|
Post by Deleted on Aug 8, 2021 14:09:33 GMT 2
Аз от танци признавам нищо не разбирам ,но тези сторита ,тези танци ...🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ На Йоанна екзорсизъм ли ѝ правят ? Какво беше това мятане ,какво беше това чудо с тези екстеншъни ? Отделно вчера гледах прословутото модно предаване . Каквото журито ,такива и участничките. В 21 век сме ,по малко кич бе Йоанна .
|
|
|
Post by Жирафче on Aug 8, 2021 14:17:19 GMT 2
Ох, Стъни милият, какъвто е кльощав, всеки момент очаквам да се сецне в кръста от това размятаме и подхвърляне. То хореография, то чудо... Наистина залита от тежестта й. Аз нищо не разбирам от танци, но това не ми изглежда красиво, не знам никой от двамата ли не е видял отстрани как изглеждат по време на репетициите, защото не мога да приема, че смятат, че има някаква грация и красота в това.Според мен момчето е тежко влюбено в Йоанна, за да се съгласява да се излага така.
|
|
|
Post by haladriel on Aug 8, 2021 14:32:02 GMT 2
Алфа набързо изчезна от инстаграмския живот на Гергана след ходенето на море. Не го е снимала сигурно от повече от две седмици. Много необичайно.
Джойката не беше ли тази, която винаги натякваше, че ифлуцките трябва да се подкрепят, а сега хвърля камъни в герганината градинка. Много долно.
|
|
|
Post by lily on Aug 8, 2021 14:56:34 GMT 2
Ох, Стъни милият, какъвто е кльощав, всеки момент очаквам да се сецне в кръста от това размятаме и подхвърляне. То хореография, то чудо... Наистина залита от тежестта й. Аз нищо не разбирам от танци, но това не ми изглежда красиво, не знам никой от двамата ли не е видял отстрани как изглеждат по време на репетициите, защото не мога да приема, че смятат, че има някаква грация и красота в това.Според мен момчето е тежко влюбено в Йоанна, за да се съгласява да се излага така. Този коментар + горният за екзорсизма ми оправиха деня. С глас се смея. Наистина Йоанна не става като танцьорка, чак се чудя как има заблудени "ученици", които й плащат да я гледат как мете пода с този ужасяващо грозен екстеншън.
|
|
|
Post by whynot on Aug 8, 2021 15:19:25 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 8, 2021 15:43:17 GMT 2
Ахахха, на старото място има нова тема, провокирана от лелята и Бард, не знам видяхте ли. Много гнусен пост, специално посветен на Йоана и нейните пирамиди фараони. Написан много простовато и злобно. Предполагам каква ще й е съдбата на темата, веднага ще я затрият. Антоанета и Ивана с още по-глупави рийлсове взеха да излизат.
|
|
|
Post by Superficial on Aug 8, 2021 15:48:12 GMT 2
Тази Йокко е такава хитра лисицаа…Направо започвам да съжалявам хората, които са се оплели или ще се оплетат в мрежите ѝ. Видеото с Барт е просто очеизваждаща агитация-манипулация за ХЛ. Става все по-открита за истинската цел на присъствето ѝ онлайн. И си била монетизирала канала, защото искала да си куп дрон и да си развива канала. Смях в залата. Бедничката, иначе не може да си събере парички сигурно. Нямам никакъв проблем който иска да си монетизира канала и да си печели, но това тръбене как тя не взима пари и няма да взима пари от това си занимание и последващото монетизиране е точно като тръбенето колко е натурална и без намеси по себе си и последващата върволица от “подобрения”.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 8, 2021 15:54:57 GMT 2
По принцип на такова съчетание центрубежната сила влияе много. Или трябва да е много мощен мъж, или мн слаба жена, или и двете. В този случай изглежда много пренавито, неотработено и по-скоро смешно, отколкото въздействащо. И двамата танцуват технично, вероятно изпълняват заученото, но не им идва грам отвътре-нито на нея, нито на него. И не е нужно да разбираш от танци, за да го кажеш,, защото латино, бачата, мернге, са танци на любовта, стратта, чувствеността, а и танцът като цяло изразява неща. А тук изразено е единствено егото и бомбастичното самочувствие на участниците.
|
|
|
Post by okay on Aug 8, 2021 16:11:42 GMT 2
Пустото ми любопитство ме накара вчера да изгледам до половината историята на Барт. Още във влога с колата ми стана ясно, че ще е агитация за пирамидката. Въпреки това смятам, че Барт в умен и предприемчив човек, в който Йокото се е впила като кърлеж. Историята му е тъжна, но какво да се прави, случват се такива неща за съжаление.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2021 16:22:08 GMT 2
Йокото не ми изглежда много влюбена в Барт. Харесва си го, ама повече заради кинтите. А той е доста готин за годините си, свестен изглежда, с добри финанси и благ, доста лесно ще се уреди и с по-свястна мацка. Малко като гаджето на Фейт ми е. Симпатичен, млад, ама с лисица и половина. 😂
|
|
|
Post by lama on Aug 8, 2021 16:53:15 GMT 2
Аз пък мисля, че Йокко наистина го харесва Барт и като мъж и като човек, не само парите му, то си личи и сексуалното им привличане, често ни го навират, но определено го има. Той се отнася много добре и с децата, видя се в във влога от Франция, че са много близки.
На мен и историята ми хареса, но смятам, че си е и доза късмет, много хора почват бизнеси, но се провалят, особено пък в МЛМ. Наш съсед, участваше в друга МЛМ, в която искаха и влагане на лични средства, остана в крайна сметка без апартамент, кола и бизнес, вече не ни е съсед. ХЛ не е на този принцип, но пак не е моето нещо, не бих се включила.
|
|
|
Post by candygirl on Aug 8, 2021 16:55:55 GMT 2
Какво е писала Радост за Гергана ?
|
|
|
Post by lama on Aug 8, 2021 17:16:15 GMT 2
С мнението на Радост в канала на Моят стил не съм съгласна. И нейният коментар е като на тези от журито, които дори не коментираха на Мони дрехите, а директно й дадоха оценките, защото била много добра. Те са в това предаване за друго, да им оценяват дрехите. Радост и тя гласувала за Мони, защото била най-мила. То това е чак обидно.
|
|
|
Post by mandarina on Aug 8, 2021 17:55:21 GMT 2
Мари пак е с ковид, разбира се пак се съобщава по малоумния й начин. Не че предния път с гола снимка от банята беше по-добре. Изобщо не знам защо и го съобщава, сигурно да разнообрази темите за майка си, стриите и свинските уши…
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 8, 2021 18:07:58 GMT 2
Мариета с любими продукти. Познайте с какво почваме - да, бб крема на МИША. После сравни Хула на Бендефит с Мурумуру бронзъра на Физишънс формула - били сходни. Имам ги и двата ПРОДУКТА и само сходни не са. Непопулярно мнение, но изобщо не ми допада тая прословутата Хула, в която всички се кълнат.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 8, 2021 18:14:11 GMT 2
Т.е. за втори път кара ковид? Ужас.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2021 18:36:38 GMT 2
Леле панталонът седи много зле на Пепе. Пинко и Стъни...нямам думи, ужас, никаква грация, мята се Йонко като обезумяла, ако сложиш чалга за фон повече ще отива на хореографията, и какво ги размахва тия екстеншъни, потрес. Радост съм забелязала, че чете темата много и има няма пуска някое стори с уж нейно мнение, което се препокрива с мнението на мнозинството тук и тя мисли, че така трупа точки пред форума. Грозно е това, че е очевидно, че говореше за Гергана на стори. Отделно нейния голям проблем и комплекс е, че уви, Ла Мер може да си купи, но стил не. Прави сте за Алфа, че липсва, дано не му се е случило нещо на кученцето. Валери и тя като препечена филия на сторита.
|
|
|
Post by pistachio on Aug 8, 2021 18:43:11 GMT 2
Тия наглеци Балан и Надежда пак си продават PR пратките на безумни цени. Маратонки за по 150-250лв в страницата kokinadi1. Е, не ги ли е срам…
|
|
|
Post by fif on Aug 8, 2021 18:43:23 GMT 2
|
|
|
Post by 3apa on Aug 8, 2021 18:58:12 GMT 2
Леле Пинко наистина прилича на кечист на тези сторита ... Като видях поредното мятане на врата на Стъни и как той залита неколкократно си го представих и как се пресмята и бива нокаутиран Тази девойка не се ли срамува като се вижда как изглежда като кит на сухо - мята се без никаква пластичност и елегантност, сякаш се бори да влезе във водата (да избяга от сцената) и да се спаси. А Стъни от какъв зор й угажда за подобна хореография като е видно, че му е трудно да се движи с тези килограми на врата си?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2021 19:29:28 GMT 2
Сори, но и аз смятам, че Мари на Гала съобщава за ковида само, за да привлече интерес под формата на съчувствие. Ако не бъркам, тя до вчера вилня по хотелите на морето. Галя не спомена и дума, когато тя и съпруга й се разболяха, той дори е бил в болницата в тежко състояние. За разлика от Мари, която беше толкова "болна" първия път, че най-сериозния й симптом беше да реве, че не е при гаджето и котката си....
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 8, 2021 19:40:52 GMT 2
Тази Йокко е такава хитра лисицаа…Направо започвам да съжалявам хората, които са се оплели или ще се оплетат в мрежите ѝ. Видеото с Барт е просто очеизваждаща агитация-манипулация за ХЛ. Става все по-открита за истинската цел на присъствето ѝ онлайн. И си била монетизирала канала, защото искала да си куп дрон и да си развива канала. Смях в залата. Бедничката, иначе не може да си събере парички сигурно. Нямам никакъв проблем който иска да си монетизира канала и да си печели, но това тръбене как тя не взима пари и няма да взима пари от това си занимание и последващото монетизиране е точно като тръбенето колко е натурална и без намеси по себе си и последващата върволица от “подобрения”. Между другото каза, че ще монетизира канала, защото иска да го развива, а монетизираните канали се показват повече. Не каза, че с парите от монетизацията ще си купи дрон, това за дрона го спомена като един от начините да развива канала си - посещават интересни места, които мисли, че задължително трябва да заснеме. Не разбирам защо е нещо грешно човек да иска да изкарва пари, особено от нещо, в което влага времето си.
|
|
|
Post by dreamtime on Aug 8, 2021 19:46:08 GMT 2
Абсолютно си се обичат леля и чичо, личи си им. Леля обаче е пълната кифла, колкото и да се опитва да покаже друго. Суетна до стапен, че премахва, изглажда всичко, което не харесва във външния си вид, само че го прави с прилични средства и резултатите са естетически издържани и не дразнят. Относно монетизирането - и аз смятам, че е бил стратегически ход да понатрупа аудитория, за да си струва инвестицията. Все пак да не забравяме, че са наясно с модела на зарибяването. Както ползват телата си и физическата си форма, за да продават продукти за здраве, сега ще използват дестинациите, които посещават, за да продават съдържание.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Aug 8, 2021 19:49:55 GMT 2
С цялото ми уважение, но хора, които си пускат сторита за ковида,сторита от болници и поликлиники,на болни деца и подобни - не заслужават съчувствие лично за мен. Подобни простотии са ми пълно дъно, при положение, че по света наистина има страдащи хора,които реално се борят за живота си всекидневно. Мари-Константин,Наум, А.Пепе и подобни - как не ви е срам? Гнусни сте, ама наистина сте гнусни!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2021 20:19:33 GMT 2
Избягвам да коментирам танци, тъй като не съм капацитет по тази тема,но изгледах последните сторита на Йоана без звук, ами то прилича на някаква безумно мятане тоя танц. Освен това, явно наистина е наедряла, защото на една от поддръжките Стъни я върти първо в едната посока,след това в другата и си личи че залита от тежестта. Просто е смешно погледната отстрани,на фона на коментарите и самочувствието ѝ. Освен това изглежда и тромава. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk Аз също ги видях сторитата. И на мен ми изглежда една идея по-пълничка.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 8, 2021 20:24:01 GMT 2
Как е съобщила Мари за болестта, на мен нищо не ми излиза. Помня как пищя лигаво предишния път, че трябва да стои при майка си и Стефан
|
|
|
Post by The Judge on Aug 8, 2021 20:32:04 GMT 2
Тая Полина като заапочне да се превзема, направо си залужава хейта, току виж се освестила малко. Сто сторита за това, че "внимавай" от родителя било вместо грижа, разсейване, пораждало неувереност и нз си кво. Да, Полинария, травма е за цял живот. Кажеш ли му "внимавай", обрекъл си го за цял живот. Пълни тъпни. Айде пусни го сина ти да се катври на някое дърво или на катерушка и като блее в пространството не го предупреждавай да внимава-сигурна съм, че ако оцелее, ще е преуспял предприемач. О, извинете, забравих-катрушките не са по Монтесори. Лигла.
|
|
|
Post by wonderwoman on Aug 8, 2021 21:10:10 GMT 2
Тая Полина като заапочне да се превзема, направо си залужава хейта, току виж се освестила малко. Сто сторита за това, че "внимавай" от родителя било вместо грижа, разсейване, пораждало неувереност и нз си кво. Да, Полинария, травма е за цял живот. Кажеш ли му "внимавай", обрекъл си го за цял живот. Пълни тъпни. Айде пусни го сина ти да се катври на някое дърво или на катерушка и като блее в пространството не го предупреждавай да внимава-сигурна съм, че ако оцелее, ще е преуспял предприемач. О, извинете, забравих-катрушките не са по Монтесори. Лигла. Ахахах, чавка й е изпила мозъка на нея. Балановци пак изкяриха за бебето, този път от Cangaroo, не се наядоха, ей! Всъщност, има ли развитие около прословутия им гивалей или ще мълчат като мишки? 😑
|
|
|
Post by qwerty on Aug 8, 2021 21:45:44 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2021 22:24:49 GMT 2
Следя темата още от форума-майка, може би това е една от най-забавните и разпускащи за мен теми. Не съм се включвала откакто сме в новия форум, обаче, не мога да не се похваля кого засякох вчера. Предварително се извинявам, че ще върна темата пак на Пепе и фемили, но и преди съм я засичала по Витошка, но за първи път толкова отблизо и продължително. Седнаха до нас в заведението и просто нямаше как да не се забележи. Изненадващо бяха само двамата, Пепе и Фифи, който между другото е с нов цвят на косата, някакво русоляво (към сиво, пепелно може би?). Докато бяхме там (около 30тина мин) те си снимаха явно влог, защото обясняваха нещо към камерата за нова прическа/цвят. Доста фалшиви и пренавити изглеждаха докато разказваха на камерата. Във времето, в което не снимаха, почти не си говореха. При всички положения, Пепе с тъмна коса е по-готина, но пък не може да й се отрече, че е супер слаба, никога не бих познала, че е родила 3 деца. Беше и с някаква супер късичка рокля и тренди чехличките с дебело ниско токче, които са ми доста грозни, но вкусове всякакви.
|
|