|
Post by Harmless Breeze on Dec 28, 2023 17:47:16 GMT 2
Весели празници и от мен, отдавна не съм се включвала!
Гана толкова много milk-ва това неродено дете, че чак на мен ми става неудобно вече... Единствената бременна жена на този свят, и като започне да пуска нереално тъпите си рийлсове, чак ми идва да си изхвърля телефона. Във фейсбук доста яко я солят, забавлявах се на коментарите :Д
Излезнаха ми днес сторитата на Де-*ба,вайбс, рекламира на онази Жоли Петкова "магазинчетууу" за бижута, всичко от АлиЕкспреса и Шейн за по 1/2 лева, но ги продава за по 20-30 лева, нали всички са big biznis.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Dec 28, 2023 18:35:05 GMT 2
Ох, не знам злобен хейтър ли съм, к'во съм 😂 Обаче да показваш по гол гъз бебешки дънки за 700 лв, нещо изобщо не ми се струва нормално 🤯😵💫😵. Ако знаех, че няма да ме блокира щях да питам къде е връзката между двете неща? Аз честно ви казвам тъпа съм и не я разбирам 🙄. Ох, бременна е не е хубаво така да я обсъждам, ама ... Да е живо и здраво бебенцето и да расте щастливо.
|
|
|
Post by deny on Dec 28, 2023 23:15:24 GMT 2
Анка, тъпото, се жалва, че Коледното село в Чавдар не работело всеки ден. Хората си имат страница във фейсбук, качили са програма, още от началото обявиха, че ще работят само уикендите/почивните дни. Колко трябва да си тъп, че да тръгнеш нанякъде без да провериш работното време? Разбирам да няма информация, да не можеш да боравиш с интернет, ОК. Ама то информация бол, освен това имаш претенции, че си изкарваш хляба от социални мрежи На всичкото отгоре, вместо да си вземеш бележка, се жалваш онлайн, че простотията ти да лъсне хубаво Дъно, дъното на дъното са нашите "звезди".
|
|
|
Post by blueeyes on Dec 29, 2023 0:49:39 GMT 2
|
|
|
Post by madeline on Dec 29, 2023 7:53:32 GMT 2
На Пепи кога са ѝ откраднали колата? Сънувала, че я крадат, след 3 дена наистина я откраднали. Пропуснала съм нещо май ?!🤔
|
|
|
Post by GGWP on Dec 29, 2023 9:18:43 GMT 2
Попаднах на този профил в инстаграм, това ли е новото заведение на Пепе - mezonetsofia Гледам, че има един пост с коментар от Пепе и си го беше споделила в threads. То отвори ли вече? Някой в София да намине да го оцени 😄
|
|
|
Post by destiny on Dec 29, 2023 10:17:34 GMT 2
Пепа пита кога родителите й щели да спрат да я третират като дете. Най-вероятно когато спре да се държи като разгонена тинейджърка. Пепа е застинала на 16 и след това развитие нула.
Това с колата и мен ме изуми. Сигурно скоро се е случило. Интересно дали Фиво разполага със собствен автомобил, защото май само нейния кара...
|
|
|
Post by lyra on Dec 29, 2023 14:01:27 GMT 2
Пепа скоро няма да ѝ дойде акъла, та да не чака родителите ѝ да я считат за възрастна. Въпреки, че и те имат доста голяма вина, трябваше отдаавна да я резнат.. Гана дори не знам как ѝ ги ражда тиквата да купи толко скъпи дънки за бебе, дето още не е родено и които ще се носят 2 пъти. Освен ако не смята да ги облича само тях, докато не ги израсте..
|
|
510 posts
Member is Online
|
Post by hurricane2022 on Dec 29, 2023 16:23:50 GMT 2
Гана е дала 100 лв за дънките. В един от постовете го поясни.
|
|
|
Post by blueeyes on Dec 29, 2023 17:24:54 GMT 2
Някой ще ме “ свете “ ли коя е Даниела Рупецова? Някаква книга има написана , в Threads ръси “мъдрости” , с Атанаска се с снимала.
|
|
|
Post by fine on Dec 29, 2023 22:00:21 GMT 2
Гана очевидно има дефицит на внимание, май Гучан не я третира като принцеса както на нея и се иска 😂 защо постоянно се качва с тези бодита… нито е секси, нито нищо. Офф Моника копае дъното според мен. Уж влогмас, ама не успя да го довърши, през 3-4 месеца като почне да “променя” живота си и направо ми се драйфа. Все уж по-здравословно да се храни, да тренира всеки ден, сега и да си ползвала по-малко телефона 😂 точно седмица се спазва това и после пак се показват пици, пасти, палачинки и т.н. А детето имам чувството, че всеки ден яде шоколади, палачинки и джънк фууд, защото тя само това показва. Сега явно като Гана и тя всяко чудо за 3 дни и почнала да “готви” и качва рецепти. Иначе във влога показва някакви много интересни десертчета и казва, че тя ги е правила, ама хич не и вярвам, та тя се къпе и снима пък тези ли десерти няма да заснеме как ги е направила. Сега мислила да прави поредица “В кухнята на Мони и Емо” 😂😂😂 само се чуди как да е тренди, какво ли не пробва.. а първата им “рецепта” е пълнен хляб. 🤦🏽♀️ Иначе Евелин покрай форума започнах да а гледам. Ами доста по-естествено и се получават нещата, не се напъва като Моника и дори и само като говори пак е интересно. Поне знаеш, че наистина ползва продуктите, а не ги пробутва за реклама
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 29, 2023 23:11:19 GMT 2
И Пепа има дефицит на внимание като гледам какви ги пише в threads 😂 Определено има някаква драма с техните. Като цяло става пълно мазало в този нов канал. Мъци качил снимка на Балан и питал "Емил Конрад да не би да в станал гей" и Балан да не ви казвам отдолу какви неща е написал. Той Мъци, че е дъно е ясно, ама Балан нали уж има някакви претенции...
|
|
|
Post by lama on Dec 30, 2023 12:19:59 GMT 2
Емил Конрад кои ютюбъри визира в последните си сторита, че са му се подигравали и не са махали видеата с него.
|
|
|
Post by pizza93 on Dec 30, 2023 12:42:47 GMT 2
Гана оср@на пак споделя неща, които никой не го вълнуват. Изяждала по 1кг мандарини за 'снак'... И пак показва ония мизерни печени картофи с пуешко филе
|
|
|
Post by diamond on Dec 30, 2023 18:01:23 GMT 2
Май и аз ще се регистрирам новата социална мрежа. Гледам, че големи циркове стават там. Че нашите инфлуенсъри са прости, е ясно, но явно вече си го показват по-смело. Гана и с бременността си не е интересна. Много жени ѝ пишат истината (че е неадекватна и всичко е за показност) под нейните тъпи рийлсове, а тя им благодари, че са се включили в дискусията. Но истината е, че дори и тези нетагивни коментари са пак някакво раздвижване на профила ѝ. Какво ни показва какво яде и се кефи, че качва по 1 кг на месец? И 20 кг да качи, бързо ще ги свали и пак ще си е кльоща. Ама и това си е контент.
|
|
|
Post by tutifruti on Dec 30, 2023 19:53:10 GMT 2
Много са ми страни Деница и Георги, разбирам,че не се разбират кой знае колко с роднините си, нали уж така бяха споменали,но на 25 декември на връх Коледа да си качиш стори,че си печеш филийки е много много тъжно.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 30, 2023 19:57:34 GMT 2
Пепе овладя датския, сега мечта ѝ било да научи испански…ден до пладне ѝ е цялата работа на тая жена…
|
|
|
Post by lisca on Dec 31, 2023 11:31:23 GMT 2
Оф, Радостина ок - разбрахме. Ти си най! Детето ти е най-развитото, най-умното, най-бързо захраненото, проходилото, режима му е перфектен и заспива само най-бързо и най-лесно, яде най-добре от всички….. Така тънко се опитва по най-заболелите теми на майките да се изкара топ.. Крещяща нужда от похвала имаш явно че сама да су задаваш въпросите на които явно много искаш някой да разбере, че ти се случват… Точно пък това те питат хората как яде Гоги… Иначе за какво си се трудила толкова да е най-това дете, ако няма на кого да се похвалиш, защото е очевидно че няма на кого да разкажеш, че детето заспива само и яде само паржоли от 6 месец…. Няма пък тази жизненоважна информация за теб да си остане….. Жалка си как караш жените да се чувстват неуспели, явно ти е много важно
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 31, 2023 11:44:39 GMT 2
Тази сутрин Пепе беше по Нова и каза, че с Иво искат бебе и е божа работа. Попова само мрънка, че е изморена. Нон стоп и трябва почивка. Приказната Ани и тя много ми е фалшива, а и личното ми мнение е, че рецептите и не са с точни пропорции. Тази година преоткрих Кристина Ян, много ми харесва, особено в криминалния подкаст.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on Dec 31, 2023 12:28:00 GMT 2
Оф, Радостина ок - разбрахме. Ти си най! Детето ти е най-развитото, най-умното, най-бързо захраненото, проходилото, режима му е перфектен и заспива само най-бързо и най-лесно, яде най-добре от всички….. Така тънко се опитва по най-заболелите теми на майките да се изкара топ.. Крещяща нужда от похвала имаш явно че сама да су задаваш въпросите на които явно много искаш някой да разбере, че ти се случват… Точно пък това те питат хората как яде Гоги… Иначе за какво си се трудила толкова да е най-това дете, ако няма на кого да се похвалиш, защото е очевидно че няма на кого да разкажеш, че детето заспива само и яде само паржоли от 6 месец…. Няма пък тази жизненоважна информация за теб да си остане….. Жалка си как караш жените да се чувстват неуспели, явно ти е много важно Оффф, тая направо не се е спряла вече повече от година. Има толкова много други деца, които имат по-хубав режим и от нейното и то без помощта на консултант по сън. Моят син от 2рия си месец спи по цяла вечер като естествено ние го будехме за нощно хранене. Айде да се спира вече, никой не се хвали така както тя, награда няма да получи. Естествено, че повече ще се чува за майки, които имат проблеми я с режим, я с хранене, защото майките дето нямат въпроси по тия теми НЕ СЕ ХВАЛЯТ 25/8 в интернет на непознати хора, на които НЕ им дреме 🙃
|
|
|
Post by mira on Dec 31, 2023 12:47:32 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on Dec 31, 2023 13:17:54 GMT 2
Ивана май са си взели ново жилище. Качила е видео за 2023-та година и в края му има кадри от “строителна площадка”… Да им е честито ако е така. Отвори ѝ се възможност за нов контент, че бая беше забила.
|
|
|
Post by tutifruti on Jan 1, 2024 1:03:27 GMT 2
Пепа май е бременна, поне така изглежда на едно от сторитата, ако роди и от Иво вече ще я призная 😂
|
|
|
Post by destiny on Jan 1, 2024 8:50:43 GMT 2
Честита Нова Година, момичета! Желая ви здраве и повече инфлуенсърски изцепки през новата 2024!
Пепа и аз мисля, че не просто се гласи за бебе, ами вече е бременна. Чета през редовете последните й постове и май се опитва да затопли водите преди да оповести новината.
|
|
|
Post by lyra on Jan 1, 2024 9:48:18 GMT 2
Честита нова година::confetti cheer-leader:: Ако Пепка роди и от тоя направо я признавам..Дано поне са спрели бЕлото, че не е много полезно за бебета...
|
|
|
Post by livia on Jan 1, 2024 12:38:21 GMT 2
ЧНГ! Бъдете здрави!
Пепе сериозно ли говори пак за бебета? Не знам, но аз дълбоко се съмнявам Иво да иска дете, при положение че има вече три доведени, млад е и няма сериозна работа. И сега като има драма с техните на Пепе, кой гледа децата?
|
|
|
Post by Kristalna on Jan 1, 2024 13:46:54 GMT 2
Пепее тц тц Въпросът кога родителите й ще я приемат за възрастен човек вероятно идва след като им е съобщила благата вест. Не вярвам фИво да иска бебе - млад е, тресе го желание за партита и разни субстанции, а на Пепе родителите едва ли искат да гледат четвъртото си внуче 24/7. Бих повярвала повече на историята "детето е изненадващ подарък от съдбата (т.е. нетрезвомислещите ни глави...)".
Ще се радвам да видя раздвижване в профила на Ивана, ако имат ново жилище. За съжаление, съдейки по сегашния им дом, ще заложи на пинтерест- и инстаграм-клишета.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 1, 2024 18:23:58 GMT 2
Хахаха сравнявахме Пепе с Благо-Джийзъса, но ако Майката на майките пак е бременна от пореден мъж, тя еднолично ще стане новият бенчмарк, с който да сравняваме останалите 😅
|
|
|
Post by fine on Jan 1, 2024 21:17:37 GMT 2
За много години 🥳🍾 Деница ме убива с тъпотата си 😂 написала 1/365 дни и хората са я поправили, че тази година е високосна и тя веднага се е засегнала. Първо казва, че просто така го написала, после в другото стори казва, че го била написала нарочно? Втф? То бива да си тъп, ама и нагъл. Защо сме се били захващали за това, забележки сме правили. Вместо да се обяснява и да чете конско какви трябва да са хората да вземе да се образова малко преди да качва грешни работи и после да се оправдава, че е го е написала “нарочно” и т.н.
|
|
|
Post by fif on Jan 1, 2024 22:33:39 GMT 2
Тоз обяви чистата си печалба за годината. Жалко е, хора като него печелят, а други… не. Освен това са доста гнусни с новата си приятелка, която явно е видяла мекото на хляба и на едни 18 години (горе-долу) хвана пътя с него по света и у нас. ibb.co/nkBPknpДа не говорим, че са постоянно по някакви партита, не знам как човек с нормална работа може да си го позволи и да е в кондиция, за да работи… И на всичко отгоре за много по-малко пари. И все пак на тея доходи живее в смотано жилище (дали не е и квартира), кара на баща си колата, странни приоритети.
|
|