|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 14:34:46 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 14:38:27 GMT 2
Беше на гости в канала на Алекс Петканова и Сантра. Питаха я, как поддържа такава страхотна форма. Тя каза, че в момента е в една от най-лошите си форми и дори се опитвала да си прикрие корема, както е седнала на дивана Каза, че живее на йо-йо и всичко, което написах по-горе, но няколко пъти повтори, че тя е лош пример и не съветва никого да го прави. Мъри винаги ще си остане за мен лиглата, която след положителен тест за ковид реве, че трябва да живее 2 седмици с майка си, Стефан и котката им, която я мразела.... Не случайно казвам редовно, че ако Наумче ми е в къщата, ще го бия на лягане и на ставане. Егати лигльото измислен...
|
|
|
Post by Foxy on Jul 13, 2021 14:43:49 GMT 2
Хахаха Наумчо верно ли се мисли за интересен дотолкова, че сложил пост the art vs.the artists Той арт ли нарича това, което правят в Теа!?! Тоя не е в ред. Киселец малък. Киселец малък Това беше добро
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 13, 2021 14:49:26 GMT 2
Ами то неслучайно е казано "колкото е дребен, толкова е вреден". И, че хората, които са ниски не били порастнали от злоба, аз много не се връзвам, но определено има нещо вярно за ниските мъже,че имат комплекси заради ръста, и това им избива и се проявява в отношението към жените. Наум нито ми е хубав, нито симпатичен дори, ни талант има, нито го виждам и като лекар. Иска на "хляба мекото" и да се прави на звезда. просто За Кубрат не съм запозната, не съм следяла клюките за него. Не мога да твърдя какъв е и що е. Ясно, че не е стояла насила при него, но пък е жалко наистина, това са толкова години. Почти ме навихте да си пусна мама Сиси, да видя каква е тая жена, дето толкова тука предизвиква. Ей, пусто любопитство. Пепа-само реклами, Ивана-козметики не ми се гледат, Полина-очакваме да си изпроси покана от Шатото. И да гледаме 2 седмици сторита и оттам
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 14:52:51 GMT 2
Само че високомазнинната диета действа когато тялото навлезе в кетоза, а за това са му необходими няколко дни на нисък % въглехидрати, което Мари се съмнявам да постига след като е казала, че уикендите се тъпче с каквото й падне. Така постига обратен ефект и не е на диета, а просто едно леко контролирано тъпчене с мазнини.
|
|
|
Post by Midori on Jul 13, 2021 14:53:39 GMT 2
Доколкото си спомням, Мари е преживяла операция на своята ръка заради някакво заболяване на съединителната тъкан. Гала тогава водеше предаването "На кафе" в своя дом, за да се грижи за дъщеря си.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 14:54:05 GMT 2
Майка й се тъпчела уикенда, Мари не е уточнявала какъв й е режимът, само че е много специален и без въглехидрати.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 13, 2021 14:55:21 GMT 2
За мен Мари си е с нормална фигура, да не е модерно слаба клечка, но си е съвсем ок.
|
|
|
Post by kalea on Jul 13, 2021 15:09:00 GMT 2
И аз да се включа в дискусията!
Правителството на Слави - залъгалки, на които мои познати се връзват и ме разочароват дълбоко. Най ми е смешно предложението на вирусолог за МЗ, след като цяла година се подиграват с лекарите, пандемията и жертвите. Тук дори и антиваксърите се възмутиха на непоследователността. Не познавам другите излъскани имиджи, но Велислава Петрова е учен, чийто екип е направил чудесно откритие, не разбирам какво търси в проектокабинет на Слави. За другите стана ясно, че е преувеличил броя говорили езици например. Кой трябваше да налапа тая стръв, те изборите минаха, явно целта е друга и споделям вашето мнение, че този кабинет е мъртвороден - планово.
Кофтито е, че ДБ ще бъдат в изолация. Брифингът на Бойко беше суперсмешен, винаги се прави на шут и колкото и да ми е непоносим, ме забавлява искрено. Това, което ни тъкмят обаче, никак не е смешно..
Относно Саня Армутлиева - имам особено мнение за нея. Всички знаем за певци, които от години не са си получавали стотинките от Музикаутор. Въобще една фирма лапне ли авторските права на каквото и да е, авторът остава с пръст в уста. Ходих на един хотел миналата година, в България, на закуска бяхме принудени да слушаме 4 песни on repeat. Всеки ден. Явно за толкова са платили. 🤣
Относно ниските мъже - говори ми!! Патрашкова (нашата) и други дами, запознати с лафове от Острова, вероятно ще се сетят за израза short man's attitude. 😀 Ех, хубаво ме предупреди навремето леля М., мед сестра в Оксфордския край от години, че ниските мъже не биват. Най-гнусното ми разочарование беше от един тапишон с огромно самочувствие. Беше и лекар, но не знаеше бъкел английски и искаше аз да произнасям термините, за да се закачи за клинично проучване. Да е жив и здрав, но когато си силен само пред екрана на смартфона и нямаш кураж да кажеш, че приключваме, няма как да те уважавам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 15:14:06 GMT 2
Особенно за нашите инфлуЦки, не значи, че са си платили престоя и биха отишли там, ако не е спонсорирано. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 13, 2021 15:26:00 GMT 2
ОхГергана се чуди какво да измисли - това за силикона ме уби. Имаше един виц:
-хей искаш ли да ти разкажа един виц, от който ще ти опадат циците от смях? -добре -ох като гледам някой вече ти го е разказал 🤣🤣🤣
Та и Герито така. Как ги измисля такива..а това къде си пъха по всяка вероятност празното флаконче на Диор няма да коментирам.🤭
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 15:27:05 GMT 2
Kalea, Напълно съм съгласна с частта с анализа за Слави, също и за мизерните им антиваксърски позиции. Иначе не знам дали ДБ ще са в изолация, предстои да видим, защото се разбираха твърде добре с ИТН, когато избираха председателката на ЦИК, която е от ИТН. Гледах заседанието. Също така гласуваха идиотските промени в избирателния кодекс рамо до рамо. Освен това в ТОВА служебно правителство здравният министър Кацаров (виден антиваксър, громящ ваксините в статуси от началото на пандемията) е от ДСБ, които са част от ДБ. Саня на мен ми лъха на някаква мутреса, която не е разбрала, че сме в цивилизования свят вече (макар че не личи по изборните резултати). Но пък има разкошна коса, дъщеря и два пъти по-разкошна. Патраши, вицът за циците ме съсипя
|
|
|
Post by kalea on Jul 13, 2021 15:30:14 GMT 2
Истина е, че в ДБ има хора и с по-"такава" позиция за ваксините. Дори д-р Таня Андреева, радетелят за Детска болница, беше "за" децата да ходят на у-ще на всяка цена, дори беше леко про-Мангъров миналата година. Стойчо Кацаров се ваксинира публично, което беше разумен ход. Вероятно са променили мнението си. Д-р Симидчиев ми е любимият медик в демократичната коалиция.
Последното изявление на страницата на Да, България (чаках с нетърпение дали ще ме разочарова) показва неподкрепа към действията на Слави. И заявяват, че съмненията за Сарая нарастват.
Извинявам се, ако е грешно да изразявам полит.предпочитания в темата - ако е против правилата на форума, който иска, може да си пишем на лично. Но се радвам, че диалогът от неделя насам е умерен тук ☺️
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 15:32:30 GMT 2
Тая Сиса голям търтей, все няма нищо за ядене, все няма хляб, няма плодове, няма какаво да закусваме, а уж постоянно са на магазина. 🤦🏻♀️ За първи път чувам овесени ядки със сирене и масло, което е маргарин Рама ама тя му вика масло. 🤦🏻♀️ Мислела да прави попара ама нямало хляб, а овесените ядки били полезни, особенно с маргарина са топ здравословни.🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 15:33:21 GMT 2
Момичета, Инстаграм наистина е мега зле. Disable-наха ми профила март месец буквално от нищото, защото си помислиха, че някой ми влиза в профила и вече 4 месеца съм без него. Нямат customer support нито на имейл, нито на телефон, всичко са някакви измислени автоматизирани формуляри, пращала съм копие на лична карта, снимки с генерирани от тях кодове, дотук нищо. Направих си втори инстаграм, ама не е в това въпроса, искам поне да мога да си изтегля снимките и спомените с приятели. А ти влизала ли си от второ устройство в Инстаграм профила си? И аз съм имала такива ядове и се наложи да си направя втори, но успях да си върна стария. И сега пак имам проблеми с тази платформа. Тя явно е "консервативна" и хич не обича да използваме различни устройства, защото ни смята за ботове и че спамим. Пробвала ли си на трето устройство, на което никога не си влизала? Да си сменила старата парола с нова? Аз паролите си ги знам и съм вписана редовно от 2 компютъра и телефона си. Не е от това. Проблемът дойде от едно приложение за статистики и в някакъв момент Инстаграм направо ми disable-на профила заради "нарушаване на Community Guidelines" . И тук идва голямата тъпотия, че дори и да бях нарушила нещо наистина: 1. Нямаше да знам какво, защото не казват и 2. Няма как да ги опровергая без адекватен customer service. Даже наскоро се бях ядосала, защото аз вече 4 месеца съм без моя си профил, който никога не е бил репортван за нищо, но оная 20 годишната проституираща в Инста tattstoner си върна нейния за 3 дни. Освен и аз да си направя 87 татуса и да се пусна гола, не знам. (шегувам се ) Сигурно тогава ще ми го върнат, Инстаграм поощрява такова поведение явно.
|
|
|
Post by Minnie on Jul 13, 2021 15:38:56 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 13, 2021 15:45:35 GMT 2
За тази tattstoner знам, че публикуваше голи снимки на момичета в Телеграм. Много противна наркоманка. Без извинение.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 15:48:06 GMT 2
Хахаха пръснах се от смях само от първите 30 секунди на новото видео на Киро Брейка. "Имам едни големи фенове, все ме коментират Любо Жечев и Роуз. Айде Любо е по-голям, ама Роуз, казах ти симпатична си ми ама ти повечето от нещата, които аз говоря, ти не ги разбираш. Второто, което е ти не разбираш добре български. Много си мъничка да ме анализираш, много си мъничка." Роуз е по-голяма от Любо, но както и да е Ще има видео в подкасна усещам. Мери, и аз без извинение, тази tattstoner е абсолютна грешка на природата. Според мен има нужда от лечение в специализирани клиники...
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 13, 2021 15:55:41 GMT 2
И Бандата избухва с английски. Знам, знам - от аутокоректа е. View AttachmentДали? Все пак говорим за човек,който не може да каже татуировка 🤣 те самите англета имат проблем с you're,your, there и their. Какво остава за горката Банда 🤣
|
|
|
Post by kalea on Jul 13, 2021 16:07:53 GMT 2
Значи тая банда, висшистка, е аналог на неук англичанин. 😂 Както и тук (имам предвид в България) пълният член, променливите гласни и о/у тероризират много хора. О/у често ме замисля и мене, признавам си. 😂 Слава Богу малцина пишат кринджавото "здравей те".
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 16:28:17 GMT 2
Ох, божеее, изскочи ми пост на Мария Жекова и ще я отследвам. Снимала пръст, цитирала Далчев (един от най-мрачните ни поети като естетика, и написала някакво слово, че го поства това, да не сме си помислили, че й е много розово........ Пак казвам, млада, за мен много красива жена, нека ти е розово по ягодите, нека ти е леко, какво по-хубаво от това? Какви са тези простотии?!?! Егати натегнатото същество. Колкото са й красиви ястията, толкова отблъскващо е това отношение. Иначе аз приключвам с политическата тема и няма да спамя повече, просто потресът от събитията ми е в повече.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 13, 2021 17:20:21 GMT 2
На Деница Василева фикс идеята ѝ от малка е да има маркови дрехи. Друго си било да има детайл /разбирайте лого на марката/. 😂😂😂😂😂
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 13, 2021 17:23:26 GMT 2
На Деница Василева фикс идеята ѝ от малка е да има маркови дрехи. Друго си било да има детайл /разбирайте лого на марката/. 😂😂😂😂😂 Само хора, пълни с комплекси държат толкова на марковите дрехи (Да, Гане, ти го печелиш първото място ама си ме блокирала и не мога да ти го връча).
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 17:33:25 GMT 2
Тая Сиса голям търтей, все няма нищо за ядене, все няма хляб, няма плодове, няма какаво да закусваме, а уж постоянно са на магазина. 🤦🏻♀️ За първи път чувам овесени ядки със сирене и масло, което е маргарин Рама ама тя му вика масло. 🤦🏻♀️ Мислела да прави попара ама нямало хляб, а овесените ядки били полезни, особенно с маргарина са топ здравословни.🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Криси, ако обичаш овесена каша я пробвай с масло и сирене, става доста вкусно. Аз периодично си правя, ама с грамаж на ядките и ч.л истинско масло и сирене 😃
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 13, 2021 18:10:30 GMT 2
А във Фейсбук Жечев страда, че нито един журналист не му е задал нито един въпрос и абсолютно никой не е споненал, че е там хаха Става въпрос за посещение на Мая Манолова на мястото на стеснената улица. Плаче си за внимание, а не е просто съвместен гражданин
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jul 13, 2021 18:32:59 GMT 2
Егати комплексираното гномче. Излизах с едно момче преди години, беше много ама много нисък, но аз си бях казала, че ще му дам все пак някакъв шанс и няма да съдя по нещо толкова повърхностно. После забелязах и неприятни комплексарски черти в характера му, но си казах че това може би е защото се притеснява. На третата ни среща (след две срещи претъпкани от комплименти към мен), когато се чудех как да му кажа, че няма д стане без да си помисли, че е заради ръста му, той ми заяви, че това ни е последната среща, понеже съм била много хубава, но искал сериозна връзка с красива жена, но и жена, която да го слуша повече него, защото той просто бил такъв човек. Предпочитал той да говори най-вече и жената отсреща по-скоро да го слуша и да му се възхищава, защото нямал търпение да изслушва. Обаче човекът се оказа с толкова ясни критерии и самочувствие, че докато му треперих да не го засегна, взе че ме изхвърли като носна кърпа Много са подли тези джуджове като Наумче Това беше преди 7-8 години, а преди година-две една приятелка каза, че е още в Тиндър Лелеее, по едно време реших,че говориш за мое бивше кандидат гадже. 1:1. Наистина се държат мега тъпо по-ниските мъже.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 18:38:23 GMT 2
Ох и Ганка с нейните миризливи отзиви за море, като реклама на Лопедиум е в последните сторита. Вече си мисля, че това ѝ е първото евър ходене самостоятелно на море с приятелка/половинка.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 13, 2021 18:50:21 GMT 2
Следя кариерата на Кубрат, колкото и да го плюят според мен трябва да си подкрепяме спортистите. В едно интервю още преди да се разделят с Андреа беше казал, че иска деца, но не зависи само от него. Тъй че не бих съдила само него за раздялата. А ако е имало някакъв здравословен проблем едва ли щеше да се изкаже по този начин и да нарани половинката си.
Гана орева света след тая почивка. Както казах аз също бях на почивка в Созопол,на същия плаж, и не мога да се оплача. Ама и не съм примадона Ганкина и не очаквам навсякъде да имат дребни да ми върнат (за бога, дори в София ми се случва редовно), нито пък на плажа да мога да си платя царевицата с карта. Също така ресторантите проверявам предварително, а и гледаме да сядаме там, където има повече хора. Храна с минал срок на годност съм си купувала и от Фантастико/Кауфланд в София, тъй че...
Пепе с тоя бански усилено иска да ни покаже онуй, дет беше блърнала във видеото от раждането на Сиена.
|
|
|
Post by kalea on Jul 13, 2021 18:55:41 GMT 2
Пепини са били на плажа на къмпинг Черноморец
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 13, 2021 19:07:06 GMT 2
Този пуст Wave resort дето се скъсаха да го рекламират е с толкова грозна фасада, че и аз и ММ в далечината решихме, че е недовършен строеж... А защо са се позиционирали в Поморие не знам, при положение, че се намира в една ливада до пътя между Поморие и Несебър
|
|