727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 9, 2021 12:40:24 GMT 2
А някой знае ли тази Евелин ЕвелинА ли е? Или и тя е решила да се прави на интересна с по-така звучащо име? Евелин е.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 9, 2021 12:49:41 GMT 2
Хората съдят по всичко - по външен вид, по изказ, по хигиена, по работа, по музика, по приятели, по хобита… как иначе да изградиш мнение за някого? И да, има изключения като при всяко нещо, но чалгата си върви с определен ляйфстайл, който трудно се вписва в някакви по-… различни занимания. Например въобще не си представям как сутрин правиш йога за събуждане, пиеш зелен чай и хапваш (в никакъв случай ‘ядеш’) авокадо тост, докато четеш Достоевски и през това време дъни оркестър кристали. Примерът е краен, разбира се.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 9, 2021 12:53:51 GMT 2
За общата култура разбрах, аз коментирах само изказването за чалгата. Разбира се, всеки човек има разни асоциации в главата си и лични възприятия. Тя и Йоаната така се изразява, като не знае значенията на думите, но да звучи по-високопарно и интелигентно,нали. Днес изпъкна с як въпрос-губим ли тренинг да си слагаме очна линия, момичета? Пепе и Полина за мен са най-зле облечените инфлуенсърки. Никакъв стил. Поли Моли обаче ми харесва как се облича повечето пъти. Особено есенните й тоалети с шапки и каре.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 9, 2021 13:11:37 GMT 2
Полина никога не съм я виждала дори прилично облечена, все е с някакви несъчетаеми цветове, материи, дрехи без силует, напълно лишена от вкус и усет за естетика. Не разбирам как може да има претенции да рекламира дрехи, какъв е този тоалет?!
|
|
|
Post by klaudia on Sept 9, 2021 13:26:52 GMT 2
Сиса охка и пъшка, че тази бременност ѝ била много тежка. Видяла е тя тежка бременност ама друг път. Много е тежко да стоиш у вас на дивана.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 9, 2021 13:31:04 GMT 2
Тежка ѝ е, защото качи 40 килограма от картофи и пици.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 9, 2021 13:39:56 GMT 2
На Сиса Нията ходи ли на градина? И аз хапвах много и качих 25 кг и си изкарах бременността на дивана(поради други причини) ама да казваш, че една бременност е тежка без да ти става лошо, без да повръщаш, и да имаш каквото и да е проблеми е несериозно,та чак смешно. Пък и чак такова обездвижване и плюскане. Тя после как ще се оправя с две? Тегаво ще й дойде. Аз ще взема да си я пусна от скука, да видя каква е що е. Макар, че разказите на Криси дават чудесна представа.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 9, 2021 13:58:10 GMT 2
Облекото на Полина е пълен потрес. Отделно се кара на писледователите си, че постоянно я питам за някакви килимчета. Ами да не отговаря, голяма услуга ни прави, явно!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 14:14:03 GMT 2
"Ужасен крЪндж" Както казва леля.
|
|
|
Post by okay on Sept 9, 2021 14:26:11 GMT 2
Въй, таз Валка със зИлена пола. Пълен ужас. Само аз ли като пътувам с Ryanair или Wizzair попадам на нормални хора, които преди да се качат в самолета не скачат като пощурели в опит да заснемат рийлсовете, сторита, вайнове и пр? Хората се качват, започват да се суетят, за да накачулят куфари, торби и якета, след което преминават към задължителната част - размяната на места и преговорите със стюардите. Никой не се чекне, за да се снима, и не прави множество досадни повторения, за да увековечат този заветен момент - пътуване от със самолет.
|
|
|
Post by zahir on Sept 9, 2021 14:32:11 GMT 2
Хахаха погледнах на Валката сторитата. Полата е скандал, иначе ми харесвав, въпреки, че нейната тъпота в моите очи замества всякаква красота. Забравила била гребен и четка, но "ще се справи" 😁 хахаха толкова ли не може да влезе в един магазин и да си купи, тая so called Queen?!
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 9, 2021 14:36:05 GMT 2
Е, може, ама в магазина е с пари… ПР пратки няма 😁
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 14:37:15 GMT 2
Сиса наистина мрънка редовно, че имала тежка бременност, а тя изобщо не е такава. Тя е като кон, нито ѝ става лошо, нито ѝ се вие свят, нито има проблеми някакви с износване, нито има усложнения, тежко и било, тегава ѝ била, че ти набивай още салами, пици, спагети, пържени картофи и сладко и чакай да не ти е тежко. Наистина мрънкането ѝ е излишно и има жени, които наистина по медицински приличини не трябва да стават от леглото, а тя мрънка защото просто я мързи да си надигне з**ника от тоя скапан диван, ако не мрънка за бременноста, то мънка за Ния как не слушала. Ами за всичко сама си е виновна, наистина не я виждам с две деца как ще се оправи.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 14:40:18 GMT 2
И аз се чудя Валката не може ли да си купи гребен или задължително всичко трябва да е аванта.
Mariya.pg туркиня ли е? Просто ми е любопитно, видях сторита, на които си пее турски песни и ми стана интересно.
Чакам да видя Йоккото на къде ще поеме, мисля, че ще е забавно, поне не се е покрила цяло лято, а качва влогове, не като някои други, които "качваме ние като решим", разбирай като има спонсорство. И като стана дума за Теа и Наум, Тейчето доста ще го ревнува Наум от сега си личи. Казаха, че щяла и тя и детето за някакъв период да отидат при него, намекнаха, че и сватба планират, "отдалеч" почнали да гледат за локации.
Пинко много се влияе от форума, косата си отряза, миглите махна, иначе хич не чете. Мисля, че със Стъни са си заедно.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 9, 2021 14:41:08 GMT 2
От всички тези боклуци които поема мама Циц и без да съм бременна ще ми става лошо и тежко... На едно ядене по 600гр сметана и още сто хиляди глупости, как ли пък ще има живец човек.🙆♀️🙈 Много ясно, че ще се чувства зле и без енергия. Ама то заради бременността било според нея. Мхммм.
|
|
|
Post by veereto on Sept 9, 2021 15:07:44 GMT 2
Тя мама Сиси си използва бременността за да се тъпче с какво и падне. И точно, защото е много лакома не ограничава сладкото на Ния, защото тя няма да може да яде. Ще навреди на зъбките на детето от собствената си лакомия. И не знам какви са тези, които им се радват в коментарите, но най-вероятно и те са същите.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 9, 2021 15:08:54 GMT 2
Айде пак Кузманови с тъпотиите… На почивка са на Златни пясъци, ама чакай малко, нали Ива имаше страшна инфекциозна мононуклеоза…. Този път Радостин сам обяснява как на Ива и дошъл цикъла, не е спала цяла нощ и други безполезни дрънканици. Не знам как изяждат толкова много тия хора, така ги натрупаха тези чинии за закуска. Ива е безбожно чорлава. Среши се малко, моме. “Променят стратегията” за техните “почивки” и стигат до извода, че като си взимат апартамент под наем и си готвят сами, не си почиват толкова, колкото на хотел. КАЖИ ЧЕСТНО?! Защо от всяка дрболия се прави видео с гръмко заглавие сякаш са прозряли някаква мега важна житейска истина? Ох, много са ми антипатични, да ме питате защо си ги причинявам… 😐 Добавям и прическата тип "I woke up like this" или "намазала съм си маска с яйце и кисело мляко".
|
|
|
Post by hriems on Sept 9, 2021 15:12:12 GMT 2
Хората съдят по всичко - по външен вид, по изказ, по хигиена, по работа, по музика, по приятели, по хобита… как иначе да изградиш мнение за някого? И да, има изключения като при всяко нещо, но чалгата си върви с определен ляйфстайл, който трудно се вписва в някакви по-… различни занимания. Например въобще не си представям как сутрин правиш йога за събуждане, пиеш зелен чай и хапваш (в никакъв случай ‘ядеш’) авокадо тост, докато четеш Достоевски и през това време дъни оркестър кристали. Примерът е краен, разбира се. Изцяло влизам в описанието, само че не ходя на йога, а на пилатес и не е орк. кристали, но когато ми е кеф си пускам и чалга.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 15:22:17 GMT 2
Момичета Гергана кога щеше да ходи в Берлин ? А Валери по какъв повод е там ? Да не би да има някакво събитие?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 15:24:25 GMT 2
Пуснах си видеото на Сиса, направо мен ме досрамя за тая родителска среща дето е имала в градината. Тя е пълен непокис, гласували за родителски съвет, нея не я бъркало кой ще е, не познавала никой и и било все тая, не била разбрала всичко за какво говорят ама отгоре, отгоре схванала някакви неща. Не я знам някой ден като я извикат да говорят с нея какво ще прави. Иначе обичайното освен профтенето, ходи до магазина, накупила боклуци и ги сложила в раницата, където държи на детето дрехите (отврат). Гошу му се ядяли панирани чушки и патладжан, тия хора освен пържено явно друга храна не знаят.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 9, 2021 15:28:37 GMT 2
Айде пак Кузманови с тъпотиите… На почивка са на Златни пясъци, ама чакай малко, нали Ива имаше страшна инфекциозна мононуклеоза…. Този път Радостин сам обяснява как на Ива и дошъл цикъла, не е спала цяла нощ и други безполезни дрънканици. Не знам как изяждат толкова много тия хора, така ги натрупаха тези чинии за закуска. Ива е безбожно чорлава. Среши се малко, моме. “Променят стратегията” за техните “почивки” и стигат до извода, че като си взимат апартамент под наем и си готвят сами, не си почиват толкова, колкото на хотел. КАЖИ ЧЕСТНО?! Защо от всяка дрболия се прави видео с гръмко заглавие сякаш са прозряли някаква мега важна житейска истина? Ох, много са ми антипатични, да ме питате защо си ги причинявам… 😐 Изключително големи мрънкалници, никога не са доволни от заобикалящата ги среда, но ако става дума за нещо свързано с тях-винаги е перфектно. Много ни вълнува на Ива женският цикъл, не знам как съм живяла до сега.
|
|
|
Post by mariak on Sept 9, 2021 15:33:35 GMT 2
Сиса има тежка бременност да, поне +20кг тежка от маане на всякакви боклуци със сметана, сладко и пържено! Как няма да е тежка?! Най-лошото на такива родители е че създават деца които ще станат малоумни възрастни без никаква култура на хранене, собствено мислене и амбиции. Стига се до това което Сиса показва, да имаш за ядене, да мачкаш дивана и да цъкаш как Ния не слуша и това е.
Палина защот по ягодите се облича като все едно е сложила първото което е изровила от коша за боклук? Тази жена все по-зле се облича и все по-антипатична ми става.
Кухалери живее за reels-ове, снимчици и хубави сторита, но на мен зелената поличка колкото и да е чалгарска ми допада и на нея ѝ отива.
Пепето пак е смазана от Ф2, определено той се измъкна от розовия балон и си живее както иска. Снимката на Сиена от мивката излъчва радост и семеен уют, палачинката с плодовете ми е meh 🤷🏼♀️ Както и да е, жива и здрава да е и дано бъде себе си!
Яхнала съм метлата днес 😂
|
|
|
Post by hriems on Sept 9, 2021 15:38:16 GMT 2
Мисля, че всички инфлуенсърки ще ходят в Берлин за About You Berlin Fashion Week, съдейки по на Ивомила сторитата.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 9, 2021 15:46:22 GMT 2
Всички без Гергана. Това с окото ѝ е супер оправдание, каква случайност? Явно не е намерила хотел, бартер. Ще съм потресена, ако си е причинила, това, сама на окото, но няма да се учудя. Валката май и хотел си е осигурила. Теа, и според мен, много ще ревнува Наум.Някой знае ли кога ще се снима и излъчва това предаване?
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 9, 2021 15:50:57 GMT 2
И аз от тия с авокадо, медитация и Тони Стораро когато ми е кеф😃 Зелената пола мен ме кефи и й отива на Валката. Видяхте ли елечето на Полина, потресаващо е. Мисля, че е време някой да я светне, че се облича далеч от стилно. А навремето я бяха канили да дава модни съвети в едно предване. Много рязко смени стила тя.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 9, 2021 16:13:45 GMT 2
И не знам какви са тези, които им се радват в коментарите, но най-вероятно и те са същите. И аз това се чудя. Няма ли една нормална майка или жена да й пише да си вземе един грил тиган например и по този начин да замени всичките пържени мазнотии дето ядат. Ей така като съвет примерно, не осъдително. Може и да има ефект. 😊
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 16:20:39 GMT 2
И не знам какви са тези, които им се радват в коментарите, но най-вероятно и те са същите. И аз това се чудя. Няма ли една нормална майка или жена да й пише да си вземе един грил тиган например и по този начин да замени всичките пържени мазнотии дето ядат. Ей така като съвет примерно, не осъдително. Може и да има ефект. 😊 Няма да има, тя почва пържено ми е по-вкусно, аз пържа с малко зехтин (макар че той е по-вреден за пържене от олиото), Гошко не харесва друго освен пържено, ние сме от село. Не може да ѝ се налее акъл на нея.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 9, 2021 16:27:13 GMT 2
Съвет ако й се даде ще се приеме като хейт, както и да е написано. Но наистина трябва някой да я светне, най-малкото за кг на детето. После то ще го отнася. Аз ше си в пусна довечера да погледам. Ние сме от село какво общо има? Тя явно така си се оправдава. После ще я видя как ще ги сваля и как ще се оправя с двете деца. Явно такива са им навиците на хората, така ще си я карат. Наумче пък големия красавец 🙂🙂🙂 Ама нали е известен ще му налитат кифлите.
|
|
|
Post by amourrr on Sept 9, 2021 16:47:10 GMT 2
Попринцип кака ви Галка ми е симпатична, обаче за пръв път ме плаши как изглежда. За какво ги слагат тези грозни филтри, направо не ги разбирам... prikachi.net/image/zMx3D
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 9, 2021 16:56:11 GMT 2
Попринцип кака ви Галка ми е симпатична, обаче за пръв път ме плаши как изглежда. За какво ги слагат тези грозни филтри, направо не ги разбирам... prikachi.net/image/zMx3DБетер Джефри Стар. 😂😂😂
|
|