|
Post by ☀ on Jun 2, 2021 9:11:15 GMT 2
Не е по темата, но понеже коментирахме Приятели и как изглежда Матю Пери..попаднах на тази статия и съм изненадана. link
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2021 18:50:44 GMT 2
Да... Много тъжно. А е хубав мъж. Доколкото си спомням голяма част от шегите на Бинг, той ги е измислял... Та и забавен, умен... Наистина не разбирам какво се случва в главите на хората понякога и защо изобщо пробват наркотиците, като знаят колко трудно човек може да се пребори със зависимостта към тях. Да не говорим как прецакват здравето, външния вид... Недоумявам тези избори. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Adoralova on Jun 2, 2021 21:34:30 GMT 2
Никога не съм харесвала Приятели.Колкото пъти го засека по телевизиите,никога не ми хваща вниманието.Как му беше името на онази глупавия Джоуй?,който ръси "майтапи" с всяко отваряне на устата...елементарни смешки,които всъщност не са ми смешни.Ако ще е хумор,предпочитам тип Луи Дьо Финес.
Cruel Summer препоръчвам,ако вече не съм го споменавала.Има 8 излезли епизода,остават още 2.Драма,трилър,тийн драма..много добре поднесена информация,която се случва в периода на 2 години.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2021 22:36:03 GMT 2
То на Приятели идеята му е различна според мен. Много, много леко сериалче. Не усещаш как минава епизода. Не те натоварва с нищо. Гледала съм го много, много пъти. Мен ме "спасяваше" месеци наред, когато мама почина и не можех да заспя вечер, мислейки за това, през който мина семейството ми... Достатъчно интересен, за да те ангажира и разсее, не е прекалено сериозен, смешен, скучен, с интересна интрига. Има от всичко по малко...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2021 14:21:27 GMT 2
Ако обичате английски хумор, препоръчвам The IT crowd, едно време го даваха по GTV, със заглвието Компютърджии. И като съм на вълна сериали от Острова, няма как да не препоръчам “Убивайки Ийв”👌 И последно, не е сериал, но ако сте ме чели в темата за инфлуските, знаете за моите кино неволи. Та най-накрая успях да гледам Круела!🤪Много ми хареса!😊Подбора на песни също беше топ! 😊 Sent from my iPhone using Tapatalk С нетърпение чакам новият сезон на Убивайки Ийв, за жалост ще е последен.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2021 21:54:30 GMT 2
Някой гледа ли Why women kill? Първият сезон беше много интересен и днес случайно видях, че са излезли 3 епизода от 2 сезон.
|
|
|
Post by candygirl on Jun 8, 2021 0:00:44 GMT 2
Аз много харесвах първия епизод , ще почна и втория.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2021 10:04:20 GMT 2
И аз снощи изгледах 1ва серия, заплетоха се нещата. Каста от първи сезон много ми харесваше, сега нещо не ми допадна толкова много, но ще има интрига предполагам. Много харесвам сериалите на Марк Чери, Отчаяни съпруги до ден днешен като го хвана по телевизията и го зяпам. 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jun 14, 2021 19:18:04 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2021 19:36:52 GMT 2
Видях днес трейлъра и през цялото време си мислех за датата на излизане и си викам ооо сигурно Юли ще е и като показаха Септември направооо...
|
|
|
Post by notacliche on Jun 14, 2021 20:27:20 GMT 2
Аз последно изгледах Mare of Easttown. 8 серии са. Препоръчвам го с 2 ръце, скоро не бях гледала нещо толкова добро. Кейт Уинслет играе просто брилянтно и самият сериал е изпипан до последния детайл и те държи под напрежение през цялото време. Също така и си поплаках доста.😢
|
|
|
Post by Pushy66 on Jun 14, 2021 21:10:55 GMT 2
Идвам да препоръчам (и преди е споменаван) Cruel Summer - далеч съм от тийн годините, но много ми допадна историята и как е поднесена - в 3 последователни лета. Ще се радвам, ако някой препоръча нещо подобно, което хем е с младежи и има мистерия/трилър елементи, хем не е инфантилно (като Pretty little liars) или депресарско (като 13 reasons why).
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2021 22:03:10 GMT 2
Идвам да препоръчам (и преди е споменаван) Cruel Summer - далеч съм от тийн годините, но много ми допадна историята и как е поднесена - в 3 последователни лета. Ще се радвам, ако някой препоръча нещо подобно, което хем е с младежи и има мистерия/трилър елементи, хем не е инфантилно (като Pretty little liars) или депресарско (като 13 reasons why). Stranger things, но там има и доста фантазия, иначе децата (вече младежи) играят брутално добре.
|
|
|
Post by noclue on Jun 15, 2021 0:00:10 GMT 2
Идвам да препоръчам (и преди е споменаван) Cruel Summer - далеч съм от тийн годините, но много ми допадна историята и как е поднесена - в 3 последователни лета. Ще се радвам, ако някой препоръча нещо подобно, което хем е с младежи и има мистерия/трилър елементи, хем не е инфантилно (като Pretty little liars) или депресарско (като 13 reasons why). Stranger things, но там има и доста фантазия, иначе децата (вече младежи) играят брутално добре. Stranger things ми беше супер страшен на мен, гледахме само първи сезон като излезе, преди бая време беше. Почти нищо не си спомням, освен че ми беше постоянно на тръни като го гледам. На работа ми се смяха, че треперя от такъв сериал 😀, дето деца са главните герои. Туйн пийкс беше същата работа, като новият сезон, който пуснаха пак преди бая време вече, ни дойде ту мъч с измишльотината и го спряхме.. Push90, може да видиш Ozark. Не е съвсем с младежи, но историята те държи в напрежение, има си и леко мистерия.
|
|
|
Post by Marsia on Jun 15, 2021 7:25:32 GMT 2
Аз последно изгледах Mare of Easttown. 8 серии са. Препоръчвам го с 2 ръце, скоро не бях гледала нещо толкова добро. Кейт Уинслет играе просто брилянтно и самият сериал е изпипан до последния детайл и те държи под напрежение през цялото време. Също така и си поплаках доста.😢 Препоръчвам го също. Много добър. Силна драма, държаща в напрежение около крими историята. Кейт Уинслет е великолепна- мрачна, устремена, опустошена.
|
|
|
|
Post by ☀ on Jun 15, 2021 8:03:27 GMT 2
Уикенда довърших Мер, но сякаш ми беше в повече прехласването по него. На мен Your Honor повече ми хареса, а са със сходна тематика. В Мер ми липсваше напрежението.Играта на Кейт обаче беше страхотна и дори само заради нея си заслужава да се гледа
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jun 15, 2021 11:34:48 GMT 2
Ох, освен чудесната Кейт, много харесах и Евън Питърс, към който имам нескрит сантимент още от AHS (макар че там ролите му в повечето случаи са на психопат, социопат и т.н😁). 😍 Майката на Мер също беше много свежа и забавна.
Ако не сте гледали True Detective, горещо препоръчвам! Три сезона, всеки с отделна история и различни актьори. Първи и трети сезон са ми любими, имат сходна концепция, втори е с леко екшън/мафия нотка. Матю Макхонъхи в първи сезон прави умопомрачително добра роля. Втори сезон е с много известни актьори-Колин Фарел, Винс Вон, Рейчъл Макадамс. Трети е с Махершала Али, който създава един великолепен образ! Много ми допадна и играта на другия следовател, колегата му. Жанрът на първи и трети сезон е мистерия/трилър/крими, на втори е по-скоро трилър/крими/екшън.
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2021 21:27:13 GMT 2
Идвам да препоръчам (и преди е споменаван) Cruel Summer - далеч съм от тийн годините, но много ми допадна историята и как е поднесена - в 3 последователни лета. Ще се радвам, ако някой препоръча нещо подобно, което хем е с младежи и има мистерия/трилър елементи, хем не е инфантилно (като Pretty little liars) или депресарско (като 13 reasons why). Изгледах първа серия, интересна история, но ми се стори, че дадоха прекалено много неща още в 1ва серия и не ми се иска останалите да са само пълнеж. Дано ми задържи интереса за целия сезон, пускам втора серия.
|
|
|
Post by Pushy66 on Jun 15, 2021 22:32:22 GMT 2
Засега са 9 серии, имаше моменти с пълнеж, които леко превъртах, понеже винаги искам да стигна до същественото от мистерията 😀 Мисля, че ще задържи интереса ти, сподели по-нататък.
|
|
|
|
|
Post by ☀ on Jun 21, 2021 8:15:27 GMT 2
Изгледах първи сезон на New Amsterdam и тъкмо реших да се откажа, понеже липсваха напрежение и заплетеност и взеха, че направиха едни ударни 3-4 епизода в края. Не знам дали и при вас е така, но в този сериал все едно всичко е приказка, завършва винаги добре, някакви чудеса се случват. Малко нереалистично ми е Или аз съм с промит мозък покрай Chicago Med, който много харесвам.
|
|
|
Post by emma on Jun 22, 2021 11:58:53 GMT 2
Започнах Why women kill?, харесва ми, но първи сезон ми беше една идея по-силен. Mare of Easttown го гледах, ставаше, но не ме впечатли особено. Един от най-добрите крими сериали за последните години за мен е Defending Jacob, Truth be told също ми хареса. Като цяло Apple изкараха много добри сериали. Чакам с нетърпение втория сезон на The morning show.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 23, 2021 0:02:34 GMT 2
Изгледах Cruel summer, определено ми хареса, страхотна актьорска игра от двете момичета. Повечето неща ги бях преценила още след 3-4 серия, но не и точно това, което се случи на финала. Финала ми беше много интересен, скоро не бях гледала сериал, който толкова много да ми грабне интереса. Ще има още един сезон (поне) и ще ми е интересно как ще развият историята от тук нататък и дали изобщо сюжета ще включва тези персонажи или ще бъде с нова история. Според мен ще е много по-добре да е нова история, все пак тази може да се каже, че си я завършена. Много благодаря за препоръчаният сериал!
|
|
|
|
Post by Deleted on Jun 24, 2021 18:00:41 GMT 2
Оооо, хареса ми трейлъра, Никол пак ще играе психопат както в повечето сериали.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2021 20:16:17 GMT 2
Някой от вас следи ли Succession? Обявха, че новият сезон ще започне тази есен, предполагам, че до няколко дни ще пуснат и трейлъра.
|
|