|
Post by magica on May 22, 2021 13:06:48 GMT 2
Stranger things дали ще има скоро нов сезон? Топ сериал ми е и на мен. Чакам също и на The morning show втория сезон, снимаха го скоро …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on May 22, 2021 14:43:47 GMT 2
Stranger things дали ще има скоро нов сезон? Топ сериал ми е и на мен. Чакам също и на The morning show втория сезон, снимаха го скоро … Sent from my iPhone using Tapatalk Ще има на Stranger things, но заради ковида снимките се забавиха малко. Аз още въздишам по Били - много ме кефеше ❤️ не знаех,че The morning show ще има продължение - мислех,че е one off. Много хубава новина! Някой има ли мнение за Westworld? Първия сезон го изгледах на един дъх, но после нещо ме изгуби.
|
|
|
Post by Deleted on May 22, 2021 19:05:43 GMT 2
За българските сериали, ще има следващи сезони със сигурност на: Съни бийч Пътят на честта
На мен от този телевизионен сезон, най-много ми хареса сериала на btv "Белези", който все още се излъчва.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2021 0:06:10 GMT 2
Мен Westworld изобщо не ме грабна. Бях изгледала таман Dark и Devs, по които се зарибих много.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by magica on May 23, 2021 11:11:50 GMT 2
Westworld ми хареса само първият сезон. После нещо ми доскуча. “Пътят на честта” го гледах и да призная си ми беше интересен. С удоволствие ще гледам следващ сезон. Друг български сериал, който ме е впечатлил, беше: “Денят на бащата”, на БНТ е. Препоръчвам го с две ръце!
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2021 11:20:07 GMT 2
Аз от комедийните харесвам Тhe office US - с глас съм се смяла, има ли други фенове тук? Аз съвсем наскоро го свърших и някак не мога да намеря нищо,което да го смени. Стийв Корел ми стана слабост. Modern family, The Middle, Big Bang Theory, New girl. Любими сериали са ми Stranger Things и Vikings. Харесвах The Crown,но когато смениха актьорите след 2ри сезон го спрях, не е същото просто. Иначе ми допаднаха и The Morning show и firefly lane - нов на нетфликс. Най най най смешния за мен сериал е Inbetweeners - английски е обаче и не знам дали се харесва на всеки,защото чувството за хумор е много специфично - аз вия от смях ма всяка втора дума, но баща ми каза само става 🤣 Патрашче, на мен The office ми е може би топ 1 комедиен сериал. На първо четене не се сещам за друг. Английския хумор мен ме кефи, бях на две-три постановки, когато посетих Лондон и си беше смях. Ще погледна Inbetweeners.
|
|
|
Post by patrashkova on May 23, 2021 17:08:37 GMT 2
Аз от комедийните харесвам Тhe office US - с глас съм се смяла, има ли други фенове тук? Аз съвсем наскоро го свърших и някак не мога да намеря нищо,което да го смени. Стийв Корел ми стана слабост. Modern family, The Middle, Big Bang Theory, New girl. Любими сериали са ми Stranger Things и Vikings. Харесвах The Crown,но когато смениха актьорите след 2ри сезон го спрях, не е същото просто. Иначе ми допаднаха и The Morning show и firefly lane - нов на нетфликс. Най най най смешния за мен сериал е Inbetweeners - английски е обаче и не знам дали се харесва на всеки,защото чувството за хумор е много специфично - аз вия от смях ма всяка втора дума, но баща ми каза само става 🤣 Патрашче, на мен The office ми е може би топ 1 комедиен сериал. На първо четене не се сещам за друг. Английския хумор мен ме кефи, бях на две-три постановки, когато посетих Лондон и си беше смях. Ще погледна Inbetweeners. Дааа то е за една група момчета ученици и после има два филма за след като завършват. Чувството за хумор е доста грубичко и криндж,обаче аз си признавам,че доста си падам и по някак по-просташки шеги, а и някак много точно е уловил есенцията на местната младеж 🤣 не съм дама какво да се прави - колкото по-пиперливо, толкова по-добре 🤣🤣🤣 Имаше и едим друг английсли сериал,който бях гледала навремето още в Бг - няма такъв смях Coupling - той е такъв вече с това класическото английско чувство за хумор. Уникат е! Тук ме инфлуенснахте и почнах Тhe flight attendant. Много ме грабна! Този Dark немски ли е? П.с да кажа само,че хич не ме кефят нито английдките сериали,нито филми и това са единствените изключения 🤣
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2021 18:16:36 GMT 2
Немски е, но има и дублаж на английски Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on May 27, 2021 10:13:30 GMT 2
За Westworld, и аз останах разочарована от последните сезони, но ги изгледах докрай. Наистина началото беше много силно, но не успяха да надградят, което е тъжно. Имаше потенциал. Офф, хорааа...пуснах началото на Приятели: Отново заедно и като почнах да рева... Ще продължа гледането по-късно.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 11:23:34 GMT 2
Оо пуснали ли са го по ХБО вече? Да зареждам кърпичките за довечера.
Много са ми любими всичките ❤
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 27, 2021 19:11:27 GMT 2
На мен също Западен свят не ми допадна особено към края си. Първите един-два сезона бяха много добри.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 20:01:03 GMT 2
Оххх много са сладички Приятелите, циврих на няколко места и никак не ми се искаше да свършва. Нищо че са с 20 години по-дърти, все още носят онзи вайп на младежите, които и след още 20 години пак ще ни забавляват.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 22:40:48 GMT 2
Ох, и аз си поплаках. Страхотни са всичките ❤ Впечатляващо е как сериалът е бил спасението в трудни моменти на много хора.
|
|
|
Post by zahir on May 28, 2021 13:47:46 GMT 2
Brooklin 99 е супер забавен хумор, според мен.
Приятелите е ясно, че са топ-а, щях да падна като мъжа ми каза, че не му харесват..
Изгледах едно руско забавно сериалче, Психоложки, за едни откачалки състудентки, става за убиване на времето.
|
|
|
Post by magica on May 28, 2021 14:22:21 GMT 2
Аз също плаках на епизода на Приятели. Много мъчно ми стана за Матю Пери, човекът изглежда истински нещастен. Рос - Дейвид Шуимър и Фиби - Лиса Кудроу ми се сториха най-свежи.
|
|
|
Post by Minnie on May 29, 2021 1:34:34 GMT 2
Страхотен reunion на "Приятели" ❤️ Аз съм заклет фен, гледала съм сериала стотици пъти, знам всички епизоди наизуст и ми носи много приятни емоции. Хем ми стана леко тъжно, хем се посмях, много ми хареса. Лиса Кудроу не е мръднала, а смехът ѝ е уникален 😂 Тя, Дейвид Шуимър и Мат ле Бланк ми се сториха свежарки. Тъжно ми стана за Матю Пери - ето как зависимостите те скапват ужасно. Кортни Кокс и Дженифър Анистън направо са си сменили физиономиите. Много ми харесаха и включванията на другите герои. А и Джеймс Кордън също ме кефи. Доста добре са се справили.
|
|
|
Post by magica on May 29, 2021 8:15:18 GMT 2
Кортни и Дженифър посещават един доктор според мен😄 Те мисля са си много близки приятелки в живота. От вчера си започнах пак сериала, може би за стотен път, аз съм тотално луда. Мъжът ми постоянно ме бъзика. Кой какво прави, аз все Приятели гледам 😁😁😁 Цитирам, сцени цели мога да изиграя!
|
|
|
Post by Deleted on May 29, 2021 8:19:45 GMT 2
Кортни и Дженифър посещават един доктор според мен😄 Те мисля са си много близки приятелки в живота. От вчера си започнах пак сериала, може би за стотен път, аз съм тотално луда. Мъжът ми постоянно ме бъзика. Кой какво прави, аз все Приятели гледам 😁😁😁 Цитирам, сцени цели мога да изиграя! Sent from my iPhone using Tapatalk +1
Аз го гледам по БТВ КОМЕДИ всеки ден, че даже понякога гледам и повторенията на другия ден. Отделно като вечер не ми се гледа нищо пускам в ХБО ГО любимите ми серии. Като цяло психясала работа.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 30, 2021 18:48:21 GMT 2
Изгледах и аз Приятели, споделям мнението на magica за Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър. Освен, че са най-свежи и са точно в образите на Рос и Фийби. Не знам защо, но другите актьори някак не ми бяха съвсем в роля при четенето. Просто Лиса и Дейвид сякаш не са мръднали и са си все същите като от сериала.
|
|
|
Post by ☀ on May 31, 2021 7:52:57 GMT 2
Аз не се разплаках на епизода на Приятели, но ми хареса как са го направили. Матю Пери изглежда с 20г отгоре, явно проблемите са го състарили преждевременно. Малко ми стана неприятно да им гледам лицата с филъри, ботокси и там каквото са си наблъскали. Не се е получило добре и при тримата според мен. Ей Джоу си ми е любимец и на тези години е същата свежарка. Дори точно така си го представях като гледам сериала, че един ден ще има малко коремче, прошарена коса, ама същия веселяк.
|
|
|
|
Post by magica on May 31, 2021 9:14:50 GMT 2
Ох, докато разбера, че Tual си е сменила ника Май днес е излезнал последният епизод на Мер, нямам търпение
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 31, 2021 9:53:42 GMT 2
Аз изгледах Мер, много ми хареса. Бях чела спекулации кой е убиецът, но не ми се вярваше. Оказаха се верни. Драматичен финал, сериалът си заслужава гледането.
|
|
|
Post by ☀ on May 31, 2021 10:54:45 GMT 2
magica, разконспирира ме Аз изгледах 2 епизода от Мер, ама не кореспондираха с настроението ми и нямах търпение да чакам следващ епизод. Щом са качили и последния ще го изгледам в дъждовната седмица. Не знам дали и при вас е така, но си имам книги/филми/музика за дъждовни дни и гледам да си го направя готино. Не е сериал, но примерно Coherence ми е един от любимите филми и то точно в мрачни дни. Препоръчвам за любителите на жанра.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on May 31, 2021 14:59:00 GMT 2
Не съм се включвала от началото на темата, че нещо не мога да намеря интересни сериали. Мер следя и аз, довечера ще си пусна последния епизод, дано не ме разочарова. Ще има ли и други сезони?
Гледа ми се европейски комедиен, нещо като "Новите съседи", но не попадам на толкова забавен. Руските "Кухня", "Хотел Елеон" и т.н. също харесвам. Много заден съм дала от американското кино и тв последните години и гледам много малко американски продукции. Та ако някой има предложения за европейски забавни сериалчета, ще е супер!
|
|
|
Post by Deleted on May 31, 2021 18:37:33 GMT 2
На мен повече ми допадат "Моите мили съседи" пред "Новите съседи". Падам си и аз по комедии, но май ще започна отново Приятели след като приключа с 17-ти сезон на Анатомията на Грей.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 31, 2021 19:41:21 GMT 2
Мер няма да има нов сезон - минисериал е.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 31, 2021 20:35:23 GMT 2
Аз идвам да похваля Ню Амстердам. Изгледах първия сезон на един дъх. Има общо два засега. Ако харесвате сериали с доктори и такава насоченост, то няма да сбъркате. В листата съм сложила и "Лупин". Много го хвалят. И аз си поплаках на "Приятели". Също така много се радвам, че Луцифер ще има още един сезон. Актьорът е.....😍
|
|
|
Post by Deleted on May 31, 2021 22:55:21 GMT 2
Поплаках си и аз на Приятели: отново заедно. Дженифър и Кортни определено изглеждаха странно, но като цяло всички са ми симпатични и външния им вид не ми беше от голямо значение. Сигурна съм обаче, че за всички фенове щеше да е много по-интересно, ако бяха направили филм, в който показват героите след 17 години. Кой къде живее, децата, с какво се занимават и т.н. Същевременно можеше например да наемат всички заедно отново апартамента на Моника и да се събират там. Варианти има и според мен щеше да е много по-готино. От друга страна го има и риска да разочароват публиката.
|
|
|
Post by patrashkova on Jun 1, 2021 12:31:33 GMT 2
Някой тук фен ли е на The last kingdom? Прочетох първата книга и реших да гледам сериала - откакто сме го пуснали не съм спирала. Добре поне,че тук понеделник беше почивен ден. Остават ми само 3 епизода и после ще страдам. Външния вид на главния герой няма да коментирам - ще кажа само 😍❤️😝
|
|