и да си говорим, хората, включително и децата (поне голяма част от подрастващите) са станали изключително материални. Но като масово това е примерът, който получават, няма как да е друго. Аз съм много анти-конти Теа и Наум, но браво! Би било хубаво и други да вземат пример от тях, но УВИ. Някой може ли да пусне линк към Тик-тока на Пепон за тези, които нямат приложението. Благодаря! vm.tiktok.com/ZMYjXR2YD/Даже и с фиво 😝 www.tiktok.com/@antoinettepepe?_t=8ZhUsAPIlKn&_r=1
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 8, 2023 10:23:23 GMT 2
Страшилещето на Капана! Отваряйте на своя отговорност. prikachi.net/image/8AioTkГане, ти така си изглеждаш по принцип. Явно току що си станала от сън и си решила да се вкараш във филма още преди закуска. DMS: Съчувствие
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Feb 8, 2023 10:42:19 GMT 2
Новия рийлс на Гана отново бие собствените ѝ рекорди по тъпота...
Гучан уж се чуди дали от H&M да ѝ вземе подарък и тя му удря един шамар и той "отива" в Louis Vuitton. Много съм възмутена от подобен тип послания - първо, защото за мен хора, които имат силата да разпространяват послания трябва да правят точно обратното - да изместват фокуса от материалното върху духовните ценности, особено във времената, в които живеем и второ - от самолет е ясно, че са такива скъсаняци и двамата, че не съм сигурна дали и от H&M може да си позволи да ѝ купи подарък. Дъното си, Гане, вземи се стегни!
|
|
|
Post by paws on Feb 8, 2023 10:53:06 GMT 2
Съгласна съм с мненията относно здравето, някак не ми се вижда смислено да давам пари за материални неща а да имам проблеми със зъбите.. ето аз например искам да си купя айфон но все отлагам понеже някакви други по-важни неща изникват, че и по-смислени, не знам кога ще си го купя, още повече че в следващите месеци ще трябва да ходя на зъболекар и кой знае колко пари ще оставя и там, но няма как, предпочитам да инвестирам в здравето си, а не в материални неща с цел показност както явно е при повечето..
Леле Гучи.... Не се снимай така, моля те за личния архив ги дръж подобни снимки... Не я следя никъде тази, даже я бях докладвала, че понякога като гледам тук какви ги качва.. обаче ми е омръзнало от тази нейна фалшива показност, изглежда трагично, държи се като 13 годишна, няма усет, няма такт, няма нищо, претенции до небето, пълна с лукшъри боклуци, понеже изобщо не вярвам да са оригинални, ама изглежда потресаващо... Вместо да си оправи, косата, лицето, зъбите, че дори и психолог да посети, защото е важно и няма нищо срамно в това.. тя снима някакви абсурдни рийлсчета, и вкарва някакви шеги от преди сто години с идеята да е релевантна, забавна, оригинална може би, но единственото, което предизвиква е смях и съжаление....
|
|
|
Post by sistef on Feb 8, 2023 11:18:27 GMT 2
|
|
|
Post by veereto on Feb 8, 2023 11:30:37 GMT 2
Новия рийлс на Гана отново бие собствените ѝ рекорди по тъпота... Гучан уж се чуди дали от H&M да ѝ вземе подарък и тя му удря един шамар и той "отива" в Louis Vuitton. Много съм възмутена от подобен тип послания - първо, защото за мен хора, които имат силата да разпространяват послания трябва да правят точно обратното - да изместват фокуса от материалното върху духовните ценности, особено във времената, в които живеем и второ - от самолет е ясно, че са такива скъсаняци и двамата, че не съм сигурна дали и от H&M може да си позволи да ѝ купи подарък. Дъното си, Гане, вземи се стегни! Гана е едно просто парче на квадрат! Абсолютно съм съгласна! Само искам да допълня, че и този шамар е напълно неадекватен. В днешно време, когато темата за насилието все още е някакво табу и хората не трепват, че намират жена в куфар, а тази с едната си мозъчна клетка прави клипчета с шамари. Не е забавно и не е редно!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2023 11:35:24 GMT 2
Предварително се извинявам, ако коментара ми звучи грубо за някой… Тази Деница…….. оффффф…. добре, не всички трябват да имат най-огромното дупе на света и най-оформеното, но защо аджеба позира така ? prikachi.net/image/8Axzsiprikachi.net/image/8AxYNpОпитах се да скрийншотна, за да добиете представа. Прилича ми на паяк в засада…
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 8, 2023 12:16:07 GMT 2
Гана отново с "гениален" рийл. Точно тия дни се двоумях дали да публикувам случка по подобен повод. Да, тук в България май сме по-дебелокожи по темата за насилието (във всичките му аспекти), но в Испания са доста чувствителни на тази тема. Момичетата, които живеят там могат да потвърдят. Та, тия дни двама Ганьовци (един мъжки и един женски) от боята станаха герои на новините заради видео на женската Ганя в ТикТок. Докато е на конферентен чат с други хора, мъжкият екземпляр ѝ забива шамар. Подаден е сигнал от гледащите, а мъжът е арестуван. Момичето пише в показанията си пред полицията, че са планували този шамар за повече лайкове и известност. Ето, ако ви е интересно, видеото също е там: www.trendencias.com/general/que-esta-pasando-simona-chica-agredida-su-pareja-directo-tiktok-que-tiene-preocupada-a-toda-espana
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Feb 8, 2023 12:26:58 GMT 2
Чудя се дали да си рискувам вечния криндж и втори бан от Гана и да й изпратя тази статия като я питам какво мисли по въпроса, защото ситуацията на практика е абсолютно същата- вярно, действителността със сигурност е друго, но и тези са казали, че е за "лайкове"...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2023 12:39:28 GMT 2
Чудя се дали да си рискувам вечния криндж и втори бан от Гана и да й изпратя тази статия като я питам какво мисли по въпроса, защото ситуацията на практика е абсолютно същата- вярно, действителността със сигурност е друго, но и тези са казали, че е за "лайкове"... Не рискувай - точно видях последното й стори, на което се хвали, че има резултат 30 от 40 на маркетинг бейсикс 🤣 това си е чиста 4-ка в най-добрия случай
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 8, 2023 12:41:57 GMT 2
Заради такива като Гана и подобните на нея, много хора се подвеждат и все повече и повече ламтят само за пари и скъпи придобивки. Дори и с цел шега да е това видео, пак ми е супер комплексарско да мислиш само за скъпи чанти и дрехи. Иначе като я питат някакви неща се прави на много добра и извисена, но съдържанието й е насочено само към показване на уж скъпи придобивки (колко са оригинални е под съмнение). Ще я гледа някое младо момиче, което ще й се върже на акъла и ще си каже, че най-важно е откъде ти е подаръка и колко пари струва... Разбира се който има възможности нека да си купува каквото иска, но това набиване в очите и показност ми идва в повече от тези наши инфлуенсърки.
|
|
|
Post by sisi on Feb 8, 2023 13:09:50 GMT 2
Това момиче Гана е най-голямото дъно! Ние и се смеем и се забавляваме, защото все пак сме зрели хора, но представете си децата, които я гледат? На какво ги учи този плазмодии? Ако съм родител сериозно ще се притеснявам ако то следи подобен индивид, който проповядва робуване на марки, проси скъпи подаръци, не работи нищо, не уважава семейството си и няма никакви цели в живота си. А на мястото на майката на детето на нейния Ганьо - щях да съм изключително против да общува с детето ми! За мен трябва да я докладват и да се закрият профили на такива като нея - неграмотни, мързеливи мишки!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2023 13:35:22 GMT 2
Това момиче Гана е най-голямото дъно! Ние и се смеем и се забавляваме, защото все пак сме зрели хора, но представете си децата, които я гледат? На какво ги учи този плазмодии? Ако съм родител сериозно ще се притеснявам ако то следи подобен индивид, който проповядва робуване на марки, проси скъпи подаръци, не работи нищо, не уважава семейството си и няма никакви цели в живота си. А на мястото на майката на детето на нейния Ганьо - щях да съм изключително против да общува с детето ми! За мен трябва да я докладват и да се закрият профили на такива като нея - неграмотни, мързеливи мишки! Тези деца нали имат родители, които са им позволили достъп до социални мрежи - могат да започнат с възпитанието от там нашето поколение (а и предходните) същи сме виждали какво ли не, но в крайна сметка работа на родителя е да възпитава - не на учителите, на инфлуенсърите, певиците и тн. Единствената разлика е че днес простотията е по-достъпна заради интернет, но както казах: дете с достъп до социални мрежи си е проблем на родителя от А до Я. Иначе наскоро някоя съфорумка сподели че забелязала нейна роднина ученичка да следи Гана. Оказало се, че сред тийновете е много популярна точно с цел криндж, та явно дори и тях не може да заблуди.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Feb 8, 2023 13:36:20 GMT 2
Тая Деница защо си мисли, че на някой страшно му пука какви парцали е облякла днес? Направо дъното са й тези клипове. Поне като позираш, го прави със стил. 🙄 Какъв е тоя отвратителен омлет за Гошо? 🤮
Гана си мисли, че е страшно забавна с клиповете си 😒
|
|
|
Post by Superficial on Feb 8, 2023 14:14:02 GMT 2
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 8, 2023 14:31:59 GMT 2
Мъжът на Ели винаги ми е приличал на Лърч от семейство Адамс. Освен нефотогеничен, изглежда вечно тъжен и депресиран. Може да си е много свестен човека, но определено чисто визуално отблъсква със енергията си. Страхотна анти реклама са си спретнали от "Теди фешън".
|
|