|
|
Post by Coconut1 on Sept 30, 2021 9:12:12 GMT 2
Алекс си е оперирала носа 😐😐 Дали ще си загуби чара? 😬 Ох, жени като Алекс не ги разбирам и този инстаграм ни подлуди съвсем, че трябва да сме изваяни като от корица.🥲
|
|
|
Post by fif on Sept 30, 2021 9:16:08 GMT 2
Познахте защо Петканови изчезнаха - направили са си операция на носа и двамата се подкрепят в това изпитание. 😀😀😀
|
|
|
Post by Emi on Sept 30, 2021 9:16:28 GMT 2
Точно тръгвах и аз да пиша за Алекс и Дани - заедно са се подложили на ринопластика и естествено са снимали видео за Youtube. Коментарите под поста ѝ са един път
|
|
|
Post by scalestone on Sept 30, 2021 9:17:17 GMT 2
Алекс си е оперирала носа 😐😐 Дали ще си загуби чара? 😬 Ох, жени като Алекс не ги разбирам и този инстаграм ни подлуди съвсем, че трябва да сме изваяни като от корица.🥲 Той нейният е чупен, доколкото помня, така че сигурно си е бил нормален. В случая, ако си го е върнала в първоначалния вид аз поне не го виждам като проблем. На Дани носът също не мисля, че е чак толкова голям, колкото той го изкарва, а и той е висок, та му отива.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 9:25:09 GMT 2
Браво на дамите, които познаха, защо Петканови изчезват. Много тъжно, защото Алекс беше голяма чаровница, дано не стане като Десислава Стоянова, която не прилича на себе си вече.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 30, 2021 9:29:44 GMT 2
Много, много, ама много жалко за Александра…..
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 30, 2021 9:34:16 GMT 2
Той Даниел май е и с НОВО БРАДИЧКА. Коса, зъби, нос, ако има и брадичка... и накрая Петканова с пръст в устата. Александра поне не излъга, че приема всяка колаборация.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 9:34:43 GMT 2
Детекторите на лъжата са пълна глупост. Аз съм била на такива и не ме усетиха, че лъжа- умея да си контролиран пулса и тялото като цяло след години плуване и бойни спортове., освен това не се притеснявам когато лъжа. А и ако човек има психологични проблеми, каквито като нищо тия да имат, то тогава може да си вярва наистина на лъжите и ДА не се отчете пак.
Алекс е невероятно красива и чаровна, но ако е чупен нормално да й е комплекс. Тя е споделяла, че фотографи го Фотошопват и вероятно отдавна иска. Дано е хубав и е само изправен, а не смален и скъсен като на Преслава
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 9:37:46 GMT 2
Както си разглеждах инстаграм публикациит (онази графа, където ти показва най-различни публикации) и попадам на Галя и лигавото й синче с този клип."Изобщо"не личи,че е режисирано."Никой не би" забелязал,че въвлича и сина си в рекламките, за да вземе някой друг лев.Никога не мога да разбера такива като Пепелон и сега и Галя и други като тях, които само и само да направят някаква колаборация или просто някаква реклама а нещо и въвличат и децата си.Не разбират ли ,че не са родени, за да ги правят на кукли и да им се казва "маме , сега ще снимаме нещо за пари ти ще направиш това и това, ще го режисираме", Децата не са работници за тяхната "работа".Знам, че не е хубаво да се говори така за едно дете, но само като го видя на някоя публикация из Инстаграма на майка му и веднага си казвам" пак ли това лигаво и невъзпитано момченце".
Едит:Като заговорихте за носове и на Алекс Петканова- наистина носът и си беше хубав,но наскоро попаднах на Мис Крокодил Антония Батинкова, че си била правила операция на носа в Гърция .Изглежда потресаващо.На мен поне ми прилича на зурлата на прасенце- чипо и ноздрите й се забелязват повече
http://instagr.am/p/CUPUap8DYpF
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 9:41:42 GMT 2
За Пепе не, че я оправдавам, обаче има 3 деца, мъж без работа, както и тя самата. Ако не са пр пратките, партньорствата, спонсорствата и роднините й - живи са умрели. Случая на Галя обаче не мисля, че е такъв. Нон стоп се показват скъпи обувки, чанти, аксесоари, бижута, козметика. Явно има възможности, много по-високи от тези на Зорница например, която макар да е показвала продукти в партньорство за деца, никога децата й не са подлагани на подобни жалки номера. За Галя по-скоро говорим за голеееми комплекси, иска й се пак да е в телевизията и да е под светлината на прожекторите, но уви.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 9:43:09 GMT 2
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 30, 2021 9:45:05 GMT 2
Много ме е яд за Александра. Има страхотно излъчване и тази лека гърбичка и придава индивидуалност. Не разбирам манията всички да са по калъп еднакви и да имат малки чипи носове.. на Преслава например изобщо не ми харесва, не и отива и промени изцяло лицето и. Често след операции носът сам се изкривява или пък ноздрите не са еднакви, та много жени повтарят или потретват операциите.. напълно излишно за мен.. В странни времена живеем..
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 30, 2021 9:46:40 GMT 2
Моля, кажете ми как да кача снимка от телефона тук, че имам да си покажа нещо😄
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 30, 2021 9:47:43 GMT 2
Ох, Боже. Какво геройство от Петканови. 🙄На Дани поста толкова трогателен, направо ще 🤢. И двамата не приличат на себе си. Да, да, рано е още, знам. Дано си е заслужавало накрая.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 9:53:56 GMT 2
Моля, кажете ми как да кача снимка от телефона тук, че имам да си покажа нещо😄 Използвай сайта Прикачи или някой такъв друг сайт, след което вземи линка, който ще ти създаде и го постави тук
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:06:33 GMT 2
Петканови счупиха тъпомера просто.. 🤦🏻♀️ Ако Алекс си е направила нос като Преслава и да не прилича на себе си ще е върха на простотията, ако само е изправила гърбицата някакси по ми е приемливо.
Попова реши да ни покаже колко е работна, решила УЖ да снима котката ама снимала и себе си как обработва и колко е сериозна 10 минути.. пхахах
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 30, 2021 10:06:41 GMT 2
Така, мислех, че дирекрно ще мога да прикача оттук, ама не. Благодаря за разяснението. Та, иде реч точно за Батинковица. Ти ли бе не си в соц. мрежи? Дето си качваш всяка стъпка там, че чак ги осмива. И не стояла щото имала много интересен живот на яхта. Че тя нон стоп парадира с живота си и ни залива с постове. И какво се оказва в крайна сметка? И тя носа си оправила. И вярно на на прилича, малко като Пиги. Защо бе, защо? Тия жени са луди. Най-много обаче ме впечатли идеята да носиш собственото си име на тениска Гледах, гледах, чудих се коя е тая НиА Батинкова. После чатнах че госпожата така се нарича напоследък. И не може да е с Я, както е истинското й име, трябва да е НиА щото така е модно. НиА от Антония 😄😄😄ох, боже боже. Остави галеното, което сама си е измислила. Какъв човек трябва да си, че да си носиш името на тениска.? Аз я харесвам в някои моменти. Ама и тя е едно самочувствие,едни претенции до небесата, чудо невиждано. Няма такъв смях.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:07:49 GMT 2
Видеото като цяло беше интересно и забавно, но това е абсурдно. Неестествено е да се променяш така драстично. Разбирам да свалиш килограми, да се стегнеш, да си поддържан, ама това ти изменя личността. Отвратително е. Интересно ми е след години и детето си ли ще оперират, за да е перфектно? Малко коментари от фейса - Заедно ли акате? Скоро и операция за смяна на пола. В Люлин щяха да ви ги направят безплатно. Цици кога ще слагаш - към Дани. И т.н. И само оставям тази снимка: View AttachmentБез думи съм за мъже, които си променят и носовете също като Дани, не че за жени също не ми е странно.Напротив странно ми е и за двата пола, но когато природата ти е дала определен нос( както в случая) бъди с него.Разбирам да се правят този тип операции , ако е наложително, ако имаш странна носна преграда и не можеш да дишаш или някакъв друг проблем и трябва незабавно да се коригира .Дано обаче не поемат в посоката на Джулиана Гани- пристрастени към всичко това. Да, за Батинкова точно за това говорех и щях да прикача и аз тази снимка, но късно вече беше.Определено си прилича на зурла на прасе.
|
|
|
Post by pringles on Sept 30, 2021 10:08:51 GMT 2
Видеото като цяло беше интересно и забавно, но това е абсурдно. Неестествено е да се променяш така драстично. Разбирам да свалиш килограми, да се стегнеш, да си поддържан, ама това ти изменя личността. Отвратително е. Интересно ми е след години и детето си ли ще оперират, за да е перфектно? Малко коментари от фейса - Заедно ли акате? Скоро и операция за смяна на пола. В Люлин щяха да ви ги направят безплатно. Цици кога ще слагаш - към Дани. И т.н. И само оставям тази снимка: View AttachmentКлоуни!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:11:03 GMT 2
Много е гадно, когато един от партньорите не дава увереността на другия, че е хубав/а, а все тика да променяш нещо. Даниел неведнъж е казвал, че Александра е двигателят за неговите промени, то не беше физическа форма, коса, сега пък ремонтира лице. Явно той се чувства недостоен.. грозно патенце в нейните очи, чок кофти.
Дано резултата им е хубав.
Редактирах, че като мъцащо същество съм се иЗ!казала.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:11:20 GMT 2
Мисля, че Валери и Мартин са същите, с по една пържола и т.н.
|
|
|
Post by tiberia on Sept 30, 2021 10:12:42 GMT 2
Винаги ми е било странно мъж да си прави oперация на носа... особено когато оригиналния му нос не е бил голям и гърбав.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 30, 2021 10:14:25 GMT 2
Ех, жалко за Алекс, носът й беше последната отличителна черта в лицето, само него не беше коригирала, за мен отдавна загуби себе си в стремежа да се впише в модерния стандарт за красота. Не вярвам на никоя звезда, че си коригира носа заради счупване или изкривена носна преграда, за мен това са оправдания.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:14:44 GMT 2
Мама Сиса има нов влог, но няма да отварям да въртя трафик, че и ми е по-интересно като чета на Крисинка резюмето, което прави. xdex -Права си.Забравях и тях да добавя
|
|
|
Post by zahir on Sept 30, 2021 10:21:25 GMT 2
На мен Александра ми е изключително красива. Жалко, че и тя влезе в кюпа.. Винаги съм се чудила какво намира в Даниел, на мен той ми е доста сплескан, инфантилен, направо ми призля като го чух как говори с лекаря. И все пак, никой не е длъжен да е съвършен и да се чувства недостоен и недостатъчен, само защото другият е имал късмета да се роди много красив..
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 30, 2021 10:22:30 GMT 2
Мен "посланието" ме дразни. Опитвал се да се Обеди, че красотата не била важна, а други качества. Но, в крайна сметка, все пак си е коригирал носа, и не само него. Егати и инфлуенсърите - коригирайте се, хора. Дайте всички да сме по калъп. 🙄 И това от уж семеен мъж, над 30. Т. е. Уж улегнал такъв. Ама, стандарти, бате.... Добре ги хранят в коментарите. До преди месеци - няма пари за апартамент, днес - 2 операции на нос. И с такъв патос анонсирани - чунким живота им зависел от това.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:34:49 GMT 2
Омг, ******, сега видях какво си качила, та тоя Даниел ще е преобразен. На г-жа Батинкова много ѝ зеят ноздрите, ужас, ужас, бе.
Както мина модата да си монтираш голям з*дник, така ще мине и на изпилените носове, за джуките като македонски наденици пък съм без коментар.
|
|
|
Post by Minnie on Sept 30, 2021 10:37:32 GMT 2
Александра съм запомнила, че в едно видео (може би Q&A) беше казала, че не би си променила носа, защото това ѝ била отличителната черта. Е, явно не ѝ е било толкова важно. И двамата са толкова лицемерни и готови да си продадат и задниците за пари. Преди ги харесвах, сега не искам и да ги гледам. Нямам търпение да разбера след носовете зурли кое ще дойде на дневен ред - пера отзад сигурно. И аз не разбирам и не харесвам модата всички да са еднакви - еднакви устни, еднакви цици, еднакви вежди, скули, мигли, коси, брадички. Като им наредиш снимките една до друга не може да ги различиш, ако не им пише имената. Още повече ме дразни това, че всички, които не са по калъп се определят като грозни и постоянно им се търсят кусури. Предпочитам собствения си крив нос пред това да съм поредния киборг.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 30, 2021 10:48:11 GMT 2
Мама Сиси днес ще готви спагети със сметана, гъби и бекон. Казах ли аз, че скоро не е готвила това
|
|