|
Post by mandarina on Jul 9, 2021 16:52:29 GMT 2
Ба, сефте Важното е, че Николчето ни обясни как като имаме смъртоносна диагноза, дори когато уж сме изчерпили всичко, да не се надяваме, било то и някаква глупава надежда, ако ще и в шамани да вярваш, да не се борим, ами да си мрем и т'ва е.
|
|
|
Post by carrie on Jul 9, 2021 17:16:56 GMT 2
Сириъсли, Банда се обяснява на тема Васил Божков и изкуството в сторита?! …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 17:30:57 GMT 2
Нямам думи за Станкулова,просто...🐑
|
|
|
Post by The Judge on Jul 9, 2021 17:40:52 GMT 2
Тая Поповица е заразна-заразила е маникюристката да не си гледа постовете. Аз нямам гел в момЧета, и в момичета нямам. Иначе поста горе-долу го приемам. Предполагам, че доста наглеци пишат и задават едни и същи малоумни въпроси, нищо, че е обяснено ясно, не съм наясно обаче дали всичките тези изисквания са оправдани. Като цяло не бих отишла при нея само, защото е на онова маникюристката. Впрочем усетих се онзи ден, че мнооого голяма част от нещата, лансирани от сборището самозванци, остро ме отблъскват и не бих ги пробвала/купила дори само на инат. Много повече вяра имам на препоръка на съфорумка, например.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 18:07:03 GMT 2
Децата на Пепе яко бачкат, няма пост без реклама. То са Парамидона, киндербокс, хотела. Еййй работни деца! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 9, 2021 18:08:23 GMT 2
Тази австралийската влогърка не знам дали не е и в затвора вече. Малко историята като на Гането с фалшивия рак, но в продължение на години е заблуждавала аудиторията с фалшивата си диагноза. Иначе по темата с голите детски снимки - и аз съм абсолютно против.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jul 9, 2021 18:17:57 GMT 2
Здравейте Да попитам коя е Lora Kapustina? Беше си качила снимка на новата си кухня и на зададен въпрос защо има 2 фурни, отговори така: Лора е кулинарен блогър, участваше в Мастършеф 2019😊High heels baking e нейния блог.
|
|
|
Post by lama on Jul 9, 2021 18:23:05 GMT 2
Здравейте Да попитам коя е Lora Kapustina? Беше си качила снимка на новата си кухня и на зададен въпрос защо има 2 фурни, отговори така: Отговорила е директно. Като вижда, че другата го е приела остро, обяснява. Но реално е ясно защо има две фурни, защото една не ѝ била достатъчна.
|
|
|
Post by Midori on Jul 9, 2021 18:30:38 GMT 2
Момичета, в момента се решава потребителката Iddi дали да бъде сложена в бан или не. Освен нейните провокативни публикации се наложи да бъдат трити и вашите отговори на тях.
Затова нека да се разберем - не се връзвайте и веднага сигнализирайте тези заядливи публикации в защита на Пепелджийска и нейните деца, които са целенасочено писани, за да развалят темата.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 9, 2021 18:50:37 GMT 2
Гледах новото видео на Евелин. Стискам палци лечението да повлияе. Има диагноза ендрометриоза.Правили опити за детенце от доста време. Евала й правя, че не го е изтопосала като заглавие на видеото, а просто го спомена.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 9, 2021 18:55:50 GMT 2
Мидори, мисля, че всичко тръгна от моя коментар, извинявам се.
Сетих се нещо - скоро форумчето ни става на 1 година. 🎂
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 9, 2021 19:17:59 GMT 2
Аз май съм единствената дето не гледа ник, а чета поста. Ако не ми харесва или не следя дадения човек, просто подминавам. Ако всеки прави така мисля, че би било супер. 🤔 Все пак всеки си има теми на дневен ред. Трябва да се съобразяваме. 🤗 А и защо да няма подкрепа за Пепе или друг подвижен билборд😅 все някой трябва да поддържа ляфстаЙЛя им🙃
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 20:03:33 GMT 2
Радостин и Ива не ги харесвам, но на черното бяло няма как да кажа. Чудесно видео за украсата и тортата, пуснали са откъси от дискусията за цветята, както и от първите проби на тортата. Тази с лимоновия крем с бъз ме спечели адски много. Така се прави
|
|
|
Post by sunn on Jul 9, 2021 20:03:48 GMT 2
Никой не е спрял никого да защитава Пепе, това което е проблем в случая е тона на потребителите, чиито постове са против правилата на форума, а освен това са и груби. Тук си общуваме, за да разтоварим от ежедневието, а не допълнително да се напрягаме. 😄
На Йонко като знам в какъв потресаващ вид ѝ е косата изобщо няма и да ѝ гледам видеото. Тя и Теа са ми анти на тема коса. 🤣
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 9, 2021 20:28:00 GMT 2
Мисля, че разбрахме на коя партия е привърженик Андре Бандова (Божкова). След последните изцепки напълно заслужава публикация в профила.
|
|
|
Post by tedka on Jul 9, 2021 20:40:58 GMT 2
Еми не, как да се оплачеш.... имам чувството, че тази жена е много изморена, и се радва дори на 2 минути, когато Дими благоволи да се грижи за дъщеря си. Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jul 9, 2021 21:07:07 GMT 2
Много е приятна поредицата на Флора с политиците. Трите видеа бяха много различни. Утре ще пусне и останалите три - с Тошко Йорданов, Александър Сиди и Борисов. Дано успее, че винаги е назад с графика. Може и Бойко да остане за след изборите.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 9, 2021 21:28:35 GMT 2
Банда Банда /вдф ис дис ник🙆♀️/ уж била само журналист, пък сега се сравнява по сторита със световно известни звезди и има анкети за роклите им. Май много се е засегнала. За мен тя е безлична. Не я знам колко е навътре с филмовата индустрия... Доколкото знам имала блог за филмови ревюта в началото на "шеметната" си кариера.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 9, 2021 21:50:59 GMT 2
Четох и аз за Ноеми. Някъде го пишат еврейско, а другаде френско. Значението е хубаво-прекрасна, приятна,нежна, красива. Много мила и хулава снимка на Милена и малката от родилното. Много дорбе изглежда Милена. Бандата вярно се излага много по ваши думи, аз на нея последване няма да й цъкна в никой случай. Безлична и явно се мисли са голяма работа, а всъщност не разбира колко се излага с тези жалки опити да се защити, че и други се намесват в историята и да я защитавлат. Смешно е просто такова поведение. Николчето днес отново каза коя гимназия е завършла, та ми стана забавно щото тук нали се коментираше. Мислехя за по-интелигентна, днес пак изръси някаква простотия. Изобщо там всички са едни, хвани единия,удари другия, само Патршкова и Юлиан са адекватни и ми приятно да ги слушам. Марито да вземе да се потъмни, ще й отива повече.
|
|
|
Post by GGWP on Jul 9, 2021 22:09:44 GMT 2
Малко Off topic : Каква е връзката на Пепе със сем. Карамански (виждам че и Пепе, и ФилипЧО 2 следват Иво младши /син на Иво Кръстника/ и му харесват почти всичко). Клюкарката в мен не се сдържа и пита 🤣 Като Пепе беше в диджейската си ера, той е бил "учителят" й 😄 виж в тагнатите му снимки и ще видиш Пепиния пост. Тогава тя беше още с Фичо 2, явно от там се знаят всички.
|
|
|
Post by carrie on Jul 9, 2021 22:28:57 GMT 2
Мисля, че разбрахме на коя партия е привърженик Андре Бандова (Божкова). След последните изцепки напълно заслужава публикация в профила. Заслужва и още как. Страшно много се изложи. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 23:04:48 GMT 2
Не разбирам защо да се налага цензура на потребители, които харесват Пепе ... Аз също я намирам за сладурана, със страшно сладурски деца и ми е приятно да им гледам снимките. Но да тръгна да се впечатлявам или да се засягам от това, което някой друг е казал ще бъде само мой проблем. Ако е казала, че е хубаво да се ражда на млади години- това е нейното мнение, други предпочитат на по-късен етап и това е тяхно право. Налага се някои потребителки да я защитават, тъй като има няколко дами, които разглеждат всяко нейно стори до най-малък детайл, който на мен никога не ми би ми направил впечатление. Разочарованието за мен е Андреа Банда Банда - абсолютно инфантилно, злобно същество, което таи жестоки комплекси
|
|
|
Post by minimoi on Jul 9, 2021 23:25:53 GMT 2
Усещам как Полина си “проси” и тя покана от Шато Копса , то само тя не е била там 😂 .
Пепка я прехвърлям само много ми е безинтересна .Фичката 2 е бил в магазина на Бърч .
Радост защо се облича така като някаква изтървана лелка . Младо момиче малко по-хубава рокля как не избра ми този розов сатен 🤦🏼♀️
Нели от Корея ги гледах няколко пъти , обаче не са за мен нещо не ми харесват . Опитах да им дам шанс , последно погледнах някакво видео за спалнята им и начина по който обясняваше и там като запоказва един климатик все едно хората нямат представа какво е това.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 23:30:47 GMT 2
Налага се цензура, защото въпросните коментари създават спорове, напрежение и развалят цялата идея на форума. Коментарите, надявам се не си мислиш, че се цензурират, защото момичетата харесват Пепе. Няма проблем да се харесват или да не се харесват дадени инфлуенсъри или хора като цяло. На мен Ивана ми е много симпатична, рядко мога да кажа нещо, което е нередно при нея, както и съм склонна да си затворя очите за нейни действия. Имало е коментари на други съфорумки, които пък са се изказвали против Ивана. Подминавам и толкова или ако имам да кажа нещо го правя възпитано и с факти. Но това да се обяснява, че 30 момичета тук виждаме едно и също за Пепе, ама то видиш ли не било така, да се извъртат думите на съфорумки, да се създават интриги. Абсолютно безсмислено е.
Банда вече копае дъното. Тя самата е дъното. Решила е да качва снимки на звезди като Шарън Стоун, Камерън Диас, Никол Кидман и др от преди 25 години, опитвайки се да покаже, че самите звезди са лежерни. Била тя в качеството си на журналист. Какъв журналист е това?! Само на мен ли ми направи, че фотографите и журналистите мъже бяха с официални костюми?! Тази Банда може да си спести на всички ни мънкането, запъването и простотията си, като спре да се показва по телевизията!
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 9, 2021 23:32:52 GMT 2
Vessy, никой не е забранил да се пишат позитивни коментари за Пепе. Тук става въпрос за съвсем други неща. Както някой има право да напише позитивен, така друг може негативен, без по възможност да излиза мръсен, гаден, долен, мазен, завистлив хейтър. Така ги виждам аз нещата. Аз Пепе преди съм я гледала, но след изказването, че деца се правят и гледат между другото..... Още агресирам като ѝ видя розовия задник да се развява по софийските улици и първо този "разговор" изскача.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 9, 2021 23:44:55 GMT 2
Симеона е доста стилна мадама по принцип. А и каквото съм засичала от нея, винаги е било изпипано. Помня един оригинален прочит на спонсорството за My way на Армани. С кон и красива снимка vs. една изхабена вече от тикане особа, снимала се в хола си с поредните бутафорни приказки отдолу. Тъпо ми е, че тя е по-малко популярна от прещипаната г-жа Попова, която едвам връзва 2 изречения.
По принцип Тодорова визуално за моите стандарти е красива. Но на тая снимка е толкова безвкусно облечена, че прилича на абитуриентка от 2002, издокарана от леля си в дълбоката провинция. Нито цветовете са ок, нито платовете, нито обувките, абе нищо не е уцелила. Тази Андреа вместо да се пени 3-ти ден вече, да беше помислила малко. Като нямаш идея как да се облечеш за такъв повод, избери абсолютната едноцветна класика и едно красиво бижу, и толкова.
И преди съм казвала, щом нещо трябва да се трие, напълно подкрепям админското решение за моите постове. Като цяло пропускам само като видя определени никове, защото смятам, че са напълно целенасочено тук и тенденцията е еднаква винаги. Нямам друго обяснение за това присъствие тук на фона на възможността да си коментират на други места каквото желаят. Но да, наистина няма смисъл от полемики с такъв характер.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 9, 2021 23:57:34 GMT 2
Ох.. А пък аз си ровя из Инстаграм и гледам една позната щяла да става бизнес дама и отворила онлайн магазин за дрехи, да се разбира китайски дрехи с 1000 процента надценка. И гледам, че започнала кампания с на от Един за друг, бургаските кухи гларуси Артьом и Кристина и все такива карикатури. Следващата стъпка е да направи YouTube канал, в който да разкаже за великия си бизнес...
|
|
|
Post by maggi on Jul 10, 2021 0:03:52 GMT 2
Пффф, тази пък Гергана, веднъж да отиде и тя някъде и голяма драма, голямо чудо 😀😀 Long story short: отишли на ресторант, чакали повече от 30 мин. за пържени картофи и ризото, накрая катрофите студени, а ризотото мааазноо 😀 Поискала да говори с управителят, та той й се извинявал и им направили нова храна. Не я платила. Със смесени чувства е останала. Офф, боже, божее 😀
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 10, 2021 0:08:09 GMT 2
Да си беше направила вкъщи ризото. Лидл и е на 2км разстояние 😃 Дупнишката примадона пак развява претенции. Чудя се с бански на Диор дали се хваща повече тен? Гласувайте в коментарите.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 10, 2021 0:35:07 GMT 2
И един мармот... Пускам тук едно интервю. Фрапантна е разликата между нея и всичката плява. Това е четящ (и то активно) човек, напълни ми душата. Не знам на фона на тази жена и другите жалки карикатури за какво изобщо може да се спори. licatanagrada.com/simoena-gerdjikova/
|
|