|
Post by voxxymoxxy on Apr 2, 2021 19:47:41 GMT 2
Firefly Lane-много приятен😊
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2021 0:22:14 GMT 2
Не е сериал, но е много любим филм - Last night с Кийра Найтли.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Apr 3, 2021 0:41:16 GMT 2
Ще си позволя и аз да споделя два филма, които ме впечатлиха наскоро: В Нетфликс са качили "Sleepers"- от 1996, криминален трилър, драма. Изключително интересен сюжет, невероятен актьорски състав (де Ниро, Брад Пит, Дъстин Хофман, Кевин Бейкън), разтърсващ на моменти. Лайтмотивите са: справедливост, възмездие и приятелство. Обожавам киното от 80-те и 90-те! Това за мен са най-добрите години на Холивуд! www.imdb.com/title/tt0117665/Гледах и I care a lot-хареса ми, държи в напрежение. www.imdb.com/title/tt9893250/
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 3, 2021 16:12:39 GMT 2
+1 за американските филми от 80-те и 90-те! Особено трилърите, защото са ми слабост!🤪 Аз с нетърпение си отброявам дните до новия сезон на “The handmaid’s tale” и не съм започвала нов сериал. Много обичам да правя така преди премиера. Само аз ли съм такава странна мусакаджийка...😬 Ох, не мога да не ви споделя постера🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 4, 2021 11:55:31 GMT 2
Идвам да споделя нов сериал, който гледам - Безкрайно небе. Криминална драма, до средата на първи сезон са епизодите. Не е много динамичен, ситуиран е в Монтана и планинските пейзажи са страхотни. www.imdb.com/title/tt11794642/?ref_=ttep_ep_tt
|
|
|
Post by mira on Apr 4, 2021 12:34:02 GMT 2
Благодаря за препоръката на What/If. Снощи го пуснах и веднага ме хвана, ще догледам тази вечер.
Леле, това наистина ли е Рене Зелуегър? Въобще нямаше да я позная, ако не бяхте казали!
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Apr 4, 2021 14:56:12 GMT 2
Аз също снощи изгледах първата серия на What/if и ми допадна. Благодаря за препоръката! 😊
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2021 14:58:26 GMT 2
Уникална е Рене ❤ Много й отива ролята на съблазнителка.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Adoralova on Apr 5, 2021 4:03:36 GMT 2
Идвам да споделя нов сериал, който гледам - Безкрайно небе. Криминална драма, до средата на първи сезон са епизодите. Не е много динамичен, ситуиран е в Монтана и планинските пейзажи са страхотни. www.imdb.com/title/tt11794642/?ref_=ttep_ep_ttСъвсем наскоро го даваха по нашите телевизии,изгледах сезона,но е много слабичък като сценарий.Също така е муден,героите са типичните ЛА актьори,до един преправени с пластики.Разбира се,трябва да има един главен герой черен и един транс,че да сме политкоретни.За мен си е загуба на време,тъй като има далеч по-добри продукции за гледане.Аз си го пусках за фон,докато работя на компютъра.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2021 8:58:01 GMT 2
Здравейте и от мен, като много запален фен на сериалите повечето, които сте ги изброили ги гледам или съм ги гледала и заради тази ковид ситуация много ми липсват нови заглавия и да си запълвам свободното време. Бях започнала да гледам The good fight, но не ме грабна нещо. Гледах 2 сезона ими дотъпя много, има вайба малко на Suits, нооо за мен е с малко по-скучен сюжет.
Снощи пак тръгнах да си търся нещо за гледане и пoпаднах на новия сериал на HBO MAX - Made for Love с Кристин Милиоти (Как се запознах с майка ви) и Рей Романо, допаднаха ми първите две серии и ще му дам шанс.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Apr 16, 2021 8:46:30 GMT 2
Момичета, някой може ли да изкаже мнение за този сериал ? Това е жанра, който не обичам, но снощи ми стана интересен от първия епизод.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2021 19:34:31 GMT 2
Момичета, бихте ли споделили мнение за Короната (The crown)? Заслужава ли си? Има ли връзка между отделните сезони?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2021 11:05:24 GMT 2
Момичета, бихте ли споделили мнение за Короната (The crown)? Заслужава ли си? Има ли връзка между отделните сезони? С две ръце препоръчвам. Има връзка между сезоните, всичко е свързано с английския престол. Актьорската игра е много добра във всички сезони. Последния сезон особенно много ми хареса, защото е свързан вече със съвременната история и главно с живота на принцеса Даяна. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sunny94 on Apr 19, 2021 11:09:05 GMT 2
Момичета, бихте ли споделили мнение за Короната (The crown)? Заслужава ли си? Има ли връзка между отделните сезони? Има. Макар че аз примерно пропуснах трети сезон и започнах с четвърти, защото нямах търпение да видя сериите с принцеса Даяна. Според мен си заслужава, дори и само заради актьорските изпълнения. Първи и втори сезон ми се сториха най-интересни. На моменти е малко монотонен, но като изпълнение е грандиозен.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2021 20:11:35 GMT 2
Дали ще има сезон за Мегън? С тези драми, които създаде, май й се иска да е главното действащо лице във филма. Ще изиграе страхотно себе си.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Apr 19, 2021 20:18:07 GMT 2
Сериалът е супер! Мегън ми е неприятна още от самото начало. Никога не ми е създавала добро усещане, а аз съм един щипещ рачец, който вярва в интуицията си! Под миловидното лице съзирам пословична меркантилност и сребролюбие, егоцентризъм и огромно желание за истинска холивудска кариера, която досега така и не успя да се състои.
|
|
|
Post by sunny94 on Apr 19, 2021 20:21:56 GMT 2
Дали ще има сезон за Мегън? С тези драми, които създаде, май й се иска да е главното действащо лице във филма. Ще изиграе страхотно себе си. Едва ли. Ще приключат с пети сезон. Предполагам, че ще свърши някъде в деветдесетте, може би след смъртта на Даяна.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2021 22:08:57 GMT 2
Момичета, благодаря ви за отговорите, но докато погледна, какво сте написали, вече съм в края на 1-ви сезон. Определено мога да кажа, че е страхотен сериал! Питах за връзката между сезоните, защото и аз имам интерес към тези с принцеса Даяна. Мисля, че ще има нещо свързано с Меган и Хари, надявам се. Симпатизирам им.
|
|
|
Post by magica on Apr 20, 2021 8:51:31 GMT 2
Момичета, почва нов сериал по ХБО с продуцент Кейт Уинслет, тя е и в главната роля - Мер от Ийсттаун. Гледах първия епизод и ми напомня на true detective. Ако обичате такива сериали, мисля че ще е добър, доколкото видях от пилотния епизод. Иначе по Нетфликс гледам Somebody feed Phil, защото наистина вече ми липсва да пътувам и поне да гледам характерни храни за различни държави Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2021 18:11:45 GMT 2
Дали ще има сезон за Мегън? С тези драми, които създаде, май й се иска да е главното действащо лице във филма. Ще изиграе страхотно себе си. За жалост няма да има, дори и с Кейт. Предвиден е историята на последният шести сезон да свърши някъде около 2000 година. Иначе и аз бих се радвала на сезон със съвременните драми в кралския двор. Що се отнася до Мегън на мен ми е доста лицемерна и търсеща слава и пари, особенно след интервюто с Опра. За разлика от нея Кейт ми е доста по-обрана и попаднала точно, където трябва.
Аз от уикенда започнах да гледам Queen Sugar, за сега ми харесва има интересна развръзка. Съвсем случайно попаднах на него и видях, че има цели пет сезона и със сравнително висок рейтинг.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 20, 2021 18:17:38 GMT 2
И аз започнах Мер от Ийсттаун, хареса ми първи епизод. Мисля, че ще е интересен. Наистина напомня на Истински детектив и бих казала също на Убийството. Сега като се сетих за него - препоръчвам. www.imdb.com/title/tt1637727/
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2021 13:13:34 GMT 2
Момичета, имате ли впечатление за сериала Your honor?
|
|
|
Post by voxxymoxxy on May 4, 2021 19:14:11 GMT 2
За любителите на испанските сериали препоръчвам с две ръце "The Innocent", с участието на любимия Марио Касас. 💗 Сериалът е страхотен, изпълнен с много обрати и шокиращи моменти. Актьорската игра е брилятна, кинематографията е на много високо ниво. Предупреждавам, че има доста сцени с графично съдържание, но все пак жанрът е криминален трилър.
|
|
|
Post by Adoralova on May 5, 2021 4:38:42 GMT 2
Изгледах "Behind her eyes" - разбирам защо отзивите са толкова добри.Наистина неочакван уау край.Между другото чета книгата вмомента,която също е добра и дава повече детайли за героите,има и случки,които не са показани във епизодите.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2021 14:39:54 GMT 2
И аз го изгледах още като излезе, нестандартно развитие има, но такъв финал определено не очаквах.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2021 14:52:17 GMT 2
На мен нещо не ми допадна...
|
|
|
Post by voxxymoxxy on May 7, 2021 17:38:10 GMT 2
Изгледах три епизода от новия сериал на HBO с участието на Кейт Уинслет-"Mer of Easttown" и много ми допада. Жанрът е криминален трилър. Всяка седмица излиза нова серия.
Все още не съм гледала "Историята на прислужницата", но мисля да го започна. 😁
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2021 17:48:41 GMT 2
Вчера започнах да гледам новият сезона на Игра на гаджета. Сериала го има в HBO GO, преди време случайно попаднах на него и ми хвана интереса, че не е натоварващ и има интересни истории. Всеки сезон си има отделна история, втори сезон има две отделни истории, като втората част лично на мен не ми допадна много. В третия сезон каста се очертава много интересен, участват Александра Дандарио и Джулия Голдани Телес.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on May 9, 2021 16:40:20 GMT 2
Започнах "Историята на прислужницата", но не съм сигурна, че е мой тип. Аз не съм особен фен на т. нар. дистопични сериали и може би съм малко предубедена, но ще му дам шанс все пак. Интересна е историята, само че ми носи тягостно настроение, ноо ще видим какво ще се случи след някоя друга серия. 😄
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2021 20:21:10 GMT 2
Момичета, тъп въпрос. Как мога да гледам HBO max? Имам HBO Go, което се гледа вкъщи на ТВ-то. Кабелна нямам.
|
|