|
Post by Adoralova on Feb 27, 2021 6:57:58 GMT 2
Днес приключихме и с 4ти финален сезон на "The man in the high castle". Интересен сериал с мистериозен сценарии,навярно сте го споменали в предните страници.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2021 22:07:53 GMT 2
Момичета, гледах Ginny and Georgia по Нетфликс. За убиване на времето става.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by mariak on Feb 27, 2021 22:47:27 GMT 2
Преди няколко дни с ММ изгледахме The Flight Attendant и да, определено го препоръчваме с две ръце! Супер заплетения и неочакван беше.
Срам не срам, гледам (сама) 17тия сезон на “Анатомията на Грей”, амии хем ми харесва хем ме натоварва. Достатъчно бълват медиите постоянно за коронката, че и сериала да се върти около това, но прекалено интересно ми е какво ще стане със самите герои и търпя 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Някой има ли информация кога ще излезне следващия сезон на The Handmaid's Tale?
П.С. Сега ще ви дочета за да си харесаме нов сериал, че в момента си чета книгата а той си играе на PlayStation-a 😂
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Feb 28, 2021 12:01:20 GMT 2
Tell me your secrets изгледах последно. www.imdb.com/title/tt7177890/Много добър трилър-има няколко сюжетни линии, които се преплитат, държи в напрежение и докрай остава непредсказуем. Действието се развива предимно в малко градче в щата Луизиана, заобиколено от типичните за района тресавища и блатна растителност, придаващи една зловеща мистериозност на обстановката.
|
|
|
Post by innamarinski2 on Mar 2, 2021 14:53:07 GMT 2
Надявам се да не повтарям някое от предишните мнения,но силно препоръчвам The Act, по напълно реално събитие е и е разтърсващ. Също The following.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Mar 2, 2021 16:10:08 GMT 2
Аз по традиция, дойде ли пролетния тв сезон съм залепена за риалити форматите и сериалите остават на заден план.🤪 Нооо, си водя бележки по вашите препоръки и ще наваксам после.
Малко като папагалите, в другата тема писах, но знам, че и тук има много фенове на “Приятели”, та да си кажа - от средата на април ще го има в HBO Go😋 С удоволствие ще си направя маратон събота и неделя, нищо, че съм ги гледала 100 пъти. Няма омръзване!😍
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mira on Mar 3, 2021 13:47:45 GMT 2
Извинявам се не е сериал, но някой с отзив за I Care A Lot?
|
|
|
Post by Перуника on Mar 3, 2021 20:09:50 GMT 2
Днес приключихме и с 4ти финален сезон на "The man in the high castle". Интересен сериал с мистериозен сценарии,навярно сте го споменали в предните страници. За първи път чувам, че има 4-ти сезон на The man in the high castle. Мислех, че е спрян след трети. Иначе сериалът е топ. Като говорим за антиутопии миналата седмица обявиха датата за новия сезон на The handmaid’s tale - 28 април.
|
|
|
Post by ☀ on Mar 5, 2021 9:23:57 GMT 2
Tell me your secrets изгледах последно. www.imdb.com/title/tt7177890/Много добър трилър-има няколко сюжетни линии, които се преплитат, държи в напрежение и докрай остава непредсказуем. Действието се развива предимно в малко градче в щата Луизиана, заобиколено от типичните за района тресавища и блатна растителност, придаващи една зловеща мистериозност на обстановката. Много харесвам Lily Rabe и задължително ще го погледна уикенда, благодаря! Аз изгледах The Flight Attendant и ми хареса. Беше различен, но тази хахавелка добре изигра ролята си и става за разтоварване. Още съм под влияние на Your Honor обаче, накара ме да се замисля над изборите, които правя и съм направила.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2021 9:52:45 GMT 2
Tell me your secrets изгледах последно. www.imdb.com/title/tt7177890/Много добър трилър-има няколко сюжетни линии, които се преплитат, държи в напрежение и докрай остава непредсказуем. Действието се развива предимно в малко градче в щата Луизиана, заобиколено от типичните за района тресавища и блатна растителност, придаващи една зловеща мистериозност на обстановката. Много харесвам Lily Rabe и задължително ще го погледна уикенда, благодаря! Аз изгледах The Flight Attendant и ми хареса. Беше различен, но тази хахавелка добре изигра ролята си и става за разтоварване. Още съм под влияние на Your Honor обаче, накара ме да се замисля над изборите, които правя и съм направила. Tual, а къде гледа Your honor?
|
|
|
Post by ☀ on Mar 5, 2021 10:07:38 GMT 2
Много харесвам Lily Rabe и задължително ще го погледна уикенда, благодаря! Аз изгледах The Flight Attendant и ми хареса. Беше различен, но тази хахавелка добре изигра ролята си и става за разтоварване. Още съм под влияние на Your Honor обаче, накара ме да се замисля над изборите, които правя и съм направила. Tual, а къде гледа Your honor? Има го качен в нетфилми.ком
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2021 18:08:33 GMT 2
Tual, благодаря ти! Чудех се какво да гледам вече... На 1 епизод съм и много ми харесва!
|
|
|
Post by Crystal on Mar 5, 2021 19:21:23 GMT 2
Къде гледате The Flight Attendant? Препоръчвам ви The Serpent и It’s a Sin, изгледах ги на един дъх! Тази вечер мисля да започна Behind Her Eyes, някой го беше препоръчал по-нагоре в коментарите
|
|
|
Post by magica on Mar 5, 2021 20:59:55 GMT 2
Flight attendant e в ХБО, аз също изгледах Behind her eyes и много ми хареса. Иначе гледах и Ginny and Georgia и става за заспиване Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Mar 8, 2021 12:11:57 GMT 2
Някой предложи ли " Къща от хартия " ? Ако не е - препоръчвам.
|
|
|
Post by noclue on Mar 8, 2021 18:19:15 GMT 2
Family Business по Netflix е последното сериалче, което си пуснахме вкъщи. Френско, много свежо, забавно и се гледа лесно. 2 сезона по 6 епизода плюс потвърден трети сезон. Препоръчвам
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2021 10:29:27 GMT 2
Снощи изгледах и последния епизод на Your honor. Четох и мнения в нета, които са доста двуполюсни. На мен лично ми хареса. Благодаря, Tual :* Хората винаги си казваме, че няма да направим дадено нещо, защото е неморално, защото е престъпно, но поставени в определени обстоятелства, доста се пречупват. Имам книжка, която изкарах за спешни случаи само. Внимателна и предпазлива съм. Мразя да шофирам и изпитвам страх да не нараня някого, защото няма да мога да простя на себе си. Не разбирам хората, които се наслаждават на шофирането. За мен е изключително отговорно и изисква дори за миг да не повярваш, че не си способен на грешка и не си безсмъртен.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Mar 12, 2021 21:28:01 GMT 2
Повлияна от последните събития около кралското семейство и интересът ми към историята като цяло, започнах "Короната". Страхотен е!
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Mar 17, 2021 17:04:52 GMT 2
😂😂😂 Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2021 17:19:14 GMT 2
хахах
Днес завърших The One по Нетфликс. Става за убиване на времето, но не е нищо особено.
|
|
|
Post by magica on Mar 19, 2021 22:02:13 GMT 2
Започнах New Amsterdam вчера, лекарски сериал Засега ми допада! Главният герой ми е доста симпатичен! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Adoralova on Mar 19, 2021 22:50:52 GMT 2
Да,има 4ти и последен сезон на The man in the high castle с отворен край.Тоест край е,но да се тълкува както всеки прецени. Очаквах друго,в интерес на истината съм леко разочарована.
По препоръка от тук,изгледахме Tell me your secrets на Амазон Прайм.Всъщност е бил сниман още през 2018-та по поръчка на друг канал,който впоследствие отказва да излъчи сериала и Амазон го купуват.Вероятно ще снимат втори сезон,защото краят е така направен,че да има такъв.Обаче как ще стане тази работа,да снимат продължанието 3-4г след първия проект..малко трудничко. Иначе като цяло е ок,обаче много тегаво ми вървеше.Последните 2-3 епизода нещата се пораздвижиха и наистина бяха интересни за мен.Особено финалния епизод,когато всичко си дойде на мястото.
Бих изгледала Behind her eyes,обаче нямам HBO.Звучи интригуващо.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Mar 19, 2021 22:56:20 GMT 2
adoral0va, в Нетфликс го има Behind her eyes, ако ти върши работа.
|
|
|
Post by mira on Mar 20, 2021 15:33:32 GMT 2
Онзи ден го започнах. Успях да изгледам 3-4 епизода, харесва ми. Даже в момента малко ме е яд, че нямам възможност да го довърша. След Dark всичко ми е толкова лежерно 😃 хахах Днес завърших The One по Нетфликс. Става за убиване на времето, но не е нищо особено. Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by bell on Mar 21, 2021 11:09:33 GMT 2
Идвам да ви препоръчам what/if по Netflix с Рене Зелуегър, за феновете на мистерията. Изгледах го на един дъх за два дни. Препоръчвам с две раце да го погледнете
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2021 16:13:35 GMT 2
О, мерси, Bell. Пуснах си го и доста ми хареса. А Рене Зелуегър изглежда страхотно. Малко е кокалеста в сравнение с дневниците, но това е по-скоро неочаквано.
|
|
|
Post by bell on Mar 22, 2021 14:23:05 GMT 2
О, мерси, Bell. Пуснах си го и доста ми хареса. А Рене Зелуегър изглежда страхотно. Малко е кокалеста в сравнение с дневниците, но това е по-скоро неочаквано. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Да и аз доста се изненадах, когато я видях. Дай му шанс, финала за мен бе неочакван. Много и отива такъв тип роля на Рене Зелуегър, приятна изненада.
|
|
|
Post by ☀ on Mar 23, 2021 11:56:07 GMT 2
Аз продължавам на тема испански сериали и изгледах първи сезон на Vis a Vis, който ми се струва е инспириран от Orange is the new black. За момента само такива сериали ми задържат интереса.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Mar 23, 2021 12:17:10 GMT 2
Изгледах "Джини и Джорджия"-става, макар и да е предвидим. Главните персонажи ме отблъскваха на моменти, но предполагам това е била целта. 😁
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mariak on Apr 2, 2021 19:13:42 GMT 2
За любителите на Bridgerton идвам само да оставя това и да кажа колко съм разочарована 😫😫 Пак ще гледам с интерес, но няма да е същото 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
|
|