|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 20:58:57 GMT 2
Причиних си Наум, все същото, но сега не си доспива в Турция 😂. Теа му липсва и се надява скоро да "решим този проблем", та явно ще ходят при него с Амая.
Пинко и Стъни пътуват нанякъде.
Йокко има ново видео с нейната история, мисля да го гледам.
Елица и палтото...wtf. Ужасно е, че чак и три часа чакала на опашка. Но видеото от Париж става, не беше зле. Поне имаше хубави кадри.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 30, 2021 21:09:27 GMT 2
Интересно защо джойката така хапе Александра? Преди не беше така злобна, ама то сигурно просто не е личало. Тя преди и да фитнес обичаше да ходи и се кълнеше в него, сега друга песен пее по сторита и рекламира. Направо не знам Георги какво прави с нея, честно. Не я вижда каква змия е и колко е двулична. Като Полина е - мяу мяу пред муж, рязко започна и тя да счупва паричката откакто са двойка, а по сторита съска. На живо сигурно и пяна ѝ излиза от устата.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 30, 2021 21:11:20 GMT 2
Гера ще си прави домашни маски на косата, няма да използва топлинни уреди. Не знае как ще се снима, защото е перфекционист и държи винаги да изглежда добре. А тя горката каквато ѝ прическа да си направи е като облизана от телето на леля Тодорка от Дупница.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 21:22:32 GMT 2
Успях да гледам прословутото видео най-накрая. 1. Илхан изобщо не преглежда така незвездните си пациенти. Ако отдели 5 минути, ще си е чист късмет. 2. Не знам дали забелязахте, но през цялото време те си говориха общи приказки. Не се навлизаше в никакви особени детайли. В това нещо мога да кажа, че българите са мега зле. Имам невероятни впечатления, особено от англичанките, които разкостват хирурга с въпросите си. 3. Пролича си Александра що за човек е - лекаря да преценял какъв нос да й направи. Не, ти трябва да знаеш с какъв нос искаш да се гледаш до края на живота ти. Ти ще си тази, която по няколко пъти на ден ще се гледа в огледалото. Просто човек без абсолютно никакъв характер. Те такива турците най ги обичат. 4. Направи ми лошо впечатление как обясняваха за познатите си, обезобразени от български лекари. Аз познавам за съжаление много обезобразени от турците. Виждала съм уникални нослета на БГ хирурзи. Нещо, което не се отчита е, че за турците има яко цензура по групите. Трият се постове с недоволни момичета от админите. Или Мартина - асистентката на Илхан и на още 2 други турски хирурзи, оказва натиск върху пациентите с проблеми с цел да си изтрият постовете или мненията. 5. Илхан използвал пиезо уреди, с които можел да пили до мм. Тогава защо днес ми изпратиха негов супер издълбан с чупка нос и с огромен връх? Важно е освен какви уреди имаш, и как оперираш с тях. 6. Направи ми впечатление, че Илхан нямаше време да говори за рисковете, а изпрати турската сестра. Така няма да поеме пряка отговорност, в случай на някакво усложнение. Каква отговорност да се очаква от такъв лекар, щом за Звездите няма време? 7. Не коментираха нищо за цената... че всичко се дава в кеш, за да се крият данъци, че не те застраховат на пълната сума, а на символична... 7. Тая Сузи видя, че има възможност за печалба и веднага яхна вълната. Взима по 400 евро за превод в кабинета и да те придружи до болницата. А, забравих, и да ти държи ръката, докато си говориш с лекаря. Наела е някакви апартаменти, които дава под наем за 10 пъти по-висока цена. Ох, мога още много да пиша... Дразни ме всичко в тези турски меркантилни бизнесмени. Супер лицемерни, супер безотговорни, всички там сме на конвейр. За тях си поредния клиент, а не пациент. И някакви такива като Най-алчното семейство в света, ги правят милионери. А жените, пострадали от тях, се чудят как да живеят животите си... без да се гледат в огледалото и с кредити, които трябва да връщат. Поне това са наблюденията ми през последните 3 г. Само да добавя - връхчетата не трябва да падат, ако са добре направени Кожата е травмирана, горната устна е скована от отока и рязането, затова изглежда различно. 2 години след моята операция, моят връх си е на същото място, имам други проблеми... Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 21:27:12 GMT 2
Като се замисля нормално Джой да злобее към Александра- тя е модел с реална работа, стотици аганжименти докато тя си тъпее по руските села и прави вежди,виждала съм лицето на Алекс по реклами на френски оператори, немски магазини, в Италия по билборди и т.н Джойката моментът на живота й е онова участие със сбърканата мис. Със сигурност се комплексира а и Александра е доста по-привлекателна и интересна като визия, по-приятна като поведение пред камера и не се налага да говори през ден за село и баба не съм я и виждала да злобее по чужд адрес нито да говори колко е различна и велика. Е,да,акаунтът й е реклама след реклама и не следвам нито едната, ама който си го може…
Колкото до турските лекари този не е моят, но от много страни там ходят. Няколкото ми приятелки от Белгия и Испания до една са си правили Рино в Германия. Но този хирург не ни харесва какви носове прави к наистина консултациите са повърхностни. Аз лично също предпочитам да дам поле за изява не лекаря и чувството му за естетика- не съм от глупаците, които смятат, че повече разбират от тях но със сигурност преди да се съглася ще разпитам и ще представя и своята гледна точка. Нищо особено не го питаха като въпроси и аз лично съм изумена, днешно време кма толкова информация по групите и нета аз лично на консултации ходя с лоши резултати и питам дали според тях има шанс да имам подобен вид и какво го предизвиква и т.н Те само се хилиха и шегуваха с баба Яга
|
|
|
Post by gorgeous on Sept 30, 2021 21:54:47 GMT 2
Tова палто е пълен скандал.. Наистина при Елица е въртене до втръсване на едно и също. Мяука на колегата.. Мама Бирч, Бирч himself и манджи. Ами.. Скучно е. Излъгах се да гледам влога от Париж, пълна загуба на време. Много беше важно, че докато е в Париж на Еличка и се ядяло италианско и набива спагети вместо да пробва местната кухня. Също и че обула огромните маратонки с вечерна рокля.
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 30, 2021 22:30:12 GMT 2
Имам чувството, че Гергана е лесбийка/бисексуална в гардероба. Както и Мария Андреева и Мирела Диско, ама то от тях си лъха. Мирела е out and proud. Не знаех, че още/пак е актуална. За Мария не съм на това мнение, не съм го усетила.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 22:45:57 GMT 2
Мирела е страхотна, следя я в Инстаграм и винаги ми е много цветна, свежа и абе, чакам да пусне формуляр, че си търси приятелка да пусна кандидатура, както се вика. 😂 Мария просто ми светва лампичката на радара, но може и да е демисексуална.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 30, 2021 23:22:05 GMT 2
Мики Златинова, с филъра в устните, е придобила ефекта “мустак”.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 30, 2021 23:26:17 GMT 2
Днес всеки гледа да яхне вълната на Петканова! И тази Джойка и тя на всяка манджа бабина мерудия да ръси!А хиалуронова киселина в джуките и нарисуваните и вежди към кой пример спадат на младото поколение? А къде отиде женската съпричастност, солидарност, не на онлайн хейта,всеки да си гледа в паничката и т.н от мантрата и' ?
|
|
|
Post by jeri on Oct 1, 2021 1:41:34 GMT 2
Не мога да заспя и изгледах Наумче. Не знам как е възможно да има толкова мрънкащ човек. /аз също си се оплаквам, ама щом мен ме дразни/ Кафето ли не беше, интернета,колата, работата... Преиграваше малко колко му липсвала Теа, на всяко изречение това повтаряше. Също че се прибра да гледа някакво интервю на живо ми беше позьорско. Речникът му ми е беден. Много държеше да ни покаже колко късно се прибира и как трябвало да почва на другия ден в 9. Ми нормалните хора са така, вместо да си благодарен, че за 2 месеца ще вземеш пари, за които хората си скъсват г** за цяла година, че мястото е красиво и работата интересна и разнообразна. Не го виждам този човек като лекар, по-добре че се отказа. Не е свикнал да полага усилия за нищо. А сега видях сторитата на Теа, наредила дрехите на детето на земята?! Тя не се ли пренесе отдавна при сестра си или отива при него? То значи само около 10 дни са били разделени, ако е така, голяма драма.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Oct 1, 2021 3:53:22 GMT 2
Голяма досада са тези Шопови.Разделили се за 5 дена и вече рев,сополи,драми,приближава края на света вече.Толкова ли не могат да се оправят сами за месец-два?Сумати жени са принудени поради финансови причини да отглеждат сами деца тук,а мъжете им в чужбина.И това продължава години наред,не че е правилно, но тези хора не мрънкат толкова,а имат реални причини да реват ,да се тръшкат,а тези им дай само лиготии.Та чак Тейчето самолета ще хваща да ходи и тя там,сакън ще изпусне да я покажат и нея отново по телевизията да ръси мъдрости.
|
|