|
Post by The Judge on Aug 17, 2021 8:43:30 GMT 2
Догледах "You" и в крайна снвтка го опредвлих като тъп. 🤣 Пусна ми се обаче Airawabi school for girls, което е за едно девическо училище в Йордания. Не бях гледала филм на арабски, особено за училищни драми, но след 2 епизода честно казано супер ми допада. Много яко играят. Ще се включа с ъпдейт по-нататък.
|
|
|
Post by magica on Aug 18, 2021 8:33:19 GMT 2
Гледам в момента - Atypical (netflix) - за едно семейство отглеждащо дете с аутизъм. Допада ми доста, има четири сезона. Изгледах и Белият Лотос (HBO), препоръчвам го. Минисериал с шест епизода, странен е, но в крайна сметка ми беше интересен.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2021 10:19:47 GMT 2
Част от актьорите в новия сезон на The crown вече са ясни. Многоо ще ми липсват Оливия Колман и Хелена Бонам Картър Реших да изгледам The o.c., който (не ме линчувайте) така и не съм гледала до след 3-ти сезон. Мога да кажа old but gold. Някой ми спойлна, че Мариса умира, но все пак ще си го изгледам. Дори, когато бях по-малка и го гледах абсолютните ми фаворити бяха Санди и Кирстен, и днес това не се е променило.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2021 11:45:24 GMT 2
И аз изгледах Белият Лотус, накрая ми хареса как завъртяха историята, но определено е по-муден сериал. Все пак ще дам шанс и на вторият сезон като излезе.
Някой може ли да препоръча някой интересен сериал, любовен, интриги, скандали, нещо такова май ми се гледа. 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2021 15:44:31 GMT 2
Някой гледа ли Nine perfect strangers? Имам чувството, че гледам някаква секта и никакво развитие няма и никаква история. 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by Marsia on Aug 24, 2021 17:39:54 GMT 2
На мен много ми хареса ''Bеhind her eyes''. Историята ми беше интересна, главната героиня Адел ме омая с игра, а края/развръзката ме изненада много. Няколко дни по-късно все още ме държи емоцията от това, че съм гледала нещо интересно.
Препоръчвам за любителите на психологическите трилъри.
|
|
|
Post by GGWP on Aug 29, 2021 20:34:58 GMT 2
За разтоварване и доза смях препоръчвам Community и Kim's Convenience по Нетфликс и Barry по HBO Go. Тези изгледахме в последните месеци и бяха доста готини.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 30, 2021 17:55:44 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 12:16:24 GMT 2
Малко late to the party, но изгледах Behind her eyes. И не съм очарована, очаквах психо трилър в същината си, добре че финалът беше изненадващ, та да не ме е яд. Похвала за Ив Хюсън, щерката на Боно, Адел в сериала. Идеална е.
Аз като цяло съм с особено мнение за оригиналите продукции на Нетфликс. Има ли някой техен филм или мини сериал, който бихте предложили на критичен зрител 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 14:06:36 GMT 2
Тази вечер ще си пусна Only Murders in the Building, отдавна го чакам и ми харесва каста. Иззлезли са 3 епизода вчера, да видим какво са измислили.
|
|
|
Post by emma on Sept 1, 2021 21:33:51 GMT 2
Изгледах излезлите епизоди на "Only Murders in the Building" и много ми харесаха. Чакам с нетърпение останалите.
|
|
|
Post by Adoralova on Sept 1, 2021 23:30:27 GMT 2
Изгледах излезлите епизоди на "Only Murders in the Building" и много ми харесаха. Чакам с нетърпение останалите. И на мен страшно много ми допадна.Лежерно и забавно.Жалко,че Хулу изкарват само по няколко епизода и трябва всяка седмица да чакаме нов.Предпочитам целия сезон да беше наличен и да си го гледам,когато имам време и желание. Гледам и Nine perfect strangers.Ок е,макар да ми идва малко too much на моменти и не е от сериалите,които ще помня дълго време.Пресилени драми и дори репликите им са нереални и звучат направени като за филм (Особено разговорите между дебеланката и бившия спортист,пристрастен към хапчетата са ми мъка да ги слушам).Никол Кидман е отново брутална.Тази жена няма слаба роля.
|
|
|
Post by dreamer on Sept 2, 2021 21:54:45 GMT 2
Има ли други, чакащи с нетърпение последния сезон на "La casa de papel"?
|
|
|
Post by emma on Sept 3, 2021 10:37:57 GMT 2
Ооо, аз го чакам и още как. Професорът ми е голям любимец. Чакам още "The morning show" и "You". Набелязала съм си и този, най-вече заради дуото Частейн-Айзък.
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 3, 2021 11:34:24 GMT 2
За La Casa de Papel - още не мога да преживея липсата на Берлин, и аз чакам с нетърпение. Присъединявам се и за You, Morning Show, а наскоро излезе инфо, че Нетфликс подновяват за финален сезон Манифест, който не е уау, но се радвам, че ще го довършат. Чакам да ми дойде музата за Nine Perfect Strangers заради Кидман и Люк Еванс (обожавам го!)
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Sept 3, 2021 14:29:57 GMT 2
Сутрешното шоу и аз го чакам с нетърпение, но Ти не чак толкова... Най-вероятно ще изгледам и двата обаче
|
|
|
Post by dreamer on Sept 3, 2021 14:59:48 GMT 2
Идвам от петте епизода на "La casa de papel" и не съм добре. Не че съм очаквала нещо друго, но все пак. Въпреки това съм доволна, всичко си е в духа на сериала, че даже и по-напрегнато. През цялото време бях на тръни, толкова не съм си говорила с екрана никога . Искрено се притеснявам за последните пет епизода и най-вече за емоционалното ми състояние след тях. Колкото и да не искам да свършва сериала, някаква малка част от мен се радва, че ще се го спрат преди да го разводнят. О, да, и аз чакам с нетърпение "The morning show". След последния сезон на "You" съм със смесени чувствата, но ще видим какво ще измислят. Радвам се, че от Netflix "спасиха" "Manifest" - като разбрах, че са планирали със следващия сезон да приключат сериала и всичко е било измислено, ми стана доста тъпо, че няма да разберем как приключва историята. Изгледах и излезлите два епизода от новия сезон на "See". Към момента съм доволна, въпреки че май трябва да изгледам отново първия сезон, понеже ми се губят някакви неща. Изгледах и трите епизода на "Only murders in the building" - лежерно и забавно е най-точното описание. За сега ми харесва, ще видим следващите епизоди. Не знам защо, но май очаквах нещо малко по-различно - може би да е малко по-сериозен ли, и аз не знам. Възможно е и просто да се разсейвам от актьорската игра на Селена Гомез - малко ми е странна, все още не мога да преценя дали персонажът трябва да е такъв или просто тя не се справя съвсем отлично. Бих похвалила и reboot-а на "Gossip girl". Доста ми харесва. Вярно, че съм пристрастна поради симпатиите си към оригинала, но мисля, че изпълнението е доста добро. Концепцията е запазена, но определено не се опитват да презаснемат стария сериал, но с нов актьорски състав.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 22:02:12 GMT 2
Не видях някой да е коментирал Clickbait по Netflix. Току-що го свърших и ми хареса Криминален мини сериал за изчезването на един мъж. Всеки епизод показва събитията от гледната точка на негови близки и колеги. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 8:36:52 GMT 2
Не видях някой да е коментирал Clickbait по Netflix. Току-що го свърших и ми хареса Криминален мини сериал за изчезването на един мъж. Всеки епизод показва събитията от гледната точка на негови близки и колеги. Sent from my SM-G980F using Tapatalk В списъка ми е, но още не съм го почнала и според мен ще е готин, аз обичам такива сериали. Още съм на втора серия на Only murders in the building и снощи заспах докато го гледах. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 11:31:12 GMT 2
Юхууу супер! 🤗
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 8, 2021 13:34:57 GMT 2
Тъкмо пуснах първия епизод на Fantasy Island, нямам мнение още, но много харесвам Bellamy Young и се сетих да препоръчам Scandal и How to get away with murder. Далеч не са нови сериали, нито успяват да са топ през всички сезони, но преди години ги следях и пазя хубави спомени. Изгледах Behind her eyes, актьорската игра на жените ми задържа интереса, но не обичам twists с информация, дадена в последния момент. Все пак ми хареса, благодаря за препоръката.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 16:13:46 GMT 2
Nine perfect strangers е пълно не за мен. Няма такава тъпня просто и на всичкото отгоре могат да те депресират супер много. 🤨 Жалко за известният каст, който направиха, ваичките им истории са скапани и някакси играта много куца. 🤷🏻♀️ Ще пробвам Fantacy Island, че съм изгледала само 2-3 епизода.
|
|
|
|
Post by dreamer on Sept 13, 2021 12:12:09 GMT 2
Започнах "Nine perfect strangers" ама хич не е моята чаша чай, твърде бозав ми идва. Първият епизод на "White Lotus" също нещо въобще не ме грабна. Ще изгледам още един-два епизода да видим дали ще се развие по-добре. Изгледах "Dr. Death". Разправя се за доктор убиец. Малко бавно се развива действието и на моменти се усещах, че превъртам, но като цяло става. Бих препоръчала "Ted Lasso" - много приятна комедия. Лежерен и развлекателен сериал, от който нямаш чувството, че затъпяваш. Изгледах и "Lupin". Хареса ми. Има лек "La casa de papel" вайб.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 19:18:59 GMT 2
Изгледах първа серия на новият сериал на НВО Сцени от един семеен живот. Малко съм със смесени чувства, уж ми хареса ама някакси нещо ми липсваше и историята е малко странна, но ще му дам шанс.
|
|
|
Post by yoo on Sept 18, 2021 16:43:10 GMT 2
Идвам да препоръчам (и преди е споменаван) Cruel Summer - далеч съм от тийн годините, но много ми допадна историята и как е поднесена - в 3 последователни лета. Ще се радвам, ако някой препоръча нещо подобно, което хем е с младежи и има мистерия/трилър елементи, хем не е инфантилно (като Pretty little liars) или депресарско (като 13 reasons why). Бих ти препоръчала Riverdale, който на мен Ми харесва супер много, но повечето фенове на сериала казват, че само 1ви сезон им е харесал и след това става яко cringe и го гледат само за сеира 😂 Но на мен си ми харесва, в момента излезе и 5ти сезон, а другия месец (ако не се бъркам) излиза и 6ти. Там си има доста мистерия и главно във всеки сезон има по един убиец, който се опитват да разкрият кой е. Първоначално са тийнове, които още са в гимназията, но сега в 5ти сезон (който ми е леееко объркан, защото има много plot-ове и не можеш да му хванеш спатиите 😀) има time jump, в който действието се развива след 7 години. Като цяло има мистерия, атмосферата на сериала много ми харесва, актьорите са готини и така. Също се зарибих и с Big Sky, първи сезон го изгледах на един дъх и очаквам с нетърпение втори, който излиза в края на септември.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 18, 2021 23:44:21 GMT 2
Sex and the city е супер сериалче. Изобщо не е толкова повърхностен за колкото го набеждават. Обикновено хората не му дават шанс и го започват с предразсъдъци и вече изградено мнение.
Хванах New Amsterdam по Фокс и много ми хареса.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 20, 2021 20:05:02 GMT 2
В момента гледам clickbait, на 3 серия съм и за сега много ми допада. Но аз си обичам крими сериали, особенно като има някой изчезнал.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 21:16:13 GMT 2
Следвам профила на And Just Like That (новия сезон на Сексът и градът), честно казано оставам много разочарована от това, което виждам като дрехи, визия на главните герои и самите те как изглеждат. Наясно съм, че са минали 20 години, обаче все повече си мисля, че това продължение ще съсипе основната версия, вместо да я допълни.
|
|