|
Post by alexa07 on Sept 30, 2021 15:21:21 GMT 2
Я ме светнете, моля, какво се случва, когато блокират някой последовател? Намаля ли се общия брой последователи или се запазва същия? 🤔 Защото като гледам как на поразия блокират, ще е много тъпо ако не им отчита минус.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 30, 2021 16:04:07 GMT 2
Загложди ме да видч профила на Пирина и влпзох през фейк акаунт и тази е споделила някакво БЕЗУМНО видео на Мона и писала, че това е най-забавната жена в инстаграм или нещо подобно. Наистина ли, Пирина? Наистина ли това лигавене и правене на бебе е забавно...малоумно, може би
|
|
|
Post by The Judge on Sept 30, 2021 16:06:41 GMT 2
Отчита им. Ти не виждаш, те не те виждат. И си мислят, че нещо се е променило от разпространението на неможачеството им. Гана "тества" тъпотията си. Надява се, че като се тагне от различни места, при сърч на хаштага, ще излиза в резултатите и ще привлича хора. Умрял е някой да ѝ гледа скапания профил, в който няма нищо красиво, смислено или полезно-само спам. Приятелката ѝ е остро неприятна, ама ако и тя не я е понесла... 🤣
Петканови за мен са били винаги безмозъчна моделка и инфантил, сега ще са поредните продали си гъзовете отново за евтина реклама. Нито ми е била красива, нито той-приятен. Не се надуваше много тя, иначе е абсолютно тъпа и неграмотна, колкото всички останали, ламнала за пари на ниво да направи Инстаграм на няколкочасовото си бебе. Безскрупулни меркантилни помияри. Те битовите си скандали продадоха, та това ли няма.
Боже, Джойката тръгнала да се кини и протестира за това кой на какво учел децата-еманация на морала, вкуса и нравоучението. Съсипаха я тая държава!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 16:39:12 GMT 2
Имам чувството, че Гергана е лесбийка/бисексуална в гардероба. Както и Мария Андреева и Мирела Диско, ама то от тях си лъха.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 30, 2021 16:40:20 GMT 2
Ох, добре че през 18 век не е имало естетична хирургия, че човечеството щеше да се лиши от много творби посветени на легендарния нос на Сирано дьо Бержерак...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 16:47:10 GMT 2
Изгледах им видеото на петканови, на мен ми харесва и много ми допада самата Александра и визуално, и като Изказ, и цялостно. Ако при нея наистина се получи само да го изправят без да има коренна промяна ще е идеално и много ще отива. Стискам палци да се развие добре оперираният нос
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 17:34:17 GMT 2
Попова копае дъново, знам че мечтата ѝ да е със слаби крака (и на мен ми е), но това че си свива краката за снимки не променя факта, че на живо няма нищо общо със снимките. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 17:42:54 GMT 2
"ТЕСТВАМЕ ИЗДРЪЖЛИВОСТТА НА НЕРАЗРУШИМ ТЕЛЕФОН" Милена с колаборация с NokiaMobile и тестват някакъв телефон за издръжливост.Първо като прочетох заглавието и изтръпнах и викам "Край и тя ли с тия въпросни кейсове?", но не е с кейс, ами с определен телефон Nokia XR20 на HMD Global
|
|
|
Post by Pebles on Sept 30, 2021 18:00:55 GMT 2
Много бързо действат от Грабо хи хи Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by muffin on Sept 30, 2021 18:12:04 GMT 2
Само на мен ли ми прави впечатление, че последните постове на Никол ДБ са 1 към 1 като на Виктория и глупостите им за психология?
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 30, 2021 18:19:17 GMT 2
Искам да попитам как да си вдигна носа с въже за снимка, че искам да ми е чип и хубав? Благодаря предварително😁
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 30, 2021 18:26:31 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Sept 30, 2021 18:29:14 GMT 2
Не ни я показвай домашната ТИ маска за коса, която вероятно е една от най-известните, съдейки по съставките. И като е тръгнало, я всичко спри да показваш,най-правилно ще е.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 18:36:02 GMT 2
Ужаааас.. 🥴😂 не знам кое нормално младо момиче би го носила това.. Никога не съм харесвала стила и дрехите на Елица, но с това ме уби просто. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 30, 2021 18:44:19 GMT 2
Наистина ли?!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 18:47:27 GMT 2
Леле! Палтото на Елица е кошмарно, точно като Пилето от Улица Сезам. Как може да й харесва изобщо. Преди няколко години ми харесваше стила й, но в момента е кошмарен. Все си облича дрехи, които не подхождат на фигурата й (която реално е хубава) а самата им визия са точно на някаква лелка.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 30, 2021 18:47:42 GMT 2
Това момиче тотално страда от липса на внимание. MR Birch да се самосезира🙆♀️😂
|
|
|
Post by playa on Sept 30, 2021 18:51:11 GMT 2
Ужаааас.. 🥴😂 не знам кое нормално младо момиче би го носила това.. Никога не съм харесвала стила и дрехите на Елица, но с това ме уби просто. Sent from my iPhone using Tapatalk Ужас 😬 И аз от нейното стори идвам тъкмо… Стана ми любопитно и разгледах уебсайта на марката, която е тагнала. Цените на палтенцата между 2-5000 лева 🤯 Специално тази жълтата ужасия не я срещнах, то верно че разпродажба е било, но пък колко да е намалено… Не очаквах такъв брутален избор от нея
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 18:59:52 GMT 2
Относно момичето, което попита за алгоритъма и това, което се опитва Гана, имаше информация преди време, че отбелязвайки се на различни места, по този начин щяла да и' се показва снимката на повече хора от най-различни страни. Например, ако търсиш снимки с локация езерото Комо, може и да ти излезе там снимката на Гана. Но тези неща вече не се правят от по-известните инфлуенсъри, тъй като има нови тактики, за които Гана все още не е прочела. Очаквайте скоро да кара последователите си да слагат хаштагове под снимката и'... Какви са новите тактики? 😀
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 19:20:24 GMT 2
Колкото и да се опитва, Елица неможе да заличи простоватото селянче вътре в нея. Покупката на това палто крещи точно това - липса на всякакъв стил и вкус, нула комбинации с другите дрехи (биспок костюмите на Мр Бирк) и желание да бъде забелязана от околните.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 19:31:38 GMT 2
1:1 с Пилето от "улица Сезам"..На мен даже ми прилича това палто и допълнителната му част от косъм на някоя мацка с руса ,къдрава коса, която си е сложила екстеншъните (залепила за яката и ръкавите)...Палтото щеше да е по-хубаво ,ако беше изчистено без тези детайли. Поне по мое мнение на нея ще й отива по-късичко палто, но в други цветове, щом е и нисичка.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 30, 2021 19:32:06 GMT 2
Тъкмо видях,че Джаферович рекламират Миеле,но не в собствената си кухня. Даже има лепенка,вижда се в страни на снимката
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 19:43:30 GMT 2
Тая Джой толкова да е злобна и противна. Вечно напада и обижда народа иначе друго си било България и на село. Много тъпо и простовато девойче
|
|
|
Post by notacliche on Sept 30, 2021 19:44:07 GMT 2
Ужасс, Елица е баба в тяло на 30-годишна. 😵💫
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 20:00:59 GMT 2
Тая Джой толкова да е злобна и противна. Вечно напада и обижда народа иначе друго си било България и на село. Много тъпо и простовато девойче Бива ли така да обиждаш "Мис България Вселена Национален отбор по футбол етц" 😂
|
|
|
Post by zahir on Sept 30, 2021 20:15:37 GMT 2
Tова палто е пълен скандал..
Наистина при Елица е въртене до втръсване на едно и също. Мяука на колегата.. Мама Бирч, Бирч himself и манджи. Ами.. Скучно е.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 30, 2021 20:19:21 GMT 2
Относно момичето, което попита за алгоритъма и това, което се опитва Гана, имаше информация преди време, че отбелязвайки се на различни места, по този начин щяла да и' се показва снимката на повече хора от най-различни страни. Например, ако търсиш снимки с локация езерото Комо, може и да ти излезе там снимката на Гана. Но тези неща вече не се правят от по-известните инфлуенсъри, тъй като има нови тактики, за които Гана все още не е прочела. Очаквайте скоро да кара последователите си да слагат хаштагове под снимката и'... Какви са новите тактики? 😀 Карането на хора да реагират на истории, коментарите от други потребители, които да публикуват хаштагове под снимката ти, повечето анкети в историите, Reels и IGTV вече ще започнат да се показват повече от публикациите, има и разлика в това как си правят рекламите, броят на хаштаговете в описанието, поне това за сега знам аз. Чакам да ги видя кога ще започнат да го прилагат, като тип "Giveaway"...
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 30, 2021 20:46:00 GMT 2
Мен пък ме изкефиха Александра и Даниел как приемат меметата с тях и си ги репостват. Крайна сметка лицата са си техни, аз също харесвах Александра преди, но след като го е пожелала и не е била в хармония със себе си заради език нос, да си го прави както желае. За Даниел нямам никакво мнение.
|
|
|
Post by maggi on Sept 30, 2021 20:54:28 GMT 2
Ужасно е това палто, но нали е модерно, чакала 3 часа за него 😀 Айде и вие да си легнете с усмивки. prikachi.net/image/Bg7jw
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2021 20:58:54 GMT 2
Ужасно е това палто, но нали е модерно, чакала 3 часа за него 😀 Айде и вие да си легнете с усмивки. prikachi.net/image/Bg7jwАма това голяма далавера със скриването на снимката в чата - може да си пише и праща колкото си иска комплименти 😅😅😅
|
|