|
Post by voxxymoxxy on May 13, 2021 22:01:11 GMT 2
Зайче, мисля, че само с VPN става. Май само в Щатите може и без, но аз не съм напълно наясно-възможно е и да съм в грешка.
Излезе новата серия на Мер от Ийсттаун и вече имам предположения, но усещам, че ще има и изненади. Супер е сериалчето, а Кейт Уинслет е с поредна брилянтно изиграна роля! Много я харесвам от дете. Имах на касета "Титаник" и го гледах всеки ден без да преувеличавам. 😆
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2021 23:05:21 GMT 2
Момичета, тъп въпрос. Как мога да гледам HBO max? Имам HBO Go, което се гледа вкъщи на ТВ-то. Кабелна нямам. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Само така може, но не знам колко е успешно. Бях чела, че 2021 се очаква HBO GO да се превърне в HBO MAX, но не знам дали ще го направят. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2021 23:35:25 GMT 2
Благодаря ви момичета 😘🤗
На 27.05 ще излъчват Friends reunion и нямам търпение 🤗
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by voxxymoxxy on May 13, 2021 23:41:52 GMT 2
И аз нямам търпение за "Приятели"! 💗💗💗 Действат ми като антидепресант и са били с мен в най-лошите ми моменти. Рос и сандвича, Рос и солариума, Рос и извънредно избелените зъби, Рос и кожения панталон, Рос и синтезатора, Рос и Унаги, Рос и броненосецът, Рос и реакцията му на връзката между Моника и Чандлър... Невероятен образ! 🤣🤣🤣
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2021 9:11:42 GMT 2
Охх и аз съм голяма фенка на Приятели и продължавам да го гледам за 3828272 път. 😂 Точно вчера си мислех за реюниъна и кога ли ще го пуснат и вечерта като видях рекламата много ми стана хубаво. 😊
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by magica on May 14, 2021 9:22:15 GMT 2
Най-голям любимец на мен ми е Чандлър! Знам всички епизоди наизуст! На мен също Мер много ми харесва, определено е доста интересен, не издавайте, че чак другата седмица ще гледам епизода 😁
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2021 20:51:57 GMT 2
Вчера, когато видях, че Дженифър Анистън е постнала част от трейлъра и датата 27-ми май, бях на 7-мото небе! Обожавам сериала! Много, ама много се надявам, че филмът ще е едно наистина качествено продължение на сериала. Например двете части на филма "Сексът и града" ми харесаха много, не ме разочароваха. Но понякога е по-добре да се спре, както например с "Карибски пирати".
Започвам 4ти сезон на The crown. До момента само 1 нещо не ми хареса, но то е неизбежно, предвид идеята на сериала и това е смяната на актьорския състав в сезон 3. Много ми хареса сериала, четох, че през юли започват снимките на сезон 5.
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2021 23:09:12 GMT 2
Реално продължението на Приятели няма да има нищо общо със сериала. По-скоро ще е нещо като интервюта с актьорите, но определено няма да влизат в ролите на героите си и да дадат история какво се случва след 20 години.
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2021 23:22:20 GMT 2
Ахх, щеше да е забавно да ги видим в ролите им. И мен "Friends" ме е "спасявал" в тежки моменти. Заспивах години наред с тях. Знам ги наизуст и никога не ми писват... Чандлър ми е любимеца от мъжете, а Рейчъл от жените. Тя и Кари Брадшоу са двете героини, които 20+ г. след снимането на сериалите, продължават да са много добре облечени. А Матю Пери е страхотен... чак ме е яд, че се е пропил. Би бил страхотна половинка с това чувство за хумор.
|
|
|
Post by Adoralova on May 15, 2021 3:47:57 GMT 2
Започнахме със съпруга ми LOST по Hulu,тъй като той има пропуски,пък на мен ми е любим сериал за всички времена. Набелязали сме си още Cruel Summer, Chance, Top of the lake, Normal People.
The Handmaid's tale никак не е зле,но новия сезон не ме грабва никак.
|
|
|
Post by Перуника on May 17, 2021 11:24:50 GMT 2
Реално продължението на Приятели няма да има нищо общо със сериала. По-скоро ще е нещо като интервюта с актьорите, но определено няма да влизат в ролите на героите си и да дадат история какво се случва след 20 години. Sent from my iPhone using Tapatalk Лелее, настина ли? аз очаквах точно това. Дори вчера влизах да търся в imdb колко дълъг ще е епизодът. От друга страна пък бяха качили един списък с гостуващи звезди, което също ме навежда на мисълта, че ще е като продължение. Новият сезон на Историята на прислужницата е изключително интересен. Смея да кажа най - добрият след първи. Постоянно нещо неочаквано се случва.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2021 9:36:04 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2021 18:13:16 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2021 19:05:43 GMT 2
Леле, какво е станало с Matthew Perry??? А Lisa Kudrow ми прилича на бабичка. Супер много се е сбръчкала. Даже й потърсих възрастта в Гугъл...
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2021 22:04:52 GMT 2
Наистина Матю изглежда доста зле и аз се изненадах защо е толкова застарен, нищо общо с младия Чандлър. Мисля че Дженифър и Дейвид изглеждат най-добре и свежи, особенно Дейвид като се засмее все едно виждам Рос. Много ми е тъжно да ги гледам така, аз съм свикнала те да са си онези младежи от сериала, но за жалост години не прощават на никого.
|
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 10:16:30 GMT 2
Тъкмо и аз идвах да ви кажа, че ХБО ГО ще излъчат Приятели. Вчера четох коментари в страницата им, че нямат информация още дали ще го излъчат и днес се зарадвах. 😊👏🏻
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 11:08:04 GMT 2
Супер новина Само като гледам трейлърите и ме хваща носталгията... Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on May 21, 2021 16:33:55 GMT 2
Леле, какво е станало с Matthew Perry??? А Lisa Kudrow ми прилича на бабичка. Супер много се е сбръчкала. Даже й потърсих възрастта в Гугъл... Sent from my SM-G980F using Tapatalk Матю дълги години се бори със зависимости към наркотици и алкохол и сигурно оттам идва това преждевременно състаряване 🙁
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 17:01:39 GMT 2
И аз така си мисля като Патрашкова. Неговата история е доста тъжна честно казано, изглежда свестен човек, но тези зависимости според мен доста са му съсипали живота. Единствено той все още не се е женил, миналата година беше сгоден, но се разделиха малко след като обявиха официално връзката си.
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 21:14:36 GMT 2
Приключих с The crown и съм в трескаво нетърпение за следващия сезон. Очаквам тези дни и Приятели. За съжаление виждам, че не една и две от звездите от сериалите, с които сме израстнали, изглеждат доста зле към днешна дата. В повечето случаи за съжаление се държи на зависимости.
Обмислям, дали да не гледам отново Modern family, приемам предложения за сериали, но за предпочитане такива, които вече са свършили, защото ми е голяма мъка да очаквам нов и нов сезон.
Тук не са споменавани, но някой гледа ли българските сериали, които въртят по btv и nova?
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 21:18:59 GMT 2
Приключих с The crown и съм в трескаво нетърпение за следващия сезон. Очаквам тези дни и Приятели. За съжаление виждам, че не една и две от звездите от сериалите, с които сме израстнали, изглеждат доста зле към днешна дата. В повечето случаи за съжаление се държи на зависимости. Обмислям, дали да не гледам отново Modern family, приемам предложения за сериали, но за предпочитане такива, които вече са свършили, защото ми е голяма мъка да очаквам нов и нов сезон. Тук не са споменавани, но някой гледа ли българските сериали, които въртят по btv и nova? Само кажи какъв жанр ти се гледа.
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 21:28:56 GMT 2
Нямам конкретни предпочитания, харесвам всичко без фантастика!
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 21:59:30 GMT 2
Нямам конкретни предпочитания, харесвам всичко без фантастика! Нещо леко и разтоварващо бих ти препоръчала Four weddings and a funeral (само един сезон e), Big Little Lies, Little fires everywhere, Why Women Kill, The Queen's Gambit.
Един от любимите ми сериали за ЦРУ е Homeland, но сезоните са доста. От класиките бих ти препоръчала Lost, Prison break, Suits (но последните сезони лично на мен ми дотъпяха). Лимитираният сериал с Ръсел Кроу много ми хареса - The Loudest Voice.
Sharp objects също не е лош, брутална актьорска игра! Двата сезона на Succession ги изгледах за няколко дни, но скоро ще има и трети сезон.
Амии май толкова се сещам за топ сериалите, които харесвам.
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 22:26:35 GMT 2
Благодаря ти! Lost гледахме с ММ миналата зима, но ще погледна другите!
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 22:46:49 GMT 2
Успях да пропусна друг любим сериал, който даже гледах тази вечер 😂 The Blacklist, но и той все още се излъчва, в момента е към края на 8-ми сезон и е подновен за още един.
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 22:57:15 GMT 2
Майка ми му е просто заклет фен. Беше ужасена, че ще чака, докато излезе новият сезон.
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2021 23:16:30 GMT 2
Много е тегаво с чакането 3-4 месеца за нов сезон, а сега с Корона вируса може и повече. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by magica on May 22, 2021 8:32:30 GMT 2
Започнах да гледам и Halston по Нетфлик, биографичен е, за дизайнера. Ще си призная, че не го бях чувала! И също поредицата за Тед Бънди започнах, Зай я беше препоръчала в другата тема. С големи очаквания съм за епизода на Приятели, много мило ми стана като ги видях. Наистина Матю Пери и Мат Лебланк изглеждат съсипани от живота Аз не съм ги следила, единствено за Матю знам, че е имал проблеми с наркотици и алкохол. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on May 22, 2021 10:50:19 GMT 2
Аз от комедийните харесвам Тhe office US - с глас съм се смяла, има ли други фенове тук? Аз съвсем наскоро го свърших и някак не мога да намеря нищо,което да го смени. Стийв Корел ми стана слабост. Modern family, The Middle, Big Bang Theory, New girl. Любими сериали са ми Stranger Things и Vikings. Харесвах The Crown,но когато смениха актьорите след 2ри сезон го спрях, не е същото просто. Иначе ми допаднаха и The Morning show и firefly lane - нов на нетфликс. Най най най смешния за мен сериал е Inbetweeners - английски е обаче и не знам дали се харесва на всеки,защото чувството за хумор е много специфично - аз вия от смях ма всяка втора дума, но баща ми каза само става 🤣
|
|