|
Post by dzyn on Jul 2, 2021 10:14:43 GMT 2
Аз също не забелязах тоя ‘въздушен’ ефект да е плюс. В корените й стоеше сплескана, а надолу изглеждаше разхвърчана и все едно с нацъфтели краища. За фризьорски салонен вид би трябвало да е обратно - гладки краища и лек обем в корена. Ама, нали, рекламата да върви. Иначе на мен тоя ефект с пара ми изглежда все едно ме е валял дъждът и после косата поочти е изсъхнала на 40те градуса навън.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 2, 2021 10:22:15 GMT 2
Аз също не забелязах тоя ‘въздушен’ ефект да е плюс. В корените й стоеше сплескана, а надолу изглеждаше разхвърчана и все едно с нацъфтели краища. За фризьорски салонен вид би трябвало да е обратно - гладки краища и лек обем в корена. Ама, нали, рекламата да върви. Иначе на мен тоя ефект с пара ми изглежда все едно ме е валял дъждът и после косата поочти е изсъхнала на 40те градуса навън. Била съм с изсветлена коса и точно с пара нищо красиво не се получава, а започват да се виждат местата, където косъма се е накъсал/разслоил. Колкото и предпазващи да са използваните бои и мазила, когато е направена от професионалист стои най-добре. С една керамична преса също би стояла по-гладка, но пък нали още топлина не е необходимо. А защо на Филип да му било добре, че вече има преса и няма да мрънка за прическата си? Тя все е на кокче, чак беше започнала да капе като на Грандето и спря за момент.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 10:36:37 GMT 2
Каква е тази преса, за която говорите, че не я следя Антоанета? Щом е с пара, да не би да е Steampod? Ако да, то Steampod на Лореал струва близо 600 лв. Правили са ме с нея и не видях уау ефект за тези пари. И аз така, аз очаквах да изправя от първото минаване за тези пари, особенно и на Антоанета тънката и права коса. 😂 Аз съм с чуплива и гъста коса и не знам това нещо как би се справило. Изобщо не ми хареса като се изправи как ѝ залепна косата, не знам къде я видя “въздушна”, като приличаше на олизана крава. Аз лично като се изправя после си навеждам косата надолу да се подреди сама и да не седи залепнала, а тя си я остави така. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sunny on Jul 2, 2021 10:40:54 GMT 2
На Валери снимките са хубави, но ми прави впечатление че не само тя, а мнозинството от “известни личности от инстаграм “ сядат по бански на шезлонги , на люлки , пейки без кърпа или нещо от долу. За мен, това е много нехигиенично. Не бих седнала така, все пак и аз ще съм потна, лепкава от кремове итн , а и не знам кой е седял с потния си …… преди мен. Но това си е лично моя гледна точка
|
|
|
Post by abinem on Jul 2, 2021 10:41:13 GMT 2
Аз питах моя фризьор преди време за Дайсън, никак не се изказа ласкаво. В общи линии каза, че не е нещо уау и ако задпресното устройство не е сръчно, вероятността да се получи посредствена фризура е голяма. Нито кой знае колко повече щади, нито да оформя супер, нито гарантира лекота на употребата, ако по принцип не си сръчен. Особено любопитна съм какво си прави Пепе с прословутата 600 - левова преса. Аз откакто съм я открила е като облизана, или на кукугигу. Рядко я виждам с прическа и то винаги е било след фризьор. Като на Евелин, няколко пъти съм я гледала и винаги косата ѝ изглежда оръфана и суха. Тя нали беше правила цяло видео за сешоара. Има религии, в които е забранено да си показва косата и съм чувала момичетата да казват , че ако можеха, никога не биха имали " bad hair day " оффтопик. А от друга страна съм гледала клип с някаква приставка за къдрици , която работеше много добре и правеше ги правеше страхотни.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 10:43:02 GMT 2
В последните си поне 2, 3 гивауейя Пепе раздава ваучери за 100, 150 и 250 лв. Ей така да го отбележим и това все пак. Иначе да, ваучерите за 20 лв. и кърпите Miele бяха нелепи награди, това е факт. Когато накара Фичката да повтори какво е казал, говореха за сладоледа. Бяха взели някакъв кисел сладолед с вкус на лимон и Софѝя се мръщеше поради тази причина, а Пепе каза (на английски), че сладоледът е кисел, но все пак става ( Фичката се е избъзикал, че лимоните са кисели като жените/майките, но все пак стават). Поне аз лично не го разбирам като комплимент конкретно към нея, на мен ако ми кажат такова нещо, няма да съм особено поласкана 😂. Наистина не разбирам защо винаги когато става дума конкретно за Пепе (и още няколко други), то нещата супер много се извъртат. “Изпращането” на Филяка да си ходи в Бургас беше очевАдна шега, двамата се смееха след това Деца нямам, но и според мен Матиас не беше съвсем добре поставен в раницата. Колкото до това защо тя го носи, сигурно така иска. Вижда се колко е грижовен Филип и към 3те деца, съмнявам се да откаже да носи собсвения си син. Както и да е, петък е, пожелавам ведро настроение и повече усмивки
|
|
|
Post by pilenceto on Jul 2, 2021 10:44:35 GMT 2
Ясно, така и не разбрах какво се прехласват немалко хора по тази преса, а цената намирам за повече от абсурдна. Имам пресата от миналата година и не съжалявам за похарчените от мен 230 евро. Имам впечатления от предишния модел, с който са ми изправяли косата в салон и така реших да си я купя. Косата ми е дълга, гъста, много чуплива и твърда. Пресата се справя и аз най-вече с двете леви ръце. Препоръката е да се използва на по-ниските градуси и само веднъж седмично. За да не е изцяло извън темата, все повече хора ще хванат камерата и ще снимат я от дивана, я от кревата при положение, че ние харчим изкарани с много труд пари, а една група хора получават освен заплащане, същите тези уреди и "продукти" без пари. Е, не е честно!
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 2, 2021 10:47:02 GMT 2
Рекламата на банския от Валери е.... 🙄 Хубав бански, на нея ѝ стои чудесно. Но прословутата презрамка разбрахте ли как се крие незабележимо? 🤔 Подканя ни да видим третата снимка, на която точно частта с презрамката е под вода. Ми, всъщност е права - направо е незабележимо как можем да я скрием, защото нищо не се вижда. Професионалист от класа. Че и успях да я съжаля, че не може да си почине на плажа, горката.😢
|
|
|
Post by mandarina on Jul 2, 2021 10:50:34 GMT 2
Напълно подкрепям мнението на Патраши за Цанов. И аз изгледах Цанов при Любо, при все, че каквото и да беше казал, аз съм гледала негови предавания, когато са се случвали събития покрай Волен през целия този няколкогодишен период, освен това имам много силна памет, включително обществоно-политическа. Държал се е угоднически и подлизурски, беше едно от остриетата на ТВ "Атака" както и да го смекчава сега. Мнението му за "Ковид" и маските няма да коментирам обстойно, за мен е престъпно да говориш, че няма пандемия, бил т.нар. вирус и т.н. тъпанарски мангърщини. По тази тема съм много рязка. Не искам да започвам полемика и да развалям духа в темата, но държа да си кажа мнението, защото съм го премълчавала многократно. Когато е минало време винаги можеш да поизвъртиш нещата и спокойно да ги порозовиш, и да изглеждат много по-смекчени. Това направи Цанов. Любо поначало тръгна да коментира темата с него някак твърде приятелски и с осанка, че няма да е остър. Затова от една страна интервюто ми се стори угодническо от страна на Любо. От друга, когато притиснеш някого и го нападнеш, най-много да избяга и съвсем нищо да не каже. Така че може би отдавам мекото поведение на Любо на това. А и в крайна сметка Цанов не прави нищо НЕЗАКОННО, а моралът е доста по-обтекаемо понятие, всеки излиза с номера за субективното тълкуване и няма как да го притиска за това. Иначе съм пускала от новите клипчета на Цанов и виждам много големи дупки в логиката в политическите видеа, която уж следва, изкривява събития, които съм проследила, включително професионално и като цяло не съм претърпяла лоботомия, че да не ги помня. Освен това стабилно прокарва определена линия. И тук въпросът не е, че прокарва линията на Волен, който никога не е бил кой знае какъв фактор, той е от тези играчи в политиката, които са втори фланг и изскачат, когато основният играч прецени, че трябва. А основният играч се мени според конюнктурата. Това, което компрометира Цанов за мен е, че когато човек няколко пъти е бил склонен да прави компромис с морала си, той винаги е склонен на това. И дори да приемем, че никога няма да го направи, съмненията за това си остават. Затова името и образът са най-ценната валута и винаги са били, те са едно от най-трудните неща за опазване, защото опазиш ли ги, дават огромна сила. Ехееееееееее, егати фермана
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Jul 2, 2021 11:11:14 GMT 2
В последните си поне 2, 3 гивауейя Пепе раздава ваучери за 100, 150 и 250 лв. Ей така да го отбележим и това все пак. Иначе да, ваучерите за 20 лв. и кърпите Miele бяха нелепи награди, това е факт. Когато накара Фичката да повтори какво е казал, говореха за сладоледа. Бяха взели някакъв кисел сладолед с вкус на лимон и Софѝя се мръщеше поради тази причина, а Пепе каза (на английски), че сладоледът е кисел, но все пак става ( Фичката се е избъзикал, че лимоните са кисели като жените/майките, но все пак стават). Поне аз лично не го разбирам като комплимент конкретно към нея, на мен ако ми кажат такова нещо, няма да съм особено поласкана 😂. Наистина не разбирам защо винаги когато става дума конкретно за Пепе (и още няколко други), то нещата супер много се извъртат. “Изпращането” на Филяка да си ходи в Бургас беше очевАдна шега, двамата се смееха след това Деца нямам, но и според мен Матиас не беше съвсем добре поставен в раницата. Колкото до това защо тя го носи, сигурно така иска. Вижда се колко е грижовен Филип и към 3те деца, съмнявам се да откаже да носи собсвения си син. Както и да е, петък е, пожелавам ведро настроение и повече усмивки Пепе повтаря думите на Ф2; “The lemon is like your mom - a little bit sour, but still good.” Има предвид Пепе, а не майките попринцип. На мен ми се видя малко жалко / неудобно / странно, че тя пусна камерата, за да овековечи този коментар. Той не искаше да го повтори и тя реши сама да си го каже за пред камерата. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Пречупено през нейната призма, определено мисля, че го е приела за доказателство, че е секси мамче. 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 2, 2021 11:16:53 GMT 2
Според мен Любо тръгна меко,защото не искаше да го напада като цяло. Както Мандаринка каза, ако му влезе много остро Цанов ще си тръгне и толкова. Каква би била ползата. Той и на Йоко онзи ден й подхвърли на няколко пъти за пирамидите и я избазика,но според мен няма как да си нападателен със събеседник,който е дошъл на добра воля да разказва живота си.Това би било доста грозно и ще се получи нещо от рода на това,което самия Цанов направи с ясновидеца. От всички истории на Цанов аз заключвам,че той е доста по-амбициозен от колкото се изкарва и това,че е бил при Волен толкива години не е по причина,че е нямало къде другаде да иде и какво друго да прави. Докъдето съм стигнала Любо го пита за това,че е бил кандидат за общински представител,но той пак го извъртя и пое в друга посока. Другите дами тук да кажат,но на мен ми се струва,че положителните мнения за него тук се базират в някаква степен на неговата външност, а не на репортерските и личностни качества. Тъй като аз принципно не харесвам едри мъже с бръснати глави съм имунизирана срещу неговия чар 🤣🤣 а погледът му ми напомня на теле в железница. Лично мнение, не го налагам.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 2, 2021 11:21:46 GMT 2
Подписвам се с две мусакаджийски лапички. Включително за погледа
|
|
|
Post by plam on Jul 2, 2021 11:29:51 GMT 2
И сега ако Валерѝ се оплаче,че е уморена след 2 седмици плажове,басейни и почивки ще я призная за най-големия търтей 😂
|
|
|
Post by lama on Jul 2, 2021 11:32:38 GMT 2
До средата на подкаста съм с Цанов. Харесва ми как върви досега и че Любо не е твърде нападателен. Разбира се, че не одобрява всички виждания на Цанов, но това не е й нужно и ние тук имаме различни мнения по доста теми, пък си говорим вече толкова време. Той го е поканил като гост да водят диалог, а не води разследване. Аз лично предпочитам така, разследванията са за основния канал, когато му е кеф да си ги прави, но когато човек кани гост, той трябва да се отнася с уважение към него, да го остави да се изкаже, пък вече всеки да си направи изводите.
Цанов е хлъзгав определено, но пък прави и интересни материали. Така че има място и за него в ютюб. Видеата му с глупостите на Ковид и от този род конспирации не мога да си ги причиня. За мен си е бил здраво обвързан с Волен и затова няма как да говори против него, защото Волен е щедър и предполагам, че е получавал бонуси или нещо от този род. Все пак това са 10 години вярна служба в Алфа. Според мен си е бил симпатизант на Атака, което си е негово лично право, сега пък симпатизира на други съмнителни личности. То никой нямаше да го пита за тези неща, ако не се изтъкваше постоянно как всичко правел сам и с Пейтриън, нямал шефове и тн. В момента може и да не взима пари, но прокарва политики, мазни се на конкретни политически лица, които в скоро бъдеще може да са му от полза.
Добре си отговаря засега на въпросите. Вижда се, че на някои въпроси премълчава нещо, но не е длъжен да казва всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 11:40:58 GMT 2
Коментара ми, който бях публикувала изчезна след 5 минути. Не е бил хейт, а съвсем възпитано изразих мнението си, че Йокко не изглежда на 25, а на повече от колкото е. Също така не върви да има претенции за свеж вид, когато той е на база корекции. Последната част от коментара ми беше свързана с това, че по-правилно е Любо да направи видео с Йокко, в което разследва пирамидата й в Herbalife, а не подкаст с нея. От днес категорично отрязах Любо и повече не смятам да го подкрепям нито в канала му, нито тук в коментарите. Причината обаче няма общо с Цанов, а с Йокко. Разбирам, че са приятелчета, но да се правиш на честен, а да триеш логични, възпитано поднесени коментари само, защото не са от повечето, които бяха под видеото стил "Хербалайф са велики!" "Йокко е много готина!" "Йокко е много свежа"... Ами не, нито тя е такава, нито е адекватно да си все за правдата, уж уличаваш измамниците, а си затваряш очите за някой, защото видиш ли ти е приятел. Хмм Любо коментари ли е трил? Той нали уж каза,че не му пука от коментарите..много тъпо,ако е махнал нещо,за да се подмаже на Йоко. Но той според мен понеже сега иска да пуска дрешки се върти около нея за информация и честно казано няма да се изненадам. По какво съдим,че е трил нещо?
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 2, 2021 12:02:38 GMT 2
Коментара ми, който бях публикувала изчезна след 5 минути. Не е бил хейт, а съвсем възпитано изразих мнението си, че Йокко не изглежда на 25, а на повече от колкото е. Също така не върви да има претенции за свеж вид, когато той е на база корекции. Последната част от коментара ми беше свързана с това, че по-правилно е Любо да направи видео с Йокко, в което разследва пирамидата й в Herbalife, а не подкаст с нея. Хмм Любо коментари ли е трил? Той нали уж каза,че не му пука от коментарите..много тъпо,ако е махнал нещо,за да се подмаже на Йоко. Но той според мен понеже сега иска да пуска дрешки се върти около нея за информация и честно казано няма да се изненадам. По какво съдим,че е трил нещо?Много тъпо! Не виждам какво лошо си казала. 100% Йокото го е накарала да го изтрие. Как някой ще се осмели да каже,че не изглежда 12 клас. Впрочем съвсем сериозно мъжът й изглежда не повече от 5 години по-голям от нея. Аз като разбрах,че Барт ще прави 50 останах без думи. Ако някой в тяхното семейство младее, то това е той 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 12:02:42 GMT 2
Не знам, какво означава за Пепе "въздушна коса", но лично аз не видях абсолютно никаква разлика между преди и след пресата. Цената й е доста висока, но на правата й коса няма как да се види, дали си заслужава. Не съм видяла косата й да изглежда добре освен, когато излиза от фризьор. Цвета й в момента е повече от зле, а тя го намира за хубав. Естествения й цвят е хубав, подхожда й, не знам защо е решила да се връзва на желанията на Чехляка и да е блондинка. Стори ми се, че Матиас беше като в парник, мрънкаше и изобщо не ми се видя да му харесва в тази раница. Направи ми също неприятно впечатление, че Пепе носи раницата с бебето през цялото време, а Филяка се разхождаше най-спокойно покрай нея. И аз пиша минус на бавачката Макфифи! Не ми е симпатичен, но това пренебрежително отношение е доста неприятно. Дали го прави съзнателно или не, не е правилно. А и са големи хора, Чехли може да й каже, че поведението й не е нормално.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 12:07:58 GMT 2
Аз предпочитам да изчакам с мнението си за Цанов. Сега е на гребена на вълната, трупа фенове, събскрайбъри, одобрение, та в този дух, ако Цанов е поредният, който допусне славата да го "зашемети",да се самозабрави, ще започнат да се показват и разни черти от характера му, нехубави такива. От миналото си никой не може да избяга, особено ако си бил в публичното полезрение, еле пък ако си бил около политическа партия. Обаче ми направи впечатление, може да греша, че Любо е доста меркантилен. Изгря в ютуб, набра популярност и я осребри с платформите си-Войз и т.н.На въпроса на Цанов защо прави глупави клипчета-кой ще издържи най-много време в кръг, чух, че Любо се оправдава, че един вид, ютуб му е на последно място в приоритетите. Даже за подкастите си не се готви, все в последния момент.Обаче, все призовава за потенциални рекламодатели. С трици маймуни да ловиш-донякъде трудно, демек ти грам не си даваш зор за тези подкасти,казваш го(неуважение към аудиторията, гости е това) ама чакаш някой да инвестира за реклама в тях. Дори буквално ги вкарва във фурна гостите си, нямаш климатик, вентилатор можело да донесеш.. ама той бил свикнал на жегата. Като си спомня как ръфаше А1, гонеше и дебнеше Ричко Липовона, една фирма за климатици нещо, туй онуй ги чакал две седмици, ама те не идвали..
|
|
|
Post by Minnie on Jul 2, 2021 12:21:27 GMT 2
Качулката на Ергобейбито също е с фактор 50. Според мен лично това не е достатъчно за защита на бебе и то в планината на открито, но да сме обективни. Иначе цветът сигурно не го е избрала, такъв ѝ се е паднал явно от PR пратката. Много се ядосвам, когато видя неправилно поставено бебе в раница. Някой си мисли, че като изсипе една торба пари за раница и всичко е приключило. Спонсорите като им ги разпращат, да включват и по една безплатна консултация, за да не се мъчат взаимно деца и родители, да не говорим колко е опасно носенето в неправилна позиция.
Любо ми е антипатичен. Може да е умен, но е арогантен и сервилничи. Цанов също не ми допада особено, но има интересни разследвания. Ако има претенции за сериозен журналист, да престане да ръмжи като мечка и да се държи адекватно с гостите си, а и да ги подбира по-добре.
|
|
|
Post by pringles on Jul 2, 2021 12:23:55 GMT 2
Коментара ми, който бях публикувала изчезна след 5 минути. Не е бил хейт, а съвсем възпитано изразих мнението си, че Йокко не изглежда на 25, а на повече от колкото е. Също така не върви да има претенции за свеж вид, когато той е на база корекции. Последната част от коментара ми беше свързана с това, че по-правилно е Любо да направи видео с Йокко, в което разследва пирамидата й в Herbalife, а не подкаст с нея. Много тъпо! Не виждам какво лошо си казала. 100% Йокото го е накарала да го изтрие. Как някой ще се осмели да каже,че не изглежда 12 клас. Впрочем съвсем сериозно мъжът й изглежда не повече от 5 години по-голям от нея. Аз като разбрах,че Барт ще прави 50 останах без думи. Ако някой в тяхното семейство младее, то това е той 🤣🤣🤣 В повечето случаи мнението ни съвпада, но не и тук. Не знам как реши че "100% Йокото го е накарала да го изтрие". Какво, Йокото следи за коментарите и звъни/пише на Любо - "изтрий моля те тоя коментар" и Любо послушно влиза и трие...?! След постоянното му натрапване, как той определя правилата в стил "защото така съм решил" в недомисленото му шоу по-скоро смятам, че лично той си го е изтрил. Интересно ще е, нека някой да ги пита и двамата ако трябва - Йоко или Любо каква е причината за изтрития коментар, и двамата претендират за честност и откритост, та нека да отговорят защо е изтрит. Но по-скоро смятам, че Йоко ще отговори, а Любо би подминал въпроса. Освен това няколко мнения прочетох, не помня чии, че едва ли не как можело да кани Йоко, тя била под нивото на Любо... Еми не, като цяло не мисля, че са на много различно ниво. Освен това, ако те самите се усещаха на различно ниво мисля, че не биха се канили на вечери и подкасти. И за Пепон - смятайте колко жадуван е бил тоя комплимент, че "все още става, макар да киселее", щом специално включва камерата за да бъде увековечен.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 2, 2021 12:28:49 GMT 2
Замислих се за спонсорираните почивки/морета тази година. Колко много инфлуенсърски двойки отидоха, дори за 3 дни да е. Независимо къде, а и през зимата също имаше разходки до пирин голф и т.н. Дори Вика ще ходи на 'работно море' с нейн муж и тук идва питанката. Според вас защо Гергана и нейния любим никой не ги покани, много е нечестно при положение, че има толкова последователи
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 12:41:07 GMT 2
Коментарът ми беше съвсем възпитано отправен и мисля, че е изтрит от Любо почти веднага след като го е видял. 5 минути след като го постнах,вече го нямаше. Очаквах да завали хейт към мен от страна на хората в коментарите, които възхваляваха Йокко, затова рефрешнах страницата. Смешен е Любо да се прави, че е над нещата, а в същото време да трие коментари.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 2, 2021 12:42:00 GMT 2
Така. Пепе за последния месец е пуснала гивауей за 100лв от хм, който е полезен. Обаче от там нататък: - 150лв от бсб, като за 150лв от там даже една рокля не можеш да си вземеш. - 250лв от парамидона, с които можеш да си вземеш един бански. - 3 месеца безплатен абонамент за приложение за телевизия, като по презумпция имаш право на 3 месеца тестови период, в който ще плащаш по 1лв на месец - 10 кутии сладолед.
Бърз рисърч в нейния инстаграм профил за последния месец показва следните данни:
21 рекламни поста / 8 нерекламни (общо 29), от които:
16 поста с децата / 12 поста без
От 21те рекламни поста децата участват в 12 от тях, а има САМО 3 поста с децата, в които няма реклами.
Нали,важно е все пак да се отбележи, налЕ.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 2, 2021 12:42:51 GMT 2
Коментарът ми беше съвсем възпитано отправен и мисля, че е изтрит от Любо почти веднага след като го е видял. 5 минути след като го постнах,вече го нямаше. Очаквах да завали хейт към мен от страна на хората в коментарите, които възхваляваха Йокко, затова рефрешнах страницата. Смешен е Любо да се прави, че е над нещата, а в същото време да трие коментари. Брех този Любо каква скрита лимонка ще излезе - той се уби да повтаря как не чете коментари.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 2, 2021 12:51:06 GMT 2
Превъртях и аз на Пепон видеото и ме потресе как пишман туристите очакваха като слезнат от лифта - да намерят заведения. Друг момент беше видимо чувстващия се неловко и отегчен Фифи при винената дегустация.
|
|
|
Post by katherine on Jul 2, 2021 12:57:24 GMT 2
Не знам как решихте, че Фифи неглижира сина си и видиш ли горката 40 килограмова Пепе си мъкне детето сама. Тя си е властна личност и ако искаше Филип да носи детето, ами Филип щеше да го носи.
|
|
|
Post by okay on Jul 2, 2021 13:00:20 GMT 2
В коментарите на подкаста с Йоко има и други негативни мнения, но те са по-скоро някакъв детински хейт. Нищо чудно да е изтрил коментара, защото нека бъдем честни - от един коментар може да се разбере дали пишещият има общо с форума или не. И Любо, и Йоко четат тук, колкото и да се правят, че са над нещата. Ако бяха наистина, то н1мвше дс се опитват да ни убеждават. И двамата за мен са големи компелксари, на които за момента им върви.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 13:45:47 GMT 2
Ей момичета, ако някоя от вас се е притеснила, моля да се успокоите! Ще има видео за кърменето от Пепе! Знам, че и вие като мен бяхте притеснени, че има опасност да няма такова видео, но спокойно! Ще има! Физиономията на бавачката Макфифи при вида на салатата, която беше 2 резена домат, малко парченце сирене и капка зехтин... Допадна ми повече поведението на Фифи, който си каза, че не разбира много от вина, докато Пепе се правеше на компетентна. Истината обаче е, че трябваше да викнат Тейче, тя има опит с винцето. В кадрите след концерта на децата в Пловдив, все едно гледах семейство Йепсон от преди 2-3 години.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 13:47:26 GMT 2
Аделина, изтрил ти е коментара, защото по-добре безмозъчен трол/хейтър да блее под видеото и да се вижда привидно, че има коректив, отколкото смислено зададени неудобни въпроси.Даже им е по-оферта деца да пишат. И лелята по я кефи да ѝ търсят бясно порното разни ч****ци, отколкото някой да пише коментари за пирамиди, фараони. "Стая за двама.. за мен и въображаемото ми гаЖе". Дебна да снимам мъжки крака и ръце... Ясно е за коя става на въпрос.
|
|