|
Post by sweet96 on Aug 10, 2021 11:45:48 GMT 2
Уж преди време бяхме стигнали тук до заключение, че не е ок да се коментират килограмите. Все пак не знам кой през какво преминава и поради каква причина е напълнял. Мисля, че за всички ви е ясно, че качването на 1-2 кг може да е от ядене, но 5+ със сигурност е намесено и нещо друго. Сигурна съм, че и за себе си да прочетете "ау какъв слон е станала..." няма да се почувствате добре. Така че смятам, че 10 страници обсъждане на кой колко е слаб или дебел са напълно излишни.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 11:48:34 GMT 2
Уж преди време бяхме стигнали тук до заключение, че не е ок да се коментират килограмите. Все пак не знам кой през какво преминава и поради каква причина е напълнял. Мисля, че за всички ви е ясно, че качването на 1-2 кг може да е от ядене, но 5+ със сигурност е намесено и нещо друго. Сигурна съм, че и за себе си да прочетете "ау какъв слон е станала..." няма да се почувствате добре. Така че смятам, че 10 страници обсъждане на кой колко е слаб или дебел са напълно излишни. Абсолютно. Нека има градивна критика,а не сме повърхностни кокошки
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 11:52:27 GMT 2
Остави кой колко слаб/дебел е. Не е голяма драма. Проблем е, че създават илюзията, че изглеждат по коренно различен начин. Много често тази визия е невъзможно да се постигне без корекции/много Фотошоп. и като ги видиш на живо е съвсем различен човек, но този човек вече е набил в главите на младите момичета, че не са красиви и тн, защото не изглеждат като фотошопираните версии на тези инфлуенсърки. Смело мога да заявя, че в момента съм в перфектна физическа форма спрямо килограми:ръст, тренирам, храня се правилно и като цяло изглеждам така, както тези инфлуенсърки с Фотошоп. НО! Кача ли килограми, промени ли ми се тялото, няма да си обработвам снимките въпреки евентуалната загуба на добрата ми форма. Защото е човешко. Тяло е, променя се. Днес изглеждам супер fit,утре може да кача някое и друго килце и да ми се появят някакви "дефекти". Няма да лъжа хората, че съм винаги перфектна и да им създавам комплекси, защото видиш ли, 50 години тялото ми няма да мръдне. Ами! Хора сме, ще се появят бръчки, целулит, понякога и малко килограми. Важното е да знаем, че това не ни прави по-малко красиви, обичани и да не лъжем как изглеждаме по социалните мрежи, защото все някога ще излезем навън и тогава започва интересното.
|
|
|
Post by GGWP on Aug 10, 2021 11:53:20 GMT 2
Йоанна в никакъв случай не е дебела, не мисля че някой твърди това. Въпросът е, че като качи снимки в ИГ с два метра крак и изпито лице, като я видим на клипове, разликата е драстична и се забелязва. Аз пък харесвам това, че не е клечка - особено за тези танци е хубаво да имаш извивки. Мен лично ме дразни това, че се опитва да си манипулира снимките вместо да own-не начина, по който изглежда. За танцови умения няма да коментирам надълго този път - съгласна съм с останалите мнения и като човек, имащ опит в този стил, предпочитам да гледам сестра и как танцува и не бих се записала на уроци при Йоанна. Има го и другият фактор - човек може да е страхотен танцьор, но лош учител. И обратното. Така че Гранде не се знае дали може да предаде уменията, които има. Честно казано ще ми е интересно да видя как протичат нейните уроци.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 10, 2021 11:55:19 GMT 2
View AttachmentИ за да мотивира, избира най - евтината и откровено нелицеприятна снимка. Да, не са всички модели, но излишните килограми много рядко са красиви, не знам защо изобщо е нужно. Джаклин е кралица на това да изглежда евтино и неприятно, дори когато може да е на ниво. Точно пък Джаклин ли се има за успешна?? След грандиозния си фейл с червилата и shady поведението си по въпроса е цяло чудо, че изобщо е останал някой да ѝ се върже на акъла. Аз бях убедена, че това е краят ѝ. По някакъв начин обаче, може би заради американските глупости с втория шанс, се наддигна от гробищата, спря да се опитва да минава тънко и направи уж добра колекция. Ако беше в България сигурно още щеше да е в небитието. На мен не е все тая дали Йонкото е 100 кила или 20. Но да промотираш "естествен вид" с набразденинот филтри снимки, екствншъни, мигли 2 педи и тн. е да си плюеш сам на лицето.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 10, 2021 11:57:16 GMT 2
Аз се кефя на момичето, които дори с 10кг отгоре се чувстват добре и се харесват, а не иззлобяват и почнат да избиват комплекси. Не е вярно това с качването на повече килограми, че задължително е да е от друг проблем. Цялостния начин на живот допринася, храната най-вече. Имах лято, в което друго освен макдоналдс и кфс не съм яла, защото и аз обичам такива боклуци. От 46кг накрая на лятото бях чукнала 57. И пак казвам - не бих я съдила, защото и аз съм била на нейно място, но тогава просто не съм качвала снимки, а не да ги преправям до неузнаваемост, тъй като не харесвам какво виждам на камерата. Тръбят колко естествени трябва да сме, а като почнем от екстеншъни, мигли, орпавени снимки..те са далеч от това, което изповядват, само да са в тренда и да са много над нещата.
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 10, 2021 11:58:19 GMT 2
Уж преди време бяхме стигнали тук до заключение, че не е ок да се коментират килограмите. Все пак не знам кой през какво преминава и поради каква причина е напълнял. Мисля, че за всички ви е ясно, че качването на 1-2 кг може да е от ядене, но 5+ със сигурност е намесено и нещо друго. Сигурна съм, че и за себе си да прочетете "ау какъв слон е станала..." няма да се почувствате добре. Така че смятам, че 10 страници обсъждане на кой колко е слаб или дебел са напълно излишни. Не искам да го приемеш като заяждане, защото не е, но аз си качих малко повече от 5 кг точно от ядене на глупости и нищо друго. Избягвам да коментирам външния вид на хората, също не искам да коментирам този на Йоанна, но не е задължително да има и още нещо. Работата от вкъщи и заседналият начин на живот покрай пандемията се отразиха по този начин на много хора. Нека не забравяме, че през цялата изминала година ежедневието на Йоанна беше да седи в апартамента и да го трупа с боклуци. Една тази година покрай разхлабването на мерките, започнахме да виждаме видеа от фестивали/танци. Надявам се и при нея просто да е от някой друг въглехидрат и да е здрава и да се чувства добре!
|
|
|
Post by The Judge on Aug 10, 2021 12:00:42 GMT 2
За бюти/лайвстайл вютюбърки обсъждането на външен вид е неизбежно като смъртта в Тексас. Западните форуми са доста по-брутални, само да вметна.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 12:01:21 GMT 2
Гергана чете/слуша Букай. Смях в залата. От глупава по-глупава.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 10, 2021 12:05:03 GMT 2
Паулу Коелю и Агата Кристи плачат в ъгъла🤣
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 12:06:26 GMT 2
Тихо, че и тях ще почне.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 10, 2021 12:09:01 GMT 2
Йоанна сама каза, че е качила КГ и то без да има проблеми.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 10, 2021 12:31:55 GMT 2
Йокото отдавна не я следя. Опитва се да го играе много над нещата, да проповядва любов към себе си и други подобни, играе го бунтарка и постоянно търси някакъв начин да е млада и модерна. Приеми, че не си на 20 и толкова. В едно от първите ѝ видеа обясняваше как няма корекции и не иска, а сега са едно до друго и го раздава много младолика. Да, ама не.
Това с монетизацията беше много грозно. Преди само месец обясняваше други неща. Хайде поне малко повече си задръж на думата.
|
|
|
Post by hriems on Aug 10, 2021 12:34:15 GMT 2
Проблема не е в качването на килограми, проблема е в издължаването на снимки, стесняването на талия и тн.
Йоко изобщо не ми изглежда на 26 без грим. Носа и изглежда добре, да, но далеч не е натурална и естествено млада, само защото тренира и се храни правилно. С 2 ринопластики, филъри (само тя знае къде, освен в устните) и блефаропластика всяка 40 годишна жена изглежда доста по-свежа. Дори не слагам брекетите в цялата картинка, защото не мисля, че са разкрасителна процедура, причислявам ги към нещата, които се правят за здраве (Гергана). Та хич не одобрявам това възхваляване на всяка изкуствено опъната жена, че е много младичка и изглежда прекрасно.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 10, 2021 12:40:50 GMT 2
На мен носът на Йоко не ми харесва. Изглежда ми груб и леко подпухнал за лицето й - също така не ми седи естествено - все едно е отрязан върхът отпред и толкова.
Според мен тя като по-млада е приличала на лелка заради острите черти и дългия нос и сега като го е скъсила си е отворила лицето и визуално е смъкнала няколко годинки. За мен това да изглеждаш младолик се свързва с естественост и лекота, а тя ми изглежда опъната с филърчета и отрязан нос. Някак е тъжно да кажем,че изглежда на 26, защото явно вече приемаме за нормално момиче на 26 да има между 3-5-10 интервенции.
За мен образец за младолика жена е Розмари. Не бих ѝ дала повече от 28-30.
|
|
|
Post by candygirl on Aug 10, 2021 13:11:49 GMT 2
Йокко има хубава фигура , поддържа се и изглежда добре. За мен жена на 30 и няколко си е млада, така ме не разбирам зашо се нарича леля .
|
|
|
Post by Foxy on Aug 10, 2021 13:20:20 GMT 2
Нарича се леля, за да натяква, че изглежда по - млада. Което и за мен не е вярно. Изглежда си на точно, колкото си е. Да, поддържана жена е, но не и младолика. Виж, на Барт няма да му дам годините!! Абе, като цяло и двамата изглеждат добре, просто понякога дразни това : lВижте ме, колко млада изглеждам!
Edit : Моята майка също изглежда много добре за възрастта си - няма интервенции. Смятам,че си е до ген, а не до нямане на деца. Розмари явно има този ген.
|
|
|
Post by candygirl on Aug 10, 2021 13:22:03 GMT 2
На мен ми харесва в нея това, че има живец.
|
|
|
Post by okay on Aug 10, 2021 13:28:56 GMT 2
Офф, лелята с нейните компелкси какво бръщолеви пак? На никого не му пука как изглежда. Натъпкала се с филъри и се мисли за нещо, при положение, че е една от най-невъзпитаните и прости жени в родния ют.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 10, 2021 13:29:15 GMT 2
Лошото е, че уж саркастично, получава обратен ефект. Хубава жена е, прекрасно тяло, поддържана, живее добре, никаква нужда няма да посочва някви такива неща, защото хората я коментират негативно за нещо, което пресолява. От всипките, тя най-умно си поддържа канала, че да ѝ е от полза. Колко корвктно не коментирам, просто умно.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 10, 2021 13:31:00 GMT 2
Като прочетох последните няколко страници се замислих,че едно не мога да ѝ отрека на Пепе- напълно естествена си е, т. е. няма никакви намеси по себе си. Е, слага по някой розов филтър по снимките само. А дори леля Полина сложи филър и мигли, които изобщо не харесвам как ѝ стоят когато се проскубят и са за поддръжка, между другото.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 13:32:30 GMT 2
Едно хубаво и полезно нещо да покаже Гергана на стори - това за изгърбването. Аз го правя от време на време и добре, че ми напомни да го променя. 😀 Сега да оправи зъбките, някой и друг курс по английски, да пооправи обличането и ще свежне съвсем. 🌷 И спонсорства, и мъже ще има.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Aug 10, 2021 13:38:43 GMT 2
На мен ми харесва в нея това, че има живец. Да, и на мен това все още ме връща към нейните видеа. Енергична е и според мен си е до характер, не се дължи на живота й към момента. Не бих й дала под 30, обаче. Не знам как е на живо, може и камерата да й качва години визуално. Честно казано никога не съм разбирала този стремеж да изглежда човек по-млад. За мен винаги е било важно да изглеждам добре за възрастта си, а не да се правя на по-млада. Това да изглеждаш млад няма да те подмлади наистина. Младежкият дух, заниманията и отношението към живота като цяло са тези, които помагат да се забави ходът на времето по един или друг начин.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 13:42:44 GMT 2
Гери с по-нормално поведение се вижда, че е добро момиче. Не е чак луда, ама прави неща за луди хора. Абе, може да се подобри доста. Дано.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 13:44:36 GMT 2
Йоко изглежда доста млада и запазена. Всички го казват по коментари,влогове (непознати там) и т н. Май ви дразни някой да има самочувствие,което е доста типично за България 🤷🏼♀️
А гучито е мега превъзбудена на живо и крещи и се вълнува много видимо за дреболии. Според мен това й е проблемът,нямаше никого толкова да го дразнят някакви неща от визията й ако нямаше дразнещо поведение Освен това размахва пръст на хората и парадира с това,че естественото само било хубаво,не пиела,не се е написала,не пушела и т.н и видиш ли много добра и морална била. Това мен ме дразни доста,парадиране с всякакви глупости
|
|
|
Post by ☀ on Aug 10, 2021 13:51:10 GMT 2
Не ме дразнят хора, които имат самочувствие с основание и то е в умерени граници. Дразни поведение, което говори за вътрешни комплекси, които се прикриват под маската на 'самочувствие' и нахакано поведение. Защото, ако не си нахакан те мачкат и критикуват. Ако се правиш, че си над нещата изглеждаш готин. Ако ти е толкова прекрасен живота за какво ти е И ютуб канал, освен да си доразвиваш пирамидния бизнес и да си галиш егото с коментари на деца " ама ти на колко си, че имаш деца, на 15 ли роди ? " Имам си женствено тяло, но изглеждам с 15г по-малка и често ми се налага да показвам лична карта, за да 'докажа' истинските си години. Аз обаче не ходя да се навирам ' виж виж, голяма съм, ама изглеждам млада ' и това не ми гали егото, защото не това ми е комплекс. По-скоро е бонус примерно. Та има разлика в нещата
|
|
|
Post by Foxy on Aug 10, 2021 13:51:47 GMT 2
Напротив, даже харесвам хора със самочувствие. Но това нейното, не е точно така. Според мен като по - млада е имала доста комплекси за външния си вид и сега е направила нужните корекции и работи върху тялото си, за да изглежда както си е представяла. Обаче идва ред на избиване на въпросните комплекси от младостта. Което не е нужно. Нека си качва хубавите снимки, има какво да покаже. Харесвам как изглежда, но не и как се държи. Такива пренавити, шумни и "вижте ме" хора имат криворазбрана представа за човек със самочувствие.
|
|
|
Post by lama on Aug 10, 2021 13:58:11 GMT 2
Йокко и за мен си изглежда на 35, но наистина има хубава кожа, не е въпрос до бръчки, а си има зряло излъчване. Тя и като по-млада си е била такава, не е била с детско излъчване. Това не я прави по-малко красива. Даже изглежда по-добре сега. Въпреки че въобще не ми харесват последните ѝ промени, не знам блефаропластика ли си прави, но има белези на клепачите, доскоро там очите ѝ бяха чисти и кожата гладка.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 14:00:57 GMT 2
Ваше мнение. Тази тема явно е само за негативни черти,които да намираме на всекиго. Да кажеш,че ако беше толкова самоуверена и с хубав живот,нямаше да има нужда от Ютюб канал,е като да кажа,че ако вие бяхте толкова хубави и умни,нямаше да обиждате за щяло и нещяло непознати инфлюенсъри във форум анонимно.🤷🏼♀️ Значи щом имат Ютюб канал,са посредствени и имат недостатъци и самотна живот,но въпреки това ги хейтим и за тях. Не разбирам логиката на коментарите понякога наистина,особено последно време по адрес и на двете йоани
|
|
|
Post by ☀ on Aug 10, 2021 14:04:27 GMT 2
С филтър/грим и без. Какво тук не изглежда на 35 не разбирам ? Точно на годините си е, няма нужда от излишни напъни. А тръгна да казва леля, защото е по-голяма от останалите си колежки, които започват в ранните си 20 с ютуб кариера.
Attachment Deleted
|
|