|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 30, 2021 10:48:46 GMT 2
Точно щях да напиша за видеото, в което каза, че не би си пипала носа.. хаха Да, ама не. Не съм гледала видеото. Спонсорирано ли е? Ако да, то съвсем няма да се изнендам. Александра за пари и мъжки полов орган ще си сложи.... Аз още в началото казах, на една позната, че е нос. Просто бях сигурна!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 10:55:08 GMT 2
Мама Сиси днес ще готви спагети със сметана, гъби и бекон. Казах ли аз, че скоро не е готвила това Каза, каза. Тъкмо това коментирахме скоро тук .Не се учудвам, че това ще "наготви"( както тя се изразява, вместо "сготви")
|
|
|
Post by Foxy on Sept 30, 2021 11:03:39 GMT 2
Джойката пита за пластична хигургия на мозъци, дали е измислена вече Ако е, таман два - за Александра и Даниел - че като гледам е кухо над новите им носове.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 30, 2021 11:08:52 GMT 2
|
|
|
Post by amourrr on Sept 30, 2021 11:10:18 GMT 2
prikachi.net/image/B9AdTprikachi.net/image/B9HS7Изостанала ли съм, или има някаква драма между Петкановите и Джойката? Или просто се прави на интересна? Александра е много красива в моите очи, Даниел преди години го харесвах. Надявам се всичко да е наред и в крайна сметка да изглеждат добре. Готино е човек и такива моменти да споделя с половинката си. Коментарите в инстаграм и фейсбук под постовете ме убиват. (Пример - “Даниелчо, сложи си коса, нос, кога ще си присадиш и т*шаци?) 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:12:05 GMT 2
Хаахах, какво направиха Петканови Абе, хора, живейте си живота, защо се занимавате с глупостиииииииии Джойката е толкова проста, че не е за вярване. Освен да изглежда абсолютно елементарна злобарка, друго не постига с тия подмятания.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 30, 2021 11:16:22 GMT 2
Препоръчвам на Джойката да поразпита тук там за присаждане на мозъци. Ако има такава интервенция, да се хващат тримата с Петканови и заедно да си присадят по един, защото имат крещяща нужда! Не става само с Валентино и носове.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:20:51 GMT 2
Къде го видя Комо в това поле..не знам 🤣🤣🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:23:14 GMT 2
Момичета, при корекцията на крива носна преграда не се променя профила на носа. Единствената възможност е комбинирането на двете операции по преценка на лекаря. Знам го това заради един познат, който имаше сериозни проблеми с преградата, оперира си я и носът си му остана абсолютно същия. Иначе малко непопулярно мнение, ама ако човек се чувства толкова несигурен в себе си, че е готов да мине през тежка ринопластика - явно наистина му е проблем. Не ме кефи цялостната тенденция всеки втори да ляга под ножа, ама не бих съдила индивидуално, стига да е в рамките на естетичното (т.е не като Преслава). Аз лично никога не бих, защото съм шубе и в болница предпочитам да вляза само ако ми се наложи, абсурд да се навия доброволно да ми режат неща по лицето И чак пък да е "не-мъжко" човек да си коригира носа... Има много критерии за мъжко поведение и не мисля, че желанието за ринопластика се брои към тях. Петканови не ги харесвам де, Даниел си е класически жалък комплексар, много пъти съм го казвала, та горните разсъждения са ми на принципна основа, не важат за него.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 30, 2021 11:23:35 GMT 2
Мама Сиси днес ще готви спагети със сметана, гъби и бекон. Казах ли аз, че скоро не е готвила това Спагети, спагети амааа пълнозърнести. 🤣🤣 Или тя ги нарича “паста”.
|
|
|
Post by 3apa on Sept 30, 2021 11:26:37 GMT 2
Ох, дочитам едни 15-тина страници ама не се сдържах ... Положението последно време е: 'Розите са червени, виолетките са сини, Мари е руса, а Сиса още няма бебе...' 🤣 Сори за спама!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:30:51 GMT 2
Боже , в последно време си мисля ,че тия хора из Инстаграм и YouTube наистина имат някакви психични отклонения . С тези социални мрежи май тотално губят реална представа за живота . Само за 2 дни примери колкото искаш . Понякога си мисля ,че и аз не съм добре,но само да прочетеш няколко страници тук,разгледаш малко инфлуенсърки Инстаграм и ти става ясно ,че всъщност съм си мнооооого Ок . Жалко само ,че те са примери на подрастващите ...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:32:01 GMT 2
Идвам и аз в темата с носовете на сем. Перфекционисти, като пострадала от турски хирург. Този Илхан плаща за реклама. Толкова е добър и известен, че идва в България да набира клиенти. Толкова е прецизен, че прави по 3-4 ретуша. И за всичко това се плаща една нескромна сума в порядъка от 6-7 хил. евро, като за ревизия е на 10 хил. В Нидерландия е обезобразил не малко жени. Естествено на звездната двойка ще се е постарал, доколкото може.
Не считам, че Александра имаше нужда от тази корекция. Лицето й ще се промени коренно, в положителна насока, но ще изгуби идентичността си. Има несъвършенства и несъвършенства. Някои ни загрозяват, докато други работят в наша полза. Нослето й беше малко, фино, със съвсем лека гърбица... За Даниел нямам коментар.... Има толкова примери на мъже с огромни криви носове, които са секс символи. Един огромен гърбав нос може да загрози жена и в такъв случай е хубаво да го изправи поне. За мъжете е приятно да имат по нещо несъвършено в лицата си. Райън Гослинг е типичен пример за много несъвършенства, но е уникален.
Ринопластиката е изключително рискова процедура. Носът никога не е здрав като оригиналния. От комуникацията ми с десетки жени, поне 70-80% от тези, оперирани в Турция, търсят ревизия. Рекламите им са изключително заблуждаващи. Използват фотошоп много често. Не информират достатъчно пациентите. Взимат депозити и канселират операции в последствие или завишават двойно цената. Там е такъв rollercoaster, че не е истина каква масова заблуда е, че там са царе. Пълни измамници са повечето. Освен всичко, масова практика е тоталния игнор след операция. На мен в епикризата ми е записано, че имам направена септопластика. За съжаление на лекаря имах компютърен томограф от преди операцията. Направих и нов и се оказа, че проблемите ми с дишането в момента са не от отоци, както ми се обясняваше, а защото септума не е пипнат. Пиша го, защото вероятно и тук има момичета, които мислят по въпроса. Правете качествен рисърч и бъдете критични.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 30, 2021 11:33:12 GMT 2
Само да кажа,че до броени минути и Гана ще се произнесе по въпроса. Нали гроздето е кисело, пак ще има гласуване за или против ринопластика 😅 и накрая ще заключи,че тя инвестира в крипто и има достатъчно самочувствие и е в мир със себе си и няма да си дава парите за операции, а за инвестиции в чанти защото ринопластика не може да се продаде.
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 30, 2021 11:33:23 GMT 2
Ех, жалко за Алекс, носът й беше последната отличителна черта в лицето, само него не беше коригирала, за мен отдавна загуби себе си в стремежа да се впише в модерния стандарт за красота. Не вярвам на никоя звезда, че си коригира носа заради счупване или изкривена носна преграда, за мен това са оправдания. То даже при изкривена носна преграда не се коригира на външен вид..Двете са съвсем различни манипулации, така че каквото и да говорят великите ни звИзди, няма да ме убедят, че е било заради крива преграда. Тяхното си е чист комплекс, чак ми е жал за тях, все искат още и още и още.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by jeri on Sept 30, 2021 11:35:38 GMT 2
Много ме разочароваха Петканови, много. Най-вече Александра, харесвах я. Мислих, че има нещо отгоре за разлика от другите моделки ала Ни Ло. Във видеото за апартамента, тя ме изкефи. Също ги харесвах и че не използват детето си толкова за реклами. Освен това ми беше толкова красива, с индивидуалност и излъчване, надъхваше ме, че спортува и има дисциплина. Не знам как са се навили, не знам дали да им гледам видеото. Сега тя ще е една от мноогото. Абе за какво им трябваше на тея хора? Връщам се да ви чета.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:36:58 GMT 2
За мен този партньор, който не дава увереност, е Дани. Той ми е много анти-мъж, точно като Кадиев. Мамин готованко, живеещ в къщата на техните, вечен мрънкач, мързеливец, чакащ на жена си. Оплю я, че му е изневерявала, а в Вип Брадър излезе че и той е чуквал нассм-натам..над 5 пъти. Ако някой има право да се тунингова, това е Алекс и без това ги храни с лицето си, но комплексираното мижитурче видя, че подковават коня и то вдигна крак. Не мога да съм по-съгласна!!! И клиповете, в които изхвърля багажа на Александра още са във ФБ-профила му, което е адски мизерно!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 11:53:37 GMT 2
Честно казано аз не смятам за проблем, че някога си Александра е казала, че няма да си оперира носа, пък сега го оперира. Хората си променят възгледите, желанията, мечтите, вижданията, какво толкова като си е променила мнението. Не мога да се изкажа и дали преди е била по-хубава, защото все още не знаем какво точно е оперирала, гърбица ли е махала, чип нос ли е правила. На мен си ми харесваше преди, много чаровна, но важно е тя да си се харесва. За Даниел съм съгласна, че чака всичко на нея, чудя се как го търпи.
|
|
|
Post by diamond on Sept 30, 2021 11:59:11 GMT 2
Александра е много чаровна и дано ринопластиката не ѝ смени тотална физиономията. Наистина има несъвършенства и несъвършенства (хело, Гане!). Но Даниел защо е трябвало да го прави? Че чак и брадичката. Ако той така изглежда, както на посочените снимки, то за мен това е доооооста променен фасон. Принципно съм напълно "за" всички естетични корекции, когато са направени да изглеждат естествено. Не като Преслава, Камелия, а сега видях и Батинкова. Затова се и надявам при Алекс нещата да са много сполучливи.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 30, 2021 12:05:52 GMT 2
Къде го видя Комо в това поле..не знам 🤣🤣🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Тук вече ме удари дълбоко... Едно от най-красивите места, които съм посещавала е езерото Комо, както и заобиколностите, а тази ненормалница Гана се снимала в някое поле и се отбелязала там... Гано, колкото отиде в Милано да живееш, толкова и ще видиш Комо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 12:09:29 GMT 2
Гането тествала алгоритъма на инстаграм с локациите 😂
Сори за тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже какви са тия хиляди кутии и сърца и бля-бля, с които Ралица минималистката се занимава. Тя беше поетеса, нали, и други неща ли продава 🙈
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2021 12:10:59 GMT 2
Искам да попитам всички паляци и мърли,които се тунинговат,шпакловат и накрая не приличат на себе си, на какво ще си научите децата? a) Да се приемат такива каквито са и да се обичат въпреки недостатъците си? (Това би било върха на лицемерието). б) Да се тунинговат и шпакловат като мама и тати?
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 30, 2021 12:21:45 GMT 2
...Иначе малко непопулярно мнение, ама ако човек се чувства толкова несигурен в себе си, че е готов да мине през тежка ринопластика - явно наистина му е проблем. ... ...или ако просто реши да грабне момента, в който тази ринопластика е в колаборация 😁 А Джойката, която се подмазва и прилепва на всеки втори, решила да си търси как да си присади мозък ли?
|
|
|
Post by anne on Sept 30, 2021 12:34:35 GMT 2
Браво на всички които познаха за семейство Петканови Имам усещането ,че Алекс ще стане Преслава номер 2 с тази корекция.За мен естесвена си беше супер,каква е тая мода сред известните да се правят на маймуни не знам
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 30, 2021 12:39:58 GMT 2
Момичета, разгледах профила на xmilita на Гана бфф-а . Тя Април месец си правила фотосесия във ваната, но с червени рози. Позите са същите като на Гана. Има и тя снимки с на келвин клайн бюстието,чудя се коя от коя го е взела за снимки. Никаква активност днес от момичето, бахти мистерията. Искам са знам още ли са приятелки. Не мога да спя от любопитсво. Гане, кажи ни моля те, дай знак със стори .
Мама Цици показва две сметани едната creme fraiche , другата с друго име за сметана и не може да обясни разликата между двете и какво точно е. Било като сметана, женооо и двете опаковки са сметана . Чудя се тези хора за транслейт приложения не са ли чували ?
Едит: на Гана фотосесията във ваната беше юни ако не се лъжа. Тоест взела е идеята от тази xmilita
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 12:41:09 GMT 2
Сиса пие чай, който и е трудно да обясни какъв е точно, че нали в речника ѝ освен ужас,чудо, туй дете, Боже други думи няма, та чаят е за предизвикване на контракции. Но наша Сиса не го харесва, защото горчал ама щяла да го пие там. Иначе ще готви спагети/паста/макарони с нейния буламач от сметани, заквасени сметани, пържен бекон и какво ли не още. Докато готви Ния ръба една мазна наденица, а после си бръкна в носа пак и си обърса пръстите в плота, където Сиса готви. 🤮 После сипа една огромна чиния на Ния със спагети и тя си ги изяде, после не било дебеличко детето… Акушерката ѝ била казала да се движи повече и Сиса ѝ казала, че тя вкъщи не се спирала…ХАХАХАХААХ Сисооо,Сисоо ти от дивана не си вдигаш големият дирник, движение значи да минаваш разстояние и да ходиш на разходка, а не да отидеш от хола до кухнята, че да муаш спагети и чиСкейк.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Сиса за финал реши да си заголи големият корем и да показва как Ния му лепи стикери и как бебето се било надупило. 🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Sept 30, 2021 12:42:18 GMT 2
Гането тествала алгоритъма на инстаграм с локациите 😂 Сори за тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже какви са тия хиляди кутии и сърца и бля-бля, с които Ралица минималистката се занимава. Тя беше поетеса, нали, и други неща ли продава 🙈 Ами, може да се каже. Продаваше кутия за жената- книга, свещ, кафе и други подобни. Тези сърца май са подарък на първите 1000 поръчали новата книга. Изработва част от нещата сама (надписа в случая), други са поръчка (самото сърце). Наскоро имаше запитване, дали ще е странно да продава ключодържатели в сайта си. Мисля, че жената просто има хобита и се занимава. Изпипва детайлите така, че да ѝ харесват и продава/подарява. Май няма много печалба на база целия труд и покупката на материалите. За мен е излишно към всяка книга да има кутия, надпис и картичка, но пък е жест на внимание, признавам.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 30, 2021 12:43:03 GMT 2
Сиса пие чай, който и е трудно да обясни какъв е точно, че нали в речника ѝ освен ужас,чудо, туй дете, Боже други думи няма, та чаят е за предизвикване на контракции. Но наша Сиса не го харесва, защото горчал сма щяла да го пие там. Иначе ще готви спагети/паста/макарони с нейния буламач от сметани, заквасени сметани, пържен бекон и какво ли не още. Докато готви Ния ръба една мазна наденица, а после си бръкна в носа пак и си обърса пръстите в плота, където Сиса готви. 🤮 После сипа една охромна чиния на Ния със спагети и тя си ги изяде, после не било дебеличко детето… Акушерката на Сиса ѝ била казала да се движи повече и Сиса ѝ казала, че тя вкъщи не се спирала…ХАХАХАХААХ Сисооо,Сисоо ти от дивана не си вдигаш големият дирник, движение значи да минаваш разстояние и да ходиш на разходка, а не да отидеш от хола до кухнята, че да муаш спагети и чиСкейк.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Сиса за финал реши да си заголи големият корем и да показва как Ния му лепи стикери и как бебето се било надупило. 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk мерси, като стогнах до сметаните спрях да гледам. Само пропусна как като опитва чая се плези няколко пъти . Щях да 🤢
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Sept 30, 2021 12:49:15 GMT 2
Момичета, разгледах профила на xmilita на Гана бфф-а . Тя Април месец си правила фотосесия във ваната, но с червени рози. Позите са същите като на Гана. Има и тя снимки с на келвин клайн бюстието,чудя се коя от коя го е взела за снимки. Никаква активност днес от момичето, бахти мистерията. Искам са знам още ли са приятелки. Не мога да спя от любопитсво. Гане, кажи ни моля те, дай знак със стори . Мама Цици показва две сметани едната creme fraiche , другата с друго име за сметана и не може да обясни разликата между двете и какво точно е. Било като сметана, женооо и двете опаковки са сметана . Чудя се тези хора за транслейт приложения не са ли чували ? Едит: на Гана фотосесията във ваната беше юни На тази ако не се лъжа. Тоест взела е идеята от тази xmilita На тази фотосесията и’ е април 2020, така че Гергуца със сигурност е копиралата. И двете са ми доста анти, обаче.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 30, 2021 12:49:36 GMT 2
Аз съм с блок от Пирина. Единственото, заради което допускам, че съм го получила, е фактът, че следвам профила в Инстаграм. Сигурно и днес е крив ден. Вместо безмълвно да блокира, да беше признала грешката си.
|
|