|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 13:02:23 GMT 2
Гергана минава под дъгата?
|
|
|
Post by memento on Jul 31, 2021 13:03:38 GMT 2
Повечето четат тук. Част от тях са отговаряли директно в темата - някои много възпитано (например Ивана, Даниела), други в защитен режим и с пасивна агресия (имаше едни фермани с много правописни грешки от Антоанет ПОПО). Втори пък пускат тънки груби реплики в социалните си мрежи, които ясно са насочени като отговор на нещо коментирано тук (Капитонова, Полина, Джой). Трети никога не са отговаряли и реагирали по никакъв начин. Пълно мълчание. Тук се сещам за Пепе, за която са изписани хиляди коментари в темите, но тя никога по никакъв начин не е реагирала. Валери също е сред тези, които се сдържат.
Гергана също чете тук. Мисля, че дори "благодарение" на нея темата в кораба майка бе потопена, явно след много "жалби".
Истината е, че почти всички четат темата. Но никоя от тях не иска да знаем това. Въпрос на емоционална интелигентност кой, как, къде и какво отговаря и дали приема градивно обратната връзка от форума.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 31, 2021 13:07:38 GMT 2
Повечето четат тук. Част от тях са отговаряли директно в темата - някои много възпитано (например Ивана, Даниела), други в защитен режим и с пасивна агресия (имаше едни фермани с много правописни грешки от Антоанет ПОПО). Втори пък пускат тънки груби реплики в социалните си мрежи, които ясно са насочени като отговор на нещо коментирано тук (Капитонова, Полина, Джой).Трети никога не са отговаряли и реагирали по никакъв начин. Пълно мълчание. Тук се сещам за Пепе, за която са изписани хиляди коментари в темите, но тя никога по никакъв начин не е реагирала. Валери също е сред тези, които се сдържат. Гергана също чете тук. Мисля, че дори "благодарение" на нея темата в кораба майка бе потопена, явно след много "жалби". Истината е, че почти всички четат темата. Но никоя от тях не иска да знаем това. Въпрос на емоционална интелигентност кой, как, къде и какво отговаря и дали приема градивно обратната връзка от форума. Забрави Тейчеви, те не просто отговарят, а и адски бързо го правят.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 31, 2021 13:27:21 GMT 2
Аз мисля,че Пепе веднъж отговори на тема коментирана тук,чрез стори в Инстаграм. Ставаше въпрос нещо,че Сиена е пренебрегвана от нея... Дали няма да има сватба? Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mousehunter33 on Jul 31, 2021 13:34:00 GMT 2
Мама Цици пак избухва в новото видео. Някой я е питал на колко месеца е😆😆. Тя отговаря, че "трябва да консултира гугъл" 🤣🤣🤣Почна да изчислява, таа ако ви е интересно на 312 месеца е🤣. В един момент включи, че сигурно я питат в кой месец е бременна 😆. Така не съм се смяла много отдавна.
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ddv on Jul 31, 2021 13:45:42 GMT 2
Аз мисля,че Пепе веднъж отговори на тема коментирана тук,чрез стори в Инстаграм. Ставаше въпрос нещо,че Сиена е пренебрегвана от нея... Дали няма да има сватба? Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk В профила на Филип има качена покана. Вероятно сватбата е на приятели - някакви Марк и Нана.
|
|
|
Post by kalea on Jul 31, 2021 13:46:43 GMT 2
На страницата в инста се видя включването, но отделно това студентката по медицина Валерия беше публикувана в страница на преподавател от същия МУ. Там бе критикувана, опита се да се защити, но само омаза нещата. 😩🤦 Постът вероятно е изтрит, не мога да го намеря.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 31, 2021 13:50:12 GMT 2
В профила на Филип има качена покана. Вероятно сватбата е на приятели - някакви Марк и Нана. Жалко,щях да се зарадвам,ако беше тяхната Благодаря за споделянето на мацката с видеата за маникюр. Днес ще съм на нея. Евелин също е качила видео на тази тема. Не съм и фенка ,но видеото не беше лошо. Малко ме дразнеше това,че през повечето време снима дланите ,а не ноктите и не се виждаше това, което обяснява. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 13:51:52 GMT 2
Мари на Гала (каквато за съжаление май ще остане цял живот) - хванах само края на интервюто, докато превъртах каналите сутринта. Разказа историята за връзката си със сина на Джуджи, в който била влюбена от 12 годишна. Явно Гала и компания си мислят, че ако Мари участва в други предавания това се дължи на самата Мари, а не на майка й Видно е, че участието й в "Черешката" и сега при Мон Дьо е изцяло, защото е Мари на Гала, а не защото става за нещо. Ако трябва да сме честни дори фолк певици като Емануела, Андрея и подобни са си заслужили гостуванията заради тях самите, а не заради мама и тате. В този ред на мисли Наумче (редом с Тейче) и Мари са действително едни от най-некадърните и безинтересни образи в тубата. Може би Наум имаше шанс да е д-р. Наум Шопов, а не сина на баща си и внука на дядо си. Ама нали, изискват се усилия, по-лесно е да кажеш, че си Наум Шопов и да си цъкаш с дрона и да качваш снимки на памперси. Мари пък и тя е същата. Завърши мисля миналата година и нищо, цъка и тя в инстаграм и до там. Започвам да си мисля, че новото лице в панела в "На кафе" може би ще се окаже точно Мари на Гала. Константина Живова не мисля, че има талант. Някои от картините й не са лоши, но по-скоро приличат на детска рисунка, а не на професионалист, който е талантлив. Тя ми е малко като типа хора, които искат да са всичко - тв.водеща, актриса, художничка...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 14:11:20 GMT 2
Теа не прави излишна реклама на никога, когато не ѝ е платено, има качено видео в инстаграм за MY Protein и как прави протеинови палачинки и всякакви други продукти са обърнати на страни, за да не се вижда марката. Тъпанарска история са тия двамата търтея. Пускам мама Цици да я видя как си изчислява месеците...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 14:28:41 GMT 2
|
|
|
Post by Foxy on Jul 31, 2021 14:57:53 GMT 2
Теа не прави излишна реклама на никога, когато не ѝ е платено, има качено видео в инстаграм за MY Protein и как прави протеинови палачинки и всякакви други продукти са обърнати на страни, за да не се вижда марката. Тъпанарска история са тия двамата търтея. Пускам мама Цици да я видя как си изчислява месеците... Ама и въпросът към Сиска беше глупав : На колко месеца си? 😀 Жената си отговори, както трябва 😃
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 31, 2021 15:00:38 GMT 2
Аз не разбирам защо толкова се "крият", че четат тук и се правят на ударени с мокър парцал.. "Една приятелка прочела и ми каза", "Последователите ми изпратиха" ...трънки и глогинки
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 15:17:22 GMT 2
Изключително противно ми е, че всички рекламират winbet в момента....
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 31, 2021 15:22:21 GMT 2
И аз се извинявам за офф-а, но наскоро гледах един английски филм за един образ, който имаше толкова скапан живот в Уелс, че реши, че е по-добре да иде в затвор в Дания, след като видя какви са условията там в едно предаване по тв... И оттам започнаха приключенията му. Приятно филмче. По HBO GO го гледах m.imdb.com/title/tt7037712/На Ганка тоалета ще си го пинна и като стана на 75 и тръгна на пенсионерски круизи, ще се инфлуенсна да си спретна и аз един такъв. Даже може да я тагна. Ако ме отблокира дотогава...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 15:27:52 GMT 2
Сиса не се научи да си размазва фондьотена на клепача или просто да не го слага там. Наслоява се супер грозно и направо ми идва да и го забърша. Може ли някой да ме светне как стои въпроса с градините в Германия, че не ѝ вярвам, че Ния е записана на градина и чакат да се освободи място повече от година. За мен просто така ѝ е удобно и сигурно взема допълнителни социални затова, че детето не ходи на градина и тя го гледа, а и това е оправдание да не работи. Като цяло доста послъга за отношенията със семейството, ако са в добри отношения все някога бабите ще ги посещават, а те никога не са ходили и май Ния само по телефона са я виждали, което е много жалко. Преди пандемията имаше толкова евтини билети и със сигурност не е проблем отиването, при условие че имат къде да спят. Мнението и за България е тотално сбъркано и как живота не бил добър, защото на Гошко не му били дали да си вземе телевизор на изплащане, като нямаш необходимият доход е абсолютно нормално да не ти дадат. Ако се оправели нещата в БГ и да можело да живееш без да се лишаваш щели да се върнат. Голяма логика, те защото в Германия никак не се лишават, купува на дъщеря си дрехи втора употреба и ходи само да пазарува с мъжа си, никъде не излизат, не пътуват, не се връщат в БГ, нямат собствено жилище нито в БГ, нито там и ако това за нея е да не се лишава е далеч от истината. А и двамата не мисля, че имат кой знай какво образование и капацитет, че да имат такива претенции. Сиса се изкара полиглот, знаела български, испански, английски и немски (разбирала доста неща) език. За седмиците наистина е голям смях как тръгна да смята с телефона.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2021 15:31:16 GMT 2
Ганка не може да стъпи на малкия пръст на Капитонова и на Ана Бей. Изпипани рускини, които си въртят мъжете както искат. Ама за това се изисква и визия, и поне малко акъл. С обувки в хладилника и клипове как се пише имейл не става. Който си го има, си го има. Да дава съвети какво трябва да прави мъжа като си хване такъв. 😂 Хахах, Ана Бей е шведка, което по нищо не личи. За мен са скъпоплатени превзети до доповръщане държанки, ама айде. Визуално никой не може да се мери с Гана. И да, права си, че трябва И акъл 🤣 демек и тука 0. Гергана се е включвала директно, по едно обвинение за лъжлив гивауей. Беше адски отдавна, но беше издържан пост. Иначе много често прави неща в опит да обори форума. Включвали са се, но най-интелигентно беше това на Ивана и една друга мадама. Йоана русата по едно време беше даже форумна любимка. После се сгромоляса от пиедестала. Може би най-зле включване беше на Йокото със средняците. Беше много побесняла. Попо и Пепе. Папа и Пипи нямаме ли си?!🤣
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 31, 2021 15:44:33 GMT 2
Повечето четат тук. Част от тях са отговаряли директно в темата - някои много възпитано (например Ивана, Даниела), други в защитен режим и с пасивна агресия (имаше едни фермани с много правописни грешки от Антоанет ПОПО).[ Оххх, помня ги тия фермани 😂 Попова я научих от темата във форума-майка. Преди това бях попадала случайно на нейни видеа и ми се струваше симпатично момиче, без въобще да задълбавам каква е и що е. Та за въпросните включвания от нея там - влезе остро с бутонките и наистина супер неграмотно пишеше - към ден днешен никаква изненада 😁, но тогава аз смятах, че това е трол и не е Попова наистина, като доводите ми бяха, че няма как известен инфлуенсър да застане с името си и да пише толкова агресивно и неграмотно в публичен форум. 😁 Е, сега си посипвам главата с пепел, че съм я защитила, защото нямам никакво съмнение, че точно тя се включи в темата с целия си блясък. 😃
|
|
|
Post by maggi on Jul 31, 2021 15:49:52 GMT 2
Голяма работа е, обаче самочувствие до небето. Много се смях, когато са я питали с упойка ли ражда Ния и тя отговаря: "Напънах два,три пъти и изскочи". "Мале,малее" 😀😀😀 Сиса не се научи да си размазва фондьотена на клепача или просто да не го слага там. Наслоява се супер грозно и направо ми идва да и го забърша. Може ли някой да ме светне как стои въпроса с градините в Германия, че не ѝ вярвам, че Ния е записана на градина и чакат да се освободи място повече от година. За мен просто така ѝ е удобно и сигурно взема допълнителни социални затова, че детето не ходи на градина и тя го гледа, а и това е оправдание да не работи. Като цяло доста послъга за отношенията със семейството, ако са в добри отношения все някога бабите ще ги посещават, а те никога не са ходили и май Ния само по телефона са я виждали, което е много жалко. Преди пандемията имаше толкова евтини билети и със сигурност не е проблем отиването, при условие че имат къде да спят. Мнението и за България е тотално сбъркано и как живота не бил добър, защото на Гошко не му били дали да си вземе телевизор на изплащане, като нямаш необходимият доход е абсолютно нормално да не ти дадат. Ако се оправели нещата в БГ и да можело да живееш без да се лишаваш щели да се върнат. Голяма логика, те защото в Германия никак не се лишават, купува на дъщеря си дрехи втора употреба и ходи само да пазарува с мъжа си, никъде не излизат, не пътуват, не се връщат в БГ, нямат собствено жилище нито в БГ, нито там и ако това за нея е да не се лишава е далеч от истината. А и двамата не мисля, че имат кой знай какво образование и капацитет, че да имат такива претенции. Сиса се изкара полиглот, знаела български, испански, английски и немски (разбирала доста неща) език. За седмиците наистина е голям смях как тръгна да смята с телефона.
|
|
|
Post by ddv on Jul 31, 2021 16:02:37 GMT 2
Аз да пусна една новина, която не знам доколко е в темата. Тишо, от Фермата, се е разделил с дългогодишния си приятел (Стамбини, от зората на Vbox7) и се е влюбил в някакво създание, което също се определя като транс. Аз съм без думи, особено, ако посочените данни в профила на възлюбената, са истина. Оставила съм името само на Тихомир, хм, извинете - Мелиса, защото той/тя е все пак публична личност. alfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1627739924f.jpgalfa.kachi-snimka.info/images-2021/bwy1627740041e.jpgalfa.kachi-snimka.info/images-2021/jdv1627740067k.jpgИма толкова интересни неща за обсъждане, а май само се въртим около Пепе и Гергана.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 16:12:41 GMT 2
Ана Бей само е расла в Швеция. 😀 Майка ѝ е естонка с руски корени, а баща ѝ - финландец. Иначе гаджето е ливанец. Абе, мулти-култи става работата.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2021 16:20:37 GMT 2
Знаех си, ма#### му, че има нещо руско там 🤣 Мерси за инфото. Ливанец. Е че тя така да беше започнала. 😂 Не женската сила е в корена на всичко, а ясните стари постулати за предпичитанията на различните нации. Бе да се оправят.
Тия трансджвндър неща са ми....
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 16:22:30 GMT 2
От една страна винаги уважавам личния избор на всеки човек. Щом Тишо се чувства по-добре като Мелиса с този външен вид и този спътник в живота - няма нищо лошо. От друга Тишо мисля, че е на 34 години в момента, а това момиче/момче на 19 ако данните са верни. На 19 години не знам, дали си достатъчно осъзнат, къде си тръгнал, че чак да си сменяш пола.... А тук не се коментира тази тема, защото това е темата, в която се обсъждат инфлуенсъри като Пепе и Гергана. Има една тема, която се казва "Нещата от живота", може би там е по-удачно да се коментира това. Аз да пусна една новина, която не знам доколко е в темата. Тишо, от Фермата, се е разделил с дългогодишния си приятел (Стамбини, от зората на Vbox7) и се е влюбил в някакво създание, което също се определя като транс. Аз съм без думи, особено, ако посочените данни в профила на възлюбената, са истина. Оставила съм името само на Тихомир, хм, извинете - Мелиса, защото той/тя е все пак публична личност. alfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1627739924f.jpgalfa.kachi-snimka.info/images-2021/bwy1627740041e.jpgalfa.kachi-snimka.info/images-2021/jdv1627740067k.jpgИма толкова интересни неща за обсъждане, а май само се въртим около Пепе и Гергана.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 31, 2021 16:39:03 GMT 2
Извинете за въпроса, но новата любов на Тишо мъж или цена е в оригиналния си вариант? Изглежда си на жена, с и няма кой знае какви стари снимки.. също има бадж от работата си, на който е с женско име.. та не ми стана ясно. Разлика от 15 години за мен е прекалено много, дори и за нормална връзка.
Нямам време да гледам ютуб, тъй като се прибрах в България. Като се върна на работа ще си наваксам😂 прозвучах малко като нашите инфлуцки, много съм заета-пия менти на плажа 🤣🤣 Иначе ви чета пък, топ клюкарка да нв изпусна нещо😃
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 31, 2021 16:42:49 GMT 2
Изгледах прословутото интервю с мЪрито Галска. Толкова изкуствена, бездарна, надута... Добре че са майка ѝ и Джуджи , за да я дават по телевизията.. И още си спомням критиката и не доволството на младото гадже на Гала, че МЪри не е включена в топ 20 инфлуенсъри, а тя милата толкова се старала...
И тук искам да направя съпоставка с дъщерятя на една друга журналистка, а именно Лора Добрева - дъщерята на Мира Добрева. Момичето също развива ИГ профил, също е инфлуенсър, също учи /завършила е журналистика, също е тръгнала по стъпките на майка си. Разликата обаче е, че при нея няма показност, няма фалш, няма "побутване" от мама.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 16:55:04 GMT 2
Сериозно ли Стефан е казал подобно нещо имах по-високо мнение за него. Тази класация на Форбс е най-голямата измислица, която може да съществува. Хората, които са там изобщо не са най-търсените и най-популярните, а да не говорим да са кадърни в това, което правят. Изгледах прословутото интервю с мЪрито Галска. Толкова изкуствена, бездарна, надута... Добре че са майка ѝ и Джуджи , за да я дават по телевизията.. И още си спомням критиката и не доволството на младото гадже на Гала, че МЪри не е включена в топ 20 инфлуенсъри, а тя милата толкова се старала... И тук искам да направя съпоставка с дъщерятя на една друга журналистка, а именно Лора Добрева - дъщерята на Мира Добрева. Момичето също развива ИГ профил, също е инфлуенсър, също учи /завършила е журналистика, също е тръгнала по стъпките на майка си. Разликата обаче е, че при нея няма показност, няма фалш, няма "побутване" от мама.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 31, 2021 17:05:18 GMT 2
Сериозно ли Стефан е казал подобно нещо имах по-високо мнение за него. Тази класация на Форбс е най-голямата измислица, която може да съществува. Хората, които са там изобщо не са най-търсените и най-популярните, а да не говорим да са кадърни в това, което правят. Изгледах прословутото интервю с мЪрито Галска. Толкова изкуствена, бездарна, надута... Добре че са майка ѝ и Джуджи , за да я дават по телевизията.. И още си спомням критиката и не доволството на младото гадже на Гала, че МЪри не е включена в топ 20 инфлуенсъри, а тя милата толкова се старала... И тук искам да направя съпоставка с дъщерятя на една друга журналистка, а именно Лора Добрева - дъщерята на Мира Добрева. Момичето също развива ИГ профил, също е инфлуенсър, също учи /завършила е журналистика, също е тръгнала по стъпките на майка си. Разликата обаче е, че при нея няма показност, няма фалш, няма "побутване" от мама. Ади на базата на какво си имала по-високо мнение за Стефан? За мен е същия като Филип 3ти - цял живот дондуркан покрай славата на жена си. То не бяха интервюта, не бяха реалитита и него като Мари зорлем го бутат да стане звезда. Може да не е лош човек, обаче не ми се вижда и нещо особено,че да ни облъчват и с него по тв,но поне не изглежда просто колкото Гала и има повече живец от Мари 🤣
|
|
|
Post by kalea on Jul 31, 2021 17:07:41 GMT 2
Теа не прави излишна реклама на никога, когато не ѝ е платено, има качено видео в инстаграм за MY Protein и как прави протеинови палачинки и всякакви други продукти са обърнати на страни, за да не се вижда марката. Тъпанарска история са тия двамата търтея. Пускам мама Цици да я видя как си изчислява месеците... Тъкмо се замислих за тоя криндж. Дали е възможно рекламодателите да имат такова изискване - да се измества изцяло фокуса надалеч от всякакъв друг продукт? Защото това си е тяхна (на производителя) рекламна кампания, която използва името на инфлуенсъра. Както във филмите замъгляват продукти, които не трябва да са позиционирани и няма договор за реклама. Това, разбира се, не отнема от абсурдността на всичко. Затова инфлуенсъри, които рекламират нещо спонтанно и "от сърце", автоматично ми стават симпатични. Имам предвид на фона на останалата паплач. Само аз ли трудно възприемам транссексуалните хора? Те за мен са някаква нелепа екзотика. Докато нямам проблем с гейовете, лесбийките и бисексуалните индивиди. И аз съм така, споко. А съм толерантна към хомосексуалните. Дори имах приятелка лесбийка, от "мъжкараните" така да се изразя и нямах притеснения от нея. Но хирургичната смяна на пола и аз не мага да я проумея. Въпреки това допускам, че наистина има хора, които се чувстват некомфортно в... пола си. Разглеждам го повече като медицински въпрос, не като морален, защото не ме е страх, че ще ми "извратят" децата с тази култура, нито че ще съсипят света.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 17:34:15 GMT 2
Когато водеше с Гала се справяше добре и в брадъра също се държа прилично. Уж има собствени бизнеси с мед и още нещо, но не знам, дали и това не е благодарение на Гала. Сериозно ли Стефан е казал подобно нещо имах по-високо мнение за него. Тази класация на Форбс е най-голямата измислица, която може да съществува. Хората, които са там изобщо не са най-търсените и най-популярните, а да не говорим да са кадърни в това, което правят. Ади на базата на какво си имала по-високо мнение за Стефан? За мен е същия като Филип 3ти - цял живот дондуркан покрай славата на жена си. То не бяха интервюта, не бяха реалитита и него като Мари зорлем го бутат да стане звезда. Може да не е лош човек, обаче не ми се вижда и нещо особено,че да ни облъчват и с него по тв,но поне не изглежда просто колкото Гала и има повече живец от Мари 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 17:52:58 GMT 2
Нека се посмеем всички с описанието под спонсорираният пост!
http://instagr.am/p/CR_q8A9DUDf На снимката изглежда доста зле за мен, а тя попринцип е фотогеничнична, но този цвят на косата, цвета на роклята и стоте филтъра дето е пляснала и отворената устичка не ѝ правят услуга.
|
|