|
Post by Midori on Aug 1, 2021 6:40:58 GMT 2
ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ НОВ ФОРУМ! Единствените две правила са без нецензурни думи и без критика към други потребители във форума. Пишете на воля! Темите ще се пускат на месечна база, освен ако не започне да забива темата. ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ АКАУНТ - BGINFLUENCERS_REVEALED www.instagram.com/bginfluencers_revealed/ЛИНК КЪМ FACEBOOK АКАУНТ www.facebook.com/BGinfluencers-revealed-100340088445655/Често обсъждани български канали и блогове: SPOILER: Click to hide Антоанет Пепе www.youtube.com/user/antoinettepepeАнтоанет Попова www.youtube.com/channel/UCfoFV81l8E9z9_e1PeraoFgВалери Йорданова www.youtube.com/channel/UCmRn-L7Oeeoy6zIW66DGMVwЕвгения Джаферович www.youtube.com/channel/UCstSNhfZDv_XoRDjShVpxYgИвана Александрова www.youtube.com/user/persifall1Йоанна Петрова www.youtube.com/channel/UCkZTEmuzjBmEy6za-au7YrQКарина Илиева www.youtube.com/channel/UCRpRMe2D9XzO5f4yrwefBhgBobis MakeUp / Боряна Стефанова www.youtube.com/user/BobismakeupAgleu / Зорница www.youtube.com/channel/UCNBBcBB0p0X-QzuxvCBPsOAEat, love, make up / Стефи www.youtube.com/channel/UC-vLop90i8p3PEHtiUZgl-QMakeUpButHow / Елица Димитрова www.youtube.com/user/MakeUpButHowMyBeautyMadness / Адри www.youtube.com/user/MyBeautyMadnessMyBoxOfBeauty / Милена www.youtube.com/user/MyBoxofBeautyEXPATBGMUM / GRUMPY/ ГРЪМПИ www.youtube.com/channel/UCFtgnfJMYyODfDSD8rHCArwMama Model / Александра Петканова www.youtube.com/channel/UCxtuNHR2h7RGTOWG9YW10KQМона Гочева / Mona Gocheff www.youtube.com/user/MonaMusicbgМария Драганова www.youtube.com/user/MissMarryDГери Петкова www.youtube.com/channel/UCeN53IPNZH2u5aPQq444EmgГери Димитрова www.youtube.com/channel/UCSmDUgc9--ZBWamlWJZcWDgПолинаСофия www.youtube.com/user/PolinaSofiaГаля Симеонова www.youtube.com/channel/UC6mNv87YeeGK6OCl7IuaxVgИзабел www.youtube.com/channel/UCxf_wU0KivY6x6ZMtnkYKMgЛюбо Жечев www.youtube.com/channel/UCYv6OHlgft9a5dqaqo4X-5gПоли Недкова www.youtube.com/channel/UCt9LuzejM83CDNlhCINEXYgPolly Molly's world www.youtube.com/channel/UCQVaiInHJjNx8QGntQ-bVnwYoanna Yoko www.youtube.com/user/yoana508Mint Stories / Звезделина и Калоян www.youtube.com/channel/UCZJmc-J1rlAft5iKZ4JfpkwЗлатена Енчева www.youtube.com/channel/UCczkxGI5GrXFuXP_BWRLpLQМилица Маркова www.youtube.com/channel/UCGuiUKVkXwFyj_637hsMLFgАдриана www.youtube.com/channel/UC7oydXGXQPPfYjIpXuFkJmgМария Андреева www.youtube.com/channel/UCZSLYa_WkQuVZCWnPKpdUHwBrainpickings на Мария Попова www.brainpickings.org/about/Дани от Quadrifo www.youtube.com/channel/UC5TrR_j8gr_5wdO8HvKcI5Aна Николова f-gal.com/ Анелия Терзиева www.youtube.com/user/TheAneliqvishinovatИда Магдаленова www.youtube.com/channel/UCfbgevzSI2QnliWAO5WrFSQНие, нашите и кучето www.youtube.com/channel/UCvRMBgaVfYtJ5XjdFV70kEgЛюси от World of Art Craft lussisworldofartcraft.blogspot.com/?m=1 Andrea Banda Banda www.youtube.com/channel/UCAKgssvQzAoMW6qvV78VqCQЧетат ли двама www.youtube.com/channel/UC8J-SbJYYGxWz0NnIOk_wdgХрисиландия hrisilandia.com/ Надя Сивкова www.youtube.com/user/rockstarslovenadiМариета от Murfeishun www.youtube.com/user/MurfeishunLina Style -Лина www.youtube.com/channel/UCD_1HKdy-6bO32fpGULO-xA?app=desktopNatallie Anastasova www.youtube.com/channel/UCF-ScYY6bHwocBxu51T3xMgElizabeth Fame www.youtube.com/channel/UCR0wQb8cBQEbHIEi92iOTawНаум и Теа www.youtube.com/channel/UCycqu82fLKFlm1CSPspTM2QChefo www.youtube.com/channel/UCj-uuag82FSUK0kqMsPJtxQAneliya's channel - Анелия от Англия www.youtube.com/channel/UCZTTn-OSscvjSh-pl1HicsAРадостна мама www.mama.radostna.com/Даростинта - Life bites blog lifebitesblog.com/ Мими Георгиева - Мими Сладкиша, Мими Щолена m.youtube.com/channel/UCqhfVCxYxmFk_YVHhH3Mojg Мъци www.youtube.com/user/theMUCCCYВиктория Капитонова www.youtube.com/channel/UCJYpAAGPUaKAYadfAgJR2UAВенелина Лямова www.youtube.com/channel/UCC6WiMCUSJtz_yI9RjSOxZwМики Златинова www.youtube.com/channel/UCdmzNk70nZRn8KZyMPuXnZQВиолета Буреле www.youtube.com/channel/UCAieTU8dwUDhmIHPev2hvkAДДС подкаст www.youtube.com/channel/UCri1pbrl-nP_DyXVcPntzRQИван Пепе - www.youtube.com/channel/UCkKLtElVi4xYjzVmDV1n68QЖивот със Синдром на Даун www.youtube.com/channel/UCJr9ZMAgyKYZHgAg1YsDOzQЧесто обсъждани чуждестранни канали и блогове: SPOILER: Click to hide Aaryn Williams www.youtube.com/channel/UCXWxFPmLKRcF7kxTP2OYLwAJames Charles www.youtube.com/channel/UCucot-Zp428OwkyRm2I7v2QJaclyn Hill www.youtube.com/user/Jaclynhill1Jeffree Star www.youtube.com/user/jeffreestarLaura Lee www.youtube.com/user/laura88leeSACCONEJOLYs www.youtube.com/user/LeFloofTVTati www.youtube.com/user/GlamLifeGuruNikki Tutorials www.youtube.com/channel/UCzTKskwIc_-a0cGvCXA848QTaina Licciardo-Toivola www.youtube.com/channel/UC-PepfX4nM19zhdgEn3o5kgSafiya Nygaard www.youtube.com/channel/UCbAwSkqJ1W_Eg7wr3cp5BUAОльга Матвей www.youtube.com/channel/UCZEqXoz7G4sPniv_hJJbVhwЧесто обсъждани Инстаграм акаунти: SPOILER: Click to hide Мария от Lamartinia www.instagram.com/instamartinia/?igshid=gnyh06qrc1vpСимеона www.instagram.com/simeona.g/?igshid=1csh4vgred94fIstislava www.instagram.com/istislava/Katie Minovic www.instagram.com/katieminovic/Даниела www.instagram.com/hey.daniellaa/Лора www.instagram.com/empurplebylori/Алис www.instagram.com/mademoiselleaia/Живко www.instagram.com/jaysdeenbg/Петя www.instagram.com/petkova.p.beaute/П.С. Не се допускат въпроси - "Кой е Филип 1, Филип 2 и Филип 3 на Антоанет Пепе?" :lol: Обяснение за тяхната хронология може да намерите тук: SPOILER: Click to hide Филип 1 - Момче-българче и гаджето, с когото Антоанета заминава за Дания и с когото живее няколко месеца. Момчето и досега живе в Дания и работи в сферата на финансите. Филип 2 / Филип Йепсон (АКА Фичката АКА Филип Датски АКА Фичко Паничко АКА Фичето) - Датчанин, първи съпруг на Антоанет Пепе, с която са разведени в настоящето. Баща на Сиена и София. Филип живее за около няколко години в България, но в края на 2019г. се завръща в Дания, където живее и досега и работи в сферата на ремонтите. Филип 3 / Филип Стоянов (АКА Филяка АКА Фифи АКА Филийката) - едно от лицата на "Типично" и настояща двойка на Антоанет Пепе. Филип е по-известен със скечовете си, как ще се развие бъдещата му кариера - бъдещето ще покаже. Имат общо дете на име Матиас, родено на 2 ноември 2020.
|
|
|
Post by bella on Aug 1, 2021 6:46:53 GMT 2
Благодаря за новата тема! Относно Илиян (не знам как да цитирам от старата тема 😌) Това е скандално! Само след една проста “сметка” става ясно, че всеки месец с 31 дни, в който първият ден започва в петък, има този “феномен”… и като цяло кой още си публикува такива неща? Да не сме 7ми клас? Или на 70? Май това са двата варианта 😆 Изключително полезно съдържание, мдааа…
|
|
|
Post by /*/ on Aug 1, 2021 7:08:17 GMT 2
Да ни е честит август. Наситен с много видеа и "контент" . Вльогарките белким се поразмърдат този месец и ни предложат нещо по-различно от плюскане/козметика, голи задн***и и малки деца. За Ти По - ами с нейните камъни по нейната градина. Да види какво ни е на нас зрителите, които и гледаме видеата и слушаме безумно неправилния и говор, когато произнася определени думи, пунктуацията дори не желая да я подхващам. Ама ета на, твърди, че много се старае и ни поднася супер съдържание. То и хората от хотела така . Никой не я кара да плаща толкова пари и да се нахака на такъв хотел. Прави ми впечатление, че нашичките толкова са свикнали всичко да им е безплатно, че ако трябва да си платят за нещо и то не е топ оф дъ топ и веднага рИват. /Ехоооо, ние обикновените хора си плащаме за всичко, включително и за боклуците които рекламирате и ни пробутвате като качествени и на прилична цена неща./ Много са стиснати и свадливи всички наши инфлуенсърки. Последните влогове на Капитончето и Ти По го доказват. За Пепа многоликия Янус, каквото и да кажа ще е излишно...... там демиджа е
|
|
|
Post by jane16 on Aug 1, 2021 7:45:35 GMT 2
Извинете за невежеството, но мама Цици обявила ли е пола на бебето? Имало ли е gender reveal или не се знае?
|
|
|
Post by 3apa on Aug 1, 2021 8:18:55 GMT 2
Честито на Златена и лека бременност. Не знам какви са отношенията им с Люси, но заради нейното 'ние сме просто приятели' винаги ще ги възприемам като 'приятели за секс, които не са се пазили достатъчно'.
На Гергана как не й писна да качва стари снимки и видеа? Тези кадри от яхтата от онзи ден бяха от преди година-две, когато сестра й я заведе на почивка ...
Пепе изглежда ужасно на последната снимка и как въобще е изписала всичко това след последното видео? Нелепо е ...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 8:20:08 GMT 2
Извинете за невежеството, но мама Цици обявила ли е пола на бебето? Имало ли е gender reveal или не се знае? Има.В едно видео с един балон го направи ,докато Нияя гушка, а тя седеше на на леглото и спука един балон и имаше сини конфети.Момченце чакат.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 8:48:01 GMT 2
Благодаря за новата тема!
Честито на Злати, лека и безпроблемна бременност! Много я харесвам, но някой ще ми каже ли какъв е “гафа” с телефона, пропуснала съм.
Антоанет Попо, с всяко видео ми става все по-противна. Това лелче, не знае ли, че ВЛОГ, значи да ни вземе с нея в ресторант, на плаж, да покаже нещо… не да си снима еднообразния живот от дивана или от леглото в хотела. Абсолютно дъно е, само мрън, мрън, мрън… стоя си в стаята, мрън, мрън… оплаквам се. Надявам се скоро да спре да снима, срина се със земята и продължава да копае…
Пълна скука е нашия ютуб… нищо ново, интересно.. накрая ще си направя канал да видя толкова ли е уморително да си “влогЕр”…
|
|
|
Post by ☀ on Aug 1, 2021 8:55:37 GMT 2
Честит ни август момичета!
Жегите ми замъгляват мозъка яко и в пристъп на желание да се приключва с тази мъка изгледах уж морския влог на Попо. Еми колежката добре го е описала, мрън мрън мрън, намуахме се с това, с онова. Хора, разбирам, че човек понякога много му е сладко нещо и иска да сподели, но тя имам чувството, че ѝ се пълнеше устата със слюнка като споделяши за 'бруталното' ядене от предната вечер, защото на следващия ден сядаше в стаята на земята да говори какво са правили/яли вчера. Наистина хотелчето може да е захабено с времето и омг, да няма поставка за тх, ама то излиза, че преди години са ходили в хотел на познат и явно са я обгрижвали и е била важна. Сега като просто нормален летуващ ѝ идва в повече да не ѝ угаждат на принцесата, за 1400лв за 9 нощувки, ако не сте разбрали... Ами като видиш, че не ти допада направи нещо. Поискай, помоли, откажи нощувки, премести се... Джош като малко дете не искал да ходи на плаж на рождения си ден, не искал никой да му честити...Баси скучните млади мрънкала. Ако не снима е кръгла нула просто. Зеро Попо! И пак с лелите се мъкнали младоженците...като амиши са в това отношение. Ссссс
|
|
|
Post by mousehunter33 on Aug 1, 2021 8:57:29 GMT 2
Мерси за темата! На мен ми направи впечатление колко нездравословно се хранеше Попова на почивката. Макдоналдс, пържено, сладоледи, сладкиши, тестени закуски, паста. То, вярно, че е на почивка, ама...
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by livia on Aug 1, 2021 9:09:47 GMT 2
Мерси за новата тема!
Ето заради такива неща като последния пост на Пепе (рекламата на Miele) тя е толкова нехаресвана и критикувана - просто толкова лицемерен и неискрен човек рядко се среща.
Гледах интервюто на Мари и нищо не разбрах за нея и за това, с което се занимава. Абсолютно безмислено интервю, разбрахме, че не иска да е Мари НА ГАЛА и че са отдавна заедно с гаджето и до там. Исках още вчера да коментирам, но то няма и какво да се каже, нищо интересно, полезно, информативно... просто скука. Иначе е красива Мари, добре говори, не е куха, но е вълнуваща колкото измита чиния.
|
|
|
Post by sofi on Aug 1, 2021 9:24:47 GMT 2
Не ми е красива Мари, още по-малко умна.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 1, 2021 9:25:30 GMT 2
За Златена и телефона писах на предпоследна страница на юлската тема, може да видиш в мненията ми. Относно Попова, напънах се и изгледах влога и съм абсолютно съгласна с всичко написано. Това не е влог, това е един мрънкащ разказ какво са яли и колко е недоволна от хотела. Превъртах тук там, ама като за морски влог, аз кадри от плажа не видях (освен от заведение...). Само това ядене ѝ е е устата - сладоледи, пици, чудесии. Да, човек нормално да се отпусне на почивка, ама само за това да говориш... Направи ми кофти впечатление как докато говореше/мрънкаше, беше оставила кадри как Джош излиза от тоалетната с телефон в ръка. Не казвам какво сигурно е правил, ама какво друго да си помисли човек... Аз бих изрязала такъв кадър. И последно: 12 поредни лета на Лозенец и не си намерила 1-2 места, където да отсядаш и да си доволна, а се налага да пробваш нов супер скъп хотел и после да се жалваш? Има логика... 🤔🤔
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Aug 1, 2021 9:30:38 GMT 2
Здравейте, аз изгледах обичайните А. Попова, А. Пепе, Валери, Мариета, както и Тати и мр.Кейт.
А. Попова - все едно снима влог от тях си - изобщо не разбрах, че е била на море... Какъв е смисълът да ходят някъде, да не снима нищо и на другия ден да го преразказва от стаята си?! А и освен тяхната стая, от хотела нищо друго не показа. Заведенията - нищо, плаж - нищо. Напълно безполезен влог и то 40 мин. А. Пепе - поредният миш-маш. Един ден в търсене на себе си, следващия във филма Фемилиголс2.0. На мен тази постоянна лудница около нея би ми дошла в повече - деца, свекърва с още едно дете, бивш мъж с гадже. Явно и на нея в някакъв момент, дори и да е казвала за себе си, че е екстроверт. Та тя е постоянно някъде с някой, дали с роднини или приятели... Вярно, че 3 деца не се оставят току така и да може да си почине от всичко, но все пак. И накрая да кажа, че на мен руса не ми харесва. Валери - хареса ми влогът, обичайното за нея - тоалети и снимки. Много грозно впечатление ми направи снимката в ИГ, на която е седнала над ограничителното въже. Дори и да е било заради Ковид19, както някой беше коментирал, че е писала. Мариета - и нейният влог ми хареса. Харесаха ми и въпросите и отговори в края на видеото. Според мен тя е човекът, който ще реализира потенциала от образованието си, за разлика от Антоанетите. Тати - видео за дрогерийни продукти под $10. Както вече съм писала, много харесвам видеата ѝ за грим и козметика, това също. мр.Кейт - продават къщата си и ще се местят. Подготвят се за предстоящите огледи и направиха минимални промени в хола и детската стая. Ще ги следя.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 9:48:51 GMT 2
Тати, ако мисли да продължава с ревютата на козметични продукти, ще е добре да си махне филтъра в клиповете...
|
|
|
Post by The Judge on Aug 1, 2021 9:51:07 GMT 2
Мисля, че по простотия и мърлявщина г-жа Янг и мъжът ѝ са си лика-прилика. Може да е много умен (в сферата на работата си), но каквото съм гледала и чета, емоц. интелигентност е нейната.
А така, както е описана, си дава вид на едно безкрайно досадно мръбкало, което е зависимо от всички, скръндзаво до безобразие интурбо елементарно. И зашо млаф човрк ще ходи целият си съзнателен живот на еднонинсъщо място?! Ей това никога няма да го разбера. Ама то тя от фивана не стсва, та не е изненада.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 9:53:01 GMT 2
Честита нова тема, момичета! Прекрасни слънчеви дни пожелавам на всички през август! Попо не я гледам и няма да си я пусна, но със сигурност ще има скоро вметване в някое от видеата, че е яла това, защото е на почивка и така да се каже е решила да разпусне Не, че не маже яко филии и през другото време, но... След като коментираше в продължение на месец, че е свалила 2 килограма, чак е странно, че си позволява подобен тип крака. Но нали има приложения и може краката й да изглеждат дълги и стройни. Джош е странна птица, не мога да кажа, дали не се дължи и на различната му националност и раса. Все пак всеки народ си има различен манталитет, а какво да говорим за такава голяма разлика в световете. mademoisellie_ имаше прекрасни сторита в последните дни от Миконос. Мари на Гала винаги ще си остане Мари на Гала, колкото и да се опитват и тя, и Гала да я наложат като Мари Константин. Ами не, не става! Не мисля, че е красива, особено с тази руса коса изглежда направо кофти, като беше брюнетка, беше доста по-симпатична. А за това, че "не е куха" също не мога да се съглася. Върти и тя 100 думи, говори бавно, за да не обърка и като я чета, не си личи, че е следвала във факултета по журналистика към СУ. Беден изказ, забавено говорене, затова ми беше изключително странно, как може да поканят нея на tedX
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 10:12:35 GMT 2
Честита нова тема и ви пожелавам един прекрасен морски месец Август на всички и не забравяйте да влогвате от хотелските стаи! Като отворя сторитата на Елица и получавам дежа вю, или е някоя манджа/салата дето сме я видяли 6265169 пъти или е някоя снимка от къщата на мама Бирк. Ето сега стори как си е изпразнила хладилника за СЕМЕЙНО пътуване, че те нямат други в последните две години, само с Биркови ходят някъде. Тотално забили хора, да няма лошо да отидеш някъде със семейството си, но да си постоянно с тях и живота ти да се върти да снимаш манджата и свекърва си и постоянно да я възхваляваш как е най-добрата във всичко..ами не е нормално за мен.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 1, 2021 10:14:55 GMT 2
Гана е изключително срамежлива към мъже - още едно доказателство, че явно мъж в живота ѝ няма. Ама що така бе, Гани, нали си комуникстивна личност, унфлуенЦър велик... Каква жертва в името на работата - да питаш непознат, дали може да снимаш в колата му...
А какво ли си е помислил като е видял наше евтино Гане, която с разкопчан дюкян се запътва към ретро колата със зловеща усмивка?... Започва с Пр... И завършва на.. ка..
Ссссс станах с дупето на горе днес 😂
|
|
|
Post by Pushy66 on Aug 1, 2021 10:18:11 GMT 2
Тъкмо идвам от влога на Тона Попова и виждам, че nidda е изразила и моето мнение - тази жена не разбира явно какво значи влог, пък иначе цял канал направи за тази цел. То не е само да пробутваш рекламки... Безумно е скучна, от 40 минути поне 30 са говорене от хотела, забравих името на това, не знам името на онова. Като не си вложил мисъл и креативност да си организираш почивката, а си се изпляскал в първото хотелче с бели стени и син стол, после нищо чудно да се разочароваш. Тя постоянно говори какво е яла и това е така и във влоговете от София. Никакви кадри от това къде да ходили с Джош, въобще това момче само се мъкне с нейните роднини, имам чувството, че двамата си говорят само какво ще ядат. Може и да не е така, но тя това показва. Толкова е безидейна във всичко, в концепцията си за почивка също. И понеже и мен ме дразни много, а преди я харесвах, да споделя, че вече ме дразни даже как изговаря думи, тонът и', дикцията - някои думи ги предъвква, при други акцентира и накъсва речта си или ги разделя на срички. Общо взето постоянно се лигави и дори не желае явно да промени нещо в себе си.
|
|
|
Post by imasurvivor on Aug 1, 2021 10:23:54 GMT 2
Здравейте! Усмихнат и весел август пожелавам на всички! ♥ Относно Попова - много я харесвах преди години, гледах редовно нейните видеа, и то с интерес. Това бяха тийнейджърските ми години, но имам чувството, че като израснах, започна да ми става адски банална, скучна и безинтересна. Може и да не е от мен, а от нейните видеа. Имаше заявка за нещо успешно преди време, но имам чувството, че някакъв кофти период при нея е на път да се завърне. Имам чувството, че се е занемарила, тъй като вече има човек до себе си, или просто, че е постоянно в цикъл Относно яденето и на тази почивка - и аз на почивки ям мнооого повече, НО, ако си публична личност, правиш реклами за здравословни храни, сокове, сайтове за фитнес и т.н., и на мен ми се вижда много нелепо да показваш как постоянно ядеш нездравословна храна. И още нещо - не знам за вас, но аз самата виждам разлика в нейното тяло - като гледам видеата и снимките. Определено има нещо пипано, но не разбирам защо, вместо да бъдат индивидуални, се стараят да се правят масово еднакви. Снимката на Пепе е някакъв ужас. Все едно гледам призрак
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Aug 1, 2021 10:52:04 GMT 2
Пепе на последната снимка ми прилича на дехидратирана лелка, която всеки момент ще припадне, защото е стояла цял ден на плажа, тъй като после като се върне на работа ще си мерят с колежките коя е по-почерняла.
Честит август!
|
|
|
Post by The Judge on Aug 1, 2021 11:24:24 GMT 2
Тоя дупнишки глич какво се лигави само-все едно не се е показвала сто пъти по бельо в ИГ. Че даже и без него. И да, човекът ще да я е гледал изумен, представям си какво му е минало през ума. И все едно някой би се усъмнил, че е там за "свалки". Държа да подчертая, че тия торбести дънки, които изобщо не са за нея, но упорито продължава да носи, в комбинация с лъскава риза и Гучи колан, е също толкова потресаващо като "тоалета" на Йоана. Тези момичета или нямат грам акъл, или не са отваряли списание, или огледала нямат. Направо не знам как може да има такава безвкусица,че и претенции.
Не я знам Гергана каква бизнес дама е и какво прави по цял ден, но като гледам никой не работи с нея. "Съдържанието" ѝ ежедневен разказ, крайно преувеличен, за това "какви ги е сътворила", като че ли вече турбо забавната и интересна случка,а обикновено са тотални тъпни ниво детската гУадина.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 1, 2021 11:41:03 GMT 2
Гледах Моят стил. Откъде да започна - Кирил изглежда много ведра душа, много ми е симпатичен. И до тук с положителното.
Йоанна - беше стилизирана все едно била потопена в лепило и влачена през бит пазар. Цвете с косите,цвете на пръстен,ланец и очила два пъти по-големи от лицето. Лилавите обувки тип 90-тарска кукла Барби не се връзваха с нищо. Баба й и баща й ако ще и да утрр да я защитават под видеата все тая.
Илиан- страшна пародия. С тази шапка, контуриран нос и този кичур беше като на състезание за двойници на Майкъл Джексън, на което се бори за пред последно място 🤣🤣 абсолютен злобар и комплексар. Нещата,които каза на Изи бяха меко казано изсъскани с жлъч.
Участничките няма да ги коментирам задълбочено,защото постът ще стане много дълъг. Единственото,което не мога да не споделя е,че за мен очевидно бутат Маджурова напред, а тя всеки път е облечена като на интервю за работа, а 10ките валят. Видях едно нейно видео,в което приканваше да гласуват за нея като казваше,че ако спечели ще си подари наградата на някой от гласоподавателите си. За мен това е подкуп и заслужава санкция!
|
|
|
Post by lyra on Aug 1, 2021 11:44:15 GMT 2
Попо ако не си беше платила сама почивката, хотелът щеше да е малък и кокетен. Ама понеже се е бръкнала сама и яко мрънкане. И хапване..
|
|
|
Post by scalestone on Aug 1, 2021 11:52:05 GMT 2
Благодаря за темата! Идвам с предложение да измислим единствено и неповторимо определение на Пепе! Съвсем сериозна съм!!!!!!! Не я следя Гергана, чат пат прочитам колко била нелепа, обаче Пепе е според мен друга галактика, вселена, измерение, въобще.... Та много ви моля, ако някой иска да измисли нещо конкретно за нея, че оня ден слушах едно, сега прочетох нещо абсолютно противоположно и вече умът не ми го побира, осмисля и т.н как може някой тоооооооолкова да си противоречи. Направо съм .... безмълвна. То пък бива да си близнаци, бива, бива, но май и 13 зодия трябва да се измисли за нея...... И това червило..... защо
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 1, 2021 12:03:18 GMT 2
Ади, карам по спомен,но точно когато бяха събитията на тедх организаторката беше за нещо в на кафе. Не гледах задълбочено,но си спомням,че си помислих ахаааа ясно Мари как е попаднала там. Мисля,че не ме лъже паметта.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 1, 2021 12:33:15 GMT 2
Участничките няма да ги коментирам задълбочено,защото постът ще стане много дълъг. Единственото,което не мога да не споделя е,че за мен очевидно бутат Маджурова напред, а тя всеки път е облечена като на интервю за работа, а 10ките валят. Видях едно нейно видео,в което приканваше да гласуват за нея като казваше,че ако спечели ще си подари наградата на някой от гласоподавателите си. За мен това е подкуп и заслужава санкция! Да, много е досадно. Не ми е стилна, по-скоро еднообразен и скучен е стила на Маджурова.
|
|
|
Post by memento on Aug 1, 2021 12:44:03 GMT 2
Попо не можах да я изтърпя повече от 10 минути. Пуснах от любопитство влога ѝ. Избрали си хотел и дестинация заради снимките и интериора на стаята. Иначе в Гърция щели да ходят. Представяте ли си? Решавате да ходите в Гърция на море ама виждате хотел с много инстаграмабъл стая в Лозенец и сменяте плановете. А пък скъпата инстаграмабъл стая на живо не се оказва такава. Всичко друго - ядене, ядене и пак ядене. Отишли да почивка да ядат и да презентират манджите по ресторантите. Една камара празни приказки и преразкази на ежедневени и напълно нормални разговори със сервитьори и хостеси, за Попова явно са нещо невиждано в ежедневието ѝ, щом ѝ правят такова впечатление.. съдя по начина по който ги разказва.
Повечето хора ходят на морска почивка за да посещават плажове, да си починат, да се забавляват, да разпуснат. И да - биват заети с това, а не с интериора на стаята и с това къде и какво да ядат. Нашите отишли да хапват и да пазят стаята. Според мен двамата с Джош са мнооого затворени хора без никакви контакти извън семейството. Разбирам и уважавам това, че очевидно са доста интровертни, но могат поне да посещават нови дестинации или да опитват нови неща. В Лозенец дори веднага бързат да посетят ресторант, който в София посещавали редовно. Млади, здрави хора, а живеят като пенсионери. Това си личи по съдържанието на Попо - никакви идеи и креативност, беден речник, скучно съдържание, скучен апартамент, скучен външен вид, скучна почивка. Продължавайки в този дух, след 10 години си ги представям като едни сноби и сухари, чоплещи семки и нагъващи спагети в интаграмабъл апартамента си, но без никакви спомени и постижения.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 12:57:37 GMT 2
Благодаря за темата! Идвам с предложение да измислим единствено и неповторимо определение на Пепе! Съвсем сериозна съм!!!!!!! Не я следя Гергана, чат пат прочитам колко била нелепа, обаче Пепе е според мен друга галактика, вселена, измерение, въобще.... Та много ви моля, ако някой иска да измисли нещо конкретно за нея, че оня ден слушах едно, сега прочетох нещо абсолютно противоположно и вече умът не ми го побира, осмисля и т.н как може някой тоооооооолкова да си противоречи. Направо съм .... безмълвна. То пък бива да си близнаци, бива, бива, но май и 13 зодия трябва да се измисли за нея...... И това червило..... защо Тя малко има раздвоение на личността, едно говори после друго прави.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 1, 2021 13:04:23 GMT 2
Не знам следите ли Carli Bybel, обаче май са се разделили с партньора си. Съмнявах се от известно време,защото не го включваше никъде, но момчето изглеждаше влюбено и стабилно, а и бебето им е само на 3 месеца. Дано е временно и намерят път един към друг... Четох коментари и дори са си изтрили снимки и не се следват...
|
|