|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 0:09:00 GMT 2
Ще видим... Нямам големи очаквания, предвид филмите. Натъжих се от новината за Уили Гарсън (Станфърд) Не усещам как минават тези години. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by /*/ on Sept 26, 2021 20:09:00 GMT 2
Момичета, незнам дали някоя от вас е фен на Айзък Азимов и неговата Фондация, но в Замундата има качени първите два епизода на сериала, уж правен по книгата. Малко съм 50/50, защото заради новата либераска пропаганда има бая голяма подмяна, но твърдо този сериал ще го гледам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 17:54:05 GMT 2
Sex life e подновен за нов сезон със същият каст. 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 28, 2021 14:29:13 GMT 2
Момичета, незнам дали някоя от вас е фен на Айзък Азимов и неговата Фондация, но в Замундата има качени първите два епизода на сериала, уж правен по книгата. Малко съм 50/50, защото заради новата либераска пропаганда има бая голяма подмяна, но твърдо този сериал ще го гледам. Добавила съм го в списъка за гледане, но още “имфлуенсвам” ММ да го гледаме!😀 Нещо не се впечатли от трейлъра, та може и сама да си го почна. Обаче ми се насъбраха много премиери всяка седмица, като добавим и реалититата, не мога да смогна да си отметна сериалчетата в планера.🤓 Някой гледа ли Манифест? Ох, много се разочаровах от финала на последния сезон…даже се възмутих на глас!🙈 Знаех си, че Анджелина ще обърка нещата, но пък чак да убие Грейс, в повече ми дойде… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by /*/ on Oct 4, 2021 18:43:54 GMT 2
Момичета препоръчвам ви с две ръце, крака и квот друго се сетите един страхотен нов корейски сериал - Squid Game/ Игра на калмари. Има го в Замундата, по Нетфликс, във Вибокс-а където искате, но го гледайте. Изпипан, жесток, кървав, с необичаен сюжет. Актьорската игра е на много високо ниво, участват двама от любимите ми корейски актьори, няма я обичайната лигоч и нелогичен сюжет така присъщи на повечето к-драми. Няма да ви издавам сюжета, но създателите много добре се заиграват с психиката на човек и на какво е способен, когато няма пари и е притиснат до стената. Първия половин час на първи епизод може малко да ви се стори мудничък, но повярвайте ми после така те запленява, че седиш с отворена уста и гледаш. Аз за едно нощ изгледах преведените досега епизоди и съм много зарибена. Друг плюс, е че е 8 епизода и няма да е безкрайна сапунка с тъп край.
п.с. от много години гледам основно и предимно к-драми и отсявам качествените. Китайците също много дръпнаха. За мен те в момента са номер 1 в сериалите и филмите, да не говоря какви красавци вадят, наслада за окото отвсякъде, отвяха и корейското и японското кино.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 5, 2021 20:25:19 GMT 2
Снощи реших да си пусна (превъртя) 2-3-4 серия на Сцени от един семеен живот, този сериал е тотално НЕ за мен. Самият сценарий е скапан, каста е добър и главно затова исках да му дам шанс, нооо не приемам историята как един ден жена ти се прибира и ти казва, че е нещастна и влюбена в друг човек и заминава за Тел Авив за 3 месеца и зарязва всички включително и малкото си дете..просто ме потресе и въобще мислнето на главната актриса и как се държи като 5 годишно дете и нищо не иска да приеме, а просто да замине с новата си любов... После реших да си пусна The lost symbol по романа на Дан Браун, тъй като много харесвам книгите му, малко смесени чувства имам за сега, но аз така и за всички филми по негови книги, някакси като съм чела книгите и после като видя филма и съм "добре, че първо прочетох книгата"
|
|
|
Post by candygirl on Oct 5, 2021 21:23:34 GMT 2
Аз си чакам втори сезон на “защо жените убиват”.😌
|
|
|
Post by Deleted on Oct 5, 2021 21:25:55 GMT 2
Аз си чакам втори сезон на “защо жените убиват”.😌 Ама той излезе лятото още.
|
|
|
Post by candygirl on Oct 5, 2021 21:30:30 GMT 2
По Фокс лайф го чакам , че ме мързи да го търся.😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 5, 2021 21:44:35 GMT 2
Ааа ясно 😂
|
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2021 9:23:27 GMT 2
Момичета, къде гледате New Amsterdam сезони 3 и 4? Намерих сезон 3 във filmisub.com, но е с български дублаж, което ме побърква.
Много ми харесва сериалчето. Понякога забравяме колко са големи сърцата на лекарите, какви усилия им коства да ни помагат и какви саможертви правят за напълно непознати... Дори пандемията не успя да събуди в доста хора благодарността към тях...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by yoooobooo on Oct 9, 2021 23:45:58 GMT 2
Здравейте, момичета! Искам да ви споделя моята страница във ФБ - Yoana's thoughts on films , www.facebook.com/yoanasthoughts/ , в която споделям моите мисли и коментари за всичко, което ме интересува, свързано с кино и сериали. Ще се радвам, ако се ударите по един лайк. Бях я оставила настрана за няколко месеца и сега се опитвам пак да я съживя малко най-вече с мемета и новини, но е умряла работа 😅 Така че ще съм много благодарна, ако ми помогнете, а дори и да споделите някой съвет ❤ Ако мислите, че постът не е окей тук, няма проблем да го изтриете. И да не е съвсем офтопик: Днес почнах Squid Games. Мега странен ми е, но страшно много се зарибих 😁
|
|
|
Post by dreamer on Oct 10, 2021 16:08:53 GMT 2
Момичета, къде гледате New Amsterdam сезони 3 и 4? Намерих сезон 3 във filmisub.com, но е с български дублаж, което ме побърква. Много ми харесва сериалчето. Понякога забравяме колко са големи сърцата на лекарите, какви усилия им коства да ни помагат и какви саможертви правят за напълно непознати... Дори пандемията не успя да събуди в доста хора благодарността към тях... Sent from my SM-G980F using Tapatalk Новите епизоди от 4-ти сезон със сигурност ги има в Замунда, ако това е опция за теб. Предполагам, че и предните сезони все още ги има качени.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 11, 2021 9:35:50 GMT 2
И аз изгледах Squid games и ми допадна. Съвсем малко ми липсваше нещо в сериала за да ме завладее съвсем, но определено не съм разочарована. Силно се надявам втори сезон да избухне, а не да се закопае. Сега с ММ сме в търсене на нов сериал за есенните, дъждовни дни ако попадна на нещо интересно и различно ще споделя.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 12, 2021 12:00:51 GMT 2
И аз изгледах вчера Squid games и на мен много ми хареса. Рядко някой сериал така да ме накара да забия поглед в екрана. Обикновено винаги си ровя в телефона и само слушам. Тук просто актьорите си играеха много добре ролите и бяха доста изразителни. Добре направен сериал с интригуващ сюжет и неочаквани развръзки. Такива харесвам и леко извратени да са.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2021 14:50:45 GMT 2
Навихте ме да си пусна довечера Squid game, не обях очарована от трейлъра, но много позитивни коментри и ще го пробвам. Аз така се и дърпах за Stranger things, a той взе, че ми хареса много.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 13, 2021 14:10:05 GMT 2
По Фокс лайф го чакам , че ме мързи да го търся.😂 Видях рекламата, че дават 2 сезон във вторник от 22 часа по Фокслайф. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by candygirl on Oct 13, 2021 14:27:31 GMT 2
Мерси , вчера го гледах 😘
|
|
|
Post by ☀ on Oct 14, 2021 15:03:23 GMT 2
На мен ми хареса Squid Game, макар да не е от любимите ми жанрове /избягвам насилие/. Добре замислен, изигран и държи в напрежение. Не се натоварих от кървавите сцени, защото го приех като част от играта. Много ми допадна възрастния актьор и ролята му. Нямам забележки и го препоръчвам.
|
|
|
Post by sunny94 on Oct 14, 2021 18:05:36 GMT 2
Сигурно съм единствената тук, която не е особено впечатлена от Squid Game. Очаквах нещо много по-завъртяно и интригуващо. Не че беше лош, но не ме изненада с нещо ново и различно. Много са заимствали от други места.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 16, 2021 17:42:34 GMT 2
Сигурно съм единствената тук, която не е особено впечатлена от Squid Game. Очаквах нещо много по-завъртяно и интригуващо. Не че беше лош, но не ме изненада с нещо ново и различно. Много са заимствали от други места. Абсолютно съм съгласна с теб! Тъкмо го изгледах и то последните серии с превъртане, първите 3-4 серии ми бяха интересни и очаквах да запазят нивото, но да развиват историята, но не се случи.
Не знам защо получи такъв голям интерес и с какво грабна хората, но за мен определено не е нищо особенно. Като цяло историята накрая с това кой е боса е доста изтъркана, за черната маска също подозирах още в самото начало и затова кой ще е победителят и кой ще оцелее до края (явно съм изгледала доста крими американски сериали ). Бях прочела, че втори сезон ще бъде главно за черната маска и как се е замесил в тази игра, но ще видим колко е вярно след около 2 години живот и здраве.
От утре започвам You, дано не ме разочароват с новият сезон, защото предните два ми бяха много интересни. Подновен е и за четвърти сезон, така че ще има още крийпи Джо.
|
|
|
Post by Adoralova on Oct 21, 2021 4:49:34 GMT 2
На трети сезон на The killing съм и за мен този сериал заслужава мноого да се говори за него.Жалко,че минава така незабелязан.Holder е много готин,точно мой тип лол www.imdb.com/title/tt1637727/ Ако помня добре,някой тук спомена за сериала.Препоръчвам и аз.В полет Франкфурт-Чикаго пък изгледах Mare of Easttown.Очаквах повече да ме грабне,но за запълване на времето става.Още в 5ти епизод усетих накъде отива разследването и почти познах убиеца.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 21, 2021 7:33:58 GMT 2
Мерси за препоръкатa, tochka. Точно такова нещо ми се гледаше в това време. На мен също ми беше доста муден Марчето, но го изтърпях заради играта на Кейт.
А някой може ли да препоръча добра кримка от корейските, че след Squid Game ми хареса да ги слушам?
|
|
|
Post by Adoralova on Oct 24, 2021 5:48:17 GMT 2
Наистина много ми хареса,особено първите два сезона ги изгледахме в рамките на 3 дни на един дъх. Тъкмо си мислиш,че си познал убиеца и баам в следващият епизод не е така.А финалите им са брутални и неочаквани.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 20:10:44 GMT 2
Момичета, изгледах You. Малко в повече ми дойде. По-добре да си бях пуснала някои видеа на Bailey Sarian. Какво мислите вие?
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 25, 2021 13:32:20 GMT 2
И аз го изгледах, Зай и ми беше много скучен някакси, много нереален. Трябва да го сложат в категория Фантастика. Май няма да гледам следващ сезон. Сега си търся нещо друго за гледане.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 8:52:28 GMT 2
И аз изгледах снощи You, малко съм разочарована от финала, прекалено нереален беше наистина. Значи те и двамата оставят супер много отпечатъци и следи навсякъде, нооо полицията не може да ги хване и никой не ги издирва.. 🤷🏻♀️ Ще дам шанс евентуално на следващ сезон, но не мисля че има какво да измислят още, че да поддържат интереса на хората. Този сериал просто за мен е за не повече от 2-3 сезона. 🤷🏻♀️
Сега трябва да наваксам с Morning show и Only murders in the building. С нетърпение чакам и всяка седмица серия на Succession. 🤗
|
|
|
Post by Deleted on Nov 6, 2021 21:26:56 GMT 2
Трейлър за новият сезон на Stranger things, дано да е в началото на годината, а не чак на пролет.
|
|
|
Post by ☀ on Nov 8, 2021 12:29:42 GMT 2
Успях да изгледам първите два сезона на The Killing и искам да отбележа, че за малко да мухлясам докато гледам. Ами хора в този сериал все вали, все е тъмно Иначе съм съгласна, че умело завъртат заподозрените и човек се обърква кой с какво е допринесъл за случилото се.
|
|