|
Post by hriems on Aug 1, 2021 13:05:44 GMT 2
И според мен бутат Симона Маджурова да спечели, а всеки път е крайно неподходящо облечена за задачата. Освен това ми дава вид на надута и надменна спрямо другите момичета.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Aug 1, 2021 13:08:19 GMT 2
Моето обяснение за това, че повечето инфлуенсъри са толкова недоволни и мрънкащи е, че всичко се дължи на лесния живот, който водят. Преди някой да ми скочи, че не съм наясно какъв им е животът, ще обясня какво имам предвид. Презадоволени са от ПР пратки и безплатни услуги, почти нищо не си купуват или плащат. Дори и да си купят, някак си се губи радостта от това, когато всеки ден си затрупан от нови и нови вещи, получени без пари, а често и супер безполезни, но нали са аванта... Понятията за работа и почивка им се размиват, защото те нямат реална работа. Няма как да си доволен от почивка, когато всъщност не си се изморил от нищо и си от курорт на курорт. Няма блян по нещо, стремеж по нещо. Поне аз не съм чула някой/я да има някакви по-мащабни мечти. Със сигурност имат трудни моменти, лични драми и т.н, но като цяло животът им е лишен от емоцията на ежедневното - ако щете и от онзи здравословен стрес, който преживяват нормалните хора в работата, в семейството, с битовизмите всеки ден. Здраво ги разклащат емоционално обикновени неща като загубен багаж или изцапани обувки. Усещам, че ще има голяма вълна от депресирани инфлуенсъри след някоя друга година.
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 1, 2021 13:21:56 GMT 2
Не знам следите ли Carli Bybel, обаче май са се разделили с партньора си. Съмнявах се от известно време,защото не го включваше никъде, но момчето изглеждаше влюбено и стабилно, а и бебето им е само на 3 месеца. Дано е временно и намерят път един към друг... Четох коментари и дори са си изтрили снимки и не се следват... Аз бях чела, че са били разделени преди, но се оказала бременна и се събрали в името на детето, колко е вярно - не знам. От доста време я следя, немалко гаджета завъртя край себе си и бърза да ги представи на аудиторията, оставам с впечатление, че е лекомислена. Единият й бивш, Брет Каприани, е голям сладур, следя го и ми изглежда много свестен.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 13:37:29 GMT 2
Влезте да видите сторитата на Лили Ангелова как “тренира” с ластици, умрях да се хилям как кляка и въобще всички упражнения как нелепо ги прави и то във водата. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 1, 2021 13:41:21 GMT 2
И според мен бутат Симона Маджурова да спечели, а всеки път е крайно неподходящо облечена за задачата. Освен това ми дава вид на надута и надменна спрямо другите момичета. Да точно надута изглежда. А като си отвори устата и почне да говори с един селски диалект майко мило 🤣 накрая ще вземе да се окаже,че нейната фирма дава наградата престой 🤣🤣🤣 вече нищо не би ме изненадало.иначе на мен Симона със сините очи и Изи са ми най-симпатични.Мони е малко странна и недодялана,но си личи,че е миличка. Габриела също не ми изгл злобна. Общо взето Маджурова е най-неприятна и днес си пролича като дръпна стола на Изи и даже не си направи труда да го върне.
|
|
|
Post by dzyn on Aug 1, 2021 13:46:27 GMT 2
За ‘моят стил’ - да обясняваш на някого как не можеш да се накичиш с всичко и в същото време да носиш пълен набор (щот то и комплект не е) от крещящи очила, обеци, колие, пръстен и колан, е най-малкото лицемерно. Иначе на мен обувките ми се връзваха - пастелен цвят са, както и бюстието, и двете заедно кореспондират с флоралните мотиви по пареото/кимоното? Илиян - контурът му е потресаващ, а косата толкова стилизирана, че изглежда в най-добрият случай излязал от 90, а реално - просто мазна. Дано поведението му е в следствие от прекалено много гледани риалити-та или комплекси. Аз го намирах за симпатичен, но след като си отвори устата - за откровено злобен. Критика е като има подплата. Когато няма, си е злоба. Маджурова - откакто каза, че щяла да подари почивка на някой, който гласува за нея, ми стана много неприятна. Откакто йоана шерна въпросното стори - на това даже и коментар не му е необходим 😄 …Ето сега стори как си е изпразнила хладилника за СЕМЕЙНО пътуване, че те нямат други в последните две години, само с Биркови ходят някъде. Тотално забили хора, да няма лошо да отидеш някъде със семейството си, но да си постоянно с тях и живота ти да се върти да снимаш манджата и свекърва си и постоянно да я възхваляваш как е най-добрата във всичко..ами не е нормално за мен. Последните 2 години е пандемия. Преди това ходиха с една двойка, с която си бяха съмнително близки, в ню йорк. Преди това се клатеше по мостовете с пепе. За графика салата-пица-къщатанамамаб-маникюрвнеделя-снимкаотминалатагодина си е така.
|
|
|
Post by okay on Aug 1, 2021 14:01:39 GMT 2
Някой шш ме просветли ли защо Елица обича да снима колите на Биркови? Айде, за шкафовете разбрахме, че не зачита личното пространство на майката на Майкъл, но това за мен е още по-зле. Ще с еокаже вярно това, което се пише тук за нея - скрита лимонка и жена, която е увиснала на рамената на гаджето си, и то не само професионално, ами всякак. Не ми е симпатична вече. Адски скучна е.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 1, 2021 14:05:55 GMT 2
Не знам следите ли Carli Bybel, обаче май са се разделили с партньора си. Съмнявах се от известно време,защото не го включваше никъде, но момчето изглеждаше влюбено и стабилно, а и бебето им е само на 3 месеца. Дано е временно и намерят път един към друг... Четох коментари и дори са си изтрили снимки и не се следват... Аз бях чела, че са били разделени преди, но се оказала бременна и се събрали в името на детето, колко е вярно - не знам. От доста време я следя, немалко гаджета завъртя край себе си и бърза да ги представи на аудиторията, оставам с впечатление, че е лекомислена. Единият й бивш, Брет Каприани, е голям сладур, следя го и ми изглежда много свестен. Ох, тази Carli…тя беше първата, която изобщо започнах да следя в youtube, много ми е присърце. Преди не я пропусках, харесвах ги много с Брет, със сегашния не съм много запозната, та дори от вас и аз се загледах в профила ѝ, наистина нямат общи снимки.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 1, 2021 14:06:19 GMT 2
Това чудо "Моят стил" за първи път го пускам... Йоана като, че от цигански катун е дошла...
Голям стила, голяма класа!!!
|
|
|
Post by nolita on Aug 1, 2021 14:09:17 GMT 2
Не съм специалист по упражнения, но през цялото време ме притесняваше да не се изтърси по очи на камъняка наоколо
|
|
|
Post by dzyn on Aug 1, 2021 14:12:46 GMT 2
Попова откога е станала такъв сноб?! Снимките са 1:1 с това, което е снимала тя. И цената въобще не е висока. Като абсолютна стойност - да, ама това са 9 дни. На мен ми изглежда съвсем нормална оферта за базата, която предлагат.
Едит: Замъкът в Равадиново бил изкуствено създаден 😂 За разлика от всички останали, които са дар от Майката Природа явно 😂
Последно - Не знам защо не си направи просто един подкаст. Тоя ‘морски’ влог спокойно можеше да го снима целият и от тях.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 14:20:22 GMT 2
Не съм специалист по упражнения, но през цялото време ме притесняваше да не се изтърси по очи на камъняка наоколо И аз така и като легна на тия камъни да прави коремни преси и си представих как всичко се забива в гърба ѝ.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 1, 2021 14:53:50 GMT 2
Благодаря за новата тема! Относно Пепе, смятам, че е нещастна и това е причината да прави такива откровения. В следващия момент, обаче, решава да “ замаже” изпуснатите нерви и следват идилични семейни снимки.
Попова е тотално разочарование. Само мрънка и седене в стаята. Защо за бога отиваш на море като няма да ходиш на плаж?! Лозенец бил претъпкан, щом искаш почивка избираш Царево, примерно. И много мразя хора, които мрънкат колко е скъпо , ако не можеш да си позволиш нещо, не го купуваш, просто е!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 15:20:52 GMT 2
Всички мрънкат и имат забележки за хотелите, ако не са там в партньорство... Попова не мрънкаше, когато беше в Пирин голф. Телешопови са същите сметкаджии - не мрънкат ако им е платено, но веднъж им се наложи да си плат в Правец и ореваха целия инстаграм и ютуб.
Почивките на Елица и Майкъл, както и Попова и Джош с цялата рода са ми меко казано странни. Млади хора да ходят с цял катун роднини. Поне за нас с ММ това определено не е нашето и не го правим. Разбирам Пепе и Чехляка, че са цял катун, защото все пак са 2-ма възрастни с 3 деца, които са много малки и най-вероятно имат нужда от още един възрастен. Обаче младоженци да ходят с роднините си...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 15:32:06 GMT 2
Лелята никаква я няма. Дали снима поредния наперен тик ток за младолики? Кажи, лельо 😛
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Aug 1, 2021 15:32:12 GMT 2
Изгледах влога на Капитонова от /за новияТ апартамент. Мноооого тесен ми се струва. Кухнята ѝ започва буквално от входната врата. А банята е в модерния мраморен бял стил. Квартирата ѝ ми се струва по - инстаграмъл за показване. 😜
|
|
|
Post by emmilie on Aug 1, 2021 15:54:32 GMT 2
Измесления канал Toni vlogs на Попова, долу горе имате ли представа каква му е ролята? Защото аз намирам тези видЯ за всичко друго, но не и за влогове🤦🏼♀️ 43 минутен “ВЛОГ”, в който тя е седнала срещу прозореца, обяснява за някакви си ресторанти ?wtf.. аз съм на 23 минута- тя не мръдна от мястото си..
|
|
|
Post by maybebaby639 on Aug 1, 2021 16:03:26 GMT 2
Златена е бременна! Лека бременност й желая
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 16:03:53 GMT 2
Пепелджийска има ли място на морето дето не приема да ходи спонсорирано. Сега са на Слънчака на Хармони суитс… 🤦🏻♀️ там ходеха звИздИтИ преди 2 години, вече не е толкова инстаграмабъл. Тая година нещо Рейна Дел Мар не я поканиха, нито Уейва, тъжна история. 😐😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by notacliche on Aug 1, 2021 16:11:04 GMT 2
А някой знае ли Златена на колко години е, не съм виждала да споменава?
|
|
|
Post by welt on Aug 1, 2021 16:11:16 GMT 2
Идвам да се запиша в новата тема и да кажа, че още съм жива! На мен новият влог-канал на Попова ми е много полезен. Като бял шум ми е - слушам, ама даже и през едното ухо не успява да влезе. Абсолютно безинтересно, неразличаващо се с нищо съдържание - пр пратки, продукти, грижа за кожата, ядене, животните. Обаче съм съгласна с нея за хотела и не виждам нищо лошо да си изкаже негативното мнение, ако е разочарована. 1400 лева наистина не са малко пари и дреболиите, които изброява, не са в реда на нещата за среден към висок клас хотел. Иначе рядко ме дразнят повторения в речта, понеже не се заслушвам толкова, обаче толкова пък да няма друга дума освен "хапвам" и "приятен" като описание за храна. Хайде, ако "ям/ядем" е твърде просташко и селяндурско за нежните инфлуенсърски уста и уши, то има други глаголи като "вечерям" и "обядвам", които може да се вмъкват поне веднъж на три споменавания на "хапвам". Другият ми източник на забавление е предаването Моят стил. Госпожица Петрова, аристократична, елегантна, възпитана във френския стил млада дама, направо се излага с нейния стил. То комбинация тен-коса ли не е, цвете в косата, гигантски слънчеви очила, обеци, гердани, тоалет, в който едно с едно не си отива, както каза нейният колега по отношение на друга участничка. Какъв ти ми стил, майчице, направо ми се завива свят. Да не говорим за това колко са и измачкани панталоните в последния епизод. Не направи ли тя забележка за измачкани дрехи в предишния? Кирил е симпатяга, като е сложен на фона на другите двама. От третия господин, Илиян, ми е крайно трудно да приема модни критики/съвети, докато се гримира по този начин. Трябва да го гледам със слъчеви очила, понеже съм заслепена от хайлайтъра му. Но това щеше да е бял кахър (например на Гуцов не ме дразни перчемът така, понеже той е по-голям симпатяга), то липсата на всякакво възпитание и езикът тип "ранна Албена Вулева" хич не допринасят към това образът му да е поне една идея симпатичен. Ужасно маниерничене, грубост и изразни средства и тон, които не отговарят на претенциите за предаване за "дами". Това от мен.
|
|
|
Post by candygirl on Aug 1, 2021 16:36:55 GMT 2
Иначе участничките са симпатични като цяло .
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 1, 2021 16:41:40 GMT 2
А някой знае ли Златена на колко години е, не съм виждала да споменава? И тя е 94 набор.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 16:46:47 GMT 2
Разцъквам инстаграм и гледам Тони Попова качила снимка.Косата й ми се струва много изтощена и нацъфтяла,а е доста къса...
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 1, 2021 16:54:56 GMT 2
Не съм си причинявала Тонка, но ми стана интересно наистина ли не са ходили на плаж изобщо?
|
|
|
Post by welt on Aug 1, 2021 17:07:40 GMT 2
Не са ходили на плаж на рождения ден на Джош, понеже не искал. Искал да се наспи. В което не виждам нищо лошо. Аз ходя на почивка на море поради няколко причини: 1. Мъжът ми обича да ходи на море. 2. Аз обичам да се разхождам/вечерям/ хапвам край морето. 3. Обичам "миризмата" на море, да се зазяпвам в хоризонта и ми е приятно малко да сменя обстановката. Мразя да се къпя в морето, да лежа на пясъка, да се потя на плажа и да си нося пясък чак до вкъщи. Единствена съм в обкръжението ми с подобно отношение към морските почивки, хората обикновено са възмутени, намират го за странно и за последните десет години са ме питали поне 20 пъти "Ами, ако някой те отъркаля в пясъка, какво ще направиш?". Що някой трябва да ме търкаля някъде и по принцип нормално ли е да "търкаляш" хората никой не можа да ми каже. Всеки си почива както му е кеф.
|
|
|
Post by memento on Aug 1, 2021 17:12:02 GMT 2
Иначе участничките са симпатични като цяло . Симпатични, да.
Красиви, умни и разбиращи от стил - не. Категорично, не разбирам защо са в това предаване, но предвид цялата аматьорщина, оправдавам и избора на участнички. Момичето, което отнесе критиките на Илиян, лично за мен изобщо не е за предаване с име, което съдържа в името си думата "стил". То ретро фалшив тен, то мигли, то тонове грим.. дрехи и аксесоари - пълен кич. Противно на крещящия си вид момичето е много скромно и притеснително, но пък и липсва речник и малко мисъл. Напълно си заслужи критиките, друг въпрос е, че тази на Илиян беше поднесена много грубо и злобно.
Надявам се, че гледайки се в епизодите сега, биха си взели някаква поука и поработили върху себе си. Както момичетата, така и журито.
|
|
|
Post by olivee on Aug 1, 2021 17:13:28 GMT 2
Като положителен пример мога да дам Мария Жекова - победителката в Мастър шеф. Сега прекара вода в селото, където живее. По красота нито Капиталовa, нито Пепе, нито Елица може да й стъпят. Ако това момиче се нагласи като тези по-горе ще има да й дишат прахта. Но то и сега го дишат, защото е красива без грим, без излишни помпозности, със селските дрехи и глинени стени.
Не си търси богат муж, не си търси свекърва милионерка, просто има смисъл в нея. Очите й са пълни!
Влогърки, четящи тук-отворете профила на Мария и бъдете като нея!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 1, 2021 17:21:04 GMT 2
Не съм си причинявала Тонка, но ми стана интересно наистина ли не са ходили на плаж изобщо? Сигурно са ходили, аз коментирах, че нямаше никакви кадри, пък уж морски влог ала бала...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 17:22:56 GMT 2
Не съм си причинявала Тонка, но ми стана интересно наистина ли не са ходили на плаж изобщо? Ходили са няколко пъти за по няколко часа, но като цял проспаха почивката. Стават в 11 часа, моткат се, за Тонка е важно първо да се наплюска, ходят при лелите ѝ, ходят по някакви уж забележителности дето и те не им харесаха и накрая пак са пак в ресторанта. Ама така един цял ден да седи на плажа няма, дори няма кадри от плаж може и да послъгва, че въобще са ходили. И двамата с Джош са някакви много странни птици.
|
|