|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 17:55:27 GMT 2
Малко да разведря обстановката и да сменя темата за "обичайно заподозрените" 😁 Някой знае ли нещо за Адриана Първанова?Освен сторита в инстаграм, май позалезе в ютуб.Много ми беше симпатична и естествена.Май има някаква драма около съпругът и, не го виждам никъде в социалните и мрежи.Макар, че никога не съм го удобрявала, ще е жалко ако са се разделили.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 31, 2021 18:15:53 GMT 2
Нека се посмеем всички с описанието под спонсорираният пост!
http://instagr.am/p/CR_q8A9DUDf На снимката изглежда доста зле за мен, а тя попринцип е фотогеничнична, но този цвят на косата, цвета на роклята и стоте филтъра дето е пляснала и отворената устичка не ѝ правят услуга. Като някакъв позлатен морков е тук 🤣🥕
|
|
|
Post by bella on Jul 31, 2021 18:15:57 GMT 2
Като изключим “задълбочените” размисли, това не е ли първият пост на Пепе, отбелязан като спонсориран 😆 заслужава поздравление!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 31, 2021 18:17:17 GMT 2
Този пост на Пепе в частта си "днес" звучи страшно лицемерно след последния влог. Just saying. 🙃
Едит: напоследък повечето постове ги отбелязва.
|
|
|
Post by magica on Jul 31, 2021 18:35:06 GMT 2
Нека се посмеем всички с описанието под спонсорираният пост!
http://instagr.am/p/CR_q8A9DUDf На снимката изглежда доста зле за мен, а тя попринцип е фотогеничнична, но този цвят на косата, цвета на роклята и стоте филтъра дето е пляснала и отворената устичка не ѝ правят услуга. Като някакъв позлатен морков е тук 🤣🥕 На мен полуотворената уста с леко присвити очи ми е фаворит 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sweet96 on Jul 31, 2021 18:40:03 GMT 2
Пак познахте, кой е бременен. Честито на Златена.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 31, 2021 18:47:35 GMT 2
Пепа с тия филтри, които ги използва накрая ще я харесат и поканят да участва я "Малката булка", я в друг индийски сериал.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 18:49:01 GMT 2
За всички веган хелти инфлуенсърки, скоро очаквайте във всички топ заведения, дори и в Савини срещу скромната сума от 20 лв. парчето.
|
|
|
Post by bella on Jul 31, 2021 18:50:21 GMT 2
Този пост на Пепе в частта си "днес" звучи страшно лицемерно след последния влог. Just saying. 🙃 Едит: напоследък повечето постове ги отбелязва. Да ме извини в такъв случай и чудесна промяна В правилната посока. Не бях обърнала внимание, тъй като съм била запленена от сластните ѝ погледи 😃
|
|
|
Post by okay on Jul 31, 2021 18:53:45 GMT 2
Всичко познавате, момичета! Честито на Златена. Пожелавам им здраво бебче и много семейно щастие.
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 31, 2021 18:54:27 GMT 2
Много се радвам за Златена. Искрено й желая да има лека бременност и да бъдат много щастливи с Люси. 😊
|
|
|
Post by notacliche on Jul 31, 2021 18:59:58 GMT 2
Честито на Златена! За пореден път признавам детективите от форума, всичко познавате. 😁
|
|
|
Post by kalea on Jul 31, 2021 19:06:55 GMT 2
Като изключим “задълбочените” размисли, това не е ли първият пост на Пепе, отбелязан като спонсориран 😆 заслужава поздравление! Ако е така, браво - сериозна дама, истински адвокат 😃
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 31, 2021 19:09:59 GMT 2
Честито на Златена. Единствено не ми допада, че винаги досега твърдеше, че с Люси са само приятели. Дори да е било с цел да не разкрива личния си живот, по-добре да не го беше коментирала изобщо, отколкото да казва откровена лъжа. На мен лично такива неща ми оставят горчив вкус.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 31, 2021 19:17:18 GMT 2
Попова да вярва на снимките в Буукинг, за хотел, е все едно ние да вярваме, че има 2 метра крака, и влиза в М размер.
Честито на Златена.🌺
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 31, 2021 19:23:33 GMT 2
Не знам дали сте коментирали, но видяхте ли в последния епизод на Моят стил оратор Йонко как се е спретнала? Само гадателското кълбо и’ липсва
|
|
|
Post by okay on Jul 31, 2021 19:37:40 GMT 2
Току що виждам поста на Пепа и 🤐. Тази жена помни ли изобщо вчера какво е дрънкала, или ютуб си е за ютуб,социалните мрежи са друго нещо.😀🤣😀 Сигурно и сама не си вярва, но важното е нещо дам да каже. И какво общо имат брътвежите ѝ с рекламата която е сложила, някой схваща ли ? Бахахаха, точно брътвежи е думата за Пепините излияния. Ако издаде книга, поне една глава трябва да се казва "Пепини брътвежи", препратка към "Радини вълнения". Само че Рада беше наясно със себе си.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 31, 2021 19:39:09 GMT 2
Не знам дали сте коментирали, но видяхте ли в последния епизод на Моят стил оратор Йонко как се е спретнала? Само гадателското кълбо и’ липсва Аз я гледах, като циганска булка, след плаж. 😂
|
|
|
Post by emma on Jul 31, 2021 19:54:09 GMT 2
И какво общо имат брътвежите ѝ с рекламата която е сложила, някой схваща ли ? И аз се чудя какво общо има Миеле с тези излияния. И Пепе пак лекинко си проси пръстен от Филяка. В следващите години се надявала да бъде по-добра съпруга. Накрая да вземе да му предложи тя, по-достойно е от колкото да му пуска намеци през няколко месеца. Йоана ми заприлича на Йорданка Христова.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 31, 2021 20:08:36 GMT 2
‘Достойна по-добра съпруга’ не предполага ли, че вече е такава? За да има сравнителна степен, значи вече е. С казуса с бащинството, може и да се окаже че вече са сключили брак, чисто по бюрократични причини. Иначе разликата от вчера във влога до днес тук е точно това, което не харесвам в нея. Такива незначителне детайли като това дали си щастлив или не, пряко зависят от спонсора на деня.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 31, 2021 20:10:36 GMT 2
И в същото време Йонна коментира едноот момичетата, че имало твърде много детайли по себе си. Тя сложила квото намери в розовото шкафче.. пуу изнервих се, следващия сезон по-адекватно жури плийс.
|
|
|
Post by ddv on Jul 31, 2021 20:18:22 GMT 2
А какво ще кажете за Илиян, който почти разплака Изабел? Идеше ми да го фрасна през екрана. Всъщност, ако имам възможност да го видя и наистина се държи по този надменен начин, с удоволствие ще му оскубя кичурчето.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 31, 2021 20:26:01 GMT 2
А какво ще кажете за Илиян, който почти разплака Изабел? Идеше ми да го фрасна през екрана. Всъщност, ако имам възможност да го видя и наистина се държи по този надменен начин, с удоволствие ще му оскубя кичурчето. Абсолютно педалско отношение. Нападна я така, защото тя излезе с позиция, по повод коментарите му. Кирил ми е топ на мен, от трътлестата французойка и този от 3ти вид.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 20:26:41 GMT 2
Гледах Виктория . Вечерта си накъдрила косата с този тип хавлиени кърпи на руло. През деня си изправи косата и отиде на пилатес ,явно не се беше къпала и се разхождаше с розовото екипче от пилатеса из всички магазини . Ъъъъ не знам колко се потиш след пилатес ,има ли душове ,допълнително жегите ,но не би ли трябвало поне да се изкъпе ? Бяха и пратили два козметични уреда и си каза ,че сама не би си ги купила ,защото едва ли не и се свиди . Забелязала съм и друг път ,че за някои неща и се свиди .Ах Кума Лисо такъв е живота и ние простосмъртните си купуваме сиренето сами .
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 31, 2021 20:40:36 GMT 2
Честито на Златена. Единствено не ми допада, че винаги досега твърдеше, че с Люси са само приятели. Дори да е било с цел да не разкрива личния си живот, по-добре да не го беше коментирала изобщо, отколкото да казва откровена лъжа. На мен лично такива неща ми оставят горчив вкус. И за мен това беше малко нелепо. Мисля, че причината е в това, че той е малко по-възрастен от нея. Но пък едва ли има хора от аудиторията, които не са се усетили, и са били толкова наивни.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 20:45:32 GMT 2
Попова направи мега нелепата реклама на тия скапани сокове в началото на влога си, супер е нелепа. Обичала баничките на ОМВ, но решили да ядат Мак Доналдс, видяхме Тонке, ядеш банички и филии и после снимките издължени крачета и прибрани в дупето. Тонка явно не е на ясно, че преди да се довериш на хотел трябва да изчетеш 1 тон коментари на хора във всякакви сайтове и форуми, за да знаеш струва ли си парите. И след като ти се вижда скъпо и нямаш включено ядене в цената какво търсиш там? И задължително ли трябва да си накачулиш нещата навсякъде, тя заринала банята и гардеробите с дрехи и ПРОДУКТИ и мрънка, че няма място. Аз лично вадя само най-необходимото за банята, а другото си го оставям в несесерите. И не разбирам хора, които ходят боси в хотелските стаи, може и аз да съм много гнуслива, но не мисля че е за боси крака. Едит: Погледнах снимките на хотела, да ме извинява Попова ама изглежда същото като нейните кадри и се вижда какви са всички гардероби и балкона и всичко. Попова защо не ходи на плаж, а седи само в скапания си хотел и само разправя какво я дразни в хотела и какво е яла. Отива пак при брат си и сестра си, тя без родата си явно не може да диша, чак се чудя как не е помъкнала и баба си, много е задръстена наистина. Седи и се чуди какво да прави 10 дена на морето и само седи и снима в стаята. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Тя не беше ли и миналата година в Лозенец, май само на едни и същи места ходи? 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 20:51:13 GMT 2
Не само, че не помни преди 1 седмица, какво е говорила, а конкретно на тази снимка изглежда толкова тъжна и измъчена, че е много далеч от описанието на снимката. Тя е царица в това да се усмихва фалшиво и ако човек й гледа фийда ще реши, че действително тази жена е щастлива. На тази снимка обаче изглежда точно като една жена, която не е удовлетворена от живота си... Току що виждам поста на Пепа и 🤐. Тази жена помни ли изобщо вчера какво е дрънкала, или ютуб си е за ютуб,социалните мрежи са друго нещо.😀🤣😀 Сигурно и сама не си вярва, но важното е нещо дам да каже. И какво общо имат брътвежите ѝ с рекламата която е сложила, някой схваща ли ?
|
|
|
Post by lyra on Jul 31, 2021 20:51:14 GMT 2
Може ли линк за Златена? Иначе честито, много хубава новина. Пепа изглежда брутално зле на тази снимка. Точно прегоряла..пусти филтри, все не се получават. Попо се е прецакала с тоя хотел. Повече от 60-70 не бих дала за толкова малка стая без ядене. 100 пъти се редактирам, ама ако чуя още веднъж Попо да каже "хапна" ще се метна от някъде.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2021 20:55:32 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2021 20:56:14 GMT 2
Тая Антоанета "Пепе"лджийска каква гнусна, мръсна лицемерка и лъжкиня е. Продажна до мозъка на гъза си. След всички тъпотии, които наговори оня ден,сега била "целеустремена", насяно със себе си, щастлива, и не знам си какво. Абе, плюете ли си в устите, слушате ли се изобщо какви глупсоти говорите? Що за наглост?! Или да има там някаква поредна баластра, да цоцнем хонорареца и после подставените ѝ фенки и не знам кой да дойдат да ми обясняват каква била и колко истински отношения гради. И пак с опитите да гледа секси с отворена уста и премрежен поглед. Не става, душо! Просто не го можеш!
A тоя половонеопределеният, може просто да му изтриете с пръст шпакловката и ще се разпадне. Така го китосват, че прилича на Тутанкамон.
Хаха, разконспирирана Златена. Честито!
Тонката Попо баш от сокчета го е скроила тоя атрибут отзад. То не са фъстъчени масла, манджи от всякакъв вид, Макдоналдс...но иначе екипи за трвнировки пробутваме. Айде да не казвам и тя каква е.
|
|