157 posts
|
Post by marissa on Jan 9, 2021 18:15:00 GMT 2
Сетих се за Вероника Марс, но не знам на колко от вас би им харесал. Сериалът е по-скоро тийн крими-драма, а освен това е доста стар - стартира 2004г. и може да ви се стори малко out of date. Въпреки това, на мен сезон 1 ми е от любимите сериали ever. Гледала съм го няколко пъти. www.imdb.com/title/tt0412253/
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2021 22:47:38 GMT 2
Та кога казахте, че ще излиза сезон 2 на Bridgerton?
Много ми хареса 😊 Благодаря за препоръката!
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by maybebaby639 on Jan 10, 2021 11:49:28 GMT 2
Започнах да гледам The Crown. Много съм впечатлена!Толкова е подробен и актьорската игра е страхотна! Все още съм на първи сезон. Малко е натоварващ и за това съм решила бавно да го изгледам.
|
|
|
Post by Перуника on Jan 10, 2021 19:47:51 GMT 2
Както си гледах Бриджъртън и се бях настроила за 10 епизода, и си бяха предвидила времето за тях днес, изведнъж свърши и съм в шок. Дойдох да се оплача само и да попитам дали някой има книгите или ги е виждал онлайн, въпреки че доколкото виждам те няма да касаят само Your Graces.
Все още няма официално потвърждение за подновяване на сериала. Ако някой иска да гледа Дука другаде, участва в сериала For the people, който също е на Шонда Раймс.
|
|
|
Post by dknowsitall on Jan 10, 2021 21:01:04 GMT 2
Здравейте, момичета. Аз в момента съм на историческа вълна и гледам Romе, има го в HBO. Преди него изгледах и Spartacus пак по същата тема и времеви интервал. Не знам защо, но съм доста запалена по римската империя и съответно история.
|
|
|
Post by Qyiana on Jan 11, 2021 10:30:45 GMT 2
Вчера изгледах The Undoing. Актьорската игра е страхотна, особено на Хю Грант. Не искам да спойлвам, затова само ще кажа, че според мен оценката му в IMDB е точна.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by noclue on Jan 11, 2021 10:53:25 GMT 2
Както си гледах Бриджъртън и се бях настроила за 10 епизода, и си бяха предвидила времето за тях днес, изведнъж свърши и съм в шок. Дойдох да се оплача само и да попитам дали някой има книгите или ги е виждал онлайн, въпреки че доколкото виждам те няма да касаят само Your Graces. Все още няма официално потвърждение за подновяване на сериала. Ако някой иска да гледа Дука другаде, участва в сериала For the people, който също е на Шонда Раймс. Аз имам първата на английски, пиши ми да ти я пратя, ако искаш, във формат за киндъл е. И по-назад в темата писах, че книгата е бая тъпа, представи си я на нивото на "Twilight" и "50 shades" ( нищо против тях, но не блестят като литературни шедьоври). Дори бих казала, че книгата е като fanfiction, писан по сериала, върти се изцяло около Дафне и Саймън и освен майка й и братята й няма почти никакви второстепенни герои, докато в сериала няколко различни сюжетни линии се преплитаха и беше интеигуващо за зрителя. Моята теория е, че може и да няма следващ сезон, защото все пак разкриха коя е Lady Whistledown, според мен е за все случай, ако Нетфликс не ги поднови.
|
|
|
Post by aurora on Jan 11, 2021 21:51:36 GMT 2
В интернет вече има информация, че Bridgerton е бил пълен успех и са предвидили да има 8 сезона. 😱😁
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2021 23:43:16 GMT 2
Аз само да се похваля, че тази вечер започвам да гледам The undoing. Исках да го гледам с моя звяр, не знаете какво ми костваше, но го убедих месец по-късно 😂 дано си е заслужавало хаха.
|
|
|
Post by GGWP on Jan 12, 2021 13:35:46 GMT 2
Вчера приключихме Space Force по Нетфликс - комедия, тънко (и не толкова) иронизираща Тръмп и други знайни и незнайни фигури. Четох не особено добри мнения, но на нас много ни хареса. Само дето трябва да чакаме сигурно година за втори сезон. Участват Джон Малкович, Стив Карел, Лиса Кудроу. Препоръчвам!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2021 7:29:30 GMT 2
За книгите Bridgerton четох, че са скучни. Изтеглих ги, но за сега не мисля да си губя времето. 50 shades - и филмите и първата книга за мен бяха боза... Не разбирам какво толкова им харесват... The Crown се опитах да го гледам между празниците, но ми беше скука. Сега съм на 2ри сезон на Black mirror. Много ми харесва!
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 13, 2021 12:31:16 GMT 2
Вчера започнах да гледам "Манифест" в HBO и не мога да се спра. Страхотен сериал. Малко фантасмагоричен, защото става въпрос за самолет, който изчезва и се връща след 5 години, а за пасажерите се усеща като нормален полет. Гледам го на един дъх. Засега има само два сезона, но е от 2018,което означава, че ще има още.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jan 13, 2021 17:06:32 GMT 2
Зайчето беше писала за 13 reasons why и реших му дам шанс, тъй като ми бе препоръчван многократно през последните години, а вече бях изгледала почти всичко в Нетфликс. Така че благодарности на Зай, че ме подсети! Изключително тежък на моменти, няма да коментирам конкретни сцени, но мисля, че онези, които са го гледали, ще се досетят какво по-точно имам предвид. По принцип си падам малко дебелокожа, но историята на Хана Бейкър наистина ме трогна и успя да ме разплаче на няколко пъти. Сериалът експлоатира много наболели социални проблеми, свързани с развитието и възпитанието на тийнейджърите, ролята на родителите, училището като институция и обществото. Въпреки че минаха десет години от завършването ми, сюжетът ми бе интересен и вълнуващ. Благодарна съм, че гимназията, в която учих, строго осъждаше дори и най-малкия опит за някакъв вид насилие. Освен това ми допадна това, че в саундтрак листата присъстват шедьоври от 80-те и 90-те години-The Cure, Depeche Mode, Ultravox, идеално вписващи се в атмосферата на сериала.
|
|
|
|
Post by Qyiana on Jan 13, 2021 23:45:20 GMT 2
Манифест е много интересен! 👍 Сега започнахме See, много мнооого дива утопия. Участва Джейсън Момоа. В далечното бъдеще населението на земята се е намалило до 2 милиона заради...пандемия и всички оцелели са слепи. Всичко обаче се променя с раждането на близнаци, които виждат. Офтопик - Аурора, как си след гледането на "Историята на прислужницата"🙃 Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk See е страшно интересен, чакам следващия сезон😍 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by aurora on Jan 14, 2021 3:49:47 GMT 2
Манифест е много интересен! 👍 Сега започнахме See, много мнооого дива утопия. Участва Джейсън Момоа. В далечното бъдеще населението на земята се е намалило до 2 милиона заради...пандемия и всички оцелели са слепи. Всичко обаче се променя с раждането на близнаци, които виждат. Офтопик - Аурора, как си след гледането на "Историята на прислужницата"🙃 Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk Това звучи интересно! Аз съм добре, на трети сезон съм вече, въпреки сесия 😁 Това говори само за себе си, благодаря за препоръката 💕
|
|
|
Post by magica on Jan 14, 2021 15:23:01 GMT 2
Минавам да кажа за Lupin в Нетфликс. Вчера го почнахме, харесва ми!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dreamer on Jan 15, 2021 19:40:37 GMT 2
Минавам да кажа едно голямо благодаря на дамите, които препоръчаха "Bridgerton". Много ми хареса! Наскоро изгледах " Devils" с участието на McDreamy 😍. Главният герой също е 😍. Общо взето историята е финансова конспирация, като действието се развива по време на финансовата криза 2007-2008г. Хареса ми, binge watch-нах си го. Малко по малко започват да се завръщат някои сериали след почивката за празниците, та се подсетих да ви препоръчам някои от тях: The Rookie - Джон Нолън решава, че на 40 години ще смени професията си и става полицай. Да, полицейските сериали за изключително изтъркана история, но в този има нещо много приятно, страхотен хумор и доста симпатичен актьорски състав. All rise - Води се "legal drama". Това, което го различава от повечето правни сериали, е че показват и гледната точка на съдията. В края на месеца трябва да продължи 2ри сезон. Prodigal son - Историята се върти около синът на известен сериен убиец, Малкълм Брайт, който работи като профайлър. Главният актьор мисля, че е участвал в "Lost". Миналата седмица започна 2ри сезон. *И трите сериала са от тези, в които всеки епизод се разглежда различен случай, но естествено има и обща история, която се развива в епизодите. This is us - струва ми се най-подходящо да го опиша като сериал за живота. Проследява живота на тризнаци (Кевин, Кейт и Рандъл) и техните родители Ребека (Mandy Moore) и Джак (Milo Ventimiglia 😍). Изключително емоционален, може би защото разказват история и случки, които са възможни, не са фантасмагории, случвали са се нас или на някой близък или ще се случат някога - като доста реалистичен го усещам и предполагам, че това ми влияе. Точно emotional rollercoaster си е. Абе голям рев пада - къде от хубаво, къде от лошо. Много ми харесва, че разказвайки ти историята, виждаш моменти от настоящето, миналото и бъдещето. В момента излиза 5ти сезон. С две ръце подкрепям препоръките за "La casa de papel", "Queen of the South", "Orphan black".
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2021 13:21:32 GMT 2
Voxxy, много точно. Аз завърших преди 16 г., но имаше моменти от сериала, които ми връщаха ясни спомени от гимназията. Изглежда тийн сериал, а всъщност някои сцени можеш да ги откриеш и в света на "възрастните", в работата, в личния живот... За мен най-важното послание на сериала беше да обръщаме внимание на близките си и когато дават сигнали, да не ги подценяваме. Преди 5 г. загубих по такъв начин един от най-близките ми приятели от гимназията, който бе ученическата ми любов... Давал ми е сигнали, но винаги съм вярвала, че е достатъчно силен, за да се пребори с тези мисли... А беше много умен, хубав, с успешен бизнес... Сериалчето ми отвори очите за това какво е да си от другата страна.
Довършвам Black mirror и се чудя кой да почна Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jan 16, 2021 20:06:25 GMT 2
Много съжалявам да го чуя, Зайче! ❤
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Jan 18, 2021 10:50:06 GMT 2
Споменали сте повечето от сериалите, които харесвам и гледам, но този не видях. Препоръчвам за любителите на криминалните сериали, мистерии. Държи в напрежение до последно, но в същото време някак лежерно върви филмчето. 10 серии е и го изледах за ден и нещо, защото исках да разбера какво точно се е случило. Сега започвам книгата. The Truth About the Harry Quebert Affair
www.imdb.com/title/tt7134194/
Вчера си направих филмов маратон с този сериал, също много ми хареса. Благодаря за препоръката!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2021 10:57:52 GMT 2
Манифест е интересен, потвърждавам. Има още сезони качени в нета, понеже си спомням, че в HBO не бяха всички. 'Историята на прислужницата' също ми беше интересен,книгите-не,особено втората.Чакам новият сезон, май април ще го качат или април почват снимките, нещо подобно четох.. Lupin гледам,голям палец нагоре.
|
|
|
Post by Перуника on Jan 19, 2021 15:12:03 GMT 2
|
|
|
Post by dreamer on Jan 21, 2021 18:29:41 GMT 2
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jan 22, 2021 14:24:49 GMT 2
Манифест е интересен, потвърждавам. Има още сезони качени в нета, понеже си спомням, че в HBO не бяха всички. Наваксаха и качиха и втори сезон. През лятото четох, че ще има и трети сезон, но с короната не е ясно кога и как ще станат нещата. Да не забравя пак да ви хохваля See. Първия епизод вървеше много мудно, поне за мен, но от втори насам стана супер интересно и изгледахме сезона за няколко дена. Нямам търпение за сезон 2.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2021 10:26:14 GMT 2
Наскоро се завърнах към Peaky Blinders, много ми харесва, не помня защо спрях да го гледам. Скоро излиза и последният му сезон, нямам търпение. А Cillian Murphy като Thomas Shelby ми е слабост. Само да мине сесията и ще го binge-на.
|
|
|
Post by elena on Jan 24, 2021 0:07:14 GMT 2
С две ръце препоръчвам Sex education. Много приятен, неангажиращ и забавен сериал. Има два сезона, подновен е за трети, но все още няма публикувана информация кога ще излезе (попринцип ги пускат в края на януари). С нетърпение чакам четвърти сезон на Stranger things, дано чакането си заслужава.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 25, 2021 11:54:01 GMT 2
Идвам да похваля " Your Honor " - 10х60мин. Страхотна криминална драма, интересна история с много теми за размисъл. За изборите, които правим и до какво водят те. Препоръчвам определено.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2021 7:40:39 GMT 2
Здравейте, “цопвам” и в тази тема, обожавам сериали. От няколко дни гледам “Аз, вещицата” по HBO GO и много се зарибих. Специфичен е, става дума за вещици и вампири. Ако си падате по такива неща, препоръчвам Връщам се да изчета темата от начало и да си набележа нови сериалчета.
|
|
|
Post by mira on Jan 26, 2021 11:35:07 GMT 2
Здравейте, включвам се с няколко препоръки на сериали, които изгледах последния месец и ми допаднаха.
The Crown - първите 2 сезона бяха топ, третият малко ми беше скучно, но 4тия с Маргарет Тачър и Даяна пак стана интересно. Толкова се зарибих по темата, че после изгледах няколко документални за Уиндзор и Даяна.
The Queen's Gambit - много готин, гледа се бързо. И забележете, че дрехите на героинята, когато не са едноцветни да винаги на квадрати, като шахматна дъска. Много му се изкефих!
GirlBoss - доста приятен, бързо се гледа. Може би повечето от вас са чували за Nasty Gal бранда, който предлага секънд хенд дрехи. Това е историята на създаването му и на собственичката София Аморузо. Има и книга със същото заглавие.
Black Mirror - мега странен и супер готин! След всеки епизод си в тотална обърквация 😃 Препоръчвам го!
Babylon Berlin - супер як! Първите няколко епизода ми беше трудно да схвана нещата и само заспивах, но се кефя, че го изгледах. Има и доста кадри от 20те в Берлин и заведенията. 2 сезона е, препоръчвам!
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|