Според мен се е опитала да направи нещо като Свинкс но в обратен вариант и полу жена,полу кон , знам ли 🧐 Едит: аз и аз , глупости говоря. Гола жена,облегнала се на конска глава.. и аз нищо не долавям като смисъл Едит 2 : по -скоро,че жената е като кон, със свободен дух, независимост, чисто и интелигентно животно..
Last Edit: Jul 31, 2021 0:46:09 GMT 2 by littlefoxy89
Mimi &Alex Ikonn. Семейство са, тя е от Азърбайджан, той е руснак, но живеят от 100 години в Канада. Бяха основатели на Luxy hair, по това време тя правеше клипове с прически. Отцепиха се и сега честно казано не знам какво правят. Пътуват обаче супер много.
You'd be lucky if you're not judged by me. Influencers equal trash.
Mimi &Alex Ikonn. Семейство са, тя е от Азърбайджан, той е руснак, но живеят от 100 години в Канада. Бяха основатели на Luxy hair, по това време тя правеше клипове с прически. Отцепиха се и сега честно казано не знам какво правят. Пътуват обаче супер много.
Имат странични бизнеси, мисля свързани със самоусъвършенстването. Единият е много известен Five minute journal. Личи си, че са добри хора. Мими всеки ден качва сторита как с Алекс и Алекса (дъщеря им) чистят плажовете. Когато путуват отсядат в къщи от Air bnb по месеци и наскоро я питаха с колко багаж пътува - няколко рокли, дрехи за спорт, не се гримира по време на почивки или е минималистично, косата я оставя естествено къдрава. Аз ги следя още от Luxy hair.
Хелоу, след кратък 'детокс' от соц. мрежи и инфлуенцърското битие, бих казала, че единственото, което ми липсваше беше форума. Тези дни в Плд, било то и вечерта беше адска жега и задух, нищо че съм със змийска природа. За Гергана вАжи хорското изказване-"ех, искам като немските баби, да сложа един бял панталон и да пътувам" За Ралица Генчева (Чарли Уайлд) си спомням, че веднъж по някакъв повод и бях писала(значи съм излъгала, че никога не съм писала на инфлуцка), а тя така лекичко ми намекна, че имам правописна грешка, е, аз се усетих преди да ми отговори, но вече беше пратено. Та, ме насочи към групи са правопис. В този ред на мисли, какво се е жегнала, че ѝ правят забележка като самата тя обръща внимание на хората.
Пепе-Фрапирах се от рекламата в Иг на крема на Лумене, ааадски нелепо. Как разбирам част от нейния монолог- иска душевен мир, значи все още не е разрешила някои вътрешни бружения, ама ми е малко съмнително, че тези изказвания са на фона на визитата на бившия ѝ мъж. Апропо, няма как да не си в дилема, в процес на търсене на себе си като единственото, което запълва живота ти е семейния живот,бръмчиш около децата, снимане на влогове/реклами/рийлсове с тях. Иска ти се да си нещо още, за теб самата да направиш нещо, но като я знам колко е непостоянна, сега може да каже, че и космонавт иска да става. Липсва и донякъде "страторо аз". Заключавам, че и е дотежало фемилиголса, зациклила е и това не ѝ харесва.
Според мен се е опитала да направи нещо като Свинкс но в обратен вариант и полу жена,полу кон , знам ли 🧐 Едит: аз и аз , глупости говоря. Гола жена,облегнала се на конска глава.. и аз нищо не долавям като смисъл Едит 2 : по -скоро,че жената е като кон, със свободен дух, независимост, чисто и интелигентно животно..
Давам три тави мусака награда на тази, която открие първоавтора.
В тази жега и с таратор с много чесън и копър ще се задоволим 🤓 давай го, че не ми се търси. Овца ли ? Хм..
Гането- жилетката и била от КАШМИР ?! КАШМИР на 40 градуса дори и в киното ? Ганче, напиши в гугъл какво означава кашмир и не се излагай. За хора , които им е студено по време на жегите са измислени летни шалове за намятане или “жилетки” от памук, но пак ми идва твърде странно да се наметна в киното с жилетка.
Гала и Джуджи явно са решили да правят Мари известна зорлем. Защо просто не й направят една рубрика в на кафе, а я бутат във всяко предаване по нова. То това е още по-нелепо,защото тя буквално не е известна с нищо освен с това,че е дъщеря на Гала, която нова тв отчаяно се опитват да изкарат българската Опра. Помня Къци като беше в на кафе преди няколко години и обесняваше как синът му пише музика в Ню Йорк при Ханс Цимарман,защото е спечелил някакъв конкурс, Гала с каква неприкрита завист го гледаше 🤣 А един път след като Наум се беше появил на видео интервю да си говори за книгата Гала пусна коментарче как като си с такава фамилия е нормално нещата да ти стават с лекота 🤣🤣🤣 Явно е решила,че вече е време да пробие път на Марито.
Last Edit: Jul 31, 2021 9:59:21 GMT 2 by patrashkova
Помня Къци като беше в на кафе преди няколко години и обесняваше как синът му пише музика в Ню Йорк при Ханс Цимарман,защото е спечелил някакъв конкурс, Гала с каква неприкрита завист го гледаше 🤣 А един път след като Наум се беше появил на видео интервю да си говори за книгата Гала пусна коментарче как като си с такава фамилия е нормално нещата да ти стават с лекота 🤣🤣🤣 Явно е решила,че вече е време да пробие път на Марито.
Една малка поправка да внеса, името на филмовия композитор е Ханс Цимер.
Т’ва Гането ме изумява.. В Пловдив е АД, вечер едва се спи от жега.. Другата седмица го дават да е 42 градуса тук. С тия жилетки и кашмири ще получи някой слънчев удар. Акъл за 2 стотинки няма. Наумчев и той с неговото чат-пат опериране. То вече няма какво да се гледа, всички са супер изчерпани.
Помня Къци като беше в на кафе преди няколко години и обесняваше как синът му пише музика в Ню Йорк при Ханс Цимарман,защото е спечелил някакъв конкурс, Гала с каква неприкрита завист го гледаше 🤣 А един път след като Наум се беше появил на видео интервю да си говори за книгата Гала пусна коментарче как като си с такава фамилия е нормално нещата да ти стават с лекота 🤣🤣🤣 Явно е решила,че вече е време да пробие път на Марито.
Една малка поправка да внеса, името на филмовия композитор е Ханс Цимер.
Благодаря!! Дано този път го запомня - не знам защо така съм го кръстила - мм също ме е поправял! 🤭 Това име е за мен като думата татуировка за Бандата - непосилно 🤣🤣🤣
Post by patrashkova on Jul 31, 2021 10:56:54 GMT 2
Хора не мога да скрийшотна сторитата на Гергуч от преди 18 часа,но съм в потрес - обеснява какво трябва да умее мъжът в една връзка и как ако е мъж на място тр да подсигури пари за черни дни за жена си. Все повече си мисля,че Гергана е обсебена от Капитонова и има някакъв нейн олтар със снимки у тях... Голямо копиране, голямо нещо..плашещо е чак. Гергана има повече личности в себе си от James McAvoy в този филм Split.
Last Edit: Jul 31, 2021 10:57:25 GMT 2 by patrashkova
Хора не мога да скрийшотна сторитата на Гергуч от преди 18 часа,но съм в потрес - обеснява какво трябва да умее мъжът в една връзка и как ако е мъж на място тр да подсигури пари за черни дни за жена си. Все повече си мисля,че Гергана е обсебена от Капитонова и има някакъв нейн олтар със снимки у тях... Голямо копиране, голямо нещо..плашещо е чак. Гергана има повече личности в себе си от James McAvoy в този филм Split.
Хахахаха, човек, аз нищо не ѝ разбрах, голямо бръщолевене и накрая НИЩО пак не казва. А за това какво ще кажеш 😂😂😂😂
Хахахаха, човек, аз нищо не ѝ разбрах, голямо бръщолевене и накрая НИЩО пак не казва. А за това какво ще кажеш 😂😂😂😂
E, тя сега ли ги учи и надгражда тия неща? Нали дори платен курс прави как да общуваме с клиенти и да се развием като инфлуенсъри?
Някоя срещала ли е ученичките ѝ от миналата година? Развили ли са се или са изкласили само до профили, които са последвани от индийчета + чаша студена вода за 250лв?
Last Edit: Jul 31, 2021 11:09:39 GMT 2 by Yogurin@
Момичета, цвиля с глас от вашите коментари! Особено последния на Патрашкова беше топ!
Гана нали споделяше и една мацка в ютюб, която прави видеа как да бъдем класни дами. Искам да питам обувките в хладилника от нейните видеа ли ги е видяла, или това е някакъв нов етикет, с който аз не съм запозната?
Малоумница пълна. Ще има д аповтаря като папагал на рускините и Ана Бей тъпотиите, ама тънкият момент е, че тя няма капацитет да хване някой, който ще заделя пари за нея. Неосъзнато момиче. Като в детската градина копи кет.
You'd be lucky if you're not judged by me. Influencers equal trash.
Малоумница пълна. Ще има д аповтаря като папагал на рускините и Ана Бей тъпотиите, ама тънкият момент е, че тя няма капацитет да хване някой, който ще заделя пари за нея. Неосъзнато момиче. Като в детската градина копи кет.
На нея гоблени ще ѝ шият 😂 после, ако иска да ги продава по 100 кинта парчето 😂
Ганка е скандал. Ако сега се учи да пише мейл с клипче от youtube, го пиша бЕгала работа. Толкова е зле това момиче, че каквото и да се каже, ще е малко.
Константина дали поне хората покрай нея не я святкат, че талант няма и това, което прави са някакви детски драсканици, дори не мога га да го нарека картина. Наскоро бях на изложба акварел на морска тематика, купих картина на една българска художничка, която много харесвам, на Тонева се казва. Та до нея, "произведенията" на Константина са смешка абсолютна.
Post by patrashkova on Jul 31, 2021 12:06:11 GMT 2
Като говорим за талант в изобразителното изкуство винаги се сещам за актрисата от откраднат живот - Диана Димитрова ли се казваше? Останах безмълвна през нейния талант! Даже детска книжка май беше пуснала с нейни рисунки,но не бях в бг да си я взема и каза,че се е изчерпала ;(
Last Edit: Jul 31, 2021 12:08:20 GMT 2 by patrashkova
Ганка не може да стъпи на малкия пръст на Капитонова и на Ана Бей. Изпипани рускини, които си въртят мъжете както искат. Ама за това се изисква и визия, и поне малко акъл. С обувки в хладилника и клипове как се пише имейл не става. Който си го има, си го има. Да дава съвети какво трябва да прави мъжа като си хване такъв. 😂
Post by patrashkova on Jul 31, 2021 12:12:24 GMT 2
Искам да кажа само,че в момента изглеждам точно както си ни представят нашите ютюбъри. С маска на косата, на котлона и правя палачинки 🤣🤣🤣 и докато маслото къкри на котлона аз завистливо разглеждам съботното битие на нашия роден инстаграм хайлайф🤣🤣🤣 Перлите умишлено съм ги свалила да не им стане нещо 🤣
Last Edit: Jul 31, 2021 12:14:47 GMT 2 by patrashkova
Аз да ви кажа, пуснах си новото видео на Деница Василева. Превъртам да гледам само маникюрите, които прави. Не знам дали е голям специалист, тъй като никога не съм ходила на маникюр (скандааааааал), но обичам да зяпам видеа с подобна насоченост. По едно време се беше появила една мадамка, май беше украинка - Polina Vasileva. Качваше готини видеа, до колкото разбирах от видеата ѝ, нейният салон бе в дома ѝ. Напоследък качва рядко и не успя да развие канала сякаш. youtube.com/c/polinailsgel Не знам дали тук някой беше попитал за канал с гел лак, в домашни условия, може да хвърли едно око все пак.
Отделно, цикля от вчера на видеа с подстрижки на животни. Има още един канал, в който мацката е голям шемет и пуска много свежи лафове. youtube.com/c/GirlWithTheDogs
Имам въпрос, преди години, се беше появила една девойка, с ОГРОМНА, дълга коса. Явно се беше инфлуенснала от Рапунцел. Беше красавица, със светла кожа и кафяви очи. Показваше рутина за косата и гледаше вкъщи някакво куче, наподобяващо лисица. Това са единствените ми спомени от нея, които не знам доколко отговарят на истината. Дали някой я следи и може да ми подскаже как да я намеря отново? * Редактирам, открих я youtube.com/user/holistichabits
Момичета, понеже следя темите само от няколко месеца ми хрумна да питам. Някой от обсъжданите хора и/ли качваните на страницата въобще адресирал ли е казаните неща? Или само си мълчат? 😀 Четат ли въобще и опитват ли поне да подобрят съдържанието, ако не друго.
Post by MaryPoppins on Jul 31, 2021 12:50:14 GMT 2
Не мога да прикача снимки от сторито на Радост, но тя преди се кълнеше в Здравко Куманов, Galleria hair club, а днес доста камъни им хвърли в градината с Момчил Спасов. 😂
Ох, не мога. Тази Радост качила рекламни сторита на Xiaomi, че отварят магазин в Paradise center. Явно не знае как се произнася имети, защото в три сторита, нито веднъж не го каза.. "Отидете в магазина, вижте продуктите ИМ, използвам ТЯХНА гривна, имам приятели, които са много доволни от ТЯХ."