|
Post by sunny on Jul 31, 2021 20:59:38 GMT 2
“Модното гуру с карибското тяло”!!!! А коментарите са и толкова нелепи , че не е истина. Тази накичена като коледна елха жена, критикува момичета че са сложили повече от едно бижу. Тези другите двама от журито я минават и по коментари, и по оценки , и по стил и по държание.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2021 21:02:04 GMT 2
Мале, мале, баш като селска тетка. То са китки, то са злата, то са вериги, пък лилаво стилето, пък очила-пълен, абсолютен кич и цигания до шия. И тея панталони все едно до сега в центрофуга са били. Йоана Бардо, ако отидеш я Париж така, ще ти дават помощи.
Тя Златена като гледам е и сгодена.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 21:05:41 GMT 2
На мен ли ми се струва или Попова с всяка седмица започва да изглежда все по-зле? И тук изобщо не визирам килограмите й. В лицето й виждам някаква промяна, която се случва постоянно и прилича все повече на жаба с всяка следваща седмица... Не я следя, но понеже тук се споменава често, отварям профила й веднъж на седмица и виждам някаква промяна, която никак не е в нейна полза. Телешопов нали спря с инстаграм?! Ама като е реклама на my protein що пък не трябва да влиза лев.
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 31, 2021 21:08:13 GMT 2
Само аз ли трудно възприемам транссексуалните хора? Те за мен са някаква нелепа екзотика. Докато нямам проблем с гейовете, лесбийките и бисексуалните индивиди. Какво имаш предвид? Те са хора като всички останали, просто не разпознават себе си в биологичното си тяло. Иначе бях учудена като видях новината за Тихомир, тъй като винаги е бил мускулест мъж, който непрекъснато тренира, но той твърди, че години наред е искал да си смени пола. Та явно е премислено решение.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 31, 2021 21:09:29 GMT 2
Честито на Златена! На мен ми е симпатична, въпреки че не я следя изкъсо. Надявам се, че няма при нея да гледамe Water Wipes и Оскар Органикс до втръсване.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 31, 2021 21:28:51 GMT 2
Бардо как си е смачкала носа с грозните очила. Изглежда супер зле, все едно със затворени очи е избирала какво да облече и с какво да се накичи. На снимките от нейния профил е слаба, стройна и висока, а на сторитата на Грандето като тулумбичка. Радвам се за Златена, подозирах я, защото съм я виждала на живо колко е слаба, а на видеото се видя леко бременно коремче. Харесвам я, много ми е приятна. Гането днес пак е яко навлечена, колкото и да си зиморничав жегите в Пловдив са нетърпими, а тя с дълги панталони, жилетки, маратонки
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 31, 2021 21:31:22 GMT 2
По коментарите в инстаграм можем да видим, че Пепе Лаладжийска не й се гледат видеата в YouTube. Масово хората са в инстаграм и не й следят битието както тук😅 от това разбира се тя само печели. Скоро няма и да снима видеа. Рекламите там си валят. Мама Циц ще снима раждането... Дръжте се, кой знае какви натуралистични гледки ще видим. Пу пу, от сега си плюя в пазвата🙈
|
|
|
Post by klaudia on Jul 31, 2021 21:39:17 GMT 2
Мама Сиси ще обяснява като Лина и Анелия, цветно, цветно🤣 Да се стяга Пепе, че мама Сиси идва и ще бъде изместена 😄
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 31, 2021 21:46:25 GMT 2
Аз напълно вярвам, че Сиса ще я надмине и ще има 3 под 30.
Адриана Първанова ми е мистерия. Харесвам я. Изглежда много добър човек, но вероятно с проблеми в личен план (със съпруга си). Бях и писала за рожденния и ден и получих само сийн 😃 Изобщо не съм човек, който честити празниците на инфлуцките, но тя ми беше симпатична. Остави ми лошо впечатление някак си.
Много се радвам за Златена. Следя я от скоро и честно казано нямах представа кои е Люси, мислех си че няма половинка, но важното е да са щастливи. Видях го за пръв път в последното видео. Колко им е разликата?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 31, 2021 21:47:20 GMT 2
Като стана дума за снимане на раждане Сара е качила видео и ми беше много мило да я гледам. Не знам дали да някои ще е в повече, но на мен не ми беше неприятно да я гледам как ражда във вода. Дори си поплаках, някак се предаде емоцията през екрана и още веднъж се изумих колко сложно и съвършено е човешкото тяло 😍
Златена и Люси ги разконспирирах още от един влог, където бяха на концерт тримата с баща ѝ. Е то там се вижда, че са двойка, да ѝм е честито.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 21:48:26 GMT 2
На мен ли ми се струва или Попова с всяка седмица започва да изглежда все по-зле? И тук изобщо не визирам килограмите й. В лицето й виждам някаква промяна, която се случва постоянно и прилича все повече на жаба с всяка следваща седмица... Не я следя, но понеже тук се споменава често, отварям профила й веднъж на седмица и виждам някаква промяна, която никак не е в нейна полза. Телешопов нали спря с инстаграм?! Ама като е реклама на my protein що пък не трябва да влиза лев. На мен също . И нейния влог гледах и мнението ми за нея е ,че ако не са видеата да ги снима ,никога няма да се изкъпе . Косата ѝ винаги изглежда мръсна и неподдържана ,стила ѝ на обличане е супер бабешки . Не знам колко е годишна ,но целия и вайб е на 35 годишна . Не знам и как са в старите си влогове ,но с Джордж въобще не ми се струват влюбени и някак не виждам абсолютно никаква химия . Все едно са съквартиранти.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 31, 2021 21:52:29 GMT 2
94 набор е Попова. Тръгнах да гледам влога, за да чуя за хотелските премеждия, ама не мога да изтърпя 40+ минути. В началото с тоя лигав тон като заговори и се тригърнах и затворих видеото без дори да направя опит да превъртя...
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2021 22:16:42 GMT 2
35 годишните са доста често много свежи и жизнени мацки. Дори Йокото, която не харесвам, е добър пример за жизнена жена, а е родила 2 деца. Тя просто си е отпусната и скучна леля. Никакъв живец, никаква оригиналност.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 31, 2021 22:16:48 GMT 2
И на мен ми заприличва на жаба, Ади, не можех да определя на какво точно, но като го каза е точно така. Смятам, че е пряко последствие от неприятните черти от характера, които все повече показва.
Мари при кюфтака, пресваета дево от гуаделупе 😄 Не съм гледала, от вас научавам, но съм на море и баш тая тв личинка няма да си пусна.
Гала е 300 години на екран, не можа ли да измисли как да бутне Марито по елегантен начин в тв пространството, не като на евтина сергия. От всяка касетка изскача все Мари.
Добре поне, че е още руса,претупка ми сърцето. Дано си почине момичето на море, че се изгърби.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 31, 2021 22:17:15 GMT 2
Офф превъртях YouTube тия дни та попаднах на влог на Николчето. Тази госпожица все едно в катун живее, ама Карл Лагерфелд е на почит🤢 Вади покупки от Кауфланд и след това веднага отваря дамска чанта от найлонов плик...В тях няма място да дишаш, натурия навсякъде. Не гледа ли колегите в YouTube, не вижда ли, че тази цигания дето е в тях не е на мода... И с тия орлови нокти като готви... Не просто съм в шок. Иначе показва аутфитчета за главната. С мазна коса. А е хубаво момиче, но супер състарено и нечистоплътно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 22:28:45 GMT 2
Хора, не знам, мен вчера следобяд жегата ме утрепа и днес цял ден не мога да се възстановя. Много странно всъщност. Явно от пъкъла не ме харесат вече и нямам силите да преживея 😂 А наш'то гарче ми ходи с жилетка от кашмир 🤦
Честито на Златена. Сладка е по принцип, но и аз, след онова необяснимо нещо с телефоните, си пречупих мнението за нея. Не мога да го забравя 🙈
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 31, 2021 22:28:51 GMT 2
Защо тази жена, Сара, ражда във вана? Само аз ли ненамирам нищо “красиво”, “мило” в това?
Попова дори на морето не излиза от стаята. Толкова е застинала във времето…
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 22:33:28 GMT 2
Всяко съвпадение с реални лица и случки и напълно случайна! 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2021 22:41:09 GMT 2
Пуснах я да видя закакво иде реч. Тази звучи все едно ще припадне от астматичен пристъп. И някакви две норки на очите-преди по-добре изглеждаше. Обстановката е ксто цигански катун. За човек "снимал на всяка корица на модно списание в Бг",явно е непосилно да отдели едни 500 лв за един латекс и 2 3 нови бюджетни мебели. Мърлявщина.
Пп. Не мога да разбера кой я гледа сериозно тази, честно.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 31, 2021 22:53:10 GMT 2
Каква е случката със Златена и телефона?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 31, 2021 23:10:05 GMT 2
Каква е случката със Златена и телефона? Звъняха заедно с Люси на случайни номера и си правеха плоски шеги. Някакси мога да разбера ако го правеха деца (ние сме го правили на възраст 10-13), но от големи хора 25+ е недопустимо. Тя изтри видеото след критики, но все пак уточни, че не намира нищо нередно в постъпката си.
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 31, 2021 23:27:27 GMT 2
Офф превъртях YouTube тия дни та попаднах на влог на Николчето. Тази госпожица все едно в катун живее, ама Карл Лагерфелд е на почит🤢 Вади покупки от Кауфланд и след това веднага отваря дамска чанта от найлонов плик...В тях няма място да дишаш, натурия навсякъде. Не гледа ли колегите в YouTube, не вижда ли, че тази цигания дето е в тях не е на мода... И с тия орлови нокти като готви... Не просто съм в шок. Иначе показва аутфитчета за главната. С мазна коса. А е хубаво момиче, но супер състарено и нечистоплътно. Не знам дали сме гледали един и същ влог, но преди малко реших да погледна и не разбирам кой би повярвал, че тази девойка може да си позволи оригинална чанта Валентино. И определено може да получи приз за най-мърлявата влогърка.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 23:41:55 GMT 2
Да, в Йоко има живец, както и в Галя, която е малко над 35. Но пък Йокко ми е по-мърлява и нечистоплътна и от Попова... 35 годишните са доста често много свежи и жизнени мацки. Дори Йокото, която не харесвам, е добър пример за жизнена жена, а е родила 2 деца. Тя просто си е отпусната и скучна леля. Никакъв живец, никаква оригиналност. Елица отново пуска снимки от преди година... **момичета, нали гласувахме по Нова година за класации за инфлуенсърите, резултати има ли?
|
|
|
Post by Purple on Aug 1, 2021 0:10:28 GMT 2
Новият влог на Попова накратко: мрънкане, ядене, мрънкане, ядене, седене в стаята, егати скъпия хотел, но момичето на рецепцията беше много мило, ядене с гледка, сладоледи Мирабел, брат ми, лелите ми и те са в Лозенец, 2 тоалета за излизане вечер, момичето от Мирабел ми запази пастичка, че бързо свършвали, обратно в София, мрънкане, станете редовен дарител на болно момиченце, егати скъпите салати, егати Лозенеца- пълно с народ, не можах да си почина, другия месец ще вървим някъде другаде.
Дневната доза Ганини вълнения днес представя нашата героиня в доста недамско изпълнение- ходила с разкопчан дюкян да говори с индивид от мъжки пол, с цел наемане на ретро колата му за снимки. На всичкото отгоре в този момент (на екзалтирано грачене) се появила и приятелката на мъжа, вероятно надушила конкуренцията и дошла да следи положението.
А вие как бихте реагирали ако видите Гана Дюкяна с момински свян по бузките да говори с вашия мъж?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 0:37:15 GMT 2
Хааххаха, как какво, ще отида да я бъзна, че искам да правим тройка 😂 да се изчерви както никога досега 😂
Хахахахасх, накрая е писала-никога не е късно да станеш за резил 😂 Гане, съжалявам, че ще ти го кажа директно, но ти всеки ден ставаш за резил. Даже по няколко пъти.
|
|
|
Post by yoo on Aug 1, 2021 1:15:19 GMT 2
А какво ще кажете за Илиян, който почти разплака Изабел? Идеше ми да го фрасна през екрана. Всъщност, ако имам възможност да го видя и наистина се държи по този надменен начин, с удоволствие ще му оскубя кичурчето. Този Илиянчо за какъв стил изобщо говори, при положение, че до скоро обикаляше с прошарена побеляваща коса като някаква лелка, май наскоро е открил, че същесрву боя за коса. Иначе сме мноу стилни барабар с Йонко дето мога да я сбъркам с някоя ромска перла😂
|
|
|
Post by dannyd on Aug 1, 2021 3:57:47 GMT 2
Тъкмо си мислиш, че няма на къде по-зле, а то.. Този Илиян на Джулиана поне да беше проверил дали това е вярно, преди да го изтипоса пред цялата си аудитория и после да иронично да казва, че му идва да изтрие поста. Хаха много забавно. 🙄🤦🤦🤦 Оле Гането с нейните случки и тя е също толкова забавна. Мерси Ганче, много "храна за размисъл" даде. И кой нормален ходи по улиците с разкопан цип и копче?!
|
|