|
Post by minimoi on Aug 24, 2021 12:43:04 GMT 2
😂😂😂😂 Само се чудя от къде ще събере за толкова време £20 к нашето момиче 😂😂😂 . Направо става смешна иначе добре ще и стои до шейната Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Aug 24, 2021 12:46:22 GMT 2
Gypsy е красив бар, кафето им е чудесно също, обаче много ме подразни тази политика с минималната консумация на човек, не на маса. За да седнеш на два пуфа на пясъка с миниатюрна масичка, ти искат 50 лв на човек. Не че е непосилно, няколко коктейла са това, но на 38 градуса жега да пия твърдо, при положение, че дори нямам сянка над главата, а някаква прозрачна тента... Просто няма да го бъде. Ако си вътре, не искат нищо, ама пък аз не съм отишла на плажа, за да стоя далече от морето :д С компания ходихме 4 дни там, хареса ни като цяло (сядахме вътре, защото нямахме намерение да хващаме тен супер бързо), обаче на мен не ми допадна това, че на джулай морнинг към 7 часа сутринта ни казаха, че затварят и трябваше да се ходим, а тъкмо исках да си поръчам кафе... някои ще ме разберет, сутринта ми започва след кафето Погледнах сторитата на Гергана - абсолютно нищо не ми хареса. Не знам, дрехите може да са хубави, ама като видя такива грозни съчетания и как на нея и стоят сякаш са 3 размера по-големи съм big no no. И за всяко нещо е писала мега готино, топ оферта, не е за изпусакне, пък кафявия панталон ми изглеждаше доста по-голям от размера, който носи. И това екипче накрая дето го показва цялото от лен, потника под 20лв., панталоните под 20лв. вече го гледаме сигурно 2 седмици. Позволено ли им е да показват какво са си взели преди денят, в който трябва да пуснат сторитата? Аз съм забелязала и друг път, че тя ги прави тея неща - предварително се виждат разни неща от Aбоут чЮ. Сега видях, че и с папагалската блуза (бяло, лилаво и розово май имаше) и прозиращата розова пола има снимки вече Толкова да няма какъв контент да снима, че даже не изчаква деня, в който може да си показва вече нещата. #luxurylife #poorlife
|
|
|
Post by Vanillia on Aug 24, 2021 13:04:16 GMT 2
😂😂😂😂 Само се чудя от къде ще събере за толкова време £20 к нашето момиче 😂😂😂 . Направо става смешна иначе добре ще и стои до шейната Sent from my iPhone using Tapatalk Да не говорим, че не може да си в купи туко така. Има листа на чакащи. Надали наша Гана е първа там. Справка моята любимка upcloseandstylish
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2021 13:06:40 GMT 2
😂😂😂😂 Само се чудя от къде ще събере за толкова време £20 к нашето момиче 😂😂😂 . Направо става смешна иначе добре ще и стои до шейната Sent from my iPhone using Tapatalk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Поръчала си е от Китай някой менте и ще чака 4 несеца докато дойде. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2021 13:20:30 GMT 2
😂😂😂😂 Само се чудя от къде ще събере за толкова време £20 к нашето момиче 😂😂😂 . Направо става смешна иначе добре ще и стои до шейната Sent from my iPhone using Tapatalk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Поръчала си е от Китай някой менте и ще чака 4 несеца докато дойде. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Това ми оправи настроението веднага( за Ганкиното стори говоря). Това момиче много си мечтае за скъпа чанта, ма с какви пари.Ако си намери истинска работа и работи усилено - ще си позволи след някой друг месец такава чанта( като поспетява малко).Ама Ганчее , първо започни да водиш истински живот- да излизаш наистина, да имаш РЕАЛНИ приятели ( както всички ние имаме форумните мусаканджиинички) , за да има и къде да разходиш тази чанта, че само в шкафа да седи и за твоите фотосесиики нелепи - не си заслужава, дори и чанта за 20-30 лева. Първо си оправи мозъчните клетки и тогава коментирай човек в какво трябва да инвестира- ти трябва да инвестираш в курс по английски, в това да си оправиш усмивката, за да ти е кеф да се усмихваш с хубави прави зъби като на актриса. Опа, актриса ли казах? Май ти подхожда много това определение -защото го играеш много добре - за апартамент , за гадже, за почивки ,че си насам-натам, и т.н. Най-добре си влей малко мозък и влез в реалността- води истински живот, наслади се на живота ,защото само в сегашното положение ще си останеш и какво ще постигнеш в живота ( и ще дадеш на света)-ЕДНО НИЩО.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 24, 2021 13:28:13 GMT 2
Лора я харесвам, но не я следя редовно. Намирам я за симпатична, хубави кадри има, има чудесен стил, допада ми като цяло. Като върла фенка на дългите коси ми е жал, че отрязала това каре, аз ненавиждам карета, можеше и малко по-дълга да я остави. Но адмирации за жеста. Аз имам същата коса като нейната, почти едно към едно,само ми е по-тъмна и също ще я отрежа след една седмица от до кръста до под раменете. Не мога да я даря за съжаление, защото е доста третирана и боядисвана. Явно Лора след дълги години носене на дълга коса е имала нужда от промяна във визията. Разбирам я, и аз съм така в момента. И е съчетала с този хубав жест. Пепе на 100% нямат брак. Не мисля, че след цялата драма ще скочи толкова бързо към нов брак. А и никак не го вяравам да е било тайно и да не загатне поне. При ния ако има сватба ще е мазало, от до всичко ще бъде показано, споделено и осребрено. На мен това,което сподели на брега, че не е намерила себе си много ме докосна, стана ми жал, тя направо щеше да се разплаче, честно казано за момент си помчислих, че и у нея все пак може би има и нещо не толкова фалшиво. Аз зададох на Палина един философски въпрос, ще видя що ще рече, ако благоволи да ми отговори. Виктория е неузнаваема без грим. При нея очите й са хубави,цвета им.
|
|
|
Post by welt on Aug 24, 2021 13:29:00 GMT 2
Момичета, абсолютно не е вярно, че "всичко на AboutYou" е кофти, моля ви, това е сайт с хиляди марки...Аз лично имам оттам чудесни пуловерчета на Only, дънки на Levi's и т.н. Просто нашите инфлуенсърки са кухи и една не си е взела нещо нормално. Май само Капитонова се носи добре. Гергана тотално окипази хубавия панталон от Хюго, съчетавайки го с грозна овърсайз лилава риза. И на мен много неща от AboutYou ми харесват, някои мога да си ги позволя, други въобще, но определено не бих казаха всичко е зле. Не ми харесва обаче, че в някои случаи цените им са завишени, както и рекламната им стратегия с преувеличеното присъствие на инфлуенсъри. Пазарувам от там понякога, понеже са от малкото сайтове с безплатна доставка и връщане без долна граница за цената и с много опростен за потребителя процес.
|
|
|
Post by /*/ on Aug 24, 2021 13:33:46 GMT 2
Да, повярвах че току така се купува баш чанта Бъркин. То световните звезди и първеню ултра богаташи чакат в лист месеци/години, а Гането успя някакси да се дореди. Споко бейби и Али Експрес явно прави добри дубликати, макар че никога не съм си купувала нищо оттам. Аз предпочитам, да си дам парите за нещо авторско като например това: Attachment Deleted
|
|
|
Post by maggi on Aug 24, 2021 13:34:06 GMT 2
Ах, мама Циц, уж почивка една седмица от влогове, пък още в миналият петък почнала да снима, и целият weekend също 😀 Много дебела била станала, бебето е 2 кг, надява се че ще стане 3 кг., докато почне да ражда. Иии палачинки с много сладко за Ния. 😀 После сладко направо от буркана. Разбирам, че си е супер натурална, ноо малко тези изкази нейни, са too much.
|
|
528 posts
Member is Online
|
Post by Ахинора on Aug 24, 2021 13:36:31 GMT 2
Лора я харесвам, но не я следя редовно. Намирам я за симпатична, хубави кадри има, има чудесен стил, допада ми като цяло. Като върла фенка на дългите коси ми е жал, че отрязала това каре, аз ненавиждам карета, можеше и малко по-дълга да я остави. Но адмирации за жеста. Аз имам същата коса като нейната, почти едно към едно,само ми е по-тъмна и също ще я отрежа след една седмица от до кръста до под раменете. Не мога да я даря за съжаление, защото е доста третирана и боядисвана. Явно Лора след дълги години носене на дълга коса е имала нужда от промяна във визията. Разбирам я, и аз съм така в момента. И е съчетала с този хубав жест. Пепе на 100% нямат брак. Не мисля, че след цялата драма ще скочи толкова бързо към нов брак. А и никак не го вяравам да е било тайно и да не загатне поне. При ния ако има сватба ще е мазало, от до всичко ще бъде показано, споделено и осребрено. На мен това,което сподели на брега, че не е намерила себе си много ме докосна, стана ми жал, тя направо щеше да се разплаче, честно казано за момент си помчислих, че и у нея все пак може би има и нещо не толкова фалшиво. Аз зададох на Палина един философски въпрос, ще видя що ще рече, ако благоволи да ми отговори. Виктория е неузнаваема без грим. При нея очите й са хубави,цвета им. Виктория е с най-обикновени кафяви очи.
|
|
|
Post by dzyn on Aug 24, 2021 13:39:04 GMT 2
Непопулярно мнение - не схващам идеята да се купуват скъпи неща САМО ако водиш едва ли не бурен социален живот и има къде да ги разхождаш минимум 7 пъти седмично. За мен тръгвайки само с тази идея, си бие на показност и комплексарщина. Купуваш си неща според стандарта (висок или нисък), който имаш, заради теб самия и дори да излизаш веднъж в седмицата, да се чувстваш ок, комфортно и красива. Иначе дай като работя от вкъщи, да ходя само с пижами от пепко, щот няма кой да ме гледа (и не говоря за другата крайност - фул глам и бъркаш мусаката).
Мисля, че е ясно, но все пак - акцентът е ‘спрямо стандарта, който имаш’. Т.е на гергана напъните за показност не се броят.
|
|
|
Post by sunn on Aug 24, 2021 13:45:22 GMT 2
Леле, сериозно ли тази чанта струва £ 20К (не съм проверявала, не съм се и интересувала). С тези пари Гана 300 пъти да си е оправила кривата усмивка.. Ама приоритети.. 😂😂 А одеве я гледам пак някво гучи разопакова, вместо да си оправи зъбите и кредитите.
|
|
|
Post by sofi on Aug 24, 2021 13:54:34 GMT 2
Няма брак Пепе с Филяка, няма и да има според мен. Има много неща за делене, не и трябва. Тя тепърва имоти ще купува . Лора ми харесва много повече с карето, въобще не коментирам чудесния жест, отколкото с провисналата дълга коса, която я застаряваше леко.
|
|
|
Post by pchelica on Aug 24, 2021 14:08:06 GMT 2
Леле, сериозно ли тази чанта струва £ 20К (не съм проверявала, не съм се и интересувала). С тези пари Гана 300 пъти да си е оправила кривата усмивка.. Ама приоритети.. 😂😂 А одеве я гледам пак някво гучи разопакова, вместо да си оправи зъбите и кредитите. Взима кредит, за да купи скъпите дрехи, след като се снима и ги върне връща кредита)... Излизат и на стойността на лихвата по кредита.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 24, 2021 14:12:17 GMT 2
Няма ли някоя бургаска клиника да пусне една колаборация на Йетето за преглед при офталмолог?
Руси сте, колкото Зорница е къдрава. Разбрахме вече, че сте с датско потекло, стига с тия нелепи филтри. 😁
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 24, 2021 14:18:04 GMT 2
На Гергана раирания комплект дето го гледаме всеки ден от 2 седмици на нея го мислех за гащиризон и ѝ стои най - нормално от всичките грозотии от абаутю. На сатенения сутиен отсега му стърчат конците, след едно пране не ми се мисли. А нали ни препоръчва качествени материи и шевове, сега пък рекламира тия боклуци.. За чантата нямам думи, а и е и грозна според мне. Колко може да си комплексиран и прост та да купиш чанта вместо да си оправиш зъбите? Това доказва според мен, пе6тя носи само ментата. "живот назаем" е фразата, с която бих я описала.
|
|
|
Post by elanli on Aug 24, 2021 14:24:16 GMT 2
Генето е нелепа всеки ден. Дошла й е поръчка на пола на Гучи за 12 години и й е голяма. Първо: искала да я поправи при шивачката й - жива да не бях Гучи с поправка от кварталната шивачка. Това си е luxury life-а. Второ: това с размера не ни изненадва, Гане. Затова всички дрехи от женската колекция ти седят като торби, ако ще да са висша мода, коприна, кашмир и лен в едно. Вместо да гледаш само какво намаление на маркова дреха да вземеш, си купувай дрехи по твой размер, по-малко онлайн и повече на място с пробване. От AboutYou дрехите също са ти големи. Не е реклама, нямам никакво желание да кликна на линка, щом ти, която ги рекламираш не можеш да ни докажеш, че си улучила точния размер по дадените размери в сайта.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 24, 2021 14:26:22 GMT 2
Пепе на 100% нямат брак. Не мисля, че след цялата драма ще скочи толкова бързо към нов брак. А и никак не го вяравам да е било тайно и да не загатне поне. При ния ако има сватба ще е мазало, от до всичко ще бъде показано, споделено и осребрено. На мен това,което сподели на брега, че не е намерила себе си много ме докосна, стана ми жал, тя направо щеше да се разплаче, честно казано за момент си помчислих, че и у нея все пак може би има и нещо не толкова фалшиво. Ох, боже, тя дете роди толкова бързо, което за мен е доста по-важно от единия подпис. А относно приказките на брега, ми съжалявам, но хич не й съчувствам. Няма за какво, сама си е виновна!
|
|
|
Post by 🌸 on Aug 24, 2021 14:26:46 GMT 2
Леле, сериозно ли тази чанта струва £ 20К (не съм проверявала, не съм се и интересувала). С тези пари Гана 300 пъти да си е оправила кривата усмивка.. Ама приоритети.. 😂😂 А одеве я гледам пак някво гучи разопакова, вместо да си оправи зъбите и кредитите. Какви зъби... кредитът може да си изплати или намали... амааа акъл.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2021 14:29:08 GMT 2
Перфе като за Ганка! 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by memento on Aug 24, 2021 14:35:17 GMT 2
На мен ми е много смешно, когато започна да си оправдават желанието за скъпи и непосилни покупки с инвестиция. Пред кого се оправдават, пред себе си или пред хората? И какво оправдават - Че искат да купят нещо, което нито им е по джоба, нито по стандарта. Какво клише. Лично за мен, инвестиция в такава чанта е когато имаш възможност да изкараш парите веднага и да я купиш. Както и още 5 такива. Когато имаш гардероб, пълен с подобни "инвестиции". А не когато цялата ти уста е крива, благодарение на което лицето ти се изкривява с всеки ден, имаш говорен дефект, нямаш доходи, живееш под наем, родителите ти купуват камера, с която да снимаш и ти пращат джобни.. Обаче ти "инвестираш" в чанта за 40 бона, която да показваш в Инстаграм и с която да парадираш. На такива как не им се прииска да инвестират в здраве и книги. Как пък някаква си чанта ти е по-важна от това? Изумена съм. Ясно ми е, че въпросната няма да си я купи, но факта, че проповядва и показва това на феновете си е отвратителен. Ок ти е да мотивираш децата да теглят кредити и да дават мило и драго за Бъркин, не и да се образоват и грижат за здравето и външния си вид. На гол тумбак - чифте пищови. Тая приказка описва точно Ганка и подобни.
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 24, 2021 14:35:22 GMT 2
Леле, сериозно ли тази чанта струва £ 20К (не съм проверявала, не съм се и интересувала). С тези пари Гана 300 пъти да си е оправила кривата усмивка.. Ама приоритети.. 😂😂 А одеве я гледам пак някво гучи разопакова, вместо да си оправи зъбите и кредитите. Една проста аритметика - £20К се равняват на вноските и за "ипотечния" кредит за около 8г. Ама, да... приоритети 😅 Гането ако покаже, че си е купила това чанте, ще повярвам само ако приложи и снимка на банковия превод 😅😅😅 Изпратено от моят SM-A715F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 24, 2021 14:47:34 GMT 2
Вижте сега, Гергана ни ограмотява да поръчваме от Гучи от детската серия, че излизат на сметка нещата, към 400-500 Евро по евтино! Веднага се юрвам!
|
|
|
Post by theaxe on Aug 24, 2021 15:00:41 GMT 2
healthy_deni е родила, бебето се казва Александър 😊 Да са много здрави! Харесва ми името.
|
|
|
Post by elanli on Aug 24, 2021 15:05:23 GMT 2
Също така да държиш "инвестицията си" за тези пари в апартамент с брава за 50лв и сигурно без СОТ би било доста малоумно. Все пак и тя като други родни инфлуенсъри редовно показва гледки от прозореца и терасата си и не е трудно да се разбере къде живее. А може би ще наеме банков сейф за да я съхранява и преди фотосесия с таксито ще отбива през сейфа. Някои хора си плачат за психо лечение, но роднините им са абдикирали и не им помагат, само се гордеят с тях.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2021 15:13:23 GMT 2
На мен ми е много смешно, когато започна да си оправдават желанието за скъпи и непосилни покупки с инвестиция. Пред кого се оправдават, пред себе си или пред хората? И какво оправдават - Че искат да купят нещо, което нито им е по джоба, нито по стандарта. Какво клише. Лично за мен, инвестиция в такава чанта е когато имаш възможност да изкараш парите веднага и да я купиш. Както и още 5 такива. Когато имаш гардероб, пълен с подобни "инвестиции". А не когато цялата ти уста е крива, благодарение на което лицето ти се изкривява с всеки ден, имаш говорен дефект, нямаш доходи, живееш под наем, родителите ти купуват камера, с която да снимаш и ти пращат джобни.. Обаче ти "инвестираш" в чанта за 40 бона, която да показваш в Инстаграм и с която да парадираш. На такива как не им се прииска да инвестират в здраве и книги. Как пък някаква си чанта ти е по-важна от това? Изумена съм. Ясно ми е, че въпросната няма да си я купи, но факта, че проповядва и показва това на феновете си е отвратителен. Ок ти е да мотивираш децата да теглят кредити и да дават мило и драго за Бъркин, не и да се образоват и грижат за здравето и външния си вид. На гол тумбак - чифте пищови. Тая приказка описва точно Ганка и подобни. По мое мнение е,че дори и да инвестираш по-скъпи обувки( уж по-качествени) или по същата логика дадена чанта , не е гаранция ,че тази инвестиция ще ти се окаже много по-скъпа.Понякога скъпите вещи излизат много по- скъпо.Имам позната, която" инвестира в скъпа чанта"-уж маркова беше, уж по-качествена и накрая много бързо се разпадна. Относно предният коментар , който направих - нека се доизкажа, че нямам предвид само, ако имаш социален живот трябва да имаш скъпи дрехи, чанти, аксесоари и обувки.Напротив-всеки според стандарта. Това, което ми беше като мисъл е, че според мен независимо дали дадена чанта( пример) е 200 лева или 35 лв няма значение от цената, ако я вземеш и седи само в гардероба колкото само да я притежаваш - не си заслужава.Разбира секоя жена не иска да се почувства по-добре ( чисто и психически и да си оправи настроението) като дори и да е у дома да не се понагласи малко, да се почувства жива- всяка една е така.Та, така.Исках да се уточня.Съжалявам, за което.
Та, за да не е само това и да пиша отделен пост после искам да сложа един коментар за Галя.Не съм я коментирала сигурно много досега,(може би 2-3 пъти само съм й обърнала внимание).Та, въпросната отново си я бях причинила снощи.Пуснах да видя видеото относно продуктите, които показваше и колаборацията с марката, чиито продукти щяла да пробва 4 седмици( ако не се лъжа) за пигментирането. Не успях да я изтрая до края и не знам защо си го причиних. Дразни ме това нейно професионално изкривяване( нали е била в някаква телевизия за реклама на продукти като водеща поне доколкото помня някой беше споменал.Поправете ме , ако греша),маниера на говорене сякаш е телевизионна водеща или репортер.Няма нищо лошо в това разбира се, но според мен щом имаш собствен канал трябва и малко да се отпуснеш, да не е този маниер сякаш си в някоя медия(телевизионна).
Гледах видеото и на Мариета - продуктите, които вече преди е използвала, но вече не си купува поради някакви причини и някак беше глътка свежест от останалите.Лично на мен ми хареса страшно много нейното мнение и се припокрива на 100% с моето.Мариета може да не правя много видеа , но поне смятам, че е истинска, не се прави като някои други, дава обективно мнението си ( поне личните ми наблюдения са такива).И някак не натрапва ПР- пратките ( отново както правят повечето).Видеата й за обучението й в Бреда бяха супер полезни за тези, които се интересуват ( особено за бъдещи кандидат-студенти).
Раждането на Ноеми на Милена: толкова красиво видео, истинскои се разплаках докато го гледах.Страшно много ги харесвам с Мики и техните две дечица( вече три). Самите те като семейство са толкова неподправени.
Едит:Гледах сторита на Елица, че са в Португалия
|
|
|
Post by baneri on Aug 24, 2021 15:22:07 GMT 2
Обикновено чета, а не пиша тук, но съм страшна ядосана на последното стори на ГерГаньо, с което твърди, че всеки може да си позволи luxury дрехи, стига да иска. ( *всеки = <1% от жените, които са не повече от 40 кила и граничат с болестно състояние.) Изказването й е супер ограничено, дискриминиращо и, подозирам, би повлияло изключително негативно на младите момичета, които я следват и боготворят. Страхотни "идеи" им дава - (тези, които не са си генетично нисички и свръх слаби,) целенасочено да гладуват и да се стремят към скелетно телосложение, само за да спестят 200-300 лв. Как не се бях сетила досега! Може би си има логична причина да се казва ДЕТСКА секция, размерите да са НАУЧНО съобразени с тялото на ДЕТЕ. *Разбира се, казвайки всичко това, изключвам и не целя да засегна дами, които по здравословни и психологични причини имат проблеми с килограмите. Това е друго.
|
|
|
Post by dzyn on Aug 24, 2021 15:23:24 GMT 2
После да не кажете пак, че не четат тук!!11!! Всички четат. Ето, и елица - прочела, че ни е подвела, че ще ходи в португалия и веднага си е купила билет и е заминала!
|
|
|
Post by The Judge on Aug 24, 2021 15:25:49 GMT 2
Гане, всеки път се изумявам колко си тъпа, братле! Щом си стигнала да изцепиш, че купуването на чанта (грозна и лелчинска при това, макар и Кучи) било символ на "професионалното ти израстване", значи вдигаш собствения си левъл тъпотия. Не, миличка, професионализъм не се мери в материални придобивки. Израстване-още по-малко. А 20 к паунда са половин апартамент. За мизерница от твоя калибър наистина е смехотворно даже на шега да го споменава 😉
За 4 месеца това са по 5к паунда, бе, 10 бона колежката ти Пепа не вади с цирка, камо ли ти 🤣 вече се лъжем на едро. Картието пирон да не забравиш, че и то беше 6к,пък не го видяхме повече от 1 път 😉
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Aug 24, 2021 15:37:31 GMT 2
Досега само ви четях, но Гергана ме уби с ермес чантата и нямаше как да не коментирам. 😀 😀 Трябват си социални връзки, за да се доредиш за кели ,а и си има ограничение на бройките ,които пускат в продажба ,за да няма пренасищане на пазара.
|
|