|
Post by Deleted on Jan 23, 2022 11:40:59 GMT 2
Идвам да споделя мнение за yellowjackets. Интересна е историята, но ми идват в повече сцените с умрелите, убийствата и месата.
Не зная и как общуват с частта от групата, която са били в канибалския клан. Направо ме побиват тръпки от такива изроди.
Стигнах до 3 епизод, снощи до късно ги гледах.
Напомня ми по бруталност на Breaking bad, който спрях да гледам след една сцена в началото с трупа, който се разграждаше в някаква киселина във ваната, киселината прояде пода на банята и сместа се изсипа на долния етаж.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2022 15:30:01 GMT 2
Идвам да споделя мнение за yellowjackets. Интересна е историята, но ми идват в повече сцените с умрелите, убийствата и месата. Не зная и как общуват с частта от групата, която са били в канибалския клан. Направо ме побиват тръпки от такива изроди. Стигнах до 3 епизод, снощи до късно ги гледах. Напомня ми по бруталност на Breaking bad, който спрях да гледам след една сцена в началото с трупа, който се разграждаше в някаква киселина във ваната, киселината прояде пода на банята и сместа се изсипа на долния етаж. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Първите серии са само така по-брутални, после става доста заплетено и ще имаш още повече въпросителни.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 23, 2022 16:23:13 GMT 2
Много ми хареса How I met you Father. лек и приятен, отразяващ действителността, но и естествено поамериканчен. Те правят хубави комедии. Любимият ми герой е англичанинът. Просто в такъв сладур с неговите британски изрази. Много ме кефи.
Опитах преди години да гледам How I met your mother след много хвалби, но така и не ме грабна с каста си. Не мога да го възприема главния герой насериозно и това си е. Той дали дори не беше гей в действителност. Просто вайбът му е противен за мен. И така и не продължих, но сега чакам с нетърпение Ким Катрал.
Благодаря ви за препоръката. Златни сте. В този студ дори и след 2 седмици карантина не ми се излиза никъде, освен да нахраня бездомните котки, така че сериалите те разнообразяват. 🤗😘
|
|
|
Post by Adoralova on Jan 24, 2022 3:39:01 GMT 2
Точно днес довърших YellowJackets (5/10 по моята си система) И аз не го харесах и ми идват в повече психо елементите и канибалските истории. Приемам го като една хорор история за убиване на времето,но не бих задълбочила в сериала,какво остава да се сетя в края на 2022,че през януари съм гледала нещо си с тийнове и жълти якета. Прекалено много тъмно,гнусно,жестоко и психарско.За всички тези 10 епизода,нямаше и една сцена,която да е весела/забавна или нещо различно от убиване на хора и яденето/разфасоването им.👎
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2022 9:57:16 GMT 2
И аз го свърших снощи. Не съм очарована. Малко ми напомня на Pretty Little Liars, в който постоянно бяха под някакъв изкуствено създаден стрес и напрежение и правеха от мухата слон.
Риба в това езеро нямаше ли?
Иначе беше добра актьорската игра. Ако бяха пропуснали голяма част от гадостите, определено щеше да ми хареса повече.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 24, 2022 10:11:51 GMT 2
Ааа, отказахте ме да гледам жилетките момичета. Не ми се губи време за такива неща. Започнах Ozark, чудя се защо съм го пропуснала. Достатъчно лежерен е за гледане вечер, но и държи интерес за момента.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2022 12:00:22 GMT 2
Орзак за мен е многоооо баааавен, муден и слаб сериал. Издържах 2 сезона, нито играта е кой знай какво, нито историята, не знам какво го възхваляват толкова.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 25, 2022 9:11:19 GMT 2
И аз гледах първите два епизода на HIMYF. Имах по-големи очаквания, защото съм луд фен на HIMYM. Но определено ще му дам шанс. Забавно е, става. Иначе аз го гледах в lookmovie.io Има доста реклами, но ми е по-удобно да ги гледам направо там, отколкото да тегля от замунда. Благодаря за сайта, не го знаех! С Адблокър няма реклами. Аз съм die hard фенка на HIMYM, така че предполагам, че няма да го надмине, но не пречи да разпусна. Не съм гледала "нелегално" филми от много време, последно пробвах новия сезон на Вероника Марс, но ми е тегаво. Не е ли си Нетфликс/HBO на телевизора и да се пускат сериите сами една след друга... Жалко, че Hulu е достъпно само за САЩ, има няколко неща, които съм си набелязала там. Та почвам Как се запознах с баща ви, да видим
|
|
|
Post by Adoralova on Jan 25, 2022 21:01:45 GMT 2
La casa de papel И аз започнах да го гледам.Много,много обичам да гледам сериали.Да се пльосна на дивана пред големи екран с чай или нещо за хапване и мога да си откарам с часове маратони.За съжаление с деца вкъщи,това рядко ми се отдава,но когато имам възможност,не пропускам. И точно заради липсата на толкова свободно време,предпочитам епизодите на Ла Каса де папел да са по-кратки.Иначе засега всичко ми харесва.Професора и Найроби ми правят най-голямо впечатление засега. На С1,Епизод 5 съм.
|
|
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2022 19:54:54 GMT 2
Простете ми поредните постове, но знам, че много от дамите тук, харесват сериала. Sent from my iPhone using Tapatalk Oooo супер, това съм го пропуснала днес или не ми е излязло. Нямам търпение вечеее.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 3, 2022 21:31:04 GMT 2
Гледахте ли финала на And just like that?
Трябваше да го кръстят What the fuck?
Мега тъпо са изрязали сцените с Биг. Много съм разочарована. Дано не направят втори сезон.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 4, 2022 8:51:29 GMT 2
Гледах го. Не ми хареса. Не бих гледала следващ сезон, но вероятно ще има. Аз забравих изобщо сериала дали е първоначално е бил добър с тези дебилщини в момента. И Кари защо трябваше като торта да я облекат пак...Липсата на Биг от сцената беше нереално чак. Абе по-голям фейл на продължение не бях виждала аз.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Feb 4, 2022 9:16:28 GMT 2
Гледах The woman in the house across the street from girl in the window.. толкова харесвам Кристен Бел, обаче този сериал е супер зле!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 10:43:52 GMT 2
Гледах снощи финала на AJLT. Голямо разочарование. Според мен можеше да направят сценария много по-интересен, ако бяха оставили Тузара жив. Има толкова люпобитни житейски ситуации, в които могат да попаднат, че пак да е интересно. А това беше абсолютно фиаско. Можеше например вместо преподавателката на Миранда, Кари да е с репродуктивни проблеми и пред менопауза да искат дете. Какви ли не варианти има, а те направиха пълна боза.
3-4 епизода мъки с този Питър, а накрая се награби за 2 секунди в асансьора с продуцента на подкаста. Какъв изобщо беше смисъла да засягат темата за връзките при хората, които са загубили половинката си, като включват запознанството с такъв мъж в Тиндър?! Мъчиха се, провръщаха и накрая с продуцента...
СМС-а от Саманта беше изключително нагласен и глупав, защото дават някаква надежда, че може тя да се появи в сериала, а това не мисля, че някога ще се случи.
Изненадах се и от развоя на събитията при Миранда. Заряза престижен стаж, заради Че и замина за Ел Ей. Очаквах, че Че ще й изневери, а тя ще се върни при Стийв.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 11:32:29 GMT 2
Да, а награбването беше толкова фалшиво. Много, много слаба игра.
Тузаря се вижда за секунда в съня й, когато камерата снима отгоре моста. Имах нужда от тяхното сбогуване, за да й дам шанс да продължи с нова любов.
Чудя се дали ще пуснат изрязаните сцени. Заради нас, които искаме да видим този момент.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 11:40:39 GMT 2
Зай, точно за изрязаните сцени си мислех и аз вчера. Може би ще ги пуснат след делото, а може и идните дни, ще видим. Надявам се, че ще ги пуснат. Тоалета на Кари определено не беше подходящ и изглеждаше странно да е облечена така за разпръскването на праха на съпруга й. 50/50 съм дали ще има нов сезон.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 4, 2022 12:04:43 GMT 2
На мен ми хареса последния епизод ,всъщност той единствен ми допадна. Тоалетът на Кари си беше в много неин стил.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 4, 2022 12:12:50 GMT 2
Може би сме толкова критични към персонажите, защото очакваме градация, а видяхме тотална липса на такава. Всяка е нелепа в постъпките си за годините.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 12:24:07 GMT 2
Гледах The woman in the house across the street from girl in the window.. толкова харесвам Кристен Бел, обаче този сериал е супер зле! Мерси, че каза да не си губя времето, макар че му бях хвърлила око. Този месец излизат интересни неща и съм хвърлила око на няколко сериала, освен любимия Killing Eve. 😄 webcafe.bg/seriali/serialite-na-fevruari-seksi-pamela-vikingi-i-malki-misterii.htmlSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 4, 2022 12:25:27 GMT 2
Да ви кажа честно на мен ми беше все тая какъв сценарий ще измъдрят. Хареса ми и така, защото донякъде ми носеше подобни чувства, каквито изпитвах като гледах Sex and the city. Някои моменти ме разчувстваха, други като еврейския ритуал хич не ги разбрах и ми бяха too much. Твърде политкоректен се оказа този сериал за моя вкус. Но ако има втори сезон от чист навик и любопитство ще го гледам.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 12:31:11 GMT 2
+1 и от мен, макар да не ми допадна, ще гледам ако има втори сезон. Харесаха ми някои от сцените и ситуациите, не мога да отрека. А някои от тоалетите бяха наслада за окото.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2022 21:12:27 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2022 23:50:53 GMT 2
Крсинка, евала, че ме подсети за Killing Eve, който много харесвам и сега открих, че най-накрая пускат нов сезон.
Чудя се да догледам ли And just... или да си остана с вашите спойлери, нещо не ме грабна.
За любители на кримките, два шведски/датски сериала, малко са старички, но пък не съм вярвала, ще ми грабнат вниманието толкова: 1.Мостът/Bron/Broen 2.Убийството/Forbrydelsen
Едит:Аз обаче като някакъв малоумник, чета коментарите отзад напред. Гледам, че и butterfly e качила, че ще има нов сезон, аз обаче си ровя в нета и си търся :Д
|
|
|
Post by dilyanad on Feb 7, 2022 1:08:10 GMT 2
Включвам се и тук. Покрай карантината открих Големите малки лъжи. Хареса ми. Гледам и исторически в HBO go.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Feb 7, 2022 9:40:56 GMT 2
Понеже се чудех какво да гледма вчера, пуснах "Аз съм Джорджина". По едно време заспах от скука. Все едно гледам нашите инфлуцки, само че с различна нетна стойност. То скука ли е, показване ли е, чудене какво да прави ли е... Според мен Роналдо е платил да направят този сериал, че да си начеша крастата Джорджина да бъде известна. Какво е постигнала тази жена? Това не мога да разбера, че тя да е в центъра. Роналдо, завалията, е зает да работи и я се срещнат един път в седмицата, я не. Това е напълно нормално и очаквано, но тази жена му пилее парите за такива глупости, че не мога да опиша. През цялото време си мислех "какво ли ще каже Ана Бей по въпроса?" и хоп - вечерта е качила видео. Напълно съгласна съм с нея - тази Джорджина е пълно парвеню. Няма лошо, нека се грижи за децата и за себе си, но това не я прави интересна. Била чистачка преди, сега била милионерка...много по-интересно ще ми е да чуя историята на някого, който е стартирал от нулата и със собствени усилия е успял да създаде нещо.. А чакайте, то това е приятелят ѝ Роналдо. Но човекът няма време да се чеплези по яхти заедно с всички паразити, които го цицат за пари под предлог, че са приятели. Пълна скръб, не става дори и за релаксиране, както Емили в Париж.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2022 21:14:02 GMT 2
Ohlala, благодаря споделянето. Щях да го пропусна.
Повърхностно беше, да. Сякаш повече ми хареса от самия сериал 🤣
Приятно беше да ги виждаме преди и сега, особено връщането към миналото с аксесоарите, роклите... Чак ми стана носталгично. И още повече ме е яд за Тузаря. Възрастните искаме да гледаме такива приказки, които да ни откъснат от настоящето и да ни накарат да помечтаем малко за такава любов, за модата и приятелките, за Ню Йорк...
Истината е, че точно Sex and the city възпламени тръпката, която имам към Ню Йорк и когато го посетих се чувствах както Кари в Париж. Сигурна съм, че и с много други жени е така.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 19:22:19 GMT 2
Имам въпрос, мога ли да намеря някъде 5 сезон на La casa de papel с испанско аудио, че това английско ме убива просто? Как пък го измислиха тия от нетликс такава простоти с това английско аудио, то испанският е 80% от сериала и да слушаш разговорите им, а не с това машинно аудио. Изтеглих всички торенти от замунда и арена, но всички са с английско.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 21:03:24 GMT 2
Криси, Нетфликс позволява смяна на аудиото - когато пуснеш някой епизод, отиди долу в менюто на Аудио и субтитри и там можеш да избереш испански.
|
|