|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 20:28:53 GMT 2
Позагледах Сладкиша Коланчетата на столчето за кола на Емил са твърде отпуснати.Сладкишовица трябва да ги стегне.Опасно е за детето.Таз жена как пък не усеща колко лошо се снима.Като зализала тая коса в кок,и като се снима от толкова близо гледката не е особено кррасива.Виждат се един голям нос,едно голямо чело,зализана тъмна коса,а отзад русо кокче.Ами не е лицеприятно.
|
|
|
Post by okay on Jul 18, 2021 20:32:41 GMT 2
Постът за Мона наистина можеше и да не включва частта за катастрофата, но както и да е написан - внимание от нея страна няма да получи. Първо става въпрос за сериозно нещо и не изключва варианта да е посъветвана от адвокат да си мълчИ. Днес я видях да кара в центъра на нашата мила столица дори.
Тоня няма да си я пусна, но това за подаръкът на съпруга ѝ...без коментар. Разбира се, те си знаят, но можеше въобще да не го казва. Как пък нямат цедка на тия усти не знам.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 18, 2021 20:38:35 GMT 2
Не ми допада отношението на мъжа на Кристина Ян към нея. Тя не го показва много, но от малкото, което споделя, ми оставя впечатление на по-груб и все на контра. След генетичното изследване й бил видял "тъпата" усмивка и разбрал, че ще е момиче детето. В днешния влог се сили нещо с колата, при което на нея видимо й става не-ок. Сори за оффтопика, на 134 страница съм, но реших да си споделя впечатленията. Връщам се да чета.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 18, 2021 20:52:01 GMT 2
Позагледах Сладкиша Коланчетата на столчето за кола на Емил са твърде отпуснати.Сладкишовица трябва да ги стегне.Опасно е за детето.Таз жена как пък не усеща колко лошо се снима.Като зализала тая коса в кок,и като се снима от толкова близо гледката не е особено кррасива.Виждат се един голям нос,едно голямо чело,зализана тъмна коса,а отзад русо кокче.Ами не е лицеприятно. А,да си дойдем на думата! Откога го повтарям това.То не е само от снимането, просто тя го раздава много натюрел, все едно е тръгнала до кварталния магазин, а не снима влог. Слакишовица,хаххах Поне кокчето да беше направено като хората, то хем зализано, хем отгоре рошаво, отпред не е пригладено, стърчи й косата във всички посоки. Има много аксесоари за кок, за да го направи да изглежда добре като ще ходи така. Отивам да гледам Ивана и Сладкиша, че днес е Неделя. Снимка в лавандула и аз си правих, то кой ли вече не е. Ама тая ми е прекалена. Честно казано ще си призная, аз не харесвам кърмене на снимки, под никаква форма, за мен не е ок и е пошло. Консерва съм потемата и по публичното кърмене, ще ме изядат с парцалите ако си кажа мнението, майките -кърмилници. Те като цяло Кристисна и мъж й са нелепи,те има ли нещо дето не си качиха. Петканова какво има предвид под монахиня? Ако е да си качва задниците в инстаграм-ми не, не е ок за меайка, поне според мен. Аз ли имам товеа чувство или след като родят жените трябва непременно два почват да се показват колко са слаби, повечето им става нещо и се напъват да се покажат секси мамчета, сакън да не си помислим нещо друго. Миленчето хубаво го каза в поста за коремите. Не знам на психическо ниво ли е това, но някои жени ги избива в тая посока, голотии, тела, кореми, секси да са.Петкановица не е баш тая, която да се изказва по темата, че нейните прелести ги гледаме най-родовно. Точно пък тя да говори.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jul 18, 2021 20:53:24 GMT 2
Май това ще са единствените посетители в караваната Филипчо е с Ева и момичетата на семейната каравана. Къде видяхте, при мен няма стори
|
|
|
Post by lily on Jul 18, 2021 21:05:59 GMT 2
Не ми допада отношението на мъжа на Кристина Ян към нея. Тя не го показва много, но от малкото, което споделя, ми оставя впечатление на по-груб и все на контра. След генетичното изследване й бил видял "тъпата" усмивка и разбрал, че ще е момиче детето. В днешния влог се сили нещо с колата, при което на нея видимо й става не-ок. Сори за оффтопика, на 134 страница съм, но реших да си споделя впечатленията. Връщам се да чета. Абсолютно, и на мен същото ми направи впечатление, плюс още едно грубо поправяне/контра докато бяха в колата и отиваха на среща с приятели. И я поправя за несъществени/незначими неща. Но да си го търпи като го е избирала с очите (красив си е), а не с разум.
|
|
|
Post by okay on Jul 18, 2021 21:47:40 GMT 2
Къде Митко е казал това за усмивката? Изгледах целия влог от днес и той въобще не влиза в кадър. Едит: Видях го във видеото за бременността... Ъъъ, какво е това пазарене за пола на бебето, за Бога? Вместо да се радват, че всичко е наред, тръгнали да обясняват кое се гледало по-трудно и кое по-лесно. За мен това не е хубаво. Човек трябва да оценява щастието, което има, а да не намира кусури, за да се вписва в неговите имагинерни картини за семеен живот.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 18, 2021 21:54:55 GMT 2
Реалитито, в което оратор Йонко се подвизава като жури, е криндж на кринджовете! 🤣🤣🤣 Какъв стил, какви пет лева ги гонят тия!? “Компетентното” журЕ в лицето на френската кроасанка и контурирания отворко е върхът на сладоледа! 😂 Гримьорът Кирил ми се струва най-адекватен, но да си призная превъртях видеото, защото цялостната концепция не ми допада. Онова момиче с гъстите изкуствени мигли, наподобяващи козинка на нутрия или енот, каза, че не приема другите момичета като сКъпернички, разбирайте “съпернички”. Някои младежи явно не знаят значението на елементарни думи. Интересното беше, че никой не я поправи. Оратор Йонко за мен има доста елементарен стил на обличане, който кореспондира най-добре с ориенталското и шукаритета. Не знам какъв френски стил я гони. От малка гледам ревюта на Готие, който за мен е един от най-талантливите хора на нашето време, притежаващ брилянтен ум и необятно дарование! Всяко негово ревю е спектакъл на екстравагантността, счупените бариери, гениалността и великолепието. Жан-Пол Готие е революционер в модата и един от радетелите на френската мода, а Това, че Йонко се облича в цветове на френски макарони, не я прави посланик на този стил.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 18, 2021 22:03:53 GMT 2
Отношвнивто на Антоанет към мъжа ѝ е толкова просташко, че... коментарите са излишни направо. Тъжно е, че си семейна, а културата и поведението ти спрямо отношенията е такова. Невъзпитана, евтина и крайно елементарна.
|
|
|
Post by mimsi on Jul 18, 2021 22:36:39 GMT 2
Който каквото и да ми обяснява, преди да шофираш не пиеш, толкоз!
Ама какво предвиждал закона до 0,5 промила, ама как имало риск дори и да не си близнал и прочие аргументи са пълна нелепица, особено имайки предвид катастрофата, която е преживяла.
Изобщо тук не коментирам дали е виновна или не и дали като инфлуенсър носи отговорност за възпитанието на подрастващите или не. Тук става въпрос за липса на елементарна преценка. Най-малкото ще бъдеш екстра внимателен и предпазлив с обица на ухото за цял живот и няма да си развяваш чашите с вино из интернет пространството, непосредствено преди път.
Смятам, че постът в страницата си е абсолютно на място и Мона за мен е дъното на дъната!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 22:37:56 GMT 2
Тя освен споделеният афтършейф му е купила и маратонки и пречиствател за въздух, защото много отдавна искал да си купи и тя обичала да радва хората. Но това за афтършейфа просто трябваше да си го спести. Бил на цена от 300 лв. ама го намерила намален и го купили. 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jul 18, 2021 22:39:00 GMT 2
Тонката все повече започва да ми заприличва на Гана в лице с тази физиономия тип зъбене и изкривена усмивка...
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 18, 2021 22:39:18 GMT 2
Извинявам се, ако не съм се изказала правилно, но да, с две думи - правят генетично изследване за детенцето, не дай, Боже, за /вродени/ болести, от което изследване в много ранни седмици се разбира пола. Тя била на ехограф и там излязло момче, при което тя не била въодушевена, защото вече имат момченце, а тя мечтае за дъщеричка. По-късно се чуват за резултати от генетичните тестове и им казва, че знае, че детето ще е момче, но от там я контрират, че ще е момиче. При което тя е толкова щастлива, че няма как да скрие усмивката си, която Митко /мъжа й/ нарича "тъпата ти усмивка". В смисъл... Нося детето ти, бастун, айде да се съобразяваш малко. Освен това... Не знам дали го е избирала с очите си, аз не го намирам за красавец, но... Да речем, че всички очи виждат различно. Не знам, не ми е окей - и във влога от Тетевен обяснява как й откъснал едно слънчогледче да й подари, защото знаел, че ще мрънка и за да си спести мрънкането й, направо го откъснал. Ма не са всички с мъж кат Елициния, да й праща букети дома в обикновен, делничен ден. Ох, напрегнах се.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 22:46:18 GMT 2
Тонката все повече започва да ми заприличва на Гана в лице с тази физиономия тип зъбене и изкривена усмивка... днешните сторита бяха потрес с тоя накъдрен кичур пуснат отпред тип 1995-1999 година… оранДЖеви сенки и то блестящи.. 😐 Няма ли кой да ѝ каже, че изглежда като леля и да престане да се излага така. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 18, 2021 22:48:16 GMT 2
Не съм гледала видеото на Кристина, но по това, което чета за коментарите на мъжа ѝ, то бих го нарекла мега идиот, без извинение. Много агресирам към такива изказвания, защото дори не знаят колко хора се опитват да имат дете и няма значение какъв пол ще е, а просто искат да имат и то не става. Такива изказвания са ми много просташки и са ми достъчни да разбера що за мъж е това
|
|
|
Post by The Judge on Jul 18, 2021 22:51:39 GMT 2
Тя освен споделеният афтършейф му е купила и маратонки и пречиствател за въздух, защото много отдавна искал да си купи и тя обичала да радва хората. Но това за афтършейфа просто трябваше да си го спести. Бил на цена от 300 лв. ама го намерила намален и го купили. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Дет се вика "ибааахти кйефа, майна, минах с по-малко пари за празника на теоретично настоящото ми семейство и уж най-важният човек" който би следвало да уважава и да не се цигани. Изключително неприятна жена. Може ли да се скръндза за подарък, че да го дели с кумове и горда от това. За мен е супер грозно, конкретно от госпожата с дизайнерската къща, афтършейв дели, пък маратонки, пък филтър... Да вземе да му подари няква пр пратка следващият път, че да мине съвсем тънко.
|
|
|
Post by questar on Jul 18, 2021 22:54:00 GMT 2
Никак не съм фен на Полина, обаче не виждам нищо скандално в това да плаща на съседи за различни услуги в домакинската работа. Това е много по-честно, отколкото обявите, в които уж се търси детегледачка, а после се оказва, че не само трябва да се гледа дете, а и да се върши домакинската работа за заплата, предвидена само за задълженията детегледачка. Много голям процент от хората, които търсят детегледачки, делегират и домакинската работа на уж детегледачката, това е порочна практика. А Полина си е намерила отделно жена да готви, когато се налага, отделно жена да чисти и отделно момичета да се занимават понякога с Макси и то срещу заплащане. Звучи честно.
|
|
|
Post by okay on Jul 18, 2021 22:59:21 GMT 2
Не съм гледала видеото на Кристина, но по това, което чета за коментарите на мъжа ѝ, то бих го нарекла мега идиот, без извинение. Много агресирам към такива изказвания, защото дори не знаят колко хора се опитват да имат дете и няма значение какъв пол ще е, а просто искат да имат и то не става. Такива изказвания са ми много просташки и са ми достъчни да разбера що за мъж е това Точно и аз това си помислих, но не го написах, за да не звучи сякаш всеки с репродуктивни проблеми трябва обезателно да се засегне, и за да не се започне дискусия за това кой трябва и кой не трябва да се обижда. За съжаление тези проблеми стават все по-разпространени или може би повече се дава гласност, което е добре. Децата са дар Божи независимо какво е отношението на родителя към това. Животът е най-голямата ценност. Какво значение има дали ще сплита плитки или ще купува колички (ако ще вървим по стъпките на някакви написани върху камък стереотипи)?
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 18, 2021 23:19:12 GMT 2
Тя освен споделеният афтършейф му е купила и маратонки и пречиствател за въздух, защото много отдавна искал да си купи и тя обичала да радва хората. Но това за афтършейфа просто трябваше да си го спести. Бил на цена от 300 лв. ама го намерила намален и го купили. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Хахахаххахахаха пречиствател за въздух, щото много искал? Ма те нали за това си купиха жилище в Симеоново,да са сред природата и чистия въздух. Крайййй, реших, аз на моя приятел ще му подаря за идващия рожден ден ... парочистачка, щото много иска да му е чисто. Толкоз.
|
|
|
Post by FugeeLa on Jul 18, 2021 23:31:12 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 0:31:41 GMT 2
Алекс Петканова и Дани са качили видео, което е озаглавено "Като съм майка, трябва ли да съм монахиня" Седят на дивана и коментират темата за това, че видеото с дупето на Алекс, което се клати е събрало само хейт, а снимката на момичето 90% само положителни коментари
|
|
|
Post by noclue on Jul 19, 2021 0:33:49 GMT 2
Хей, момичета, здравейте! Ако знаете откога се опитвам да ви настигна само и все вървя едни 10-15 страници назад 😀. Преди почти месец се роди нашия син и оттогава времето сякаш по различен начин се движи, завъртя се малко вкъщи да поразтребя и то пак станало време за ядене 😅.
Гледах Петканови и Любо последно. На Петканова всичката ѝ работа втасала, тя седнала да се възмущава как не можела да си ходи свободно по зърна и колко готино било движението free the nipple, за което сефте чу във видеото. Ами да се съблича там и да си ходи как ѝ е кеф, няма да я спрем. Мой муж слуша как Алекс се обяснява за тази рускиня, че била женена за пилот и колко много по света обикаляли с него и вика: "май и на нея ѝ се иска да е с пилот, ама уви не случи 😀"
Любо ми дойде бая натоварващо с бутането му да го снимат от телевизията, много ми олекна с подмятанията как от него тръгнал този казус, пък журналистите не го търсели за интервю. Брат, какво повече да те питат тебе, ясно е каква ти е драмата, сега трябва да се разрови в същината на проблема с тоя незаконен строеж, причинил свличането на платното, а не с какъв маркер си си писал плаката. Иначе много ме кефи как маяма винаги тръгва на ура 😀
|
|
|
Post by mandarina on Jul 19, 2021 5:50:09 GMT 2
Под такива снимки ако има преобладаващо положителни коментари те да не би да са най-вече от мъже самотници? Също кой знае кой поддържа профила и дали и колко трие негативни коментари, и колко бързо Заради изказването на мъжа на Кристна (аз не ги харесвам, да подчертая), но той е натурален задник. За полинината верига, никой нищо не обявява. А за случаите кой какво очаква допълнително от гледачка (да готви и т.н.), всеки човек има глава на раменете какво иска не иска да прави, кое смята за част от услугата или не, въпрос на договаряне. Никой никого не е вързал, тези хора не са роби Специално в София нямам близки с деца, които да не търсят гледачка, я чуят някой да хвали някоя и дават мило и драго да се докопат до контакти. Според мен Полинчик им паразитира като по-отворена и така ги юрка повече за малко пари. Професиоалната гледачка/чистачка няма да слуша какви наклони й дава Полина и всичките претенции, да не е един дом за чистене. Докато някоя кротка жена от блока с малка пенсия примерно, можеш да я юркаш, било то и с мазен гласец, защото е по-зависима, а и вярвам че Полинка такива си е подбрала. Нали нейни са думите, че тук си била построила комунизма. Горкият Патрик с тези пираня
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 19, 2021 6:21:58 GMT 2
Днес пътувах в самолет в посока Франкфурт заедно с Мила (MilaSavage май се подвизава в ИГ бг инфлуенсърството) и Ваня Джаферович. Бяха голяма компания от около 15-на млади мъже и момичета,добре сложени/спортни и носиха camp boots,шапки..нещо приключенско тип Сървайвър сигурно снимат.Едно от момичетата ми се стори също много позната,но не мога да се сетя откъде. Иначе Мила слаба,много ниска(има,няма 158-160 см) и невзрачна с тяло на 13 годишна.Ваня сякаш странеше от компанията. Не разбрах къде отиват,защото също се отправиха към connecting flights,но не в моята посока.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 19, 2021 6:55:19 GMT 2
Може да снимат Сървайвър, макар че би трябвало да е заснет вече или поне да се снима, знам ли.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 7:09:06 GMT 2
Явно ще е голяма тайна къде отиват, защото нито една от тях не се е тагнала и не е сложила стори, че лети.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 19, 2021 7:16:18 GMT 2
Полина ще дойде момент, в който ще ѝ свият перките както на всяка друга самозабравила се рускиня в Бг. Такива превземки, вечно размахващи пръст и наясно, бол, та просто не ѝ е дошъл моментът. "Когато задникът ти има повече стойност за теб от главата ти" , е случаят на тази... *Кх кхъл * "майка". Голяма драма, че хората не искат да ѝ гледат детеродния проход как се люлее. И положителните коментари наистина не е лошо да се замисли от кого идват. Онанисти и тъпанари в нета колкото щеш, като иска положителна вълна, да влезе в порнхъб, там даже ще ѝ плащат. 🤣
|
|
|
Post by stelsko on Jul 19, 2021 7:37:05 GMT 2
Кристина хич не я намирам за интелигентна. Ако беше ,щеше да преразкаже историята с тъпата усмивка така че да не прозвучи толкова вулгарно. А най-добре да я беше спестила. Като цяло още от видеото за бременността ми стана неприятна и тя. Голямо пазарене все едно отива в мола да го купува това дете,а не ѝ е дар. Но тогава имаше толкова голяма вълна от хвалебствия,че не ми се разправяше да се включвам тук и да навлизам в спорове. Бях единствената дала палец надолу...хора това е дете не е печалба от тотото и от трети пол да беше нямаше да го обичат ли. Не съм гледала много нейни видеа,но впечатлението ми за нея е,че ако не е мъжът ѝ няма да има такъв стандарт и самочувствие , а за него нямам спомен да е някакъв неземен хубавец. Даже не се сещам как изглежда Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 19, 2021 7:41:47 GMT 2
Аз също знам, че повечето момичета тук я харесват, но от самото начало имам неприятно усещане за нея, но понеже е само усещане, а и не ми се занимава да го доказвам, само от време на време отбелязвам, че има хора, които НЕ я харесват. Да се знае, че има плурализъм
|
|
|
Post by lyra on Jul 19, 2021 7:51:16 GMT 2
НА мен Елица и Кристина са ми супер неприятни. Имат нещо в лицето дето ми е противно. На Кристина специално ме дразни и диалекта. Мъжа ѝ хич не бих нарекла хубав, ама тя си го е избирала. Ръб определено е, ама пак тя си го е взела. Пожелавам на всички, които искат да имат бебе да им се получи лесно и най-голямият проблем да им е каква количка да си вземат. На мен децата ми се получиха от първия път, но знам, че е невероятен късмет и съм много благодарна.
|
|